Enough!

Juste idag när vi var på Vi med Shakys mami för att handla lite så var vi tvungna att klä ut oss för att inte alla galna fans skulle hoppa på oss och fota och så vidare.




Dock när vi skulle ut från affären trodde vi att vi var oupptäckta. Men vi hade fel. Alla fans kastade sig på oss. Suck. Lite privatliv tack!!!

En av många papparazzzzzi foton...


Huddinge, Tullinge, Tumba... Sergel nästa! Ciao.

@ Shaky's

Just nu sitter vi här i sängen hos lilla Shaky,  jag hon och Sandra. Ikväll blir det bio och majs med Felicia, Lukas och Calle.
Idag var jag och fikade med Ludde som jag skrev innan och det var så himla trevligt dåra. Vi har inte träffats på sjukt länge så vi hade massor att ta igen.
Nu ska vi dra oss. Heido.

C'est la vie.

Hej alla galna fans! Tycker det är dags att lugna ner sig lite. lite privat liv kan man väl få ha, inte jätte kul att så fort man går utan för huset väntar paparazzis och folk som typ klänger på en. Inte det bästa när man ska åka och tävla lagom snygg sådär. men men får väl bli van eller rättaresagt så är jag väl redan van. Sånt är llivet, C'est la vie.

Borde kanske inte skriva ut det här men snart ska jag ut och simma final, lite överraskande sådär att det blev så men önska mig lycka till!
Sen ikväll kommer mina majs hit <3



För jag va ju lagom seriös med mitt inlägg, för er som inte förstod det. haha

majs.

Idag var jag uppe med tuppen. Mina små simbarn skulle tävla i Eriksdalsbadet och jag som är en så underbar och engagerad tränare är såklart där och hjälper dom små liven. Stressig morgon alltså. Allt gick toppen och mina barn är awesome! Precis som mig.
Nu ska jag iväg till stan och träffa min saknade lilla vän Ludde. Wihohihihioho. För länge sen vi sågs sist må jag säga. Typ 2 år eller nått. Hehehehe. Efter fikan ska jag dra mig hem till Shaky och kolla ut nått att klä ut mig till till Sandis halloween (stavning???) party. Hihi.
Jag har ont i magen och vill åka snowboard. Wääää.
Juste, GRATTIS KÄRE NIKLAS PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!

2008 i bilder

Tittade tillbaka i min bilddagbok på år 2008 och här har ni en liten resumé av mitt liv det året.
Gick i samma klass som denna snygging.
Några andra söta clasmates.
Så här kunde det se ut en vanlig idrottslektion.
Städdagar på Fria. Ida och jag.
Var i Tänndalen och hittade en skyllt med mig på.
Hade webbcam med Markus väldigt ofta.
Åkte på fester med bland annat dessa brudar.
Festade i Sofias stuga till tidigt på morgonen.
Var i Hemavan med simningen.
Så här såg idrottsdagarna ut. Pizza + fika.
Var med Imran och träffade hans lillebror.
Bildade till Italien med Sandras familj.
Firade min födelsedag med fest hemma hos Lollo magsjuk men glad.
Lärde känna underbaraste människan. Sandis.
Var på Cypern med familjen.
Mopedolycka. Mongoligan blev vi kallade.
Hade våffelparty med fina vänner. Tänk på (barnen) i (afrika).

Färgade håret nästan svart.

Självklarhet.

Festade i Gustavsberg.
Träffade fina pojkar första gången, festade natten lång på Lidingö.
Började Barn och Fritid på Fredrika Bremer med bland annat dessa sötnosar.
Festade fler gånger på Lidingö. Slutade likadant varje gång. Dynga flickor.
Hatade mig själv och hela världen.
Drog omkring på äventyr med denna tjej. Bästa vän.
Festade varje helg med Steffi och Sussie. Här i Västerhaninge.
Umgicks mycket med Sussie och Daria.
Drog omkring på äventyr med Sussie på nyår.

Hjärtegull

Kan någonting roligt hända eller? Orkar inte att jag inte orkar följa med Lukas och alla boysen ut på krogen ikväll för att fira Niklas (och lite Lukas). Och orkar inte att jag måste spara alla mina pengar. Och jag orkar inte att jag har dö tråkigt just nu. Jag behöver någonting roligt. Jag behöver Sandis. Hon kan det där med att liva upp en. Om man typ har sin värsta dag i sitt liv så så fort man träffar henne blir man genast så glad att man inte vet vad man ska göra. Man skulle typ kunna döda någon och fortfarande var lika happy som innan. Hon är så jävla störd. Älskar henne. Puss på dig Pandis. Pannkakor snart eller?
Åh mina damer och herrar, här har ni henne. Sandis! Enjoy.

Ha kul

Det viktigaste i livet är att ha kul och att man tar hand om sin familj och vänner! Att ha vänner och familj som älskar en precis som man är. Och det har jag. Dem bästa!
Lev varje sekund och njut!













<3

Muffins

Kul att min datorn är sisådär segast i världen, iaf i Sverige just nu. Tog ca en halvtimme att starta upp den. kul.
Sista dagen på praktiken idag, kändes lite sorligt måste jag säga.. att gå därifrån och inse att man inte kommer komma tillbaka av samma orsak. Praktiken var jobbig men kul, knasigt sköna människor man jobbade med
Shoppade lite kläder med Sandra och sen drog vi till Globen och donken och träffade Felicia och Sofia! Kom hem och hörde bara kaos. Sju ungar som sjunger singstar som INTE kan sjunga och som INTE kan texten. kul. nja!
Nu väntar jag på att idol ska börja igen sen ska jag såsmåningom röra mig möt sängen för att sova för imorgon är det tävling. Jag säger som mattias, Det ska bli mycket intressant hur det går hahahaha. Han menar alltså att det kommer gå åt helvete.
Den som lever få se.
tja

One last time

Idag var sista dagen på praktiken. Mitt hjärta blöder. Vill inte sluta. Så underbara människor som jobbar där och barnen ska vi inte tala om, lär ju börja gråta. HEhehe. Just nu befinner jag mig i min säng och lyssnar på One last time med inga mindre än The Kooks. Bästa. Har precis varit duktig (som alltid dåra ;)) och städat mitt rum eftersom vi får fin besök från Götet idag! Trevligt. Nu ska jag strax dra till Port73 och möta Lukas. Sen ska vi hälsa på Theo. Han inte det igår. Hoppas alla har har en fantastisk dag! Puss.


