I´m alive

Hej människor, hej Olivia!
Har lyckats hitta internet i vår lägenhet. woohooo!
Dagarna går här borta väldigt fort och allt går i ett. Men jag gillar det som fan. Nu börjar säsongen på riktigt och det är mycket att göra på skidskolan. Denna vecka lär jag tre små barn att åka skidor, en är en ängel och dem andra två tvärtom..
Min julafton var nog en av dem bästa jag haft. jag Tessan och Emma käkade först Svensk julbord med Tessans familj, drack massa alkohol och sedan träffade vi alla andra ute. Det blev en otroligt sen kväll men väldigt väldigt värd. Upp två timmar senare till jobbet fortfarande fulla. Så de ska vaa! Inte en sådan där seg julafton som aldrig tar slut.
Nyår är inte spikat än men det lär bli grymt! Helt knas att det snart är nytt år !
Igår va vi hemma och sov men inatt blir det utgång igen. Vi har laddat upp med vin, öl och shots!
Får väl flika in lite fler inlägg om jag har lust senare. ha en bra kväll för det ska jag bannemig ha!


Love från BG

Juldagen(?)

Redo att möta världen ännu en dag. Idag blir det att flänga runt med syrran och pappa till olika mobilställen. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på innan jag drar hem till Ida med Ellen och förar innan utgång. Tjolahopp! Hejdå lilla värld.

Dr Martens

Glad tjej som skriver här! Som ni kan se på bilden har jag fått ett par vita Martens i julklapp, wiwiwi. Äntligen har jag dom i min ägo. Kommer dock inte att användas så flitigt eftersom att jag inte tänker ta med mig dom till Cypern, tror jag. Jag kommer knappast kunna använda dom i sommar då det är supervarmt och vinterperioden där är ju inte direkt lång, så dom får stanna hemma. Fan. Eller ska jag ta med dom? Beslutångest.
Jag har även fått en iphone som typ alla andra men jag slipper Lukas gamla telefon, hehe. Sen har jag fått massa annat smått och gott som jag inte orkar skriva.
I övrigt så har dagen varit astråkig. Tänker inte låtsas att jag gillar julen och "åh julen är så himla mysig och underbar och rolig, blablabla" och gud vet vad alla jävlar skriver på facebook och överallt. Nej jag tycker julen suger. Har mina anledningar. Och ja folk får tycka jag är anti, but guess what? I don't give a fuck!
Nej nu tänker jag gå och lägga mig och imorgon väntar utgång med mina fina! Godnatt.

Smak

Idag har jag spenderat dagen i Farsta centrum och Haninge centrum med pappa och Amanda. Inte så jävla kul faktiskt, folk everywhere!! Kännde mig som ett borttappat barn på Gröna Lund en varm sommardag, alltså helt jävla lost. Har i alla fall köpt julklappar nu så det står härliga till. Mitt mående är jävligt dåligt. Känner ingen smak eller någonting... Lär bli en rolig ju jul. Nu ska jag iväg och hämta pizza, sushi och kinamat.

Sjuk

Varför ska jag alltid bli sjuk på julen?! Förra året spydde jag satan så fort jag käkade någonting, så vart ju knappt någon julmat över huvudtaget. Plus att jag mådde förjävla dåligt. I och för sig gillar jag inte julmat så värst mycket, bara julskinkan. Haha tråkigt men sant. Och nu mår jag också skit! Ont i halsen, öronen och mitt huvud känns som om det ska sprängas. Jag är även täppt som fan i näsan och snorar som jag vet inte vad. Verkligen blir superdålig just två dagar innan jul. Ahhhh.
Idag har jag i alla fall vart i Farsta med mamma och handlat julklappar, sedan åkte jag in till stan och mötte upp lilla Jocke och vi vandrade runt överallt och tittade + fotade allt julpynt och sånt shit. Sedan tog vi en kaffe på Espresso House. Mycket trevligt måste jag ba säga. Just nu ligger jag och ba tokchillar i min säng och väntar på att världens bästa ringer och har lite pepp-talk med mig, vilket behövs. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Caroline!
Godnatt

