Nu är vi i Trysil, ha de!


Kan värmen komma snart?

Jag får snart panik av denna iskalla värd. Jag spyr på det. Jag vill ha bara ben, snygga skor en enkel jacka och ingen jävla stor fet halsduk och jacka så man inte ens kommer på bussen.
Jag vill känna värme, känna lycka. Bruna ben och en härlig sommarfest!
Nunununununu NU!











aa ni fattar vinken . Vill ha sol värme och sommar nu. Våren kan väl iaf komma.

Fredag kväll

NU har familjen äntligen åkt. Dem är påväg till Trysil och imorgon kommer jag och olivia. Skoj ska det bli.
Jag har packat och allt så jag hoppas för allt i världen att jag packat ner allt. Jag ska äta, fixa mig lite sen ska jag åka till Olivia och lämna min väska, Sen möter jag upp Olivia o co inne i stan. Lär bli kul !
hare gott folk!

Imorgon ska det resas!!!!!!

Hej mina damer och herrar idag är det fredag och herreminGud vilken vecka det har varit!
I måndags och tisdags stod jag på UF mässan och sålde för fullt, det var mycket mycket ruuuuligt! :D Ganska så bra gick det också för oss, yeej!
Igår hade jag och sofia idrottslektion för några ettor, det gick också bra. Sen var jag hos tandläkarn vilket också gick bra. Klassen var helt crazy igår också hahaha asså aaa ibland undrar man om alla i klassen har alla hästar hemma hahaha men kul vare.
Juste så hade jag religions prov igår också och det gick ju hyffsat bra.
Idag är det sista dagen i skolan på 5 veckor, känns lite sorligt eftersom när jag kommer tillbaka är det nästan slut på terminen.Men desto  närmare STUDENTEN ! Det är bra.
Imorgon drar jag och Olivia till Trysil också!! Jaa det går bra nu måste jag säga. Galet najs! MAJS.


Förra året i Trysil med sandra, hahahaha !

The Green Hornet

I dag efter middagen hemma hos mig gick jag, min älskling och Calle på bio, The Green Hornet. Den var bra. Rolig. Inte så bra att jag skulle kunna se den på bio igen, men den var helt okej liksom. Sitter i Lukas soffa för tillfället och har just pluggat lite och ska strax lägga mig. I morgon har jag både teckenspråksprov och religionsprov. Vill inte. Vill bara stanna hemma och dö lite. Min kropp och min knopp vill gå i ide och sova tills... imorgon (lördag) då jag och Linda ska till Trysil, sen kan jag gå i ide igen... Till sisådär studenten.
Dessa skor skulle jag vilja ha. Vill ha dom så mycket. Om någon snäll själ känner att den har en slant över denna månad är den fri att ge mig dom i lite försenad julklapp! Tack på förhand <3
Nu ska jag hoppa i säng och mysa ner mig bredvid min fina pojkvän. Världens bästa.
Godnatt på er.

Ensam

God kväll. Ligger ensam i min egen säng och det mina vänner var inte igår. Det var väl ungefär 5 veckor sen jag sov ensam i min säng sist. I kväll ska jag sova, sova jätteskönt. Inte drömma en enda mardröm har jag bestämt. Ska fan vara utvilad i morgon.
Kom just på att jag har missat Big Brother. Det var ju lite trist sådär.
Nu ska jag nog ta och sova strax. Men innan ska jag "ladda ner" lite låtar till min ipod. Wiho.
Godnatt sweethearts.

Snööö

Lite sådär känner jag, och säkert hela Sverige, just nu.
När fan ska det sluta snöa? Jag bara undrar liksom.
Just nu sitter jag i soffan och tittar efter resa till min syster och mig och väntar på att min varma oboy ska svalna lite. Vill inte bränna mig på tungan.
Snart ska jag dra mig till jobbet och efter jobbet ska jag hem och packa lite till Trysil. Yes yes snart drar jag och världens bästa Linda till Trysil och gör backarna osäkra. Hah!
Nu ska jag kicka vidare på resor till varmare breddgrader. Ciao.

