Home

Jag har just ätit middag. Den var så äcklig att jag struntade i att äta den och tog två mackor istället.
Idag köpte jag en drömfångare som jag har hängt upp över min säng. Förhoppningsvis hjälper den mig med mina mardrömmar... Om ett litet tag ska jag ta mig hem till Lukas så jag får sova ut imorgon. Börjar 12. Så skönt.

Nighty

Säger godnatt med denna bilden på mig och Linda i Trysil. Hoppas alla får en mysig natt.

Man Down

Nu har jag äntligen skickat en beställning av framkallning av några kort. Eller ja Amanda har hjälpt mig. Hon kom för övrigt hem från Paris idag och gav mig en liten gåva. Hihi, hon är bra hon. För tillfället sitter jag och funderar på vad jag ska vara på Sandras skiva på fredag, Jobb-tema är det. Jobbigt. Linda tyckte att jag skulle måla mig vit och vara sån där "levande staty" haha. Fast vi får se.
Haha

Dreamcatcher

Snyggaste örhängena någonsin. Ge mig.

Idag är ingen bra dag.

Låter överskriften tala för sig själv.

Hey Theo,

Jag är tom idag. Finns inget att skriva.

Det går fan inte bra nu.

Jag är arg och besviken. Hatar mitt jobb ännu mer nu, trodde fan inte det var möjligt. Dagen har varit rätt så meningslös och nu ska jag äntligen få sova bredvid min käraste. Hoppas jag sover bra i natt.
Måste även tillägga att min pappa är bäst. <3

Sambo liv med Sandra

Tjoo fan i stugorna!
Sandra sitter och pluggar och sjunger så jäääävla vackert i låtarna som spelas, allt ifrån håkan till aa nu minns jag int vad de andra artisterna heter men bra är det. I sandras tappning med..
Sista veckan med praktik och förfan vad jag är lycklig!

På fredag är sandras skiva sen börjar dödens vecka. Eller ska man säga en fydundrares jävla bra vecka de är frågan..? Födelsedagsfiranden och skivor varje dag nästan. Död lär man bli men fyfan vad kul jag ska ha!! Man lever bara en gång, herregud varför ska man klaga?

Sandra och jag lever på vårat sombo liv, idag var vi på ICA maxi och shoppa lite och så gjorde vi en brak måltid med massa matlådor. Hahaha matlådor låter ootroligt gay med så äre ibland mitt fok.



Törstig

Igårdagen var skojig. Jag och Ida åkte och träffade några gamla vänner och fortsatte vårt partajande där. Roligt. Vi kom dit vid 02.00 ungefär och trillade in hos Lukas igen vid 07.00 och sov. Vaknade idag vid 3 och insåg att jag missat bussen till simhallen så det vart bara att stressa dit.
När jag vaknade imorse var jag så törstig, jag har aldrig vart så törstig i hela mitt liv. Jag vaknade av att jag drömde att jag drack hinkvis med vatten. Men när jag gick upp han jag inte dricka utan var tvungen att springa till bussen. Hela bussresan satt jag och tänkte på hinkar med vatten. Försökte att tänka på någonting annat. Tror inte ni att två tjejer precis bakom mig ska börja prata om just vatten. Ville seriöst klappa till dom. När jag kom till centrum sprang jag till ica och köpte en fanta Mmmm ljuvligaste på hela dagen!

Fakkkkka upp

Heeeey lovers, kära fans. Jag sitter här med snygg-Ida, världens bästa. Vi dricker lite och lever livet. Vi har ingen aning om vad som kommer ske men vad gör det om hundra år? Vi får se vart vinden för oss!!! Om någon vill hitta på nått kul är det ba ringa!

Nu ska vi prataja lite. Adios.


Här har ni henne, Ida, i full fart på nyår. Hon är bestisfestis.


Idag är en ny dag



Hej coola jag här!
Vaknade tidigare idag än vad jag skulle så jag tänkte att jag kunde blogga lite och eftersom att det är dåligt med biler från min sina slänger jag upp lite random bilder sådär , men denna bild är iaf lite nyare än den förra snarare några veckor. Kännslite konstigt att för några veckor sen åkte jag omkring såhär i Norge medans förra helgen satt jag i bikini och solade i Frankrike . Crazyyyyyy man!

Men idag är en ny dag. Idag ska jag in till stan med Sofia och Felicia, de ska förmodligen shoppa loss som djur medans jag får typ vara medhjälpare.. fattig student här! Men ska förska kika på ett par skor som jag skulle vilja ha!

Fortress

Idag är det fredag. Fan vad veckorna går snabbt. Jag sitter och skriver om SET-metoden och det suger lite sådär jättemycket men slutar om cirkus tre timmar så de är nice. Hoppas alla har en kickass fredag. Ciao.

LINDA SKRIVER !