HEMMA

Här ligger jag och är så otroligt vacker i min säng, min säng i Sverige. Resan hem gick alldeles förträffligt bra. Förutom den eviga väntan på olika flygplatser och att planet från Larnaka till Prag var försenat. MEN VAD GÖR DET?! Idag är det den 22 december, vilket betyder att om 2 dagar är det jul. Och jag har inte köpt julklappar. Jesus christ. Får väl bli idag då. Problemet är ju pengar då. Får väl börja tigga på gatan eller nått.
Igår kom i alla falll Ida hit och käkade middag. Alice var också här, sedan resten av min lilla familj. Ida och jag hade myskväll med bad och grönsaker med dipp sedan somnade vi sött. Vaknade till när hon drog till jobbet imorse den stackaren.
Nu kom min mamma hem och hon kommer inte bli allt för glad när hon upptäcker att jag fortfarande ligger i sängen. Hehe.

Lättnad

i love you
Igår och idag skypade jag med min underbara Felicia. Bästa! Jag har även flängt runt och handlat ipodsladd och nya hörlurar. THANK GOD att min ipod fungerar igen, troligtvis. Ser ut så nu i alla fall, vilken lättnad. Woho. Behöver inte sitta i tystnat i flera hundra timmar på olika flygplatser och plan och bussar och så vidare. Nu måste jag bara fixa det sista och sedan ska jag få skjuts av Dan och Amy till bussen. Sverige nästa.
Ha en mysig kväll.

Ipod

Hej hopp. Klockan är tio över tolv här snart och jag har just insett att jag åker hem imorgon. Imorgon?!?! Eller ja planet går imorgon natt, men jag måste åka här hemifrån vid 17.00 för att ta sista bussen från Paphos busstation (haha herregud skrev just busstation med tre S.... hur dålig får man bli?) som går vid 18.00. Så blir attt tillbringa hela långa kvällen på Larnaka flygplats, eller i alla fall tills klockan 03.15 då mitt plan går. Måste verkligen packa, eller ja packa litegrann. Vad ska man ta med sig hem, det är ju frågan. Kommer ju knappast behöva alla mina "varma" kläder här sen när det blir sommar... Men men just nu är det ju kallt i och för sig.
En sak som suger är att min ipod har på något konstigt sätt typ hängt sig, samtidigt som min ipodsladd till datorn pajjat OCH mina hörlurar till ipoden har också gått sönder. FML. Imorgon blir det att köpa nya hörlurar och ny sladd. Och om jag inte kan fixa min lilla bebis tils imorgon eftermiddag är jag dödens jävla död. Kommer ju seriöst avlida utan min ipod, ensam på en flygplats i hundra år, senda hela resan hem med flygbyte och nej vill inte ens tänka tanken. Snälla, låt min ipod fungera imorgon. Plus att jag satt typ hela gårdagen och gjorde en GRYM playlist som jag ska lyssna på när jag svischar på min snowboard ner för backarna i Vemdalen. Om min ipod är oräddlig kommer jag seriöst få ett vredesanfall. Kommer vara okontrollbar. Detta mina vänner vill vi inte veta av!!
Nej dags att börja packa lite smått kanske... Ska ju trots allt ut och flänga runt imorgon så kommer ju inte kunna göra det då.
Godnatt

True words


Livet är gött

Hej vänner!
Just nu sitter jag på en bar i Bad gastein med mitt lilla crew. Just nu är vi tio personer, dicker öl  och pratar med cornelia och olivia på facebook! Vet inte riktigt om man kan ha det bättre nu.
Kom hit i fredags och jag och mina nya rumskompisar fixade boende på en gång, gladare tjejer får ni leta efter! VI har försökt hitta en jävla lägenhet i hundrasextio år och sen på två sekunder löste det sig! På kvällen körde vi enriktigt fet utgång och jag tror ingen av våra vänner egentligen har något minne från den kvällen, men kul vare det vill jag lova!
Idag hade vi skidlektioner i solen och på tisdag fortsätter det. På Söndag är min första riktiga arbetsdag. Ska bli nicee!
Jag har inget internet på mitt rum så inläggen här kommer nog inte bli jätte många.
Är såjäävla taggad på denna säsong och det verkar som att jul och nyår kommer krossa !!
Hare gött där hemma nuuee!

