Creps och stjärnor

Jag har just tittat på Project X. Filmen är epic. Baserad på en sann händelse och jag måste ju säga, fan att man inte var där alltså.
Jaha idag mår jag skit. Verkligen. Jag är inte bakis eftersom jag inte drack igår, hör och häpna. Men aa, ont i halsen, täpt i näsan, huvudvärk och troligen feber (vilket jag ALDRIG har och det betyder att jag är i princip döende). Ikväll blir det jobb i alla fall 21.00-03.00.
Igår efter jobbet gick jag och min brother form another mother, Maciek, och köpte creps och gick sedan och la oss uppe på en av nattklubbarnas tak och kollade på stjärnorna till musikens dunk. Så jävla värt.
Nu ska jag äta frulle. Jag vet att klockan är 5 men jag gick upp 3 så vad ska man göra...

Grattis <3

Idag mina vänner fyller världens bästa tjej 20 år! Grattis min älskade. Jag älskar dig något otroligt. Hoppas du har bästa dagen. Vi mot världen.
2 år sedan nu, vila i frid fina Theo. Saknar dig.

Majs

Idag skulle jag och Sandra fixa lite grejer inför festen på lördag. Springa, göra pajdeg och köpa en mask men telefonen ringe jag det var från jobbet. Lyckan uppstod när jag fick veta att jag skulle jobba idag OCH imorgon!! Yeeeey, lite pengar i kassan rullar in iaf.. ett steg närmare resor!
PÅ PÅ PÅ PÅ PÅ PÅ PÅ MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNDAG FYLLER JAG ÅR! KAN INTE VÄNTA. Men först LÖÖÖÖÖRDAG! Lås Systemen, sätt ett begränsat antal mängd på alkoholen man får köpa för nu släpps Linda ut i det fria! Låt mig få mer jobb så att jag kan leva lite också!
Det va allt . Puss och hej!

Söndag

Igår var det en vecka kvar till den fetamegasuperfesten som kommer ägarum här i mi la casa! För att fira att Sandra och Linda har varit 20 år på jorden. Det var också en dag full av sol och parkhäng på Djurgårn med ett gäng sköna brudar! Det var också en grillkväll med Felicia och Ellen med cider och shotts till småtimmarna. Det var ingetmer men vad gör de när dagen varit underbar!
Idag blir det promenix i stan och parkhäng, utan att köpa något för pengar!! 
Imorgon är det en vecka kvar tills jag fyller år :D

Uppdate från solen

God dag! Hoppas livet leker för er mina gosar.
Gårkvällen, eller ja natten/morgonkvisten var super. Mina jobbkompisar är så fina.
Idag skiner solen och jag ska snart dra mig till hamnen för att hjälpa Magic att dela ut flyers (läs: äta glass med Magic) . Sedan blir det jobb ikväll igen. Men jag klagar inte. Woho!
Oj vad klockan vart mycket. Dags att springa. Ha det bra!

Soffpotatis

Jag sitter här och försöker komma på någonting att skriva om, berätta om, men jag kommer inte på någonting.
Det är inte så att jag inte gör någonting i mitt liv här nere i värmen på Cypern, men jag vete sjuttion vad jag ska skriva i alla fall.
Kan ju börja med att berätta att ikväll har jag haft min andra och sista lediga kväll för denna vecka. Från och med nu är det en kväll i veckan som gäller. Trist. Jag hade egentligen tänkt att dra ut men jag låg så skönt i soffan att jag inte orkade.
Jag har i stort sätt spenderat hela min dag här (förutom en tripp till apoteket när jag vaknade). SUPERSKÖNT. Och jag behöver inte ha dåligt samvete heller eftersom att det har ösregnat hela dagen.
Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på innan det är dags att jobba.
Nu ska jag titta klart på avsnittet av Kjelles matresa i Asien. Ha det grymt.


Onsdag

hejsan alla tusentals läsare!
Jag har jag planer, kl tre ska jag möta upp Cecilia. Hon har köpt lite smått och gott som man behöver inför kvällen och helgen. Sen kommer Olivia hit och vi ska förvandla oss tillbaka till 1960-talet och bli Hippies. Sen ska vi in till nutidens Stureplan och festa för att Felicia och hennes klass tar studenten-deras studentskiva ligger på schemat! Och imorgon är det helgdag så det blir bakishäng hos Olivia. Jag tor att skivan kommer bli urkul! Ingen har något att se framemot dagen efter så vi kommer köra som om det inte fanns någon morgondag!!
Just det ja!!!


