tar igen lite

har varit hemma ett tag nu, det är skönt och jag har tagit igen lite nu suttit framför datorn ett tag och kollat på allt möjligt, bloggar facebook ja allt sånt. Kollar även lite om Alanya och nu vet jag vart dem fetaste festerna är. feting najs!
Vi åt kyckling och potatis som vanligt och sen tittade jag på sommarkrysset med familjen och åt popcorn och nu är allt som vanligt igen.
Ska gå på toa snart hade jag tänkt för de kan behövas, sen väntar duschen sen får jag se om jag orklar ladda in bilder i datorn, kanske en film eller så känns ju sängn väldigt lockande :)

tittade igenom lite bilder från förr och väldans va ful man va.. förstår inte. finns ju för fan inte en enda bild där man ser iallafall något snygg ut på, förstår mig inte på mig själv ibland. kommer säkert titta på bilderna som jag tar idag om fem år och tänka samma sak haha förvånar mig inte eftersom att det är sant.. men man kunde ju tycka att lite vett kunde man väl ha och inte se ut som ett jävla hej-kom-och-hjälp-mig-men-ingen-kom. Det är svårrt detdär.


Förstår ni vad jag menar? lika vacker som alltid.
förstår inte varför jag ens lägger ut en bild som den här menmen.just nu orkar jag inte något

H-E-M-M-A

sådär jaaa.. nu är jag Linda Linnea Olsson hemma igen. Känns skönt, min egen säng, min egen vilja om vad jag vill göra om dagarna, mitt liv. Känns skönt att höra på radio och faktiskt något bra kommer ifrån den. Känns som om jag varit borta i helva mitt liv eller nåt haha även fast det bara har gått tre veckor. Min cypern resa förra veckan var galet skön. Sol och bad varje dag och varmt som in i helvete herreguud vet inte hur varmt det var men det måste ha varit 40 grader eller nåt, pappa sa något om att det hade varit 46 grader i solen men det tror jag inte, heeregud det är ju jätte varmt.. men det kan stämma. Nu är det bara att ladda om för snart åker jag till värmen igen och OM jag är taggad!! sjuukt ju.
Ska försöka ladda in lite bilder senare när jag har laddat in bilderna och så. Fick tillbaka min kamera men vetnivad dem hade inte lagat den helt så det går inte att fota under vattnet längre för lyckan glappar..

Imorgon ska jag träffa Olivia, Olivia johanna Lyckenius. Henne har jag saknat även om du kanske inte saknat dig så har jag saknat dig ska du veta!


lagom söta bilder

Torsdag

Godkvääääll. Min lediga dag har beståt av skönhetssömn. Underbart! Jag har även varit ute på promenader med Albertina och fikat. Hehe. Nu ska jag och mi love kolla på film och sen sova. Börjar 9 imorgon. Suck alltså. HARE BRA. love.
Miss you babygirl. Kom hem snart.

Onsdag

Gooood morgon! Vad gör jag uppe så här tidigt när jag inte börjar jobbet förens 4 tänker ni? Jo snart ska jag bege mig till Tyresö och efter det ska jag till Gustavsberg och hämta lilla Albertina. En liten chiuaua (stavning???) som jag ska passa hemma hos min lilla mormis. Senare idag blir det då jobb från 16-23. Kill me. Pussisar. love.

Du är underbar du. <3

Carro - "Det är banne mig svårt att vissla i motvind!"

Hey! På bilden ser ni mig och Carro för über länge sen inne i ett provrum på hm. Just i detta ögonblick sitter vi och relaxar i soffan med Lukas. 
Den här dagen har ju bara varit lite outstanding alltså. Orkar inte berätta men det har varit typ kul hela tiden, som alltid när man är med min lilla fru. 
Vi var ju och hälsade på sötaste Erika också, hon mår bättre och det är bra. Hoppas hon blir bra så snabbt som möjligt. Neee nu börjar jag tröttna på att skriva va. Sååå heido. love.

.