Varför alltid så brottom?

jävla skit. Nu måste jag stressa igen. vad händer med världen? Idag skulle jag fixa mig så jag iaf såg någorlunda bra ut eftersom jag sett ut som ett helevete de senaste veckorna.. undra vad de tänker om mig igentligen.? Jag skulle äta mycket frukost så jag fick mycket energi och så skulle jag fixa håret. aa får se hur det går då.
SISTA DAGEN IDAG IALLAFALL! :D
Ikväll kommer hela jordens befolkning på besök hit, nämnligen Saras fotbollsslag och alla deras föräldrar, VARFÖR? En himla dum idé tycker jaaaaaaaaag!
hejhejhejhejhejdå!

Såg att jag skrivit massa fel på förra inlägget, har säkert gjort det nu med men jag hinner inte fixa. Sorry men det får ni ta.

5 månader

Idag är det 5 månader sen jag miste en väldigt fin vän. Jag har gråtit, mycket. Men jag försöker vara glad. Vi kommer trots allt ses snart igen. Jag vet att vi ses någonstans någon gång. Jag bara vet det. Det finns inte på världskartan att jag skulle kunna tänka mig någonting annat. Och när vi gör de kommer han vara lika fin. Theodor Forsberg, jag saknar dig. Obeskrivligt mycket. Jag älskar dig.

 

Idag har jag sprungit omkring på min praktik med en kamera i högsta hugg. Fotat alla barnen och gjort min uppgift och sådär. Bättre sent än aldrig liksom. Bilderna på barnen ska jag ge till fritids bara så att dom har en hel hög med bilder på gullungarna. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag vill inte sluta på min praktik. Jag skulle lätt kunna jobba kvar där. Fritidspersonalen som jag har jobbat med är helt underbara. Hur ska jag klara mig utan dom som livar upp mig på dagarna? Dom har sån humor. Älskare! Och jag har lätt bästa handledaren <3 I morgon ska jag i alla fall ta med mig en NY kladdkaka som jag har bakat. Den blev ju då perfekt som den brukar.

Nu ska jag sova. Tänker komma i tid i alla fall min sista dag. Hehe. Godnatt.

 


Glassmonstret <3

Hej !
Skriver lite snabbt för jag har brottooom.
Idag ska det inventreas. JAA SÅ KUL! :D verkligen...inte!
Men det ska nog go priima ska ni se.
Sen är det träning på G!
Ett litet pproblem jag har är hur jag ska å lunch idag...har INGA pengar.. :( Får resa ihop lite enkronor..hahaha. Fattig student.
Nu måste jag sätta på mig något tråkigt att ha på mig idag. Näst sista dagen på praktiken sen lov wihoooooooooooo! Glaare kan man inte bli, eller joo imorgon..
Puss å hej


an eye for an eye

Godkväll kära fans. Ska strax gå och lägga mig. Efter en dag med 12 timmars arbete är det ganska välbehöft (stavning??) The kids på Hagaskolan ba älskar mig. Hehe. Vem gör inte liksom? Nej men jag älskar mina små kids där och det kommer bli ett sorgligt avsked på fredag. Cryyyy. Ska i alla fall åka dit och hälsa på!
Imorgon ska jag göra min uppgift vi ska ha gjort på praktiken. Två dagar innan den är slut. Way to go Olivia. Har varit där i fem veckor liksom. Haha men vem orkar lägga energi på sånt trams? Inte jag i alla fall. Jag vill leka förbövelen! Nu visades Lidl's reklam för coca-cola. Jag blev så tröstig. Skojar inte. Känns som att jag ska torka ut, om jag inte får min cola.... Come to me! Nej nu har jag inte tid längre, ska jag leta efter nått att dricka. Nighty.
älskar den tatueringen. skulle vilja ha den. prick den. åh.

För en lång lång tid

Det flyger i en riktigt jävla stor fluga i mitt rum, hur i hellskotta kom den in? Vad vill den mig? Kanske blir det sommar trotts allt! Man kan ju alltid hoppas...
Fasansfullt så kallt det är ute. och när jag inte trodde det kunde bli kallare när jag står ute och väntar på tvärbanan hör man i högtalarna. "dududuuuuuu, förseningar i trafiken gällande tvärbanan pga olycka mellan blablablabla tvärbanan lämnar nu Alvik..." Gaaaah! blev galen!!
Hörs sen!


Music is life

Idag har jag varit med en klass på min praktik på en dansföreställning. Det var fyra svettiga män som dansade runt på en liten yta. Inte det roligaste kanske. Satt och fnissade åt en av mina elever som låg och sov istället. Hehe. Sötungar. Nu ska jag sminka mig och sen fara till jobbet. Mitt huvud sprängs snart och min kropp vill bara sova så det ska nog gå ypperligt bra.


God morgon allesammans

Nu har jag ätit frulle och är redo för praktiken. Jag är duktig idag för jag har både hunnit med att duscha äta och smika mig, det har jag inte gjort någon annan morgon..haha.
Jag vill bara att denna vecka ska ta slut, jag orkar inte mer! Helt seriöst slut och deprimerad. Har insett att sommaren inte kommer komma tillbaka och att man inte kan vrida tillbaka tiden. Att man blir bara blekare och blekare. Majs jag vill inte! Fan va surt!! aa och sen nästa sommar då.. vad ska jag göra när den tar slut?? ska jag hålla på att jobba och va svintrött heeela tiden? eller kommer jag vara arbetslös? FAN så jobbigt!


Det här skulle inte sitta så fel nu.. Israel för ett år sen. Skulle vara ganska passande iår också!

Kladdkaksbak

Idag bakade jag kladdkaka. Jag är kladdkaksexpert numero uno! Allt gick awesome och jag satt och väntade och väntade på att den skulle bli klar så jag kunde få äta lite. Men 5 minuter innan jag skulle ta ut den och få smaka på min delikata kaka tror ni inte att jag fastnar i en jävla film och glömmer bort att plocka ut den??? Typ en halvtimme senare kommer jag på att fan vad de luktar konstigt, vart har min goda baklukt tagit vägen? Nej men oj kakan är ju i ugnen.. Den vart ju typ, svart. Nice!!! Plockade ut den och satte mig framför filmen igen och tjurade. Fortfarande sur, jävla kladdkaka...