Fight Club

Efter simningen idag gick jag och Lövet till Hörnet och dela på en pizza. Så värt. Våra söndagssamtal är allt bra.
Har just tittat på Fight Club med min älskling, dock så somnade han. Trött pojk det där. Och jag förstår inte vad alla i min klass menade när dom sa att Fight Club var asbra. Nej minsann jag tycker att den vara ganska så dålig. Inte superdålig men liksom, dålig.

I morgon börjar jag 10, så awesome med sovmorgon. Sovmorgon i mitt hjärta. Och sen att vi typ slutar astidigt för att vi inte har någon psykologi gör ju inte dagen sämre. Sen i morgon vid halv fem ska jag till UF-mässan och checka Lindas UF-företag. Förhoppningsvis med min älskling.

Det ända som skulle kunna förstöra min dag i morgon är om jag sover dåligt inatt. Drömmer mardrömmar. Vilket jag hoppas att jag inte gör. (Det gör även Linda ö , Amanda och Sara eftersom att de annars måste sitta och lyssna när jag berättar mina sjuka drömmar, hehe.)

Nej mina kära vänner, nu ska jag gå och lägga mig. See you latero. Nighty.


världens finaste.


Söndag

Varför går tiden alltid så fort på söndagar? Vipps så är det dags för träning. majs.
Det blev en sen natt igår, jag och sofia slog klackarna i taket på NU sen slutade kvällen med sanning och konsekvens hos en snubbe vid Odenplan. Idag är jag inte så sliten som jag trodde jag skulle vara men ikväll blir det mycket jobb inför mässan imorgon..


Rock "n" Roll för fan Sofia ! ;)

19 februari

Jätte söt bild. Jätte. Hah.
Har jobbat hela dagen, först på donken sen i simhallen. Jag är död. Min kropp är död.
Skulle egentligen gått ut på krogen och försvunnit in i dimman med Linda och Sofia men som sagt så orkar jag inte. Linda tycker jag är en bangare, men jag majsar på de.
Imorgon ska jag till simhallen igen och träna mina små barn. Måste ladda upp inför en sådan utmaning. Nej nu ljög jag, dom är små änglar.
Strax ska jag ta med mig min lilla vovve och bege mig mot min fina pojkvän. Mys.
Hoppas alla har en fin lördag kväll, inte allra minst Ronja som fyller 18 idag. Grattis igen finis.
Puss.

Tjoo förfan

Hej hej hej hej hej , då dej din gamle tjej!
Sitter i min underbara säng, ska städa snart. typ hela huset men vad gör man inte när man ska få finbesök?
Sofia kommer runt halv sex och då ska vi äta, fixa oss skit snygga, dricka lite vin och sen ska vi röra oss till Hellströms för lite häng sen blir det en fydundrade utekväll förhoppningsvis. Olivia ska också med! whiiiiii!!

Just nu har jag hela huset för mig själv vilket är galet skönt, mamma och pappa är på 50 års fest och syskonen är hos farmor, aaah livet är underbart! haha


Kan tycka att det kan bli sommar NU .

Tacos-fredag

Godkväll kära läsare. Jag är för tillfället hemma hos mig i mitt sköna hem med Lukas. Felicia och Linda har just gått till bussen. Vi har haft mysigt och ätit tacos och spelat kort. Strax ska jag och Lukas ta bussen hem till honom och titta på film i hans nya soffa.
I morgon blir en hektiskt dag med jobb, simtävling och sedan utgång. Men det kommer väl antagligen bli skoj.
Nu ska jag dra annars missar vi bussen och det vore ju förargligt. Adios.

