Natt jobb

God dag, danna dag har jag varit i skolan. En intressant dag..vi diskuterade flak och skiva, såå jävla taggad! Klassen vill ha allt i det bästa! mhm får någ börja jobba lite.. Sen åt vi taco bar och sedan var det mediakunskap. Eter de skratta vi åt roliga saker. mohaha. Nu är jag hemma och ska duscha sen PH och sedan ska jag sova för inatt ska jag upp och jobba, japp 3-6 ska jag hjälpa malin att inventera på 7eleven.. sen bär till direkt till skolan efter en mysig frukost på söder. Har en ganska stor känsla av att jag kommer vara trött men vad gör de om hundra år? PUSS


Ha en bra kväll.

Sandra min vän

Jag frågade min söta vän Sandra Skohg för ett tag sen vad hon är rädd för och jag fick svaret, " Jag är rädd för två saker, ormar och japaner som kommer i grupp" Skön brud det där. 

Skratta bör man annars dör man

tjo tjooo!! Tänkte bara meddela att jag är på bra humör, känns härligt! yesyes! Hoppas det håller i sig tills imorgon för då är det tisdag, de är la gött! Sa ju att jag va taggad på att hoppa i vattnet och simma tidigare men när jag stod vid kanten ångrade jag mig.. men det va skönt när det var över. Igår fick jag reda på att jag förmodligen kommer vara hemma övern nyår, fysatan så kul. Ge mig ett jävligt bra fest nu bara så lovar jag att det kommer bli lyckat, och året 2011 kommer bli grymt för då tar jag studenten!!!!!!! Ghaa kan fan inte fatta det! :O Men kul skare bli!
Jag ska inte riktigt gå och lägga mig nu men jag säger godnatt ändå och imorgon ska jag ha kul barn. PUSS

Stanna för kärringen i päls!

Hej kära ni. Nu sitter jag här och tittar på några klipp av Sveriges värsta bilförare som Lindz lagt upp på sin blogg. Haha det är ju för roligt alltså. Idag var första riktiga skoldagen och den var helt okej. Kan varit för att vi knappt gjorde någonting med ändå. 
Efter skolan gick jag runt i centrum med Tullan. Vi hade lite picknick på en bänk och sådär, myyyspys hörrni! 
På fredag ska jag på Hoffmaestro på Gröna Lund med min Bästastebästa vän i hela vida världen samt massa andra filurer vilket kommer bli awesome. Nu ska jag kila, hejrå! love.

Kärlek


Sitter i min säng och lyssnar på Håkan, han är allt bra han. Om jag får säga det själv. Får ett lugn i hela kroppen och man blir glad.
Min mage är mätt av thaimat, mm mycket gott.
Känner hur min trötthet smyger sig på mer och mer och höstdeprissionen kommer mer och mer, usch vill inte ha en kall blöt höst och en kall jävla vinter till. Vill ha sommarsommarsommar när man kan va hur som helst och allt är varm och man känner en lycka inom sig. Nej sommaren är helt enkelt bäst.
Det ska bli skönt att komma ner till simhallen och bara släppa sig lös i vattnet och bara känna sig fri. aa tja skriver nog i kväll också. PUSS

Fred och kärlek

Dagen har spenderats i stan med min älskling. Köpte lite fint majs. Var även och hämtade mitt busskort i Hallunda, världens ände typ. Imorgon börjar jag tio så nu ska jag mysa med min lilla gulleplutt. Godnatt lilla värld. 

Bebiiiiiis

Bland det sötaste jag sett. Åh.

I like

Jaha, så sitter man här och lyssnar på turkisk musik och tänker tillbaka på Alanya. Vill tillbaka ganska så mycket alltså! 

Snart ska jag och Lukas gå ut och glida runt lite på haninges gator och vara coola. Nej men vi ska hyra film. Jag vill se Kalle och chokladfabriken... Men det vill inte han. Cry me a river. 
Och hallå någon i från min klass, är det någon som vet när vi börjar på måndag eller? Fattar ju nada av vart man hittar det där jävla schemat alltså! Hör av er dudes.





En fråga


.. Varför har jag en bild på dessa pizzabagare för? Kollade igenom bilderna från 2007 för jag skulle hitta en bild på min moppe så hittade jag den här..? hahaha okej.. Men den passar himla bra för nu ska jag köra iväg och hämta filuren Felicia i Älta sen ska vi köpa pizza och sen hem till mig! Gött!

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Nu har dem styckigt, Mamma och Pappa.Och så Sara och Andreas som är på Gotland så det är bara jag här hemma, bara lilla jag. mm få se vad jag hittar på. mohahaha!

Fytusan vilken slapp dag det blev och herregud kl är redan fem. Men jag gillat! Pizza till frukost framför en film. Paradise Hotel och min säng det kan inte bli bättre. Nu fick jag feta feelingen, jag vill se på Mamma mia. mm det vill jag! Men först ska jag duscha och dricka oboy! nej det kommer bli bra det här!


Karma kallas det!

HEJ KÄRA LÄSARE. Hoppas livet leker och är glatt för eran del. Det är det för mig i alla fall, om man bortser fån min snoriga näsa och onda hals.
 