Jag har just ägnat de senaste timmarna med att städa mina byrålådor. Eller 2 av dom heheh. Det tog ungefär 2/3 timmar... Mycket skit. Aja nu ska jag bada. Seee ya!

Laga mat

Nu ska jag gå ner och vara duktig. Jag ska laga mat och bevisa för min familj att jag KAN!
Få se om någon klagar på det jag gör,alltid något fel varesig jag gör nåt eller inte.


Tandläkaren

Fick tidigare ifrån praktiken idag vilket va skönt! Dock skulle jag till tabdläkarn vilket inte va lika skönt..men det gick ändå hyffsat bra.
Va uppe och träna imore. Stolt. Det va inte jätte jobbigt men imorgon vill jag nog sova. hehe.
En sak som jag tänkt på..varför flockas alltid bögar runt mig? Satt på tvärbanan och tre gay-killar om in och satte sig bredvid mig. Nästa dag på bussen händer samma sak. hahahaha

Känner mig ganska tom på ord nu. känske märks..

Allt för min syster

Ligger i min soffa och chillar majs. Har just tittat på Allt för min syster. Det är så fin. Boken är mycket bättre dock. Nu är det någon annan film som just börjat med Angelina Jolie. Praktiken var skoj idag. Lite jobbigt dock. Nu är det bara 3 dagar kvar. Wäää. Kommer sakna dom små skitungarna!
Nu ska jag glo på tv. Hejråå.

Sovtime!

hej hej!
Nu ska jag sova för jag ska upp imorgon och träna. Tvekar starkt på att jag kommer orka men jag SKA!
Har varit världens tröttaste idag, inte okej!
Vill bara ha lovlovlovlovlovlovlovlovlovlov NU!!
Just nu känner jag mig inte behövd, eller att jag finns. HÄR ÄR JAG ! Jag lever faktiskt! Tro det eller ej. Jag är också en människa som behöver bli omtyckt och älskad. Depp och hepp nu ska jag sova.
God natt


Hej jag heter Linda.

Majs-lista

Jag skulle sova egentligen. Men jag råkade ba ta en lista från min vän Lindas blogg som jag då var tvungen att fylla i. Nu ska jag sova. Nighty.
STEG 1
Namn: Olivia
Födelseplats: Nacka
Bor: Haninge
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Blondiiiie
Skostorlek: 36-37
Civilstatus: Taken
Höger eller vänsterhänt: Höger


STEG 2
Skor som du bar idag: Boots med nitar
Dina svagheter: Majs
Rädsla: Hajar


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Åh FML
När somnar du: Inte tidigare än 12


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Frasses: Donken
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Båda smakar bajs
Choklad eller vaniljglass: Choklad


STEG 5
Svär du?: Ja föfan!
Sjunger du?: Ibland, men skit dåligt
Duschar du varje dag? Nej 
Gillar du skolan?: Sådär
Har du bra självförtroende?: Nej 
Kommer du överens med dina föräldrar?: Aa skit bra!!!! Eller inte..

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol?: Nej har aldrig drukigt :S:S:S
Shoppat: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Usch
Ätit sushi?: Nej aldrig 
Stått på scen? Neeeeeehe
Skejtat: Nej
Bakat?: Nejjjj
Stulit : Nej
Rakat dig?: Jahadu 
Kysst någon?: Si si
Kramat någon?: Ja 


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Nej, absolut inte igår eller nått. Aldrig.
Varit full?: Nejdååå
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen? Nej ingen vågar ge sig på en biff som mig!
Busringt någon?: Oh ja
Gjort något som du ångrade?: Ja.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Nej, alltid MVG. Är väl inte dålig heller :S:S:S
Kastat en sten på nån ruta?: Hehe nej absolut inte! Vandalism!

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Lilly och Viggo
Hur vill du dö? Snabbt. Typ bli skjuten under ett hjältedåd!
Vad vill du bli när du blir gammal? Ska inte bli gammal, nananananaaaaa.


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Några stycken
Antal CD-skivor du äger? Vet inte
Antal piercings?: 2, naveln och nacken. Om man inte räknar med öronen.
Antal tatueringar?: 3
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: 2

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Ta studenten, festa galet, fylla år, förhoppningsvis flytta till Cypern, resa, jobba.
Vad ska du göra i vinter?:  Ha snöbollskrig, åka bräda, gå i skolan, leka med kompisar, festa, jobba.
När tar du studenten?: Juni 2011
Vad gör du efter gymnasiet? Lever livet och flashar med cashen.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Jag jobbar redan, så cool är jag. 
Vad händer till helgen? Den har just varit. cry.
Vad vill du helst göra just nu? Susa ner för backen på en snowboard hihihihi


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: Ja
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Det första man ser är ju utsidan men jag tittar på personligheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Hahah vet inte. 
Vem är den perversaste person du känner? hm, kan inte riktigt komma på någon speciell nu va.
Hur många gånger har du varit utomlands? Orkar inte räkna.
Vilket land är bäst? Thailand var väl nice, Cypern är också nice, Turkiet med, England också...

Ingen kommentar

Och idag mår man som man förtjänar. Inget mer med det. Fy satan alltså.

Lördags kväll

nejmen oj. jag kännde för att skriva något.
Ska dra snart iaf. Ut i den kalla världen.
frågan är om jag ska ha uppsatt eller utsläppt. Frågan de..
Få se helt enklet.
Ha det gött!

Tummen upp för mig

Tjenixen på er!
Idag har det gått  bra! Jag totalt ägde bakom seketariatet i simhallen idag. Eller efter en stund iaf. Men sen gick jag inte att stoppa! Anna var också bra, vi två kan bli ett bra team! Ohyes!!
Nu väntar jag på maten. Vi ska tydligen steka vårt kätt på ett sån där varm platta man ställer på borden, kan bli kul.
Sen ska jag fixa mig till fest fin och sen blir det fest. Mot Älvsjö och vidare. Förhoppningsvis till dimman!!
Ska möta upp Sofia vid nio i medis och sen hoppas jag att olivia kommer så fort som möjligt. Det blir grymt! :D

Dessa party bruttor ska jag träffa ikväll!
Sorry tjejer men det finns ingen icke dräggig blild på oss.. hahahaha

23 oktober 2010

Godmorgon världen! Ligger fortfarande i min säng och är lite död. Har sovit i 12 timmar, och det mina vänner var ett bra jävla tag sen jag gjorde.. Men jag orkar inte resa mig ändå. Gårkvällen var seg som fan men det var rätt skönt. Nu ska jag snart upp och dammsuga lite så min mamma kan sluta få damputbrott. Efter det blir det jobbjobb och sen får vi se, kanske ska träffa Linda och några. We'll seeee. Hejråå. love.