Men mot gummi, glas & metall

betyder ett mirakel inget alls


Socker

Hola! Ligger här med kissen och lyssnar på musik. Awesome. Jag har just varit och käkat lunch med min pappa. Tänkte att ni ville veta liksom. Idag ska jag träffa en annan katt vid namn Carro och vi ska hälsa på söta Erika.
Om hon bara blir klar någon gång idag så vi kan dra..

Igår natt vid 5 kom katten (som vi passar dåra och inte Carro) in till mig och Lukas när vi sov och väkte oss. Och inte nog med det den nöjde sig inte med att ha väckt mig ur mig skönhetssömn den skulle därefter hålla mig vaken genom att attackera mina händer och fötter. Så nu har mina stackars händer och fötter bit och rivsår på dem. Wäää.
Jaja det var det för denns stund. Nu ska jag slänga på mig lite mascara. Tjarå.  love.


KISSEMISSE

Godkväll kära fans! Sitter just nu med Lukas i soffan och myyyyser. Som ni vet är vi katt vakter och Lukas är livrädd för den lilla missen. Hahah han skiter typ på sig när den kommer springandes. Den är helt gaaaalen. Men söt! :D Lukas sitter bakom ryggen på mig och håller koll på den ifall den kommer för nära.. 
Nu ska vi sova i belive för imorgon ska han jobba och jag ska träffa Carro och vi ska typ leva livet.

Bjussar på en fiiiiiiiiiiiiiiin bild på min lilla älskling från hans student. Heheheheh <3 Och med det säger jag (vi) godnatt! love.


Lite nostalgi

Hello Kids. Nu sitter jag och min käääärlek hemma hos mig. Vi ska käka middag med mina föräldrar och sen ska vi iväg och handla.
Här kommer lite jätte gamla bilder som jag har på min dator här hemma. Hahah enjoy!


















Så vare med det! love.


Majssss

Tjeeeena! Nu ska jag och Lukas dra oss hem till hans kusin och hennes killes lägenhet. Imorgon ska jag träffa Carolajni igen! Skoj hihi. Vi ska ut på äventyr as usual.
Nu skriker Lukas på mig att vi måste skynda. "Katten kasnke ligger död annars!" Sååå måste gå, tjarååååå. love.

En smula kärlek

Jag borde nog sova. Men jag kan inte. Är trött men har för mycket i huvudet, plus att det är isande kallt i sovrummet. Slänger in en drös med bilder jag tycker är hemskt fina. love.

















Nighty.

Saknar min fina vän

Hey! Nyss hemkommen till Lukas efter att ha varit hos hans kusin och hennes kille och snackat och så. Fått nycklar och majs. Jag och Lukas ska nämligen passa deras katt och bo i deras lägenhet i lite drygt tre veckor. Myspys. 
Innan jag åkte dit var jag med Lindz och Niklas ett tag och sen hos min mormor med familjen och lite sånt. Trevligt var det iallafall.
Nu ska jag ta och käka någonting och sen ska vi kolla på film. Hare gött. love.
Här är min söta vän Sandis som jag saknar väldigt mycket. Hon och jag ska ses nästa vecka. Wihoo!

Hej Theo


I'll keep you locked in my head
Until we meet again
Until we, until we meet again
And I won't forget you my friend.

 

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.
Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone,
Please come back home...


Littlesis

Här är min fina syster Amanda. Hon är bra. Love you.
 
Hoppas att alla får en nice dag. Det ska nog jag få. love.

RÖD

Imorse väcktes jag utav att dom ringde från jobbet och undrade vart jag var. Hade visst försovit mig, trodde att jag var ledig men ikke sa nikke. Jag började tydligen 10 och skulle jobba till 19. Suck alltså. Och imorgon trodde jag att jag skulle börja halv 12 men tji fick jag på det också, såg att jag börjar klockan 8, KLOCKAN 8!! Det är fan inte snällt att låta mig som har sommarlov att börja den tiden på dygnet, behöver min sömn...  Aja skitsamman, pengarna kommer iallafall rulla in sen. Nice.
Kent igår med Carro var bäst. Älskar Kent. Kent är kärlek. Men det kommer så lätt bli ännu bästare i november. Kan man ens säga så förresten, bästaste? Låter ju helt fel men ändå inte... Haha knas. 
Nu mina kära vänner så ska jag kolla på film med min kära pojkvän. Myspys hihihihiihhihihihi. Pussssisar. love.