Ett stort ?

Jag känner ågest, tråkighet, osäkerhet, bortglömd, svek, jag känner allt jag inte vill känna. Jag känner att jag inte vet vad jag vill göra. Jag vill tillbaka till den tiden då allt kändes så fruktansvärt bra, bort från alla dåliga tankar.
Jag gör inget med livet, jag bara är. Ena dagen fullkomligt älskar jag mitt liv medans dagen efter kan det vända helt. Veckan som varit har varit ortoligt bra så jag fattar inte riktigt varför jag känner såhär..

I onsdags hade jag och cornelia vad som skulle bli en lugn utekväll en fullkomligt asgalen, superlyckad utgång på Rose med kanske lite för mycket alkohol.. haha många minnen jag kommer komma ihåg länge!! Vaknar upp några få timmar senare för att hämta upp mobilen hemma hos cornelia. Inser att ikväll är det fest igen, Denne gång en Skiva. Skivan blev mycket lyckad och även efterfesten därpå som slutade i säng sju på morgonen.. några få timmarssömn på det med och det va väl cirkis 7 timmarssömn på två dagar. Kvällen därpå blev det champange bjudning och sedan drinkbjudning och därpå nattbio!  Lördagen spenderades i sägen helt DÖD!

Fyller 20 om två veckor.. borde sitta och skrika av glädje med känner inte så mycket, spress. J A G V I L L H A P E N G A R !


Full

Ännu en gång försöker jag påminna migsjälv om att aldrig dricka igen. Jag vill verkligen kunna säga aldrig mer och hålla fast vid det.  Men vi alla vet att det är lögn om jag sa att jag inte kommer göra det. Lär antagligen göra det ikväll igen... MEN SNÄLLA JAG, drick inte så jävla mycket denna gång.
Just i skrivande stund är jag fortfarande full. Fyfan för att vakna upp och vandra lite i DÖDENS VÄRME fortfarande full. Hemskt. Tänker inte gå in på detaljer men natten (morgonen) var inte mysig det kan jag lova. Nej nu ska jag hoppa i poolen för att nyktra till sedan, om jag kan, ligga i solen och steka lite. Men tvivlar på det. Oj oj oj.
Detta är jag nu.

Spy på er

Klockan är lite över halv 1 och jag ska snart dra till jobbet på vad min chef kallar "möte". Vilket egentligen går ut på att vi jobbar med att städa och fixa massor av saker så att våra städare kan gå hem.. Sen blir det hem, bada i poolen, sova, äta och tillbaka till jobbet. Låter ju skoj va. Nej inte så. Ganska kanske.
Annars då? Jobbar och festar mest varje dag. Har superkul, finns inte mycket mer att berätta. Har träffat så mycket fina människor här. Åh kärlek till dom.
Har även träffat på människor som beter sig som svin. Såna personer som gör att man allvarligt talat bara vill kräkas på dom. Fy fan för äckliga människor säger jag bara.
Och tyvärr finns det mer av denna typen av människor än tidigare nämnda. Lite tråkigt.
Saknar er där hemma något otroligt och förlåt så himla mycket om jag är dålig på att höra av mig. Men ni ska veta att jag tänker på er varje dag! Puss på er mina hjärtan.

Turned off


Söndag kl 20.00

Idag är det söndag, en väldigt seg sådan. Om jag hade varit i BG just nu hade jag förmodligen varit packad påväg hem från After skin lycklig över att ännu en gång har BG och Heggis levererat på en söndags after ski. Jag hade gått in i duschen och sen gjort mig redo för utgång, öppna ännu en öl! Men nu är jag i sverige och i sverige är söndagarna de långsammaste och tråkigaste dagarna. Har suttit och dött i soffan hela dagen jag.

Igår var en bättre dag, hade en mysig dag med Sandra och Oskar inne i stan. Sen på kvällskvisten träffade jag Cornelia, 5 månder sen vi sågs, även 5 månader sen vi lärde känna varandra. Det som skulle bli en filmkväll blev en kväll på Medis kök och bar. Inte fel det heller och så kunde vi dela våra roliga minnen som vi fått när båda varit iväg i Alperna. Hon är bra hon!