Man bakar kakan men får inget av den

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej!
Hade en oootroligt skön kväll igår, det va så skönt  att bara va hemma och äta god mat och chilla, och få somna tidigt . Grymt värt <3  (Vet att andra tycker att jag är tråkig men vet du vad? jag ångar inte det. haha)
Datorn min är cp, den hoppar från rad till rad när jag skriver så det blir fel hela tiden. det gillar jag inte!
Snart ska jag åka iväg till Liljeholms torget för att kika in lite affärer. De firar 1 år idag. Det ska bli skoj! Sen åker jag till simhallen. Äntligen lite action på lördagar..hahaha brukar mest ligga helt däckat.


hejdå nu är jag sen som fan!

Back

God kväll tråkmånsar. Nu har jag nästan just kommit tillbaka från en lång promenad med Isa. Fanns ju inte riktigt någtonting annat att göra. Ligger just nu och tittar på någon film på tv och ska snart sova. Hare!

Mäjs

Hej alla majsar. Hoppas ni mår bra! Jag är förvirrad, orkar inte tänka. Kröka VS inte kröka. Det är frågan. Kröka vinner för min del. Men för alla andras del verkar tråkigheten satt in och bestämt att det minsann inte ska bli något krökande idag inte... Men finns det någon rolig jävel som kan ha fiesta eller? VA?!
En sak jag önskar är att jag skulle ha en walk-in-closet. Men istället för kläder så fanns det sprit, vin, cider och allt möjligt i typ hur stort lager som helst. Nästan som den där reklamen med ölen. Fatta nice?! AS NICE!
Skulle inte behöva oroa mig för att fixa dricka. Eller rättare sagt hitta någon som kan fixa åt mig. Kan ju bara meddela att jag längtar tills jag fyller 20.
Nej nu vill jag göra nått. Vad som helst. Tänker fan inte sitta här bara. Är. Så. Uttråkad.
Smell you later. Heido
Dessa är då taggade. Alanya.

Godis är gott

Halloj alla glada och mindre glada människor!
Min dag idag har varit tuff som fan mycket sliit och släng men jag blåste upp ballonger och de va kul :D hihiihi!
Kom hem för ett tag sen och mamma hade köpt en sak att ha under datorn så det är majs!
Min mammas kompis från Kalskrona som ligger i BELEKINGE och inte SKÅNE är här idag, det är trevligt och vi kommer få god mat! Vet igentligen inte vad jag skriver menmen vad gör de om hundra år.. haha

Vet inte riktigt vad som händer ikväll va. Har inga pengar och ingen alkohol, hur ska detta gååå? hahaha
Imorgon ska jag hjälpa till i simhallen. Det är jag som kommer ansvara för så att inte tävlingen går åt skogen..hahaha ojojojoj hur ska detta går då undrar ni? jaduuu det har jag ingen aning om...


Snö?

Jag trodde inte mina ögon när jag vaknade imorse. SNÖ?! Wtf liksom, det är oktober fortfarande! Brukar inte snön komma i typ december? Min kropp dog lite när den såg allt vitt. Den skrek typ "GÅ OCH LÄGG DIG UNDER DET VARMA TÄCKET IGEN!" Fy satan vad kallt det var att vara ute på alla rasterna som är under skoldagen. Shit. Dagen gick bra ändå, fick besök av min lärare Gunnar också. Trevligt. Min handledare berättade för honom hur awesome jag är. HIhiihiihi.
Jag har även gjort mitt första besök på det nya köpcentret här i Haninge, Port73. Fanns kanske inte så mycket som var av intresse förutom en butik med massa majs. Funderar också på att köpa en systemkamera på deras erbjudande grej... Men det återstår att se.
Just nu sitter jag och väntar på tacos. Är dö hungrig. Eller nej bara sugen typ. Och vad händer ikväll? Vill göra nått skoj men vetefan om jag orkar. Håller på att somna redan nu. Är dö trött!
Ska nog sova lite innan middagen. Nighty.

Majsiiiit

Nu ligger jag i min säng och chillar. Skulle kunna somna vilken sekund som helst men tvingar mig själv att vara vaken då jag strax ska ta bussen till simhallen. Ska få träffa mina pluttisar och Lövet och kanske Shaky om hon är där. Praktiken var kaos idag, kul, men kaos. Det är så mycket som händer där alltså. Jaja, ska inte prata om det. Kanske skriver lite senare ikväll om jag orkar. Nu ska jag kissa sen rusa iväg så see you later.

Kings

Kungarna av Tylösand. Vad ska man säga? WICKED! Helt sinnes hur någon kan ställa upp på ett sådant program. Skulle jag aldrig vilja bli filmad så mycket och nej usch haha. Och dom är ju helt sjuka i huvudet. Med det menar jag iofs inget illa, dom är sjuk sköna men som sagt dom är knasiga. Tror att dom skulle vara roliga att umgås med i verkligeheten. I alla fall vissa av dem.
Nu över till någonting annat. Jag är dödstrött. Efter 12 timmars arbete så vill man typ gå i ide och sova hur länge som helst. Majs. Orkar inte gå till praktiken imorgon. Men a man gotta do what a man gotta do! Heido för ett tag.

Stressiiiii

Stress stress. Vaknade vid 07.35 imorse och min buss till praktiken går 07.48. Panik på discot må jag säga. Kom dock bara en kvart försent. Nu sitter jag här och stressar igen. Ni tror inte att jag är så stressad eftersom att jag har tid att sitta och skriva detta.. Men då ska jag tala om för er att det är jag. Var ju bara tvungen att slänga in ett inlägg i all hast för er mina kära läsare. Nu ska jag strax springa till bussen för att åka iväg och jobba. Som om det inte räcker för idag liksom?! Suck. SHIT va klockan går. Hejrå.