Live från Båstad

Heeeeeeej alla! Nu är Linda här igen!! Olivia klagade på mig lite och jag lyckades få tag i en dator! bra va?
Jag lever och har det bra, är i Båstad och har varit det i nästan två veckor nu. Jag har solat och badat, levt livet, träffat skåningar och umgåts med mina kusiner. Treligt, mycket trevligt! Men nu spritter det i min kropp, herregud kan jag få träffa vänner, mina vänner? I min ålder? NU! Saknar alla där hemma så oerhört mycket, det är helt sjukt. Imorgon bär det av till Cypern eller närmare bestämt Ayia Napa och det ska bli otroligt skönt, soool och bad och OM jag kommer bli brun! Sen nästa söndag är jag hemma i STOCKHOLM igen. Hem ljuva hem.

Igår va vi, våra familjer, bjudna på en restaurang och det va mycket trevligt och god mat. Moa och jag var också bjudna till en fest i Torekov som ligger en bit utanför Båstad av några malmö bor vi träffa förra veckan men eftersom att det tar sin tid att åka och att taxi kostar en del blev det ingen fest för våran del, tragiskt men sant. får ta igen det senare! I will!
Jag kan tala om att förra veckan här i Båstad, också kallad tennisveckan var det en sådan jävla feeling på stranden, helt sjukt najs. Hög musik och känndisar som spelade volleyboll, saaatan jag längtar till Alanya och det är inte långt kvar nu tjejer!!!

Nu är frågan om jag ska följa med upp till golfklubben där förövrigt min bror såg Måns Zerlmerlöw eller ner till stranden där det är brasiljanskfotbollsskola, det är en brasiljanskvecka nu med lite aktiviteter hehe. En sak är säker, jag vill iaf inte sitta här och häcka!

Nej hörrni. imorgon blir det Cypern och sen kommer jag hem! Ha det gött allesammans nu för de ska jag ha! PUSS

Källö knippla förra året med Olivia.
De va mys!

Regn?

Alltså det är så jädra varmt ute, nyss trodde jag att det skulle börja regna och bli i alla fall lite kallare. Men ikke, det ska vara lika varmt som vanligt typ. Usch. Jag vet att man inte ska klaga på värmen men wtf man smälter ju för gubbar bort!!

Nu hoppas jag att Carro har hunit med 1 tåget från Nynäs, så vi kan shoppa någon gång! Sen, KENT! <3


 

Kärlek!

Kattig fru



Godmorron. Åskan ligger i luften, eller vad man nu brukar säga. Hoppas verkligen inte att det börjar regna idag. Min wifey och jag ska nämligen på Kent ikväll. A-w-e-s-o-m-e! Innan ska vi in till stan och chilla. Shoppa lite och sådär.
Juste ska ju till läkaren klockan 11. Nu måste jag skynda. Adios.love.

tick tick tick

Hello lovers. Min äääälskade älskling står och lagar toast åt mig och honom själv just nu. Snart ska vi kolla på film, någon som redan börjat typ... Jobbet var chillpill idag och efter hade jag och Samuel en liten snabb-picknick med maaasssa nuggets och jätte många olika såser. Nice.

Nu ropar "mästerkocken" från köket och vill ha sällis. Får väl unna honom lite eftersom han är så snäll och lagar mat (...) till mig. Tjarååå. love.


A drop in the ocean

Godmorgon världen! Yes, jag har sovit till ungefär nu. Så jävla skönt! Första dagen på länge jag kan sova så länge jag känner för det(nästan) utan att någon väcker mig. Om man bortser från att Lukas väckte mig när han skulle till jobbet och ville ha en puss.
Det finns vissa personer som jag saknar massa massa massa och som jag tycker ska komma hem/sluta gömma sig... Ni vet vilka ni är!!