Fest

Om några minuter ska jag bege mig med Dom, David och Page ut på äventyr. Denna kväll ska sluta bättre än gårkvällen dock.
Hade hoppats på att ha en skypedejt med Ida innan men så lär inte fallet bli, tyvärr. Dags att kila, vill inte låta pojkarna vänta.
Puss

Haj

Jag är livrädd, LIVRÄDD, för hajar. Kan inte ens se dom på bild. Detta är den ända hajen jag inte är rädd för. Så söt.
Sitter just nu och paratar med Ida på skype. Så jävla underbart. Välbehövligt.
Nu vankas utgång. Ska gå själv och möta lite folk. Forever alone. Haha.

Hostel 3

Hostel 3 är på tvn och jag kommer nog spy vilket ögonblick som helst. Hur kan man ens titta på den filmen frivilligt?! Ända anledningen till att jag ser skymtar av den är för att Page envisas med att titta på den. Jag mår fortfarande dåligt vilket suger eftersom jag vill vara pigg och alert ikväll när det vankas party. Vilket det även gör på lördag. Inatt vaknade jag av att jag hostade och var så täpt i näsan att jag inte fick någon luft. Att jag hade en katt på magen gjorde inte heller det hela bättre. Men det var mysigt.
Igår vandrade jag och Amy runt i "gamla stan" här i Pafos och sedan mötte vi David och Lauren ett tag. Lauren, jag och Amy vandrade runt ett tag när David åkte hem och sedan gick vi hem till oss där Dom, James, Page och Dan väntade. Vi drog till Dom ett tag och sedan åkte jag, Amy och Dan till Coral Bay för att äta på restaurang med hans föräldrar och David.
Väl hemma tittade vi på Supernatural och sedan kom Ben och vi tittade på The Children och Family Guy. Myskväll måste jag säga.
Här åt vi middag.

Sömnlös

Idag har jag gått upp tidigt, klockan 10. Det var inte det skönaste då jag sovit förjävla dåligt inatt. Gick och la mig vid halv ett och precis (!) när jag väl höll på att somna vid 2 smsade Ben mig, suck. Så vid 3 igen kunde jag väl somna om.
Jag ska gå och göra mig i ordning snart och så ska jag och Amy gåt till posten igen. Denna gången lite mer lättklädd. Sedan tar vi dagen som den kommer!
Jag tänker på min fina Linda som åker till Bad Gestein idag, hoppas du får det underbart och att du har the time of your life! Vi måste skypa massa, så mycket vi hinner med. Och glöm inte att blogga du för jag vill veta vad som sker i ditt liv så långt bort från mig!
saknar dig min fina.

Dagens

Förövrigt rände jag runt hela stan som en galning och hade underbara männiksor vid min sida. Först Felicia och sen bytte Sofia av vid halva dagen. Som små randoms dök även Mathilda och Sofia förbi. Jätte kul att se dem igen!! Får väl bli att vi ses igen i April eller något. Då köööör vi tjejer. Feta träffen! :D
NU ska jag duscha och sen städa mitt rum sen blir det sängen.. Shit snarttttttttt smäller det och herregud har man med sig allt man behöver?!


Packar livet

Nu tror jag allt mitt liv på vintern är nerpackat i olika väskor. Känns läskigt, vet inte om allt är med och vet inte vad som kommer att hända dem kommande dygnen. Allt jag vet är att jag kommer möta upp Emma kl tolv imorgon på centralen och ta tåget mot Bad gastein, sen är allt oklart. Väldigt oklart. Men om allt går som det ska börjar jag jobba den 20 december, firar jul, nyår , åker skidor, jobbar, får nya vänner och lever livet!
Ni får helt enkelt läsa bloggen för att se vad som händer. MOhahaha


Varm

Ligger på min vanliga plats i soffan och ba chillar. Vi har just tittat på Raising Hope och Homeland. Raising Hope fyfan vilken dålig serie, herregud alltså måste vara bland det sämsta jag sett i mitt liv.
Idag har jag flängt runt med Amy i Paphos. Mysigt och jävligt varmt. Missbedömde vädret och satte på mig svara jeans och skinjacka. Herre min skapare vad jag vart varm efter vår halvtimmespromenad i solen till postkontoret.
Har även vart i Paphos Mall och fikat och tittat på leksaker, barnkläder och hushållsapparater med mina roomies.
Imorgon är det torsdag och sen är det fredag och då är det fest. WOHO.