Gårkvällen var väl nice majs men jag drog hem vid 2 snåret och landade i sängen med min lille plutt vid kvart över tre.
Igår tappade jag mitt busskort på tunnelbanan. Bedrövligt. Sprang som en galning till bussen vid T-Centralen och upptäcker att det är borta, gone with the wind bara sådär. Busschaffisen var snäll och lät mig skicka sms-bilett utan att gå av. Sen satt jag där på bussen och deppade. Imorse när jag vaknade var jag fortfarande lite i dep-mode. Men när jag loggar in på facebook så är det en liten filur som skrivit att hon hittat mitt bussiskort på tuben och undrar när jag kan hämta det. Tänk att det finns så snälla och ärliga männiksor på denna jord. TACK UNDERBARA MÄNNISKA! Svär att det är Karma alltså.
Nu ska jag rasta vovven. Älskar livet! Tjarå. love.


För en lång lång tid

Ska man ta sig att skriva något idag med. Mamma väckte mig nyss genom att ringa..ingen är hemma i huset förutom jag. Så när jag hörde telefonen ringa sprang jag upp och tänkte inte på att det står en typ låda mitt i rummet, så jag trampar såklart rakt på lådan och lådans kant såatt jag ramlar..lite halft snurrig från igår tar jag mig upp och svarar i telefonen. Inte nog med att jag svarar utan mamma ska stå och prata i år och dar och det ända jag vil är att å tillbaka till sängen och sova men nu sitter jag här vaken..fy.
Kom hem tjugo i fem igår, efter en lååång hemfärd från Lindingö. Natten var rolig.
Dagens planer är att träffa Felicia och sedan ska jag hjälpa mamma att fixa sig inför en 40 års fest som mammi och pappi ska gå på ikväl. Wihoo party!

MSN konversation med Sofia

heejj alla glaaa små fiskar!
Jag kom hem från skolan nu, har varit där sen 8. snark assooo!
Är inne på Msn för första gången på huuuuuundra år, snackar med sofia. En rolig tjej det där haha, snackar om allt som finns på denna jord och skickar över några videos från Alanya.
Som sagt kändes skoldagen låg, hade ett hål på typ fyra timmar vilket kändes segt men då löser man de genom att kolla runt på götgatan. trevligttrevligt!
Snart ska jag duscha och fixa mig lite sedan bär det av till sandra där det ska ätas tacos. mm-mmm-mmm!!
Känner att mitt humör är på topp och den som förstör det den jääävlar! För jag vill ha kul. :D '


ssssoofia!

Tidsfördrift

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Lukas
Vad gjorde du kl 8 i morse:
  Vaknade
Vad gjorde du för 15 minuter sedan:
 ingenting
Det sista du sa högt:
 "okej med vi hörs sen, puss"
Vad har du druckit idag:
vatten
Vad var det senaste du åt:
ris
Vad var det senaste du köpte:
grå kofta med dödskallar
Vad är det för färg på din ytterdörr:
 röd
Vad är det för väder hos dig just nu:
sol
Godaste glass-smaken:
all glass är god
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
nej
Sover du tungt:
 ja det tror jag nog
Drömmer du mycket:
ja
Mardrömmar:
ja
Favoritklädsel:
jeansleggins, tjocktröja
Favoritlåt just nu:
M - Kent
Vad ser du om du tittar åt höger:
mitt kök
Vad gör dig glad just nu:
majs
Vad ska du göra härnäst:
orka gå ut med isa
Höger- eller vänsterhänt:
höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis:
palle kuling
Klädsel just nu:
undekläder, jeansleggins, linne, kofta
Musik just nu:
På drift - Kent
Hur många kuddar sover du med:
3
Spelar du nåt instrument: nej.
Morgon- eller nattmänniska:
 natt
Vilka är viktigast för dig:
finns några
Bio eller promenad:
beror på
Är du kittlig:
 nej inte direkt
Snarkar du:
nää
Stjärntecken:
kräfta
Äckligaste insekten:
kackerlacka
Vad vill du jobba som?
polis
Stökigt eller välstädat?
 organiserad stökighet
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Jaa
Anser du att du är stark? nja nej
Vad gör du om du får hicka?
inget speciellt
Vad längtar du mest efter just nu?
kvällen
Hur svarar du i hemtelefonen?
 "Hej det är Olivia"
Hur svarar du i mobiltelefonen?
 hallå, hallå det är olivia
Antal timmar sömn inatt?
7
Sov du ensam?
nej
Vem sov hos dig senast?
Lukas hihi
Vad ser du fram emot?
 Helgen
Vad vill du ha just nu?
glass
Vem längtar du mest efter?
 Vet inte 
Vilken buss åker du oftast?
824, 825, 807
Vilken årstid är det nu:
början på höst tycker jag
Anser du dig själv snygg?
nej
Har du varit kär?
yes
Är du kär nu? ja.

LILL ADAM



Här är min söta kusin Adam.
Dagen har flytit på nice, förutom lunchen den var riktigt onice alltså. Och nu ska jag snart ut med Isa och sen hem till Lukas. Ikväll blir det partyparty med Linda och Sandra och massa. Hihihi skoj. Det var allt för mig för denna gång. Latero. love.

Ensam vargen

Go kväll gott folk!
Ligger och kollar på Paradise Hotel, är fanimej beroende.
Träningen idag var ensamt igen..tillslut var jag helt ensam i hela simhallen. kul!
Imorgon är det fredag och jag börjar 8 vilket betyder att jag måste gå upp sex och de har jag inte gjort på hela sommarlovet, herregud hur ska jag klara det? Sen mot kvällen blir det röj! kul som fan ska jag ha!!