Häromdagen tvungade jag med mig Lukas och kollade på den nya Beck med min familj. Det var mysigt, förutom det faktum att jag hade tvingat Lukas att följa med för att han hatar Beck. Så han satt och skrattade åt mig när jag blev rädd och allmänt typ störde lite sådääär. Men filmen var bra i alla fall och Becks granne är ju typ besthest.
Nu ska jag kika på Solsidan. Ciao. love.




Justice

Heyhey! Dagarna bara rinner iväg. Det är sommarlov och det ända jag gör är att jobba, i princip. Vilket jag snart ska göra förresten... We are your friends dunkar i högtalarna här hemma hos Lukas, måste egentligen skynda mig att äta frulle och sånt som man gör på morgonen innan jobbet. Men jag orkar inte :( WÄÄÄ.
Igår bjöd Calle på middag i hans lya. Fick inte så mycket mat eftersom jag hade två gluppska vargar till sällskap. Tur att jag kan leva på luft då!
Shitshit va klockan blev mycket. Måste springa! Tjaarå. love.


älskar bilden. älskar skorna.

Enough for now


Krya på dig finfina du. Allt kommer att bli bra. Finns här. <3




Saknar dig Theo.
Vi ses snart.

Do you?

Mitt hus är nu skinande rent. Tycker jag i alla fall. Ska snart åka hem till Lukas och sen till mormor för middag och tårta. Mamma, pappa och Amanda kommer hem senare ikväll från Skåneland. Ska väl bli trevligt. 
Imorgon börjar jag jobba klockan 8. Notera BÖRJAR 8. Känner lite ångest redan nu. Fy. 
Nu har jag inte tid för att skriva längre, har liksom ett liv. Tjarå. love. 

19

Hej alla glada. Idag är det min dag. 19 år, rätt så onödig ålder men ändå. Grattis till mig! love.


Let's Bong Everything We Have

SlurpslurP hörs från Felicia som sitter här bredvid mig på balkongen och röker, äter flingor och har högläsning från innehållsförteckningen på Camel Blue. Hon känner sig som en gammal tant också, varför förstår jag inte riktigt. 
De senaste dagarna har jag spenderat på jobbet och med Lukas och Calle. Mycket trevligt. Tycker om lilla Lukas väldigt mycket. 
Jag har även hunnit med att ramla med Calles longdboard och skrapa upp hela mig samt stukat handleden. Riktigt nice må jag tala om. Alltid är det nått. 
Ikväll ska det komma lite fina människor hit till mig och ha mys. Har alltså inte tid att skriva så mycket mer, måste tömma diskmaskinen... Hare. love.

MMmmmmMMmMm

Mmmmmm Toast. Fett gott alltså. Lukas är bästa toast-kocken. Jag har ont i kroppen, och knoppen. Inte för att nån bryr sig kanske men känner för att klaga lite. Nu ska jag käka vidare på min delikatess middag. Ciao. love.

Hurry Up Let's Go

Shout Out Louds är på högsta volym och snart kommer Lövet hit och ska äta middag. Shout Out Louds var ett av de banden som jag missade på Peace and Love när jag åkte hem, ruggigt sugit alltså! 
Gårdagen var nice majs, tack alla söta som gjorde min kväll! <3 Bilder kommer senare.
Nu kom hon visst. lovelovelove.
sötaste Olivia och jag. Olivia är pepp på att jag fyller ett år närmare 20! wioho.

outhärlig hetta

Chillar lite hemma hos Lövet just nu. Vi har käkat lunch och smakat massa massa. Nu ska vi till tyresö centrum för jag ska till läkaren sen blire av till affären och sen hem till mig och majsa lite hihih. Hejrå!


finaste löv.

