.

VISSA MÄNNISKOR! SKJUT MIG NU SNÄLLA!

oj oj hej

Ja länge sen sen senaste uppningen måste jag säga. Vad har hänt sedan dess? Jo jag har jobbat, vart sjuk, tagit en snabbvisit till Sverige, jobbat massa mer, hängt med min syster som jag tog med mig tillbaka i en vecka och idag hängde jag med Henke, Simon och Markus till Paphos waterpark. Så nu ser jag ut som en kräfta. Jag är typ krispig för jag är så bränd. Jaja. Lite färg skadar inte... Nu ska jag snart till en svensk bar här nere och käka pizza med grabbarna och sen titta på Sverige-Frankrike, jaraaa.
Ses snart.
Här är jag för nån vecka sen. hejdå
.

1 juni 2012

Idag fyller min Mamma hela 50 år.
50 år i livet, vilken grej!! Grattis. Imorgon blir det stor fest här hemma igen. Många människor, god mat och roliga gamla låtar, kommer bli kalas!
Jag fyllde 20 i veckan. Och veckan har varit hur bra som hellst! Massa firande i lördags, resaurang och drinkar med familj och vänner på födelsedagen. Tessan och Emma har varit på besök i stockholm så har roat sig och gått på stan. Tisadags var det runt i stan och grill plus jaccuzzi på kvällen, onsadgs var jag på djurgårn och myste och sen en riktigt jävla fet utgång ! champangen flödade och vi mådde braa!
Idag när jag vaknade vid tolv fick jag lunch i form av hummer och champange, inte illa. nu mår jag bra!
Har jobbat lite också den senaste tiden så ågesten är inte lika hög .


Jag & Sandra i lördags

RSS 2.0