FITTA nu hände nåt på paradise som jag INTE tyckter om FYFAN säger  jag bara!!!!!
Nej nu är jag sur och arg så orkar inte skriva ett skit mer, tja

Idag är en nu dag

Jahop gårdagen haha blev lite anorlunda än vad jag hade tänkt mig.. Efter jag hade simmat helt själv, eftersom att alla var färdiga när jag kom. Stack jag fort som fan in till medis och mötte upp lilla Cecilia, jag åt donken och hon tittade på. Sen mötte vi upp Sebbe och gick till Hellströms för lite förkrök. Jag hade inte tänkt att dricka men i sista sekund köpte jag en öl. Efter den drog vi vidare till Snaps. Där vi träffa några vänner, Cecilias vänner då eftersom att jag typ inte kände en kotte, men Linnea min typ äldsta vän som jag träffat nu ganska mycket den senaste tiden var där så det va trevligt! Med mycket flyt kom vi in och köpte en öl till hahaha och då var jag igång, det blev mer och mer drinkar och sen kom Jossan och hennes vänner och jag röjde lite med dem. För en sekund trodde man att man var i Alanya men kom på mig nästa sekund, tur de!
Jag drog vidare med jossan och hennes vänner till 5emtio4yra där det blev shots, sen slutade kvällen på donken. Mycket bra kväll onsdags kväll!
Nu blir det skoola.

Utgång ikväll

godmorgon!
Idag är det onsdag och jag börjar kvart över elva, så jag har lite brottom nu..hehehe Alltid!
Det blir en bra dag idag. Sen blir det träning och efter träningen blir det brottom igen för sen ska jag in till Medis och möta upp Cecila och så ska vi till Snaps och ha kul!
nu måste jag fixa mig! Hare bra!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Nu sitter jag här hemma hos Nickepicke med Lindz och väntar på att hon ska bli klar. Planen var att vi skulle ses kvart över nio i skolan, fråga mig inte varför.. Men den lilla plutten försov sig såklart bara för att jag som alltid gör det inte gjorde det, så jag gick hit istället! Snart ska vi dra oss till skolan, första dagen på majs länge. Första dagen i väntan på den sista, läste jag att någon skrivit på facebook och tänkte att det är fan sant. 
Nej nu ska vi skutta iväg och träffa våra underbara clasmates! love.
ge mig skorna och väskan och smyckena taaaack! 

Majsimajsi

Hello little world. Precis pluggat klart. Tog ett bra tag eftersom att jag har haft vissa störmoment. Men nu är jag i alla fall klart och redo att möta världen! 
Lukas sa att det skulle regna idag, lite besviken att det inte gör det. Men men solen får väl duga en dag till. Idag har även min syster permanentat sig. Har inte sett resultatet än men det är säkert bra. Kan man ju hoppas. 
Snart ska jag göra mig redo att möta Lindz i Brandbergen, vi ska göra nått sen senare ska vi gå på fotbollsmatch. Lukas och Niklas ska spela och dom kommer säkert förlora som dom alltid gör när vi kollar på. Hehe. 
Imorgon börjar skolan, hey reality.

21.40

Tjo i stugan. Då var det kväll igen. Idag var det skola och träning och nu känns det verkligen som om verkligenheten har börjat..fan! Bara några veckors sommarlov till och kanske en vecka i Alanya skulle sitta finemang!! Men jag ska inte säga att skolan är döden för jag känner på mig att det här året verkligen kommer bli kul. Bannemig! *hoppas*
Nej nu har jag faktiskt ingen llust att skriva nå mer. Har ingen lust för något.

Historia majs

Sitter här i min ensamhet och försöker plugga historia. Det går som alla kan förstå otroligt dåligt. En hel sommar utan plugg och nu två dagar innan jag börjar ska jag försöka att skriva en uppsats om Julius Cesar. Knäppt. Det är i och för sig mitt eget fel för det är jag som skjutit upp det. 
Fick nyss ett samtal från min söta vän Nathalie vilket var trevligt eftersom jag inte pratat med henne på flera veckor! 
Snart ska jag duscha och sen möta min älskade för att han ville köpa glass. Och imorgon ska jag äntligen träffa min saknade gulligaste vän Lindz. Kommer bli so funnnny. Hihi. love.

Paradise Hotel Danmark

jahopp då var det söndag kväll och imorgon är det skola. Lite sorligt att man alltid måste veta vilken dag det är. Förra veckan festade vi galet i Alanya, haha ta mig fan den bästa kvällen/natten ;)
Lördagen var trevlig tills jag decka vid elva.. hahaha är man trötts så är man. Vet att jag började kolla på en film vid elva så vaknar jag till när alla ska gå hem och då är kl ett..haha sov sen tills klockan var två idag, så kan ju säga att jag är väldigt utvilad nu. Känns skönt att ta igen sömnen lite från förra veckan. Hade fasligt ont i halsen igår men idag är det bättre.
Idag träffade vi andra sidan av släckten. Vi firade farfar med thaimat och fika, mysigt verre!
Nu tänkte jag avsluta kvällen med måååånga avsnitt av paradise hotel Danmark. Love it!