Sunday

Tjeeenamors! Segaste och skönaste dagen på länge måste jag säga. Sov alldeles för länge och åt pannkakor till frulle med världens gulligaste och underbaraste lilla pojke. Det ända som har hänt idag är väl att Spanien vann VM, grattis grattis sanjorer och spanjorskor (?).
Imorgon blire lite arty-party hemma hos mig för att fira min 19årsdag (som btw är på lördag!!!) och Olivias avskedsfest inför att hon ska åka till Usa ett helt år </3.
Linda är en svikare som är i Båstad och missar detta. Men men, ska spela in en video åt dig hihi. love.

Här kommer världens charmigaste bild på mig och Olivia!

En bra dag.

Dagen idag har varit najs, förvånande bra faktiskt. Min familj och jag va vid orscars kyrkan som ligger på östermalm vi halv eleva sen väntate en lååång konfirmation men Gustav rädda upp det hela med en låt han hade skrivit själv, "jesus är en bra grabb" en bra låt med humor över jesus liv haha. Hela tjocka släckten åkte hem till dem. Det var vår släckt och så var det hans släckt från Skåne också, alltid trevligt med skåningar!! Det blev korv och sen lite sol och bad efter de var det efterrätt och paket öppning! Grymt fina saker han fick! Det blev lite fotboll på tomten och sen var det middag och första halvlek av VM-finalen. Mysig dag må jag säga! Nu sitter familjen bänkad framför TVn, jag ska packa klart inför morgondagen för då åker vi till Båstad! Ska bli skoj, ska försöka få dit Sandra såatt vi kan PARTAYA lite :D


tro och tvivel- Håkan Hellström
Jag har gått på knä så många år i den här staden
men jag svär att jag hörde Frälsningsarmén sjunga om att lämna allt
bakom sig, första gången jag såg dig
Och jag svär att jag hörde lastbilar från E4:an dundra förbi där utanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö


Shiiiiiiiiiiiit

Tycker ni alla ska kolla in min vän Felicias inlägg veckans babe! Det gör ni här. Fellly.blogg.se (vet ej hur man länkar) Helt klart värt att kolla in, och vilken Babe! OMG!


två vackra tjejer :)

Konfirmation

 























Skulle lägga in en bild på min kusin Gustav som konfirmeras idag men kom på att han aldrig är med på bild, jag har alltså ingen bild på min kusin Gustav. Så det fick bli en bild på min andra kusin Filip och min bror Andreas, men dem är ju så söta så det gör inget!
Idag är det alltså konfirmation i Oscarskyrkan för Gustav. Ska bli kul! Sen blir det hem till dem, bad och fotboll. Det blir nog skoj!

Whatever you like

Mina underbara bästa vänner Linda och Felicia är på väg hit och ska kolla på skräckfilm med mig och Lukas. Just nu kollar vi på Deep Blue Sea och jag hatar den. Den handlar om hajar och det är min värsta fobi alltså, usch kan verkligen inte kolla. 
Imorgon är min första lediga dag på jag vet inte hur länge och jag har inga planer alls för tillfället vilket är skönt. Får helt enkelt se vad dagen för med sig. Nu ska jag sätta mig med Lukas och halv titta på filmen och myyyysa. Äta ben and Jerry´s ska jag nog också göra. mmm mmm mmm. love.

Du gör mig lycklig. <3


Drar till Felicia nu

 



All that cray shit I did tonight those are be the best memories

<3


Har man snygga vänner så har man



Nu jävlar är det sommar och jag och Sandra cykla igår <3

För en lång lång tid

Halloie!
Hoppas allt är bra med er alla! Med mig är det bra, mycket mycket bättre än igår om jag säger så hahaha. Igår åkte jag hem till Sandra och Valter och Jonte kom, dem filurerna har man inte träffat på länge så det va trevligt. Vi tog några driknar och pratade lite om livet. Sen skulle vi ut, killarna va sugna på chill och jag och Sandra va sugna på Party men så blev det inte vi gick till en mysig liten pub på söder som jag inte minns namnet på men de va trevligt, drog hem rätt tidigt efter en mysig promenad till gullmars.