Hej allehoppa, trevligt att jag hitta hit igen!
Kan börja med att berätta lite om Frankrike. Det va helt jävla underbart, så skönt att känna värme igen. DET VAR VÅR FÖRFAN! Trodde själv inte att det skulle vara så varmt som det faktiskt var där. Vi satt på mysiga uteserveringar, vi solade, åt goda middagar, champange och rosévin, umgicks med släckten, kände solen värma, picknick på stranden och en massa skrattt! Jag min familj min mormor och morfar och mina kusiner och deras familjer var nere i Frankrike för att fira mormor och morfars 50 års bröllopsdag, så söta tillsammans!
Önskar att jag kunde ladda upp lite bilder därifrån men just nu bor jag ensam med sandra hemma hos Farmor och farfar så jag har inte tillgång till mina bilder.

Jag och Sandra lever livet som ungkarar här, snart blir det nudlar till middag!! haha chansar på nästa vecka? Vi tar gärna emot besök, som igår när Felicia kom förbi, kanske inte de socialaste brudarna med det var trevligt och guuu så fin du är utan tandställning Fellan!! nart 18 barre!

Första skivan för iår har jag också lyckats avklara och OM det var kul! Temat var film, jag och sandra var taggade. Problemet var bara vad vi skulle vara.. allt ifrån harry potter till lady och luffsen som sedan blev till Åsnan och Mäster katten i stövlarna och så begav vi oss ut mot äventyr. Mötte upp brudarna och drog oss in mot stan till Rosé när skivan var, där var det ett jäääävlar drag och jag fick min fjäder på hatten såld för 20 kr, värt? ohjaaa! En lång och seg väg hem vare och upp till praktiken tre timmar senare. Död!

Imorgon är det fredag och då ska jag som ni säkert läst fika med Ellen och Olivia. Lär bli trevligt! På lördag ska jag in till stan för att träffa Felicia och Sofia och på södag väntar simtävling. Känns ganska bra.

Nu ska jag fanimej sova. cio!


Slänger in en otroligt gammal bild på mig och min rumskamrat!
Ha ett bra liv alla .

Torsdag

God eftermiddag. Jag har just kommit hem till Lukas efter att ha varit hos min mormor ett tag. Skoldagen var sjukt lång och tråkig. Någonting att se fram emot är AIK-Färjestad ikväll. Amanda den pluppen ska gå på matchen. Kul för henne liksom. Imorgon är det fredag och då blir det fika med Linda och Ellen. Yeeey!

TRUE


Goodnight Sweetheart

Jag borde sova. För länge sen. Jag kommer vara död i morgon bitti. Jag ska lägga mig och läsa min engelska bok och tvinga migsjälv att bli trött. I morgon är det skola från 08.30-16.00 sen jobba från 17.00-20.00. Suck lång dag det där. Jaja måste göra mig i ordning för sängen nu. Nighty.

Natten är ung & jag ligger vaken

Varför ska alla dö? Snälla jag orkar inte mer.
Vila i frid.

Massa majs

Oj oj dålig uppdatering här märker jag. Det kan lätt bli så när det mycket annat som är viktigare, tyvärr.
Linda har vart i Frankrike som sagt så jag hoppas att få se lite roliga bilder därifrån snarast.
Helgen spenderades med jobb, jobb och jobb och igår träffade jag världens finaste Ida. Hon är bäst. Alla borde ha en vän som henne tycker jag. Love you.
Nu ska jag ta och plugga lite psykologi här hemma i min ensamhet. Fy så trist. Här har ni lite bilder från Sandis maskerad.


Sandis var självmords bombare. Haha!

Pippppi.







Mamma vampyr och bebis vampyr.



söt-felli

FRANKRIKE


Hit ska jag om bara nån ynka timme. Googlade upp Montpelllier och bilden kom upp plus massa fina söta bilder. Verkar vara en väldigt mysig stad så jag är taggad!! En liten by med fin omgivning.
Har inte så mycket mer att säga än att jag hoppas att min weekend blir grym.
Ni får ha det så bra här i sverige medans jag är i ett land med liiiiite mer plusgrader ;)
Puss

Ny vecka

Bra helg, nu väntar bara en bra vecka. Praktik i två dagar sen Frenkrike. Ganska så taggad! Wihooo!!
Vill tacka alla söta för en bra Fredag! Hade super kul :) I lördags steg jag upp kl tolv och gjorde absolut ingenting på hela dagen, soft!
Nu måste jag stressa lite. hade de!

Helgen

God söndag. Jag är just hemkommen från min morfar där jag har käkat lunch och fikat. Efter det övningskörde jag hem. Jag är ganska så awesome på de tycker jag. Hehe. Men de är ju bara min åsikt.
Helgen har varit grym. Nästan hela. I fredags vart de som sagt krogen med några fina tjejer för att fira Jossan som fyllt 20. Det var helkul och jag, Linda och Sofia skaka rumpa ända in på småtimmarna. Träffade även på Jimmy och hans vänner och det var inte igår så det var ju roligt.
Lördagen vart inte lika rolig. Vaknade vid halv tre, låg i sängen till halv fyra sen fixade jag mig och åkte till jobbet. Jobbade hela kvällen och kom hem till Lukas och sov.
Hoppas alla ni pluppisar har haft en bra helg.
Här har ni två bilder från i fredags.