Bilder från i lördags:


Moa och jag hade det lite kul, haha fick bara upp johan och peter i skallen. Undra varför? haha

MÖSSAN!!

Äckel dag

Idag skulle jag egentligen träffat Felicia nu efter jobbet, vi skulle gått och hälsat på Theo. Men eftersom ingen av oss mår särskilt bra så hoppade vi det. Kanske blir imorgon. Eller snart i alla fall. Nu sitter jag här med Ann-Sofie i min säng, mysigt må jag säga. Ikväll ska vi nog ut tror jag. Inte för att jag är så taggad på det men vad gör det om hundra år. Nu ska jag nog duscha. love.
Och du Lindz, min mobil är påslagen dygnet runt för dig. Finns här. Älskar dig <3
saknar dig. vi syns snart. loveeee.

Ohyes

Ja så att aa, jag mår ju bra, nej! känner mig sjuk, mår illa, ont i halsen förra veckan var nog inte så bra för hälsan men man lever ju bara en gång! Mamma skriker på en för att man har för hög musik fast än pappa har haft mycket högre musik i hela huset hela dagen men när jag höjer musiken i mitt rum då jävlar flyger mamma fram.. man kan bara hata! Snart kommer släckten kommer nog bli trevligt, då måste ju alla iaf spela glada. wihooo!!
Gårdagen var sanerligen treeeeevlig! Va och fika först med dem söta töserna. mycket mysigt och kul att se dem igen :) Sen drog jag med Felicia till Älta och Ellen för lite förkrök inför hellas där det befanns sig många människor. Några man kännde och många man inte kände.. sen var det efterfest hemma oss Ellen och vid fyra kom jag hem. En bra kväll!


Trotts hur jag mår känner jag mig ändå mig fett taggad. taggad för vadå liksom? haha
Hare bra!

Färdig

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
ohhej då dig!
Är färdig för att röra mig möt gullmars, vi hade ingen ledarskap vilket var super bra för då slutade vi halv tolv! häärligt vi gick och käka pizza sen gick vi till ringen där jag träffa Matilda Lind som jag varken sett eller träffat på typ två år så det va bannemig mycket trevligt. Vi snackade lite och kom på att vi måste ta en fika någongåång!
Nu måste jag rusa byyyyyyyyyyy!!

Fem steg bakåt två steg fram

Ligger och lyssnar på Kent och funderar på vart jag har lagt min mobil. Den finns inte någonstans där jag ser från sängen. Jag ska sätta på Kent på högsta volym och sen gå upp och koka ett ägg sen ska jag ta mig hem till Anchovy. Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Får se vart vinden för mig helt enkelet. 

Sofia & Josefin är söta

tjo faderillalej!
Sitter på digitalbild med Sofia och Jossan, vi har precis fått göra namnskyltar. haha alla lägger ner mycket tid på sida förutom jag..jag menar vad mer kan ett namn vara än ett namn.
Sofia är rolig för hon kan inte skriva på min mobil, så söt hon är. hahaha "Sofia: Linda varför blir det en etta på ett L? jag: Det är ett L... HAHA "

Efter denna lektion är det lunch i hundra femtio år sen är det ledarskap sen får jag äntligen träffa mina små söta vänner. wii äntligen!!
Det är ju faktiskt Fredag!!

tjoo hej på dig!


sweet dreams


mm satttteeee

aa eftersom Olivia inte skiver något så får väl jag ta och göra de dåraa!
Hej alla kära läsare som läser detta! Jag mår bra, hur mår ni? Jag känner såhär att det känns helt sjukt att man måste gå och lägga sig typ tidigt..jamenar sen när gjorde jag de? Det här kommer bli svårt. Eh fyfan det äger ju att gå i skolan. nu så måste jag tyvärr avbryta min skrivning för lilla jag ska ner och äta mat, mat är bra efter träning joo för ni förstår att jag tränade idag. mm nu börjar det "riktiga livet" whohoooo! (ironisk) Tycker att livet på sommaren är för jävla gött asså och ni ska bara veta hur många olivia dialekter jag har när jag skriver denne text. för många, vad fan hände?

Stockholm i mitt <3


En tanke

tänker att det finns ju bannemig inte ett skit att göra..kan inte hitta på någonting för jag ska sticka till träningen om en timme. Det har varit fullt upp hela veckan så nu plötsligt boom ingenting händer. Ja vad händer och fötter egentligen? Jag är bara glad att jag har så fina vänner som alltid är så roliga och glada som man kan lita och skratta med. love it. Imorgon ska jag träffa tre goa,glada och roliga vänner, Sara, Sofia och Felicia. Shiit Felicia har man inte träffat på över fem veckor. saknar henne så!! Sofia har det gått ännu längre tid sen och för inte tala om Sara som jag träffade senast när det typ va snö ute. ÅGS.


hejsvejs

Första skoldagen

aa första skoldagen då. Kändes helt  okej. Roligt att träffa Malin, Jossan och Sofia igen, nej för dem har man ju inte sett på så länge haha. Dagen började dock med lite missförstånd och stress men slutade bra med taco bar. mm-mm-mmm!!! Vi har flyttat upp en våning vilket känns lite sisådär men det ska nog gå. Allt känns mycket bättre än väntat och imorgon är det heldag....På en Fredag. bläää!