Idag var planden att  jag, Sofia och Malin skulle följa med några killar på deras båt  men det ställde vi in. Så nu har jag massa tid att packa inför Båstad och Cypern. Sen ska jag åka till Fellifoo och hjälpa henne med en garderob och senare mot kvällskvisten drar vi och sandra och kanske Cicci till Vaxholm. en bra dag ska det bli! Sista dagen med vänner innan båstad och cypern!


Ibland så

Gårdagen var rolig, det blev bad och sol, vin mat, vin och lite mer vin. hahaha liite för mycket vin kanske men jag hade kul! Varför klaga?
idag mår jag inte alls bra, trodde seriöst att jag skulle dö där ett tag.. Menmen man är ju krigare. Ikväll ska jag ut med Sandra, Jonte och valter. Shiit hur orkar man? måste verkligen skynda mig nu för Sandra väntar. Ha det bra. Och jag känner att det här inlägget var ju roligt..?

Nighty


Mot Skogås

Nu sticker jag iväg till skogås för att sola och bada hela dagen. PUSS HEJ

Bilder

Nu kommer några bilder från dem senaste veckorna.. enjoy!


En kväll i fåfängan

söt Sofia

En full tjej



I Nyköpning

HA HA HA jag tror jag dör så ful bild vi hittade på en dörr i Nyköping!





Christoffer i Nyköpings skärgård

Sara på Eriksdalsbadet



Söt tjej..

Sol & Bad

Sandra på Kök och bar på Medis

Felicia i Masmo. (viste inte ens att det fans ett ställe som hette så) 20 stationer. Masmo-Ropsten, shiiiit det är långt juu!

Felicia och Anton igår natt, vätan på Liningö banan, de kunde inte ta en seriös bild! haha

och så lilla jag, hahaha

Stor städning

Idag har jag varit duktig, har har rensat i mitt rum och slängt alla saker som behövs slängas. Känns riktigt skönt! Dock va det inte lika mycket saker/skräp som när jag och olivia rensade förra året. Så nu ser min garderob tipptop ut!

Imorgon ska jag upp rätt så tidigt för att möta upp Sofia och malin, vi ska sola och bada. En riktig sommardag!

PUSS LINDA

PUSS

Godkväll! Mitt huvud sprängs snart därför orkar jag inte skriva speciellt mycket. Jag ska alldeless strax duscha innan Calle kommer hit till Lukas, om han nu gör det? Jag bor i princip här nu för tiden, när hans mamma och hennes snubbe är i Tunisien. Imorgon är det jobb igen, 10.00-19.00, USCH. Hej då majsisar.


Du är så söt älskling! Tack för att du finns. <3

Dagens face




här har ni dagens face, så ser alltså mitt ansikte ut idag. njut. haha
Galet skönt ute, satt och solade tills det blev för varmt. härliga tider. Felicia är och gör sitt pass, haha stackarn man måste tydligen slappna av i hela ansiktet nu för tiden och hur snygg blir man då på en skala? Ja jag skulle ju då inte bli snygg. Dem som kollar passen skulle nog få sig en chock av hur ful man faktiskt kan vara.
Känner att min hals fortfarande inte är riktigt hundra.. men snart så!

NU KÖR VI

Frukost på gång!

God morgon..

..känns lite fel att säga god morgon nu men man måste ju få sova. Det skulle sitta fint med ett väldigt kallt vatten nu. Det får bli snart. Felicia ligger och snarkar i sägen haha hon är så söt när hon sover! Igår följde vi med Anton till Lidingö på fest. Det va inte så jätte många där men det va najs.precis lagom Hahaha en ganska komisk kväll måste jag bara få säga. Påvägen hem såg vi en räv som Anton försökte jaga, men misslyckades ganska grovt, Dem där Lidingö borna bor ju tamenfan på landet...

Jag vet inte om det är fint väder ute, jag har inte orkat kolla ut genom rullgardinen. Så därför har jag inte så mycket planerat under dagen.