California Dreaming

Hey alla glada! Min väster hand har somnat. Sjuk jobbigt att skriva. Heheh. Nej men vad händer då? Sitter här och chillar i min säng och kollar på nån kickass film, vet inte riktigt vad den handlar om men det ända dom gör är att flyga i stridsplan, landa och skjuta fiender sen flyga igen. Ska typ sova strax. Ska ju till praktiken imorgon och sen jobba efter. Shit hard work work. Men innan jag sover måste jag dricka oboy eller nått. Waaah så sugen på socker. Suger is my friend. loveiii. Ah men enough said. Tjarå.

hejhej tisdag

Hade tänkt skriva värsta klago-inlägget och berätta hur min dag varit och hur mycket jag frusit. Men sen insåg jag att nej jag orkar fan inte det.
Nu ska jag till Lullebulle och sen ska jag följa med och titta på säng till honom.
Skulle sitta fint med en utlandsresa i denna kalla äckel tid. Någon som har lust att bjuda mig 2 veckor till något tropiskt land kan kontakta mig!

Mesigt väder

God morgon!
Vet inte vad som är fel men jag kan inte sova om kvällarna...jag har hur trött som hellst men när jag lägger mig i sängen funkar det inte..två nätter i rad nu och jag är så jävla död idag. Behöver verkligen ett lov NU! Men det är två veckor kvar. Det är bara att räkna ner dagarna.
Och vädret, vad är det liksom? aah jag orkar inte! Jag fryser!

In i drömmarnas värld

borde nog sova nu med tanke på hur trött jag var imorse. så natti natti <3















Jag känner såhär

Ge mig crazy-times!


cha cha bloggen!




Gud va trött jag är helt sjuk!
Vankade imorse och ba neeej  jag vill sova. men ikke sa nicke! Åkte iväg till praktiken men väl där var jag tvungen att vända för att de behövde hjälp på drottninggatan. Tur de för då fick jag äta lunch med sofia, en trevlig stud. Vi prata om det gamla vanliga. Hahaha det "borde vi göra om"

Igår kom jag på att det inte alls är tävling i helgen. YES! Var verkligen inte taggad på de ett dugg. Och snart är det lov!! :D Så nu ska jag kolla om det finns några hytter kvar på kryssningen, wiihoooo!
PUSS

and it goes on and on and on

Har just kommit hem från praktiken och haft ett litet telefonsamtal med en gammal vän, som jag ska träffa på söndag också. Trevligt må jag säga. Praktiken gick som vanligt bra. Det är dock så jävla kallt ute så varje gång vi går ut fryser mina fötter till isbitar. Kanske dags att börja med vinter dojjorna... Fast ne, converse ftw.
Om ett tag ska jag åka och möta Lukas för att följa med honom och skriva på ett kontrakt. Hoppas eran dag har varit bra...
Adios.

Förlåt

Jag är hungrig och trött. Ska nog ta och sova. Godnatt.

En sommar kväll skulle inte sitta fel nu

Nu ska jag snart stänga av datorn och sova, vill inte till praktiken imorgon men det är ett måste. Fan.
Har ont i magen, ryggen och tanden och är täppt i näsan.. har inga pengar kvar att leva för. Livet känns skit.

True

Hemma från simhallen nu. Gick bra som vanligt. Åkte ner lite tidigare dit för att snacka lite skit med Lövet. Hon är bra hon. Ikväll får vi se vad vinden för med sig. Har inga planer än så länge. Nu ska jag fixa och trixa lite. Latero.

.

Hallå söndag!
Nu sticker jag till träningen.

....

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now

Hej hej söndag

Hej majsar. Har just skrivit klart en intresseanmälan till Hemavan. Hur nice? AS NICE! Ni som inte fattar vad jag babblar om, sucks tooo be yooou.
Gårkvällen var väl.. skoj. Somliga fick i sig lite för mycket och somliga för lite. Jag, jag var helt lagom perfa.
För tillfället då. Jag har ont i huvudet, som vaniligt, och är dö törstig. Känns lite som att jag har varit i öknen i några dagar utan vatten. Så törstig.
Två bilder från igår som jag klickade med Lindas mobil.
Jag och bestisfestis
Här är Sandis, lika snygg som vanligt!

Söt tjej

Nu beger jag mig mot Älta och sötSandis, och in i drömmarnas värld. Nej kanske inte men nästa.... Smell you later dudes.

JAG HITTA DEN

uppdatering, jag hitta laddaren. Fadern min hade snott den, han kan tydligen också använda den till sin sony eriksson. Det är knas för jag kan inte använda mammas och hon har också en HTC. Men huvudsaken är att den är tillbaka på sin plats.
Nu ska jag sminka mig, fixa håret och sätta på mig kläder. Priiiiiiima!

Arty Party.

Sitter i min systers rum och taggar lite, fråga mig inte varför jag sitter i hennes rum och inte i mitt eget... Hehe. Ska strax börja fixa mig och sen slänga i mig lite mat och sedan dra mot min finfina vän Sandis. Sedan ska vi till någon kompis till henne och Felicia och partaja. Awesome. Kommer bli en bra kväll får man hoppas på. Måste bara säga att jag älskar mina vänner så jävla mycket. Jag har de bästa vännerna man kan ha. Ta åt er för ni vet vilka ni är. Älskar er. Men nu mina kära ska jag välja kläder. SES I DIMMAN SNUTTISAR! love.
Bjussar på lite party pics.


Hittar inte min laddare

halloooooo!
Har letat i mitt rum men ikke, jag hittar inte min mobilladdare...den satt i kontakten igår innan jag drog ut..mhmm. Knasigt detdär och min mobil behövs laddas!
Gårdagen va MAJS! Det blev väldigt lyckat tycker jag :)
Mötte upp Sofia, Alex och Jossan och drog till soft. Där vi tog två öl. Därefter skulle vi till PURE men ågrade oss och drog till LOBBY istället. Där var det modevisning och folk va taggade! Det blev mycket dans, toa besök och dricka. Det gillar vi!!
Vi rörde oss hem runt halv fyra och på bussen va det en as störd tjej.. bajs. Sen fick jag sällskap av en trevlig random brud halva vägen hem, det gillar vi med!
Vaknade idag lite smått sliten sådär men de får man ta. Sen kom Sandra med bilden hem till henne och en liten tripp inne i stan. Fick låna två klänningar tills ikväll för jag ska nämnligen på en fest med mina "jobbarkompisar" i Liljeholmen i gallerian. Fri bar hela kvällen, det gillar vi med! Vet dock inte vilken jag ska ha...
Efter den lilla händelsen ska jag träffa mina söta älskade vänner och kröka vidare. En fullspeckad kväll som förmodligen kommer bli awesome!