Om några timmar ska jag simma mitt första simpass för sesongen, vet inte hur känslan är på den men aa. Så just nu åker alla häärliga och mindre härliga bilder in på facebook. hahaha hoppas alla har förståelse för att man inte alltid är på topp och är super snygg i alla lägen och vinklar för det är ingen så det så! PUSShej!!


För såhär snygga är jag och Olivia.

Världens bästa vecka

Jag och mina brudar kom hem igår från Alanya. Det har varit helt awesome, utan tvekan den roligaste resa jag varit på. Bilder kommer upp sen, men jag har bara bilder från första halvan av veckan eftersom att min kamera pajjade sen... typiskt. Så den sista biten fyller Linda på. Och jag måste säga tack till er tjejer jag åkte med för att ni är så underbara, roliga, snälla och knäppa. Ni gjorde resan till den bästa! :D

Igår kväll träffade jag min Lukas igen. Som jag längtat. Har aldrig längtat efter någon så mycket <3 Vid nio på kvällen åkte vi förbi mina kusiner en snabbis och sen hem till Ann-Sofie för att se om hon var hemma. Och det var hon!! Så henne ska jag träffa idag!! Nej nu ska jag göra mig i ordning. 

Aaaaalanyaa!

















nä fan nu orkar jag inte mer, ska sova och upp till skolan imorgon. Skola liksom..? känns sjukt! Men sjävlvfallet kommer betydligt fler upp på facebook, allt som händer i Alanya hamnar på facebook you know! ;)
Men måste jag ens skriva hur jävla bra vi hade det?
Vi gjorde allt! Söp. sov. dansa. sola. bada. åt. dansa på bord. skakade rumpor. träffa nya människor. träffa gamla vänner. skratta. skrek. sjöng. spa. prat. språk. skakade tuttar.  Så jävla fucking bra!
God natt!

It was awesome

.

EN SISTA HÄLSNING. HARE GÖTT.

Klockan är nu typ 3 på natten och jag och Linda gör oss redo för att dra till Arlanda och sen vidare möt Alanya! NICE ELLER?! JAAA! Bilen går om typ en halvtimme lite drygt så det blir ett kort inlägg.

Kvällen har varit mysig. Vi träffade massa underbara vänner i Långholmsparken och drack och myste och hade allmänt skoj. Det var också värsta kram-kalaset alltså. Både jag och Linda kramade nästan sönder Jonathan och Olivia. Kommer sakna dem såååå himla mycket. Wää! Ja ja dem kommer få det typ übermajs borta i Kina och USA.
Nu har vi typ inte tid längre för vi ska käka frulle. Hahah frukost nu liksom, klockan 03.00 på natten. Blir snarare nattmat/fyllekäk.... Hehehe. Ni får ha det så bra här i Svealand. See you guys later. love.





Söta tjejer.

Olivia & Jonte

Vem väntar jag på? Jo Olivia. Vilken överraskning?? Nej!!
När olivia kommer åker vi iväg mot Långholmen där vi ska fira av ( heter det så?) Olivia och Jonte, kommer sakna dem så liven! Men det kommer nog bli skoj ikväll!
Sen inatt bär det av till Arlanda och mot ALANYA!! fyfan va underbart det kommer att bli!! :D














































Mmm.. Olivia skulle ha varit här för en halvtimme sen och jag måste säga att jag va grymt snabb att fixa mig!! :D PUSS

Jobbig tjej

Planen för idag var att vi skulle vara uppe i god tid för att hinna allt vi ska göra idag och för att slippa stressa, eftersom vi inte vill komma försent till ikväll som förövrigt är flyttat till långolmen..
MEN min otroligt söta vän Olivia Lyckenius är seg, seg och seg eller jaa hon följde inte planen. Hon skulle varit här nu och vi hade förmodligen kommit en bra bit på våra vaxade ben men hon beslutade sig för att ta det lite lungt och nu måste jag åka till henne eftersom att hon också glömt en sak i den andra lägenheten hon bor i Suck säger jag bara men jag älskar dig en då!


TISDAG

Nu har jag packat ner det sista ifrån Nathalie och Tayyars lägenhet som ska med mig hem innan jag drar till Turkiet inatt. Vad händer nu då? Jo jag ska ta bussen hem packa det sista sen ta mitt pick och pack till Linda. Ikväll ska vi till Rålis för att säga hej då till två av dom underbaraste människorna i världen som ska flytta utomlands båda två, Oliva till USA och Jonte till Kina. cry. Kommer inte bli så mycket sömn inatt känner jag på mig men vad gör det om hundra år. Måste gå till bussen nu så later dudies. 
KATTIG KATT

Sleepy time

Naglarna är fixade, sminket borta, nu är det bara borsta tänderna kvar innan jag kan sova. Men det får bli senare, måste se klart på Criminal minds först. Min lilla pojke har redan somnat, han ligger här bredvid och andas tungt och så lugnt, väldigt fridfullt skulle man kunna säga. Han är så himla fin. Världens finaste. Inatt är sista natten vi sover med varandra innan jag åker till Alanya.... 
Kvällen har spenderats med Lövet, hennes pojk Tzatziki och Lukas. Vi skulle laga middag och den blev totalt fail så vi drog till donken i nöden på mat. 
Nu ska jag fortsätta titta på CM och pussa på min sovande älskling. love.
Här är mina naglar som jag just fixat. De kommer säkert förstöras i Turkiet men ändå. 