Hard work work

Efter 9 timmars hard-work är jag helt död. Sitter och väntar på att Lukas ska laga klart maten, jag är dock fortfarande mätt sen jag käka på min rast tillsammans med underbara Patricia. Hon är allt go den bruden! Imorgon ska jag tillbaka till helvetet i några timmar, men det är lugnt alltså. Speciellt när man har så underbara medarbetare.
Jag har ont i fötterna, svanken, magen, tuttisarna, armarna, i hela kroppen. Jag har till och med ont i hjärnan efter allt tänkade... Nej nu får det vara slut på denna klagostunden. Ska käka. Adios dudes. love.


dagen börjar såhär

Nu har jag vaknat, så otroligt skönt att sova. men jag vaknade med en röst mindre dessvärre. haha vart har min röst tagit vägen? Den låter förfärlig, måste få tillbaks den annars skäms jag.. en sak som är bra är att halsen inte gör ont längre, ett steg närmare att bli frisk yippie!
Snart ska jag jag väl fixa lite frulle, duscha, fixa picknik och göra mig iordning.! Det blir bra.

Fyochherregud nu är resan helt betald och det betyder att det är helt helt helt säkert att jag kommer komma till Alanya såå jävla majs! Om då inte planet störtar men det kommer det absolut inte göra. Jag längtar sönder!



Min sommar kommer fan bli as grym, det tror jag verkligen.
Om en vecka åker jag till Båstad men innan dess ska jag ha det så grymt jävla najs här hemma!!
Är i Båstad sisådär en vecka, och schteker sönder med alla scheeeekare!
Sen drar jag och min söta familj till Cypern, Aya Napa! Det kommer bli så skönt, sol och bad precis vad jag behöver!
Är hemma i två veckor och leker med mina vänner
SEN SEN SEN är det ALANYA! DÅ får alla turkar passa sig för vi ska äga hela stället!

Låter som en att resten av sommarlovet kommer bli toppen!

Morgondagen är planerad!

aha vad jag man nu då?
kan ju säga att jag har haft bätttre stunder i mitt liv. En sak är då säker, jag ska lägga mitt huvud på kudden tidigt idag för inatt är natten, natten jag äntligen får sova ut på. Helt sjukt hur länge man har väntat på de. tokigt.
tror nog att det blir tvn för min del. Det blir mysigt. För här orkar jag inte sitta och häcka längre.
Måste bara få sagt att jag tycker det är mycket mycket härligt med sommar.

Imorgon ska jag ha lite picknick i tanto, det ska bli mys. Sen på kvällen ska jag träffa Sofia och Felicia, Dem filurerna har jag inte träffat på länge. Har saknat dem. Vi ska gå på bio. Det blir Eclipse. Haha jag som inte ens har sett new moon menmen det blir nog bra. Felicia har lovat att berätta. Så ska jag träffa några andra fans imorgon som också kan berätta för mig. JA va bra!


Haj handled tjejer!
Närmare hjärtat

Sommarlov på riktigt!

Glad som jag är.. så säger jag hej alla glada livetsommajs läsare!
Idag fick jag sommarlov på riktigt, ingen mer simning, ingen mer träning eller tävling på heeela sommaren! Så skönt! Och det avslutades med ett guld med laget, galet härligt!
Sen la jag, Linnea och Towe oss utanför och sola och bada i ja ca fem timmar, sååå värt. Kan ju meddela att jag faktiskt inte är någon kräfta men att gubben på filten framför hade kräftor på sina badbyxor, HAHAHAHA om vi garva!