Tummen upp för hur duktig jag är

Idag är det fredag, wihoo en väldig välbehövd fredag! Var i skolan idag två timmar innnan vi började idag, har så sjukt mycket att göra nu och jag, Sofia och Jossan har varit så duktiga senare dagarna. Vi är helt klart värda att på måndag ska allt sitta som en smäck, om inte vet jag inte vad jag gör. Bad till Gud idag. Men allt plugg är dock inte klart, majs orkar inte mer. Ingenting tycks fungera.. Får snart panik asså !

In i plugg dimman. kommer förmodligen inte se nån där?



Sten

Sitter inne på toaletten och chillar med fötterna i ett fotbad. Men vattnet är nästan kallt så ska väl snart ta upp dem.
Skoldagen har vart rätt så nice, trots att vi går från 08.00-17.30. Snart ska jag och min älskade Lukas ta bussen hem till honom och titta på Love Actually eftersom det inte blev av igår då två små muppar kom och störde.
Det var allt jag hade för tillfället. Hade bra. love


jag och lilla sten på källö-knippla förra sommaren. fin kisse.

Vampire Weekend

God dag kära majsisar. Sitter och latjar i ett klassrum med mina clasmates och lyssnar på Vampire Weekend. Vi försöker vara duktiga och plugga på vårt projektarbete men det går ju som sagt inte riktigt. Det är ju för jävla tråkigt må jag säga.
Snart slutar vi, tjooho. Då ska jag hem, leta upp lite fakta om en fotograf och sedan jobba.
Idag fyller finaste majset Olivia 18 år! Grattis Grattis gullunge. Hoppas du har det bäst där borta. Miss you.

Bästa

Idag har jag och världens bästa varit tillsammans i 8 månader. Jag älskar dig.
Just nu sitter jag hemma hos Lukas och tjurar lite för mig själv för att han inte har Canal+ Sport. AIK-DIF spelar och jag vill se den sooo bad. Verkligen att han ska ha typ alla kanaler förutom den. Gaah.  Nej jag ska gå och laga pyttipanna nu och vänta på att han kommer hem från sin träning. Då ska vi mysa med Love Actually.
Matlagningen väntar. Adios.

Hej gott folk


Kärlek

Glad alla hjärtans dag era små hjärtegull.

Dagen i skolan var chill, fick en alldeles perfekt sovmorgon av Sune sunrice och hade sen bara psykologi. Egentligen Natur B också men jag och Linda hoppa den och gick till centrum istället. Mycket roligare.

Ikväll ska jag och min fina kärlek på middag och bio och bara mysa så som mysiga par gör.

Måste också säga att jag älskar mina vänner. Ni är bäst. Ni vet vilka ni är. Kärlek till er.


Kärlek till er

Eftersom att det det är alla <3 dag och eftersom att jag inte har någon pjkvän att gullegulla med kan jag passa på att säga till alla mina fina vänner att jag älskar er ! Ni gör mina dagar så mycket mer värt att leva och jag har the time of my life varje gång jag träffar er. Ni som betyder mest vet vilka ni är och ni bör ta åt er ! <3









Sömn

God morgon! Jag ska snart ta mig till simhallen för att vara tränare. Orkar inte. Men måste.

Nattbion igår var bra. Inte awesome och inte dålig, bara bra. Vi såg 127 timmar. Den var klar vid kvart i två så vi hoppa på nattbussen klockan två hem. Vi tog 892an för jag trodde den skulle gå lite snabbare. Vid Gullmarsplan ska bussen såklart fastna i en sväng och kom inte loss. Suck. Dessutom stank det spya och jag ville typ ba spy då. Blä. Så jag och Lukas hoppade av och gick till 893ans busshållplats och tog den istället för den kom just efter. Kändes som om hemresan tog hundra år. Väl hemma somnade vi vid kvart i 4 och vid 5 ungefär kom Calle hem till Lukas. Sedan vid 6 kom Alex. Såklart ska dom börja prata. Jag ville typ dö för jag var så trött, eller döda dom för att dom väckte mig. Men men, vid halv 7 imorse så drog dom i allafall och jag kunde somna. Sov så jävla skönt till 12! Hoppades att jag aldrig skulle vakna.