En bild från en utgång i December. Kurs reunion i Stockholm. Vi är reseledare i denna stund.

Lördag

Sådär när man har varit ifrån Sverige i några månader och inte har koll på något, inte minst musiken. Just nu började det spelas en otroligt konstig låt, jag undrar vad sverige tänker nu..

Gårdagen var rolig, alltid lika kul när man är med sina vänner. Det blev några öl på hellströms sen drog vi vidare i jespers bil in till Ace, har aldrig varit där förut med har hört av felcia att hon gillar det. Vi kom in och stället var nästan tomt hahahaha. Tydligen brukar det vara fullt och då kan jag tänka mig att det kanske knäcker. Även fast det va snålt om folk så hade jag det mycket roligt med mina vänner Olivia och Felicia, Och som pricken över It så var Cecilia där! Min första vän i livet (:

Nu ska jag in till stan och fixa lite saker. tjoooooo!

Fredags seg

Efter att jag har segat i soffat exakt hela dagen, tog jag ett bad och en dusch, rakade benen, inpacking. Ja rubbet. Så nu känner jag mig som en som kan inta en fredagsnatt. Igår va tanken att sandra skulle styra förfest, men idag ändrades de.. Ska in till medis, till hellströms, som jag till en början av min säsong i BG kallade stället Heaggbloms för.. och nu är det tvärtom. Fråga mig inte varför, de låter väl lika eller nåt. Där ska jag iaf möta upp Emma, Sandra och Oskar. Felicia ringde nyss också och tyckte jag skulle följa med henne, Olivia, peter och Jesper ut och röja! Och självklart. Jesper är ju inte alltid i Stockholm!! Förhoppningsvis får jag träffa min vän Cornelia också.
Jag tror att det kan bli en bra kväll, jag är i bra vänners händer! Puss & hej.


Jag saknade min bästavän idag...

Torsdag

Idag stod solning på schemat med Sandra, Från kl 11 till två lyckades vi pressa. Gött med värme igen.
Vi smed några planer inför vår 20 års fest som vi kommer ha den 26e maj. Snart är man 20. Hur bra som helst!
Vet inte om jag ska sticka iväg och springa snart, vore himla bra.. Jag måste verkligen komma igång nu innan sommaren börjar påriktigt. Från och med idag har jag lovat mig själv att det bara får bli något onyttigt en gång i veckan och att jag ska undvika att käka ljustbröd och äta mindre kolhydrater än vanligt. Vilket förmodligen inte kommer hållas men man kan iaf försöka.

Imorgon ska jag ut och festa. Hoppas det blir fint väder för då ska det förmodligen grillas i Sköndal!! Ska också dra in till någon uteservering imorgon med Sandra och Oskar. Sprang förövrigt in en stor jävla svart hund i på vår tomt nyss som skrämde livet ur katten... haha. Mer vet jag inte. cio!


Skåneland

Ehmen fyfan vilka underbara dagar jag haft de senaste dagarna! Skåne levererade, Lund på Valborg. Helsingbor på Valborsnatten, En natt i Lanskrona och en mysig dag i Helsingborg. Parkhäng, dans, Sol, solbränna, god mat, Alkohol, skräckfilmer, hav och ett jävla härligt gäng!! Ge mig varlborg i Lund igen!!









Onsdag 2 maj

Jaso! Sorry för dålig uppis igen då. Men livet rullar på i brännande fart här nere måste jag meddela! Är knappt hemma någonting nu för tiden och när jag är det sover jag för det mesta.
De senaste dagarna har bestått av jobb och fest. Men jag har också vart ledig en dag och då stod fotboll och fest på agendan. En riktigt händelserik kväll det måste jag säga.
Har spenderat några nätter med endel svennnar, roligt folk!
Häromdagen var jag i hamnen med Amy och drack strawberry margaritas och åt en så himla god cesar sallad. Åh, matorgasm på hög nivå!!
Igår drog jag till stranden med Henke, Simon och Mike. Vädret såg lite oklart ut men vi tog chansen. Såklart börjar det ösregna så fort vi kommit ner i vattnet. Men vi badade på och var glada i alla fall. Sen vart det hem och sova och sedan dra till jobbet.
världens sötaste hundvalp
mina jobbkompizar gifter sig.
fin vän i solen
margaritas i hamnen

RSS 2.0