Det har hänt mycket saker de senaste dagarna och för att det jag skriver inte ska bli så lågt kan jag bara skriva en del, Va och bada och sola och självaste Danny låg bredvid oss och visade upp sig nån timme efter kom en tromb, som svepte med sig hela badet pluss några bord.. och vattnet bara flööög ut ur bassängen.. :O
Sen har jag haft en mysig middag med Söta små tjejer och Kalle som hade kommit hem från USA.
Och idag när jag åkte förbi med bussen brann en bil för fullt, jävlaar vad det rykte.
Sen övningskörde jag och pappa för första gången och jag var faktiskt riktigt grym, ha trodde jag aldrig ;)



Nu ska jag njuta av mitt sommarlov. PUSS

Nattbesök

Igår natt, vid 4 tror jag, kom Calle förbi hemma hos Lukas och tittade på UFC. Jag halvsov i soffan mestadels. Nu ska jag sjunga vidare på Airplanes och klä på mig. Ska kika in hos Niklas innan jag kilar hemåt...love.

Sick

Jag har ingen ork att skriva någonting egentligen. Jag vill inte må dåligt längre. Det är så jävla trist. Har haft en mysig dag med underbara vänner. Nu ska jag sova. Godnatt. love.

Kärlek

Sitter här i sängen med världens underbaraste kille och kollar på Criminal Minds. Snart ska vi nog sova eftersom att jag inte är frisk än. Mår fortfarande jätte dåligt. Hoppas bara jag blir frisk snart. Aja nu ska jag återgå till att mysa med Lukas. Hare bra. love.
Du är underbar. Puss på dig. <3

Pappas flicka

Juste, jag fick en ny telefon av min pappa idag. En Htc Smart. Min gammla är totalt utnöt alltså. Hälften av knapparna har ramlat av och 1:an fungerar typ inte längre sen när man ringer så fungerar den inte ibland. Menmen nu har jag en ny liten bebis. Hihihihihih. love.


Smått och gott från Peace and Love


Söta Sofia

Grannar

Godmorgon kära campinggäster...

Emelie och Emelie, trevliga tjejer.



Olivia

Pluto

frukost

Jacob


Där har ni lite bilder från Peace and Love. En del av de första bildena är tagna från Sofias blogg. love.

GULLUNGAR

Åh mina sötisar har äntligen tagit steget och blivit tillsammans! Dom är så gulliga tillsammans och waaaah sötbollar! Grattis snuttisar. love you.

07:19

god morgon i stugan!
sitter och äter frulle, gröööt förfan. Duktigt man är. Snart bär det av till eriksdalsbadet igen, igår gick det bra på 4*100 frisim eftesrom att vi vann!! Dock inget jSM kval.. mitt 50 frisim ska vi inte prata om.
Jag och Linnea åkte in till stan efteråt och kikade lite på bekinis och andra saker fick med mig hem lite fina saker faktiskt.
Nej nu ska jag fortsätta äta ha det braaaa!

Kent i mitt hjärta

Prick nu börjar Kent sin spelning på P&L. Jag hatar att jag inte kunde stanna längre och se dom. Åh jag som ville se dom. De var dom jag helst ville se på hela P&L. Felicia har i alla fall lovat att ringa mig under Vals för satan (din vän pessimisten) <3
Over and out. love.

FITT FITT

Hemma alldeles för tidigt. Jag är så jälva arg, usch! Jag har varit sjuk alla dagar på P&L och inattt (natten mellan onsdag-torsdag) kännde jag att det räckte. Så jag tog första bästa tåg som gick 03.53 och åkte hem. 
En annan riktigt sur grej som hände där upp i Borlänge var att 6 av oss 11 som var uppe blev bestulna på i princip allt dom ägde. Äckliga jävla tattarungar som inte har råd att köpa egna saker. Jag hade turen att klara mig, tycker dock synd om mina andra vänner som inte har mycket kvar. 
Men det värsta måste vara att jag inte hade hunnit se ett enda band innan jag drog. Planen var att jag skulle stanna tills på fredag morgon för att kunna se Hoffmaestro, Vampire Weekend, The Kooks och KENT som alla spelar idag. MEEEEN IKKE! Blir så förbannad! Aja, nu ska jag lyssna på musik och deppa sönder. Snart kommer Lukas förhoppningsvis och muntrar upp mig <3
love

RSS 2.0