Nu har jag just ätit pannkakor och måste visst skynda mig att göra mig i ordning. Alltid denna stress! Hej.

Nattbio

Hej majsbarn. Idag har jag flängt runt på stan med Lukas, Calle, Johan Palm och Plamens kompis. Efter det vart det jobb och nu var tanken att jag, Lukas och Calle skulle på nattbio men det ser bara ut att bli jag och min älskling. Rätt skönt. Haha. Jaja ska göra mig redo att kila till bussen. Adios mina vänner.
bästa vännerna! wiii. puss

Fick reda på att min bästa vän har glömt bort mig. Hur kul känns de på en skala? Hur omtyckt tror ni jag känner mig om inte ens bästa vän kommer ihåg en? En otrolig känsla ni borde prova. Eller gör inte de, det svider något så enormt inne i hjäratat.
Som ringen på Iet så bjöd hon hem mig till henne för att allt skulle kännas bätttre, jo vars.. får väl tvinga mig dit.


hur kunde du?





Nu är jag inte fullt så alllllvarlig men aa !

Kaos

Snökaos i all ära! I morse sa Lukas till mig att all busstrafik i hela Stockholm var avstängd. Jag som skulle Gå till skolan vart ju inte så jätte glad. Jag krigade mig dit med snö upp till knäna i hopp om att någon annan skulle vara där. Amanda var där. Men det var bara vi två. 2 minuter efter att jag kom dit fick vi sms om att hela skolan var stängd på grund av vädret. JIPPIIIII. Vart bara till att kämpa sig tillbaka i snöstormen till min älsklings lägenhet.
Dagen har då spenderats åt att städa hela lägenheten och ikväll ska jag ha tacos-fredag med mina bästa vänner sen blir det bio!

Tjo fan

Jahopp ska jag skriva om snökaoset som alla andra då.. Nu är det såhär att jag krigade upp mig ur sängen med huvudont och halsont in i duschen för att kunna se någorlunda fräch ut i skolan eftersom att jag inte kunnat gå till skolan på två dagar, väl ute ur duschen ringer sandra och säger att inga bussar går. KUL. ingen skola och inget prov. Tur som var har jag en snäll lärare som låter oss göra provet på onsdag ! Tack som tusan. Fast nu tvingas jag städa hela huset..inte lika kul.

För lite  update så mår jag  fortfarande inte på topp, är inte riktigt hundra men vad ska man göra åt de om hundra år?
Ska försöka göra denna fredag tillnågot bra iaf. Tjaaaa !

Ingen bra dag 2

Ligger i min säng D Ö D igen, idag är det halsen som dödar. Fy satan. Detta är inte najs. Tänkte bjuda på någon bild från webbcameran men herregud så ful jag va så det skippar vi !!!!

Imorgon är det prov vilket betyder att jag måste plugga..men orkar jag det? nääää ! Fy världens tråkigaste.
En positiv sak är att det snart är helg.


Ångest

Projektarbete. Jag får ångest bara jag tänker på det. Det är just det vi ska hålla på med nu, som ni märker går det inte så bra. Och det är mindre än 9 (!!!) veckor kvar tills det ska vara klart. Maaaah!
Idag går jag i skolan till halv 6. Från 8-halv 6. Sug min. Efter det blir det middag hos Lukas pappa. Majsmajs.
Aja nu ska jag och Linda jobba på! Ciao.

Mör

Heyhey. Min kropp är rätt så mör. En sak kan vi konstatera efter idag, jag kommer aldrig lära min åka skridskor. Jag måste egentligen skriva min engelska tills imorgon, men jag orkar verkligen inte. Ikväll blir en tidig kväll. Nighty.