Saknad





Tycker du har varit borta förlänge nu.. Saknar dig <3


LÖÖÖV

Tjaaaaa, Lövet och jag sitter i mitt kök och lyssnar på musik och snackar skit, tjiho. Hon är allt underbar hon. Saknat henne som majs. Vi har just ätit pannkakor mästerkockar som vi är! Nu ska hon hjälpa mig att packa. Senare ska vi hem till Nathalie och Tayyar och laga middag. Nu har vi inte tid längre! Hejrå. love.

Packpackpackad


Vet inte om jag saknar min lugg..känns som ett annat liv typ. känns konstigt när jag tänker på det, shit! haha underligt.

  • Duscha
  • Packa
  • Bowla
  • Middag med Sandra,Sara & Andreas
  • Öppen för förslag
  • Sova
Så ser min dag ut, hade fasligt svårt att sova igår. helt sjuk så det blev att jag vaknade sent. trotts allt jävla liv imorse, först var det mamma någongång precis när jag somnat känndes det som sen några timmar senare lät pappa och sara och andreas som vanligt sen ringde teefonen...gaaah!!
Ni får ha en bra dag!

Pickpack

Har just packat ihop alla mina saker här hemma hos Nathalie och Tayyar för att bege mig hem och packa upp dem och sen packa ner vissa saker i en annan väska. Vi åker ju som sagt till Alanya på onsdag, vid 04.15. Lövet kommer till mig vid 1 för att käka lunch. Nicemajs.  Igår satt jag upp jag vet inte hur länge och tittade på bilder på photolovin. Älskar. 

Ni får ha en ytterst trevlig dag mina kära. I will. love.
Maaah. 

COME TO MAMA


Me Heart You

Heeey! Ligger i sängen och chillar. Har just varit på bio med Lukas och där träffade vi min papi och amanda som skulle kolla på samma film som oss hehe. Vi såg Karate Kid och den var awesome!! Just nu ligger jag och Lukasoch  tittar på nått program där de tar fast sexförbrytare och usch det är verkligen äkligt med alla gammla "gubbar" som kommer för att möta typ 13 åriga tjejer för att ha sex med dem och så vidare. Tänk att det finns sånna dudes som inte blir tagna av polisen.
Imorgon ska jag träffa mitt löv, vet inte vad vi ska hitta på dock så det blir väl en överraskning. Nu ska vi titta klart på Inside.Tjarå.
Och till Linda, Thaaaanks! Äntligen får jag tillbaka mina älskade. Wihoooho
Lite utav detta skulle sitta fint i min garderob. love.

Dags för sängen

Nu ska jag sova gott folk.
Idag har vi haft släckten här, det vill säga den på pappas sida, vi firade Sara och Andreas. Dem firades med mat, tårta, presenter och Buzz selande med alla, haha det va riktigt skoj! Men vi under 45 år, som var Jag, Sandra, Mattias, Sara och Andreas, förlorade dock. mmm så kan det gå när inte haspen är på.
Imorgon är jag själv hemma underdagen.. sen mot kvällskvisten blir det bowling! PUSS


Mattias jag och Sandra som små pluttar (:

Har en sak till dig Olivia


Dina ballerina! wihooo, du får dem när vi träffas!!

Saving private ryan

Jag mår inte så bra. Usch jag gillar inte att vara sjuk, wääää. Min hosta är grotesk alltså.. Ligger här och kollar på film med min glupska lilla pojke. Så overandmajs. love.
Ge mig!

ingenting

Tänkte säga god eftermiddag när jag insåg att kl var tjugo över sju hahaha. Såå god kväll!
Har inte gjort så mycket idag, mest suttit framför datorn, ibland måste man göra de också. Nästa vecka blir det ju fullfart varje dag så jag tycker att man kan få vila upp sig. Jag antar att det snart blir mat men problemet är att jag inte är hungrig, jag är nästan aldrig hungring längre och det är irriterande för jag brukar alltid va hungring hahahaha. men jag fösöker krympa magsäcken lite så jag slipper äta så mycket i alanya hahahaha. Känar pengar på de hihi.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom att min dag inte har varit så händelserik.

Bröllop i all ära

Hello. Nu ska jag och Lukas gå och köpa kattsand till missen. Senare idag blir det bröllop. Har aldrig varit på ett bröllop förut så det ska bli skoj. Eller jo det har jag ju visst varit, jag var för tusan tärna på mina föräldrars. Hahah det glömde jag. Jaja. Men nu måste jag skynda. Ciao. love.

Sandra sussar bredvid

Hej hopp galopp!
Sandra sover fortfarande, vi är trötta från igår. Dansade som aldrig förr! Vi drog till the Bridge istället för dit skulle Cecilia och massa vänner till henne och så Vikingen Peter var där med Jesper och Calle körde hårt bakom djbåset!! It whas awesome! Träffade många vääldigt väldigt gamla vänner till mig nån från dagis tiden nån från sexårs och en från bebis tiden mycket roligt må jag verkligen säga. haha träffade på komiska människor och konstiga människor, människor man träffat förut men inte känner ( HAHAHAHA ) och människor man aldrig sett förut. Lyckad kväll/natt? JA!
Vi dansade tills det stängde och där efter gick vi till bussen med ett par glada och sjungandes killar. Sandras och mina planer idag efter att ha ätit frukost är att titta på paradise hotel.
Ha det gött!

ps. Nu började hon snarka också..asså kl är tvåååå?? :O

The karate kid


Detta va deras överraskning.
Se det it whas good! Fyra av fem toasters

Kvällen kommer bestå av en middag och senare kanske jag går ut med Sandra, troligtvis Magenta. jihaaa!