Daaaaahh


.

Imorgon har jag mycket att göra.. förstår nog inte hur mycket. Jag tar det som det kommer och går och lägger mig nu. Ciaooooo!


Kände för denna bild, den är glad!!
Och hur liten är inte världen? Galet, jag slutas förvånas nu för tiden det är ingen idé

Detta går ikke

Nej, jag klarar inte att ligga och göra ingenting en hel dag och kväll. Har precis duschat och fixat i ordning mig och ska om några minuter möta Kostas. Vi ska till ett jättemysigt café och dricka. vad vet jag inte. Om det blir alkoholbaserat eller om de blir kaffe, det får vi se. Ha en mysig kväll mina majs!

Lucia?

Hej där männisor!
Kom såg och segrade Bad Gastein igen. På torsdag åker jag ner igen. Den här gången för att stanna. Tills i vår i alla fall. Jag har varit nere ganska mycket nu för att jag gått tva olika kurser, först reseledar kursen och sen skidintruktör kursen som hölls av Den Norska Skidskolan, Så nu kan jag Norska också. Jag fick jobb som skidlärare i Bad Gastein och börjar den 20 december. Ska bli otroligt skönt att åka ner igen, fira jul, nyår och bara att va och jobba, ha kul och träffa väldigt många nya människor. Jag längtar så ofantligt tills allt kommer tillrätta för jag orkar verkligen inte vara hemma nu. Mamma är för jobbig och det känns som om jag inte har något här att göra. Trött på alla rutiner och att det ska vara samma varje dag, samma allt. Vill bort från min familj och bort från Tyresö.

Och påriktigt är det lucia idag? Kan man få någon slags känsla eller är jag känslokall?


puss

Hej lilla bloggen

Ligger fortfarande i soffan och har seriöst inte rört mig sen jag senast skrev. Har sovit lite om vart annat, tittat på simpsons, skypat med min underbara Linda, hängt på facebook och läst alla bloggar jag kan komma på. Inte det roligaste direkt, men är väl det jag behöver. Snart ska jag förflytta mig till mitt badrum för att skypa med Ida. Nu är nämligen mina roomies hemma och tittar på tv så kan ju inte störa liksom. Snäll tjej som jag är.
Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, kommer bli ohyggligt svårt då jag sovit massa på dagen. MEN ÄNDÅ.
Hejdå bloggen.

Chill

God dag. Kalli Spera (osäker på stavningen men vad gör det).
Mitt festande har satt sina spår, i min hals. Har super ont i halsen och är hes. Imorse vaknade jag av en hostattack då jag höll på att hosta upp mina lungor. Fyfan Bara jag är frisk till helgen då det vankas party hela helgen, igen. Inget drickande mitt i veckan nu. Dags att skärpa sig lite..
Idag ska jag bara ta det lugnt. Bara ta det lugnt! Så jag kan bli frisk till helgen. Jag kommer ju i och för sig festa även om jag inte blir frisk, men det vore ju skönt att slippa ha rakblad i halsen.
Dags att inta en skön possition i soffan och ba chilla. Adios!
Enjoy the little me!

Swear I don't care

Off

3 timmar på toan

Igår satt jag jag inne i mitt badrum och skypade med Ida i 3 timmar. Så jävla underbart att prata med henne. tack för att du finns i mitt liv underbara människa!! Anledningen till att jag satt inne i badrummet var för att jag inte ville sitta i vardagsrummet med mina roomies och störa dom när dom tittade på tv, och i mitt rum är internetanslutningen frukntansvärt dålig.
Idag har jag ett special mission som jag måste göra så time to go.