Idag är ingen bra dag

Läget just nu är D Ö D. Mår så uruselt så jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag brukar känna mig kass ibland typ som att ha ont i halsen men nu vet jag inte vad som har flugit in i mig. inte okej ! Jag hade sett fram emot att dansa lite afrikansdans med sofia.. jajaja vad ska man göra?
nu ska jag gå och dö någon annanstans.
Sandra du får ha det så jädrans kul på kryssningen ikväll !!!

Confession


Istället för uppsatsskrivning

God dag käre pluppisar. Hoppas eran dag rullar på lika förträffligt som min. Jag sitter för tillfället på min otroligt roliga svenskalektion och ska egentligen skriva om en uppsats. Tråkigt i allra högsta grad. Jag hoppas verkligen att det är någonting bra på tv ikväll. Om det inte är det kommer hela min kväll vara förstörd.
Igår spelade jag och Lukas bowling, vilket jag är väldigt super sämst på... Det var roligt och jag förlorade ganska stort. Nog om det.
I morgon är det idrottsdag. Inte så nice. Men efter i morgon är det bara två dagar tills jag får ha taco-fredag och biomys med min bästa vän Felicia. Wihihhihihih.
Tillbaka till uppsatsskrivning. Adios.
I love you.

Problem

Nu är det så att jag inte kan använda å ä eller ö och massa andra symboler, det blir helt fel !! Detta skrev jag på word och fick klistra in. Vad är detta? Är det någon där ute som kan hjälpa mig med detta problem för såhär kan jag inte ha det !! TACK


Sofia Linné



Då och nu, tur att vi blir snyggare med tiden. Eller? Stämmeer? JAPP !
Sofia Linné, du är min sol, mitt ljus min själ, Om du är månen är jag solen, är du korven är jag brödet, är det nice price på burger king? Min alldeles underbara vän.

I nästan tre år har jag känt dig nu,(inte riktigt men n'stan) ja tiden går snabbt när man har rolligt. För det har vi ju, otroligt kul. Skrattar*

Att en vänskap kan växa och bli så bra. Det är vi som har alla crazy utgångar, alla minnes värda stunder. de pinsamma situationerna och dem helt absurda händelserna, vi gör som vi vill, rycker på axlarna och hoppas att livet forsätter precis lika bra som det var för fem minuter sen. Lev litet fullt ut, dont worry be happy. Vi är nog väldigt lika om man tänker efter, jag är glad att jag lärt känna dig och att vi är så pass bra vänner som vi faktiskt har blivit. Lovely. Det är en sån som du som får en att gå till skolan ( och ni andra också !!! ) Synd bara att skolan snart är slut.. men jag lovar dig, du blir inte av mig mig i första taget. Mohahahaha!
(ingen elak kommentar vill jag ha nu)
Vi kan ju alltid träffas och döpa blommor sen efter gymnasiet!

Puss på dig Sofia!


Tro nu inte att jag skrev det här för att jag ville..utan för att en viss dam bad mig göra det ! Men det gör inget för jag gillare!

Och nej jag är ingen poet eller författare, så förvänta er inget stordåd.



Måndag

Hej kära!
I helgen har jag haft det mys. Det va restaurang besök och musikal, frieri och efterrätt, träning och sömn!
En bra sådan må jag säga. Nu är det skola igen, på onsdag är det idrottdag och då ska det dansas afrikansk dans. Det är väl det ända som är någorlunda intresant att skriva om haha.

Jag känner att vändret blir varmare och jag gillare, snart äääääär det vår!
Åh jag drömde att jag gick 40 000 av en släckting bara sådär, jag minns känslan jag hade jag såg massa kläder i ögonen jag såg resan betalas jag kände lycka. men så vakna jag och är lika fattig som jag var innan jag somnade...
Majs.

Ha en bra dag!



Varför ser inte våra tunnelbanstationer ut såhär? Det hade varit fint!

Livet leker



Nu ska jag gå och möta Felcia, ikväll blir det Mumsmums!

Vinterland

Hoppas att ni har haft en bra vecka barn, det har jag haft. I morgon bär det av hemåt. Back to hell, typ.
Puss

RSS 2.0