Bjuder på en party bild från skolavslutningen på Disa och Malin

4 månader

Äntligen har Shaky börjat uppdatera lite. Kände mig lite ensam och övergiven ett tag... Och idag är jag hemma igen. Mitt huvud dödade mig imorse så orkade inte gå till praktiken. Skrikiga barn och huvudvärk går inte riktigt ihop.

Jag måste bara säga att jag håller med Linda några inlägg ner. Vart fan är all action i mitt/våra liv just nu? Kan det hända någonting annorlunda snart? Det känns som att livet bara rullar på likadant hela tiden. Enough säger jag. Dags att hitta på nått kul och oplanerat. Spontanitet är vad det handlar om. Spontanitet.
Idag har jag varit tillsammans med Lukas i 4 månader. Hihi. Älskling. Du är underbar.

Finns det något bättre än helgen?

Fredag idag!
och jag är trött, kom knappt upp ur sägen imorse...snart ska jag iväg till Liljeholmen ännu en dag wihooo! Snart helg. ÄNTLIGEN!

Livet som majs

En sak jag har gått och tänkt på är asså det händer fan inget i mitt liv, inget som sticker ut inget anorlunda utan jag  gör samma saker hela tiden. Går upp på morgonen fixar mig och åker till skolan, dem här veckorna praktiken, sen efter de så tränar jag. Så är det varje vardag, ingen action. På helgerna blir det väl lite fester och visst jag har det askul ibland men helt ärligt hur ofta får man sen sån där klockren kväll?? Det händer inte ofta, jag har nog nått min gräns för herregud så kul jag har haft i mina dagar helt sinnessjukt. Man lever helt enkelt för helgen men kan det inte hända nå mer? Ska man hålla på såhär livet ut, sen när man får barn får man in sina familjerutiner. Nej fyfan för rutiner.
Jag vill leva i nuet och jag försöker alltid göra de det gör jag verkligen och ibland då lyckas jag riktigt bra och det är tack vare mina vänner som gör att livet blir så himla mycket bättre. För när vi har våra stunder då blir det bra. Behöver jag ens nämna alla kvällar i Uppsala, sist vi var där, festerna här, hos Mathilda, alla resor,
"fredagen", Valborg, Stugan, skolavslutningen, Alanya <3




behöver jag säga mer hur denna natt sluta....HAHAHAHA!!


misslyckad turistbild
















Nu pallar jag inte lägga in fler bilder men ni hajjar vinken. Mer fest åt folket! Mer time of my life kvällar, mer action!
Bra puss hej nu ska jag sova. FREDAG IMORGON!!

Sådär jaa

Hej jag lever, kanske är skönt att veta. Jag har väckt mitt internet till liv igen, tillbaka från det döda. Har hört att det är släckt med Jesus, cool va?
Måste berätta om min dag, Sov i soffan inatt eftersom att igår kväll när jag ska gå och lägga mig så kryper det till min fasan FYRA myror i min säng. Jag tänker Fuck no jag tänker inte sova här inatt, myrorna kommer invadera mig så jag bäddar upp i soffan. Ytterst mysigt!
Sen vaknar jag halv sex och åker och tränar, galet duktig. Sen är det praktik och det va piss mycket att göra men jag va grym. Min lärare var även och hälsade på. Sen gott folk åker jag och tränar igen. Tänka sig så duktiga jag har varit idag! Tummen upp för mig, de säger gud. Mitt internets släcktings far!
Jahopp jag lovar att skriva mer. vare sig ni vill det eller ej. mohahhaha!


Slänger in en bild på mig från förra året när jag var i Israel iaf ni glömt hur jag ser ut ;)


Glass eller inte glass?

Jag har suttit här på mitt rum nu ett tag och funderat på om jag ska hämta glass. Glasssss. Det typ vattnas i min mun när jag tänker på det. Men jag är nog för lat för att orka resa mig och gå ner och hämta. Om jag ropar på Amanda kanske hon kan. Slav for life. Hehe. Tittar på någon wierd film på 3an som har lite American Pie stuk. Hatar såna filmer så ska nog byta snart när jag orkar sträcka mig efter kontrollen... Heido. love.

Where do you go to my lovely?

Jag orkar inte med mina drömmar. Kan dom sluta mörda mitt huvud på nätterna eller? Och orka att jag kommer ihåg dom också.. What's up with my mind?!
Senaste dagarna har jag drömt mer och knasigare än vanligt. Helt sick. Lika sicka drömmar som Felicia brukar ha. Förstår inte hur hon pallar.

Lite
av min dröm som jag drömde inatt var att jag och Linda och Lukas och Felicia var i Uppsala vid den där stora ån med massa broar (nivet?) aa och vi stod på den där bron iallafall och längre fram i vattnet så var det en trupp riddare som skulle få över sina hästar över vattnet, i vattnet. (Inte gå på bron nej nej utan över vattnet dåra) Så dom hade spänt upp samma linor och shit. Sen var det en häst som vägrade gå och stod och hästvrålade och stegrade sig. Och då helt plötsligt kommer en GIGANTISK jävla varg springande i vattet. Alltså EN FETT STOR VARG. Den va typ lika stor som en buss eller nej den var lite större, så stor att vattnet bara gick upp en lite bit ovanför tassarna... Vargen kom springande i typ 120 och sprang rakt in i hästen och slet av huvudet på stackars pollen. Hästen flög då upp i luften och landade sprattlande på marken och det fullkomligen SPRUTA blod från halsen där huvudet suttit. Vargen stannade framför oss vid bron och andades jätte hårt så det sprutade ut blod mellan tänderna på den och över oss. På oss.

Denna lilla historia är bara en liten del. Orkar inte berätta mer. Ni kommer tycka att jag ska in på psyket eller nått. Hehe.

Idag är jag hemma från praktiken för att min dröm dödat min hjärna. Ne skoja. Jag är sjuk, igen. Majs. Nu ska jag göra ingenting. Eller jo typ sova. Om jag orkar. See ya. love.


Ännu en sån där jobbig lista.

