Sne

Tänkte ladda upp lite bilder men dom verkar vilja hamna snett så skiter i det. Måste nämligen börja vandra upp till bussen snart. igår fick jag reda på att min bästaste älskling (Ida) kommer till mig i cirkus två (!!) veckor! Åh jag är så glad att jag snart spricker. Fullkomligen längtar ihjäl mig!
hejdå.

Spruta blod

Alltså jag blir så trött! Trött på migsjälv och min otur.
I lördags jobbade jag som sagt. På jobbet råkade jag först krossa ett glas och skära mig på fingret, blödde nått otroligt mycket. Dock var det bara ett litet sår tack gode gud.
Men inte nog med det. Nån timme innan vi skulle stänga föll ett glas ner från "taket" (vi har skåror i taket vi hänger upp glasen i, och någon dum jävel hade satt upp försmå glas för just den skåran så ett föll ner när jag satt upp ett större glas en ränna bort) och spräckte mitt ögonlock, eller precis under ögonbrynet. DET FULLKOMLIGEN SPRUTADE BLOD. Så jag fick sitta på en stol med papper och is (för att dämpa svullnaden och blåtiran jag skulle få) tryckt mot ögat. Tha Boss ville sedan ta mig till sjukhuset för att se om jag behövde sy. Och klart som tusan behövde jag det. Personalen slängde ner mig på en hård brits och sa till mig att blunda. De började skrubba med något som kändes som frätande syra och sa sedan "jag ska sy nu forsätt blunda". KUL. Höll på att skita på mig. Inte någon som höll mig i handen hade jag heller. Och bedövning fick jag inte heller för den delen. Kändes lite! Jaja ska inte klaga.
Nu går jag runt och ser ut som jag vart i fight. Tack gud att man kan sminka över det blåa.

Fånga dagen

Hallå där.
Har haft en fett värd Carpe Diem-dag idag. Vaknade (inte alls utvilad) klockan 10, fixade mig i lugn och ro, gick till hamnen och mötte upp David och Chris, gick till Starbucks och drack latte och åt min livs första maccron eller vad de heter. Gott var det i alla fall.
Sedan gick vi och satte oss på klipporna i solen och bara njöt av livet. Typ.
Sedan kom Lauren och joinade oss också. Men jag vart tvungen att gå för jag vart så kissnödig. Måste kissa hemma. Plus att jag hade tänkt sova en stund innan jobbet ikväll. Men det kommer ju inte gå då jag börjar om cirkus en timme.
Igår jobbade jag och det var awesome. Superkul. Träffade coola människor.
Efter jobbet vid cirkus 04.00 så gick jag och min käre jobbkompiz Pavel till en klubb och drack oss väldigt runda om fötterna. Behövde inte betala en endaste krona heller vilket var toppen på moset eller va tusan folk säger.
Somnade i min lilla säng vid 06.00 och ja vaknade som sagt 4 timmar senare och kunde icke somna om.
Nu väntar jobb som sagt från 20.00-SENT (säkert runt 4 halv 5). Sen får vi se om det är sova eller supa som gäller. Troligtvis sova.
Nej dags att kila kanske. Ha en underbar lördag kväll/natt folket.
David och Chris. Uppe bland molnen.

Torsdag

Tanken var att jag skulle uppdatera igår lite men sen försvann tiden ut i toma intet och så vart jag tvungen att skynda till busstationen för att möta lilla plutten Lauren för en liten halv picknick under ett tak i ösregnet för att sedan vid två ta bussen upp till Strombi för att äta middag med familjen Unsworth. Mycket trevligt.
Idag får vi se om Tha Boss ringer och vill att jag ska jobba.. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder och visa min senaste tid i "värmen" men internet segar så mycket att det är helt galet. Och jag har inte riktigt tålamodet att vänta. Nej så det får bli en annan gång. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge som man brukar säga!

Saknar

Lite gamla mobilbilder på mig och mina bästa.
Nu är det jobbigt. Så jobbigt.

Jobb

God kväll mina små pluttar. Jag ska atrax sätta på mig skorna, slå på ipoden på högsta volym och traska iväg mina tio minuter till jobbet. Undra hur länge jag ska jobba idag, säkerligen fram in på småtimmarna som sist. Kul ska det bli i alla fall. Idag har jag, David, James och Matthew vart och tittat på en campingplats för att se om det går att campa där på fredag. Vilket det går. Efter att ha äventyrat dit genom "skog", vatten och lera. Men det går i alla fall. Nej oj vad klockan vart mycket. Dags att kila.

Live from BG

Hej alla glada vänner som förhoppningsvis fortfarande hänger här varje dag även fast ingen uppdaterar.
Jag är i liv. Vädret här de senaste dagarna har varit helt awesome. Sol, sol och sol. I fredags var jag som en hel jävla tomat i ansikte om inte värre, om jag hade stått vid en väg hade bilarna stannat, så röd var jag. Det va ingen lek vill jag lova.
Det blir allt mindre och mindre jobb för var dag som går, till en viss del är det gött men sen kommer det där med pengar också..
Imorgon är det rock fest på heggis, Linda the rocker för fulla muggar!!!! Dem festerna är absolut dem fetaste och dem roligaste här.
Och på lördag kommer min lilla familj hit. kan knappt tro att jag inte träffat dem på tre månader, sickt. Så ja det kommer väl bli trevligt. Gratis mat iaf.
Annars då? jooo livet är så fruktansvärt bra just nu.


<3

Btw. kolla bilder på Facebook!

Robin Hood

Hej lilla värld. Klockan här på Cypern slår snart tio i fem på morgonen och jag har just kommit hem från jobbet. JA ni läste rätt, jag har skaffat mig ett jobb! Just nu kommer jag typ bara jobba fre-lör eftersom det fortfarande är lågsäsong (suck) men det är lika kul ändå. Jag jobbar på en bar som heter Robin Hood. Det är mycket trevligt och intressant. Bara dessa två dagar har vart en upplevelse måste jag säga. I veckan hängde jag mest hemma hos David och hjälpte hans föräldrar (min Cypern mamma och pappa) med massor av saker så blev lite glest med update. Har vart strömavbrott och hej och hå. Men nu, nu sitter jag i min säng med lilla kissen i knät. Är så extremt törstig alltså, men kissen sover ju så sött i mitt knä. Men jag måste ha nått att dricka snart innan jag torkar ut och blir som en torkad mask. Ikväll, eller ja nu i natt, när jag kom hem upptäckte jag att min lilla bebis älskar Pringels sour cream and onion chips. Bara så ni vet. Lite udda kanske.
Nej nu ska jag fan sluta svamla och gå och dricka två liter och sen kolla på film och sova. Godnatt!

RSS 2.0