SICK

Sjukanmälde mig idag. Jag mår alldeles för dåligt för att springa omkring och stressa. Hoppas att jag blir bra tills Alanya annars vet jag inte vad jag gör. Just nu orkar jag nada vilket är trist. Jag har egentligen ingen ork att ens sitta här framför datorn så, toodiloo maddafakkas. love.
vackert...

nej men titta..


..vad jag hittade, en bil ifrån i onsdags! ja såhär såg vi ut. Man ser faktiskt sandra längst ner i hörnet vid baren med svart klänning och om man kollar riktigt noga så ser man också olivias arm bredvid Sandra så alla som var dem kom med på bilden. Underbart!

Sara & Andreas ett år större


Idag fyller min små syskon hela 11 år, GRATTIS!
Så jag ska ta med dem på en liten överraskning senare idag och jag bjöd in Sandra ockå, det kommer bli kul!

Theodor

 
Det känns fortfarande helt overkligt. Det känns som att du kommer dyka upp någon dag någonstans och berätta om din resa. Men jag vet att det bara är vad jag hoppas. Vad alla hoppas. Det har gått över 2 månader nu. Men du ska veta att ingen har glömt dig, ingen kommer någonsin att glömma dig. Våra liv här nere på jorden går vidare, men du kommer alltid vara en del av det. Underbara du. Hoppas att du har det bra där uppe, mycket bättre än vad du hade det här. 
Jag måste sluta nu, vill inte få fuktskada på datorn om du förstår. Vi ses snart kära vän. Jag saknar dig Theo<3. love.

Sandra


oooolalalalallalalalaaaaa !
hej hoppas alla har det bra! Det har jag, mitt rum är städat och fint! känns skönt.
pratar med sandra i telen hon har träffat en orm idag, gaaanska rädd tjej dedäär!
hare bra pusss

Igår va en bra dag

tjuuu!!
Ni såg ju hur trevligt vi hade de igår genom Olivias inlägg så jag behöver väl inte skriva så mycket om de ;) Vi hade det kul iaf och det är huvudsaken!!
Tyckte dock att det va lite komiskt att du skrev gay-vän hahahahaha han blir nog glad om han läser detta mohaha!
Efter att ha sovit en bra sömn gick jag upp åt pyttipanna och sen hyvlade ved, yes sååå jävla bra är jag! Resten av dagen ska jag tillbringa framför paradise hotell 2005. lovley! Sen får vi se vart dagen bär sig av. Imorgon fyller mina kära syskon år och idag fyller Per år så GRATTIS till han!!
HA DET SÅ BRA KÄRA LÄSARE!


Inte så mysigt kanske

Detta är inte en God morgon. Därför hoppar jag över att säga det till er. Min hals är helt förstörd, det är knappt det kommer något ljud alls och min näsa är nääästan totalt täppt. Usch. Och mitt huvud sprängs snart i såbitar... Gårkvällen var dock mycket skoj. 
Efter jobbet drog jag och Linda in till Snaps och satt där med Sofia och henner gay-vän Jimmy och drack vin. Sen drog jag och Linda vidare till kajen i Gamla stan för att föra lite med de vi skulle ut med, vilka var Sandra, Cili, Siri, Viktor och två tjejer och en kille jag inte kommer ihåg namnen på. Vid 11 drog vi till någon gaybar i Slussen men det vart en väldigt snabbvisit för det var väldigt boring. Efter det sprang(!) vi till The Bridge och va där lite strax efter 12. Hemgång sedan vid halv 3. 
Nu måste jag skynda mig för att gå ut med Alben. Tjarå. love.
Här är de fina kusinerna igår.

Nu jävlar




Nu blir det röj! By

HELLO MUSIC


Jag gillar den här. Den är fin. Nu ska jag dammsuga. Det gillar jag lite mindre.. PUSS

Onsdag

Var hälsade vänner!
Trodde jag skulle få hjälpa till hemma men när jag frågar mamma vad jag ska hjälpa till med säger hon "nja det finns inte så mycket att göra, allt är gjort" asså när man för en gångs skull vill hjälpa till finns det inget att göra..men inget sur läpp över de nu får jag en slapp dag till inte illa ;)

Jag hoppas det slutar regna snart för det är inte kul att gå utanför dörren när man har fixat sig i hundra år och sen efter fem minuter ute är allt förstört. Och påtal om utgång vad fasiken ska man ha på sig? Skorna liksom när det ösregnar ute hahaha kan ju inte gå omkring i gummistövlar...äh tål och tänkas på !


Hej hej sommar

Ikväll ska jag ut med bland annat dessa sötnosar. Nicemajs.
Nu ska jag snart ut med Albertina. Sen måste jag skynda hem och fixa lite grann. Laterooo. love.

MAJS

.