1. Fullständigt namn? Olivia J Lyckenius
2. Ålder?
19
3. Vart bor du? haninge

4. Bor med?
mamma, pappa, syster, hund
5. Färg på ditt hus? grönt
6.Hus eller lägenhet? radhuslägenhet hehe

7. När är du född? 1991

8. Klass? smbf08
9. Vilket år tar du studenten?
2011
10. Något jobb?
ja, donken
11. När gick du upp i morse? tio över sju
12. När ska du sova? om några timmar.
13. Kramat någon idag? jadåå
14. Pussat någon idag? yes

15. Vad har du ätit idag? halv blodpudding, pizzasallad och kebab.
16. Dagens klädsel? kofta, jeanslegging, jacka, halsduk, converse. atm: mjukisshorts och tjocktröja + knästrumpor.
17. Dagens smink? mascara

18. Dagens sötnos? lilla rasmus
19. Dagens roligaste? PH
20. Dagens älskling? Lukas<3
21. Har du många vänner? vet inte. 
22. vem kysste du senast? Lukas hihi
23. Vem kramade du senast? Lukas
25. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen vad jag vet
27. Har du pojkvän/flickvän? yes

28. Vem pratade du med i telefon senast? pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån? lukas

FAVORIT
31. Film? The Boondock Saints, HP och några fler.
35. Mat? tacos
34. Dryck? cola <3 och barcardi breezer watermelon
35. Färg? svart
37. Stad? stockholm, london
38. Land? cypern
39. Skolämne? eeeeh, vet inget, inget.
40. Människor? mina fina


SENASTE
41. Personen du tänkte på? Lukas
42. Personen du hade sex med? Tror alla kan lista ut det själva... 
43. Gången du spydde? ojoj, vet inte. 
44. Gången du grät? någon dag sen
45. Pizzan du åt? vet inte
46. Gången du var i Göteborg? förra sommaren med linda
47. Gången du var i Stockholm? bor här vaa. 
48. Gången du var full? ehm, några dagar sen hehe
49. Gången du var hög?  aldrig.


ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? vovve
53. Ut och festa eller hemma och mysa?
beror på, för tillfället vill jag ut och festa..
54. Tvspel eller datorspel?
tvspel
55. Singel eller upptagen? upptagen
56. Hångla eller ha sex?
beror på
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead?
facebook.
58. Ragga eller bli uppraggad?
uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Ph lätt.
60. Blont eller svart hår? blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? gröna

62. Choklad eller lakrits? tål inte choklad så lakrits
63. Göteborg eller Stockholm?
stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt?
höger
65. Coca cola eller fanta?
cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt?
randigt
68. Älska eller älskas? man kan inte älska utan att älskas
69. Leva eller dö? leva sen dö


ANTAL..
70. Personer du älskar? en del fina människor.
71. Personer du hatar? några stycken.

72. Gånger du varit full? heheheeeee mm om man ändå kunde räkna det...

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? vet inteee.
74. Glassar du ätit på en dag? typ 1000000.... hehe vetafan. 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? en halv.

76. Gånger du haft minnesluckor? jadu....

77. Gånger du haft sex? aa för man räknar juuu

78. Personer du saknar just nu? några stycken.
79. Gånger ditt hjärta brustit? en


VEM
80. Vill du kyssa nu? lukas

81. Ska du träffa imorgon? massa människor
82. Sjöng du senast för? mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? johan
84. Spelade du tvspel med senast? lukas
85. Vill du ta med på resa nu? lukas och amanda

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? några få. 3. 
87. Förtjänar att dö? 3.
88. Är söt? en del. 
89. Vill du sova jämsides med inatt? lukas.


VAD
90. Gör dig glad? fina vänner. söta sms. musik.
91. Gör dig ledsen? en del minnen.
92. Vill du helst göra nu? försvinna in i drömmarnas land och stanna där. 
93. Önskar du att du slapp göra? gå till praktiken imorgon
94. Vill du ha nu? Theo tillbaka.
95. Önskade du dig i födelsedagspresent? kommer inte ihåg
96. Längtar du till? helgen
97. Tycker du om dina betyg? vet inte vad jag har nu men de innan va väl hyffsade. 
98. Ångrar du i ditt liv? en del.
99. Är det bästa som hänt dig? fina finaste.

Oldies are goldies






10/10 2010

God kväll gott folk. Sitter här i min ensamhet och tittar på Indiana Jones. Snart ska jag ta bussen hem till Lukas. Känns som att varje gång jag skriver att jag "snart ska ta bussen hem till Lukas" Hehe. Jaja. Helgen har varit majs. Utgång igår som inte var så lyckad men vad gör det om hundra år. Hade roligt trotts allt.
Juste jag har även köpt nya skor. Typ höst/vinter dojjor. Finfina. Totally vädra pengarna. Men sen var dom ju inte så jätte dyra heller. Kanske visar sen någon gång om jag orkar.
Imorgon är det praktik igen. Suck. En hel vecka kvar till helgen... See you later. love.


Tack och Hej

Nu ska jag sticka från datorn, ska hämta upp Olivien på jobbet sen också. Vi kanske slänger in ett inlägg senare mot kvällen. Pussen.

Hej alla glada människor

Hej!
Är hemma från Liljeholmen nu. Det blev skor för Lukas och Olivia. Sen åkte vi till globen och hälsade på lille Felicia som jobbade och nu sitter jag här och väntar på att kvällen ska börja. Vet inte riktigt vad eller vart jag ska men en sak är aäker och det är att det blir party!
Oj hahahahahaha jag glömde bort att jag skrev härrraaaaaa. Knasigt det kan bli.
jahopp va gör jag nu, ingenting. försöker se vad som händer ikväll, ser ganska svart ut, eller vitt kanske jag ska säga. En vit kväll kanske>? hahaha njaaaa tror inte de va.. mohahaha.
okej ja jag är uttråkad.
aja vi höres sen !!

ALLIPAPA!

En katt attakerar

hej hej hopp hallåååååå!
Tänkte skriva lite här dåra, för det är väl de som är meningen med en blogg? Jo jag tror jag har fattat det rätt!
Men katten min, Skrållan, vill vara med på ett hörn. Haha hoppar upp och typ anfaller datorn eller nåt sådant dumt. Är lite små trött idag men kan inte sova mer, håller på att göra små mina pizzor där nere till frulle. Grymt juuh! Idag är hela huset tomt vilket är galet skönt! Efter frukosten ska jag träffa två små turturduvor, dem ska till Liljeholmen och jag vill följa med!

