Lördag

Har snart varit hemma i snart två veckor. Känns jätte konstigt att kolla ut genom fönstret och det ser otroligt tråkigt ut, inte alls dem fina snötäckta bergen i sol. Inte alls den värmen jag kände hela mars, kontrasten mellan sommarvärme och snö.
Men det har varit skönt att vara hemma, få vandra omkring i Stockholm igen och känna storstadspulsen! Träffa mina fina vänner och slappa i soffan framför tvn och äta lösgodis.
I onsdags var första utgången i Sverige.. Låg helt död i soffan i torsdags, så helt sinnessjukt bakis!
Imorgon går tåget ner till Helsingborg!! Det ska firas Valborg i Lund i år men alla BGare.
Ikväll blir det utgång med mina finaste Jossan och Sofia.
Alexia fyller 20 år idag så förhoppningsvis får jag träffa henne med! :D


Grattis på födelsedagen!!

Det är bara en vag känsla, av att någonting gått förlorat

Är det här det bästa livet hade att ge?
Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.Livstecken!

Hej, jag lever!
Vart jävligt glest med update här måste jag säga. Sorry för det. Men nu är det så att jag jobbar varje kväll/natt och jag har liksom bara inte orken att skriva nått på dagarna, eftersom att jag för det mesta sover då.
Igår till exempel, kom hem vid halv 6 på morgonen för överfylld med alkohol i kroppen. Vaknade upp runt jag-vet-inte-vad för tid och tänkte "aldrig.mer.alkohol." och spenderade sedan dagen i sängen, sovandes om vart annat, ända fram till 19.15 då jag gick upp och tog en dusch, käkade det ända jag har i matväg (en skål ris) och drog sedan till jobbet igen.
Som vanligt går det inte att hålla det där "ej dricka" när man jobbar i en bar....... Slutade med att jag festade med mina jobbkompiiiisar + massa svenskar (KUL) fram tills sista klubbens stängning. Sen somnade jag äntligen i sängen runt halv 8 i morse och vaknade runt 4 idag. Rätt skönt. Ikväll blir det jobb igen, och antagligen utgång också för den delen. MEN ikväll ska jag endast dricka en drink som högst, så får vi se hur det går med det. Fast det ska nog gå bra. Tror jag...
Nej dags att sätta på varmvattnet så jag kan få mig en liten dusch. Det irriterade dåliga vädret är tillbaka. Regn och kallt. Jag som trodde Cypern var ett varmt land?! Kan inte värmen bara komma nu.
Lär ju garanterat ångra mina ord om ett par månader då det kommer vara varmt som i Sahara-öknen här.
Ha det bra allihopa.
Så här ser jag för det mesta ut på jobbet. Svart svart svart. Jag gillare!

3 dagar kvar i Bad Gastein
Det skulle va en lögn om jag säger att jag inte kommer sakna det.
En stor fet jävla lögn.

Inte långt kvar nu

Nu sitter jag bakis i min säng, ensam.. Tror det är första gången på flera månader jag är ensam i rummet. Känns inte alls bra så ska nog snart ringa Sandra och höra om hon vill hitta på något sköj! Vi skulle egentligen haft en pubrunda i backen idag, med form av att vi skulle ta en shot på varje ställe uppe på berget men det blev inställt på grund av vädret och bakishet. Kanske ändå bäst så eftersom att jag varit ute och roat mig med alkohol sen i Onsdags med bara en dag vila innan dess..
Denna vecka som gått har varit väldigt rolig. Har festat jobbat, spelat fotboll full kl fem på natten. Dansat rumpan av mig och skrattat mycket. jobb dagen i tordags va därimot inte rolig, med endast ca två timmars sömn ingen frukost och lunch, jobba i spöregn hela dagen med danska jävlar som inte förstod ett piss. Nej den dagen va inte rolig.
det börjar dra ihop sig för hemfärd.. känns väldigt tråkigt men samtidigt skönt att få komma hem. Har haft min bästa vinter någonsin och mina bästa fyra månader i mitt liv.

RSS 2.0