Take another SHOT

Gårkvällen var rolig, blev lite förmycket av det goda för vissa, men det är en annan historia.
Kvällen började på Linekers med Amy, Dan, Page, Dom, James, David, Kristina och John. Amy och jag drog en sväng till Flairs och skakade lite rumpa ett tag och därefter tillbaka till Linekers. Jag lämnade mitt sällskap för att hälsa på Ben på hans jobb. Där träffade jag massa roligt folk och spenderade några timmar med dom. Fan vad underbara människor det finns här. Vi som var på Californias drog sen vidare till Vibes och festade som aldrig förr. Mycket folk och mycket dricka.
Mot nattens slut vid 04.30 drog vi hem, minns inte så mycket av hemgången men vaknade upp hos Ben vid 12 snåret. Hur jag hamnade där är osäkert då han bor långt bort. Haha. När jag vaknat till liv spelade jag lite Ps3 med hans lillebror och fick sedan skjuts hem.
Dagen har flutit på i slowmotion och vid 17.00 mötte jag upp Kostas och hans vän och vi satte oss på ett jättefint café och drack latte och efter det gick vi runt på promenad i hamnen. Den där Kostas är en rolig typ. Helt galen. Jag gillare!
Nu ska jag facebooka vidare och vänta på att Ida ska komma hem så hon kan skypa med mig. Ha en skön söndagskväll people.
Detta kan sammafatta kvällen bra.

Gårkvällens bravader

Jag, Page och Dom(inick) började vår kväll på Flairs och sedan kom Jesse och co. och joinade. Därefter splitrades vi och jag drog med Jesse och co. till en liten bar och drack shots och spelade biljard. När Ben slutat jobba drog vi alla till ett ställe som heter Vibes där vi mötte Page och Dom igen. Jag och grabbarna hade en superkväll och ikväll blir det utgång igen. Woho. Livet leker. Ikväll blir det jag och mina roomies (Dan, Amy & Page) plus David, Kristina och John, sedan även Jesse och co. KULKUL. Can't wait.
Idag är det 11 dagar tills jag får träffa Ida, världens finaste människa, igen. Saknar dig!
Två av grabbarna jag träffat här, hur underbara som helst. Ben och Alessandro.

Utgång på ingång

Sitter här med mina roomies och Dom och taggar inför kvällen. Awesome. Min drink jag gjort smakar skit, men vad gör de om hundra år! Time to go. Puss

Yes, you!


Imorgon är det freeeedag

Imorgon är det fredag. Åh käre fredag äntligen är du här! Nej men veckan som vart har flugit förbi i rasande fart måste jag säga. Imorgon så blir det party som vanligt. Yeeey! Jag ska antagligen ut med David, Lauren och Jesse med fler. Kul kul kul. Ut ska jag i alla fall.
Efter att jag, Amy och Page flängt runt i Paphos idag däckade jag en stund på soffan tills Daniel kom och hämtade upp oss och drog oss med upp till Polemi, där hans föräldrar bor. Där hängde vi och var allmänt coola ett tag innan det bar av hemmåt igen. Homeland och Supernatural har fått underhålla oss resten av kvällen. Nu är det dags att hoppa i säng för imorgon ska jag och Amy ut och titta på skor och väskor. Får...inte....handla!
Godnatt världen.
Måste ju bara berätta denna grej först. Linda, titta vad dom har på krogen här?! Är det inte en helt ypperlig ide? Ha. Plattång! På krogen. Tänk alla gånger vi stått på krogen och du klagat på att ditt hår har fått volym, här skulle det ju bara vara att platta håret igen. Tänkte direkt på dig när jag såg denna konstiga grej. Borde finnas i Sverige också, för alla er som behöver platta håret. Till skillnad från mig då det alltid är otroligt platt och ligger slickat mot huvudet...

The OC

Igår diskade jag monsterhögen med disk. Tog fan forever and ever. Trodde aldrig det skulle ta slut. Efter det förtjänade jag lite relax så jag tittade på fjärde säsongen av OC. Avsnitt jag inte sett förut, herregud i himelen vad jag har saknat att kolla på det programmet. Sjukt.
Vid cirkus 23.00 kom Ben och hämtade upp mig så drog vi iväg på en tur. Hamnade i hamnen där vi promenerade ett tag, chillade lite, sedan drog vi till ett café och satt där och pratade med hans vän Jack som jobbade där. Mycket trevlig kväll måste jag säga. Skönt att äntligen lära känna lite fler folk förutom dom jag hänger med hela dagarna. Woho Olivia-Ensamheten, 1-0! Ben träffade jag när jag var ute på krogen med Jesse i helgen som var. Han jobbar nämligen på en av barerna. En riktig gentleman är han.
Jaha nog om det. Vad händer idag då lilla Olivia undrar ni säkert. Jo förstår ni, jag och Amy ska alldeles strax sätta på oss våra dojjor och bege oss upp mot Kato Paphos (om jag minns rätt...) där Amy ska till nått postkontor och sedan ska jag hjälpa henne hitta nya jeans. Hennes sprack nämligen imorse. Hehe.
Well time to go. Adios amigos!
Oj nu hamnade den lite på sniskan, men vad gör det.