Kvällens planer är inte densamma som igår vilket suuuger snapel. Jag gillar det inte och det ser ut som om det inte blir någon fest här. ÄCKEL PAPPA! jaja. Kvällen ska nog bli roolig ändå även fast jag inte får träffa alla. Tack pappa.

Nu måste jag gå och släppa ut Skrållan annars blir jag snart hörselskadad! PUSSÅHEJ!



Jag och min pojkvän <3

Chillpill ikväll!

Sårrylorry ledsen lastbil, men vet ni vad? Mitt internett fungerar inte på datorn min så dätrför har jag inte kunnat skriva nått. Nu sitter jag i smyg på sysonens dator, hihihi.
Veckan har varit fullt upp, praktik heeela dagarna och satan så jobbigt det är, men kul! Äntligen helg, och ikväll ska det firas med Idol. haha imorgon blir det förmodligen PARTY! Hell yeah! kul kommer vi att ha det ska jag meddela! Tagga till nu gott folk och håll tummarna!!



And you give yourself away

Min söta hund ligger här bredvid mig i sängen och myser. Amanda kom hem med henne från pappas jobb för att hon verkar sjuk. Och eftersom att hon ligger här vilket hon aldrig annars brukar vilja så måste hon vara det...
Över till någnting annat. Om det är en grej jag skulle vilja ha bland mina ägodelar är det en häftig lavalampa. Inte en mesig vanlig typ limegrön utan en riktigt häftig. Fatta hur mysigt att ligga i ett kolsvart rum med en lavalampa som lyser lite coolt sådär i fönstret. Eller varför inte flera stycken?! Nice alltså. Enough. Hejdå nu ska jag städa mitt rum. love.

Jag lever!

Lite dåligt på bloggfronten tror jag. Förlåt för detta kära fans. Men vi har ju faktiskt också ett liv att sköta. Och våra liv kretsar som tur är inte runt denna lilla blogg. Inte runt någon annans heller för den delen. Just in skrivande stund tittar jag lite halvt på CSI Miami (stavning??) och ska snart rusa till bussen hem till min lille pojke.
Imorgon är det äntligen fredag. Älskade fredag. Kanske kanske ska på bio igen då. Gud jag borde bli filmanalytiker så mycket bio som jag gått på på senaste tiden. Oj vad klockan rusar iväg. Heido. love.
Miss you bestis!

TUSEN GÅNGER STARKARE

Ikväll ska jag på bio med min syster, Lukas och Calle. Vi ska se Tusen gånger starkare eftersom jag inte kunde gå på den igår. Nu kommer min pappa och hämtar oss. hejdå. love

RH

Sitter här med Lukas och tittar på Rush Hour. Inte så kul kanske men mysigt! Hihih. Skulle velat gå på bio med Linda och Felicia men kunde inte. Får bli en annan gång.
Praktiken rullar på och imorgon ska jag nog gå på min teckenspråk efter, man missar så mycket. Vill ju inte vara sämst liksom. Ne nu orkar jag inte skriva mer. Här får ni en bild på min finaste finaste.

I KVÄLL..

.. SKA JAG DANSA RUMPAN AV MIG!

Fekke fekke tagga tagga

hahaha ja som sagt idag blir det fest!
Med inga mindre än Sandra kling Skohg och Sofia fingerdansen Linné! Det kommer bli awesome!
Jag och Sofia kommer att föra ensamma hos bengan sen kommer sandra hem och dåå kör vi till HUNDRA! En smackadengare kväll! ¨
Idag har varit en turbullent dag, var på Gärdet med skolan och hade massa uppgifter, tex att hjälpa en tant över gatan, eller att få några att sjunga, krama en polis mm. Det gick ta mig fan bra tror jag. Iaf var jag, Jossan, Malin och Sofia gryma sen tror jag de andra i klassen också kämpa, Katja var bra för hon hade massa saker hemma som en kalle anka tidning från 1972, tuuungt!
Nu ska jag ta det lite lungt sen ska jag börja fixa mig lite fest fin, för det tycker jag är bra. hihi. jaja.

Imorgon ska jag vara med mina söta flickor Sofia och Felicia, för vi kommer ha det bäst!
PUSS på er och hoppas ni får en bra kväll !


Kärlek till alla underbara vänner <3

De bästa med Lykke Li



Dessa klipp på Lykke Li är bland det bästa inom musik, tycker jag. Det är ren talang att kunna göra så där. Bara ställa sig någonstans och sjunga och göra musik på det sättet. Så jäkla ballt. Och Lykke Li är en så cool person. Lätt en av dom jag ser upp till mest. Lyssna och njut!

Helgens magnifika planer

Ligger just nu i Lukas säng och dör en smula. Mår fortfarande bajs i huvudet och kroppen så det blev ingen praktik idag heller. Lite skönt faktiskt. Hehe. Plus att jag är super kissnödig men är för lat för att resa mig och gå och kissa. Ibland hatar jag livet alltså.
Snart, eller när jag orkar röra mig ska jag kissa först sen åka hem och dö lite där. Låter som en bra plan.
Och jag är hungrig. Känner mig nästan aldrig hungrig, men jag brukar liksom äta för att man gör det. Frukost Lunch Middag. Men nu kurrar min lilla mage minsan. Ska äta lasagne när jag kommer hem för er som ville veta. 3:e dagen i rad. Blir alltid en lika kulinarisk upplevelse för munnen måste jag säga. Niiiice!

Händer annars då? Ikväll skulle jag egentligen gå ut på krogen med många fina vänner. Men eftersom att jag varit sjuk hela veckan plus att jag käkar penicillin så skippar jag det. Vad är det för mening att betala för inträdde och sen varken orka dansa eller kunna dricka? Känns lite sådär skit onödigt
Imorgon då, efter att jag jobbat ska jag och Lukas åka ut till min käraste morfi och mysa. Isa får följa hon med. Vi ska typ leka med hans fyrhjuling och sånt. Morfis fyrhjuling är dock inte lika rolig att åka på som min och min syrras var. Men eftersom min pappa är lite knäpp så sålde han bara den sådär utan vidare och utan att säga nått. Cry me a river. Så nu finns där bara morfars lilla. Eller lilla den är skitstor men aa whatever liksom.
AS INTRESSANT INLÄGG MÅ JAG SÄGA. Hoppas ni alla sprudlar av glädje över att ha läst detta nödvändiga och att ni får massor tillnytta av det. Nu ska jag sluta. Hejdå från er käraste Olivia.

RSS 2.0