10 röda rosor

God morgon lilla värld. Lukas har just kilat till jobbet och jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens äventyr!
I natt vaknade jag av att monsterhunden Isa kom upp på mitt rum och ville gå ut på promis. Tänkte att detta var inte bra, hon kommer nästan aldrig upp till mitt rum så någonting fel måste det vara. Så det vart bara att gå ut medan Lukas sov kvar som en liten baby.
Nu blir det duschen. Adios.
Säger god morgon med denna bild på 10 röda rosor som jag fick av min älskling härom dagen. Fina.

Hej du glade

Nu ska jag stänga av datorn, pröva lite kläder och duscha. Imorgon blir det en lång dag och natt. Börjar på 7eleven kl åtta vilket är skönt för då slutar jag tre = mer tid till att fixa mig inför kvällen då middag plus utgång väntar med massa söta flickor och (pojkar?)
Sandra den jävlen ska dygna, hon jobbar natt och senad ska hon dirren till sleven, hohoo undra om hon verkligen kommer att orka?? Tillsammas klarar man allt sörru!
hare gött du allesammans!


20 barre


Idag fyller underbararaste Josefin Jankkila år! Så ett stort jävla grattis till henne!
Snyggingen till höger!

Imorgon ska vi fira dig som aldrig förr!!

Pikachu

Liten söt misse.
Varför finns det ingenting att se på tv när man ligger hemma och är sjuk? Det är bara massa tråkiga program som hem till gården och hon den där Ellen show.. Ska ta min trötta kropp och göra lunch nu och sen sätta på en film. Eller nått. Pannkakor och varm oboy ska jag göra till lunch tror jag om ni ville veta.
I morgon ska jag till skolan i alla fall, för i morgon är det fredag och då blir det utgång på kvällen. Jippppi.

Lilla elefanten.

Jag får ont i min snabel när jag ser den här bilden, trots att jag inte har någon. Stackars lilla elefant.

I väntan på sömn

Osammanhängande bilder men vad gör det om hundra år, dom är fina.

Sjuk

Ännu en dag hemma sjuk. Inte det roligaste må jag säga. Finns ju inte så mycket att berätta om dagen eftersom jag inte gjort någonting speciellt och jag tvivlar på att ni ens vill veta det lilla jag har gjort.
Just nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig här hos Lukas. Lukas kom hem för ett tag sen men försvann lika fort.

Imorgon är det torsdag (?) och det betyder att det snart är fredag. Och då mina damer och herrar måste jag vara frisk för då ska vi nämligen ut och fira finaste Jossan som fyller 20! Om jag fortfarande är sjuk, vilket jag typiskt nog säkert kommer vara,  kommer jag att låtsas som att jag aldrig varit friskare.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och vänta på att mi papi ska ringa. Ha de!



Måste även tillägga att jag har världens bästa och finaste pojkvän.
Jag älskar dig.


Mitt fina företag


Såhär snygga var vi på UF mässan

tråk

Hej hopp!
Sitter framför halv 8 hos mig. Idag var jag på middag hos farmor och farfar. Jag och Sandra ska bo i deras lägenhet i en månad när dem är borta i Spanien så vi hade en liten genomgång. Tidigare var vi lite på H&M och kikade lite garnn sisådääär. Just nu har vi båda praktik på 7eleven som ligger vid östermalms torg och en så länge är det roligt och spännande men vi får se hur de är om två veckor.. jajaja snart är det vååååååår!!

Trysil veckan med Olivia var mys och skoj. Vi hade det väldigt kul! och om en vecka åker jag till Franrike. Har aldrig varit där förut så det ska bli mycket roligt!!

Nu kände jag att detta inlägg var oootroligt dåligt och tråkigt skrivit men så får det va. Hej och hå, då !

Psykologi

Godmorgon. Idag är jag i skolan och sitter just nu på psykologilektion och läser om Schizofreni. Min hals, mina öron, min näsa och mitt huvud mår inte så bra som jag trodde så jag funderar på att kila hem till Lukas och krypa ner i sängen igen. Får se hur jag gör. Hoppas ni andra mår bra.
Helgen har varit bra. Mysig framförallt.
Nu ska jag fortsätta läsa. Hejdå
ge mig.

Hej då Trysil

God kväll lovers. Just nu sitter jag på bussen hem från Trysil, ensam. Linda stannar kvar till lördag och åker hem med sina päron medan jag fick åka hem idag. Lite tråkigt sådär men vad gör man. Jag har just tittat på Grown Ups och suttit och skrattat lite för mig själv. Om cirkus två timmar är jag framme på Centralen där min käre far, förhoppningsvis, väntar på mig. Längtar tills jag får lägga mig i min egen säng och sova. Min stackars rumpa gör förfärligt ont av dessa hårda säten.
De senaste daga rna har varit awesome. Det har varit as bra väder och majsigt. Jag kommer lägga upp en drös bilder senare om jag kan få in dom på datorn. Jag hoppas alla har haft en lika bra vecka som jag. Nu måste jag sluta för min dator har inget batteri kvar </3. Ha de!

Här är vi, charmtrollen.
Tack för en fin vecka bästis. Love you.

RSS 2.0