Sliten dag

Är sjukt sliten efter gårdagen.. Nu ska jag sova som aldrig förr, första gången på ganska många dugn jag går och lägger mig innan småtimmarna.
Imorgon har vi nått slacks prov om  jag inte tror fel, inte alltid lätt att förstå norska.
God natt

Zero och nudlar

Sitter här i vardagsrummet inlindad i en filt och halv tittar på Dexter med Amy och Page. Hatar Dexter. Kan det finnas något tråkigare? Min morgon har bestått av Dexter och läsa Pascals blogg. Mycket roande, Pascals blogg dåra.

Jag ska snart duscha och plocka in min tvätt som jag hängde på tork ute på vår terrass igår, precis innan himlen öppnade sig och halva havet föll ner.
Jag måste också äta känner jag nu, min frukost har beståt av en halv burk Cola Zero. Gott men inte den bästa frukosten kanske. Min lunch lär bli (som den brukar) nudlar, mitt levnadsbröd för tillfället. Cola Zero och nudlar, yummi.
Dags att fånga dagen!
Här är jag på ett majsfält!

Kempe bra

Sitter i en underbart skön säng i Bad Gastein, har precis duschat efter att ha kommit hem från en lyckad after ski efter en underbar dag i backen. Jaa livet leker lite måste jag säga. Fetsar och åker skidor varje dag. Kan liksom inte klaga.. Ikväll är det middag, fondue blir det. ska blir galet najs.

Igår var det Krampus, en väldigt sjuk tradition här i Österrike. Monster kommer in och skrämmer, slår, taffsar, skriker, nyper en i öronen och är allmänt galna.. Ett gäng kom in på baren igår och BOKSTAVLIGEN skrämde livet ur mig, satt i mitten av rummet och var verkligen i centrum, dem där jävlarna va på oss hela tiden.. Det hände inte bra en gång heller utan dem skulle komma tillbaka en gång till.. SJUKT!

Nu måste jag sminka mig så att jag kan gå ner till middagen. Hade kempe gött!



Här har vi en av Kramusarna... Förstå då hur rädd jag va när fem stod runt om kring mig.

Bäst

Du är den finaste personen i världen. Alla borde ha en vän som dig. Tack för att du finns. Jag älskar dig.

00.40

Klockan är tjugo i ett och jag ska precis bege mig mot Barstreet för lite nattliga äventyr. Aldrig försent för fest. Godnatt majsisar!

Fuckin' large ones

Ikväll blir det ut och röja lite på barstreet. Hoppas alla har en awesome fredagkväll!

Movietime

Sitter här med Amy och tittar Waiting for forever. Rekomenderar alla att se den. Väldigt fin film.

En dag kvar

Imorgon kl 06.00 går bussen mot Bad gastein igen. galet taggad denna gång igen. Jag vet ju vad staden har att erbjuda så ribban ligger högt!!

Gårdagen va riktigt bra. Bengan levererade som aldrig förr. Det blev ett maffigt förkrök innan vi drog oss in till Rose, dock kom vi inte in eftersom en söt jävel lyckats klämma i sig lite för mycket av det goda. Lite strul blev det innan vi bestämmde oss vart vi skulle. Var vi än hade hamnat kan jag lova att stämmningen hade varit på topp och vi hade det awesome. Det blev även en snabb tripp till Rose senare för min och Cornelias del. Sen en taxi till dem andra där vi alla avslutade tillsammas på topp och sen med fyllekäk på 7eleven. Värd kväll ja. Vi hann med att dansa till Lasso raos och där blev kvällen fullbordad!









Dagen har spenderats i Bengan framför Solsidan. Nu är packningen klar, ska duscha, fixa Sandras Ipod och sen bär det av till Älta.

RSS 2.0