GODNATT VÄRLDEN

Denna bild gör att jag längtar sönder mig till Alanya! Snart så. Imorgon blir det utgång, määäjs. love.

kvälls inlägg

hej folket!
Shit idag har man ju inte gjort ett skit, skönt faktiskt. Men imorgon blir det andra bullar då har jag lovat mamma att hjälpa till här hemma. Tror det behöver målas eller nått. Och förhoppningsvis får jag lite pengar för de jag gör och det behövs verkligen till Tyrkiet för om en vecka åker vi! Fysatan va kul vi kommer att ha det känner de på mig ända från fossingarna! Men det som händer i Tyrkiet stannar i Tyrkiet..eller..?? hahaha

Smackadengare





Imorgon är det SPIKAT det blir en riktig smackadengare utgång för mig och Sandra! ! Häng på vetttt jaa!!  PUSS

Tisdag

Hey! Snart ska jag kila till jobbet men jag tänkte slänga in ett litet inlägg innan. Ikväll ska jag jobba till 23.00 och det mina vänner är bara så onice ni kan tänka er. Men ska faktiskt inte klaga, 12-21 tiden är mycket värre. Jag har i alla fall tur som har en så braig pojkvän som kommer och möter mig efter att jag slutat så jag slipper gå hem själv. Kan man ens säga så förresten? Braig.. Aja det låter bra i mina öron... Imorse tog jag lite sovmorgon, till tio över 11. Fy så skönt. Men sen fick jag skynda lite för att gå ut med Albertina. 
Som Linda skrev tidigare så fixade vi lite här på bloggen igår och jag kan säga att det var ett jäkla jobb haha. Vi två, dom mest okunniga på datorer i världshistorien typ lyckades ändå med litegrann, efter sisådär 2-3 timmar. Om någon vänlig själ kan nått om att fixa designer och sånt så kan ni ju höra av er och typ hjälpa oss lite. Hehe. Den ser ju så tråkig ut nu.. Och någonting annat som var tråkigt måste ju vara detta inlägg. Meeeen det bjuder jag på. love.
Snart kommer min bästa vän hem ett tag också. Loooove you. 

finfint

Har ni sett att jag och Olivia har fixat till bloggen lite. Vi är så otroligt stolta att vi lyckades göra allt det här själva. give me five Olivia!! wihoo!!

Jag lever...

..men kunnde lika gärna ha varit död i det här laget och om jag hade varit det hade det varit Olivias fel. För man vet ju vad hon helldre gör än att rädda sin så kallade bästa vän i nöd som går ensam hem själv en mörk natt, det börjar på s och slutar på ex .
Situationen var denna: En bil körde runt runt runt runt rondellen och så kommer jag där ensam gående en tjej ensam på gatorna efter klockan tolv är inte att leka  med. Så jag trodde ju att han skulle köra efter mig våldta och mörda mig eller något i den stilen så när Olivia inte ställde upp i telefonen tänkte jag att Håkan kan jag lyssna på han får mig alltid att inte vara rädd om kvällarna och tänkte vilken underbar idé och satte på "för en lång lång tid" när jag inser att han sjunger "någon dag kanske jag köröver dig här utanför, varför måste vi döda varandra nått säger mig att du blir borta en lång lång tid" aa för de va ju precis dem orden jag ville höra..nej det va ingen bra idé.

GOD NATT

Umgänge sökes

hej allihopa! 
Jag sitter bredvid Olivia och vi vill ha något att göra ikväll. Det börjar spritta i benen på oss, så om ni är intresserade så kan ni ju höra av er! good! 
Så här sööööta är vi just i denna skrivande stund! love.

tjo i stugan


Nobelmiddagen igår var god, tack Lukas!
Igår var mysigt, jag och olivia cyklade, vi åt godis och vi kollade på solsidan hela kvällen tills det blev dags att åka hem. mysigt verre!
Snart ska jag möta upp tösen igen för att göra  lite saker. bra.




det va tre bilder från igår.

Bästisar

Helloooo. Nu sitter jag här  hemma hos min saknade vän Linda Olsson, i hennes saknade säng. Det måste vara den underbaraste skönaste sängen i hela världen. I alla fall i hela Sverige. Vi har varit i stan hela dagen och haft det chillpill. Vi träffade även på VellavellaMoMoa ett tag. Trevligttrevligt.

Nu ska jag få Linda och packa ner lite saker och sen ska vi bege oss till min mormis för att lämna Albertina och efter det blir det Nobelmiddag hos Lukas. Nice.



Bjussar på en vacker bild på mig och Linda för ett år sen ganska precis... PUSSISAR.

Vellavellavooo- Moa 14 år

whoawhooaawhoaaa!
hejhej-hej på dig!
idag känner jag mig bra, mm riktigt bra måste jag erkänna. Så skönt att sova i min egna säng <3
är snart klar fixad för att röra mig inmot stan, haha kommer typ få en chock av att det är så mycket människor och en aning större än "stan" i Båstad . Det är sånt jag gillar, som när jag och Olivia åkte in till stan efter Hemavan så stod vi bara och gapa typ och klängde oss mot väggarna eftersom vi inte var vana med så mycket folk ;)
Jag har en fundering och det är vad jag ska ha på mig..det blir spännade.

Idag fyller min kusin Moa hela 14 år stoor flicka! Med henne har jag tillbringat större delen av sommarlovet nere i Båstad med, trevligt prick det där!


Grattis på dig min kusin, även kallad vellavellavoo Moa!

RSS 2.0