Monsunregn

God kväll. Sitter här och har försökt bli trött hur länge som helst, vilket inte fungerar speciellt bra. Mitt huvud värker som satan och jag fryser. Det är sånt oväder här att det är helt sinnes. Blixtrar minst var femte sekund och åskan bullrar konstant. Samt att det öser ner som ett jävla monsunregn.
Var sista gången på en månad hos sjukgymnasten idag. Fick tack och lov inga nålar i ryggen denna gång. Däremot fick jag fyra grejer fästa på ryggen som sände elektriska stötar till mina muskler. Det var inte heller det skönaste jag vart med om. Nu är det träning som gäller så John ska hjälpa mig nån dag att fixa gymkort. Finns inget jag tycker är tråkigare typ än att gymma. Åh det är ju bara förjävla trist. Men men tre gånger i veckan ska jag befinna mig på det där satans gymmet. Vi får väl se hur det går, eftersom jag är latheten själv. Efter sjukgymnasten följde jag med Kristina, John och David för att handla. Jag och David lekte mest runt. Kul var det i alla fall.
Därefter fick jag skjuts till hamnen där jag mötte Lauren och Shannon och vi gick hem till Jessica och hängde där. På vägen dit öppnade så klart himlen sig och bara öste ner regn över oss. Vilket resulterade i att vi kom hem till Jess helt dyngsura. Sen vart det att knalla hem och äta middag.
Imorgon ska jag göra någonting jag inte kommer ihåg. Men det löser sig ändå. Nu är klockan snart kvart i ett här så ska nog ta och lägga mig i sängen och tvinga migsjälv till sömns. Nighty!
Jess, Lauren och Shannon en natt för ett tag sedan.

Livet
































Ledighet

Hej vill bara säga att jag har det jätte bra och att allt rullar på som vanligt, full fart fram! Så från och med imorgon är jag ledig i 10 dagar! Gött som fan!! Så nu blir det att åka av :D

Vänstertrafik

Sitter här i vardagsrummet med en katt i knät som trycker in sina klor i mina ben så fort jag rör på mig. Försöker alltså att sitta så stilla som möjligt.
I måndags var jag hos sjukgymnasten igen. Han masserade, knäckte, klämde, drog och gud vet vad. Jag fick även akepunktur igen. Och denna gång var det inte det minsta smärtfritt. Det gjorde svinont att stoppa in nålarna och nästan lika ont att ta ut dom. Han körde in nålarna 2 centimeter. 2 hela centimeter. Tänk er hur långt det är att få 5 nålar inkörda i svanken. INTE SKÖNT. Har även tjep på ryggen denna gång. Dock mycket mer tejp en sist. Tejpen går kors och tvärs och hit och dit över hela ryggen och jag får absoluuuut inte ta av den tills jag kommer dit nästa gång (vilket är imorgon). Fasar inför imorgon. Då lär han väl ta 5 feta kinapinnar och köra in i ryggen på mig eller nått. Usch.
Eftermiddagen/kvällen/ hos David var kul och händelserik. Det var jag och hans killkompisar. Vi spelade tv-spel, körde dricklekar, dansade och ja hade allmänt kul.
Jag kan ju även berätta att runt 12-tiden på natten vart jag tvungen att köra en av grabbarna till akuten. Jag körde bil här för första gången, lite smått salongsberusad, i en bil med manuell växellåda och i vänstertrafik (satt alltså på fel sida och körde) samtidigt som jag hade en skrikande grabb bredvid mig och en i bagageluckan, haha. Och inte visste jag hur man satte på helljusen på bilen heller. Men som den awesome förare jag är gick det galant både dit och hem. När vi kom tillbaka hade nästan alla däckat/lagt sig så vi spelade lite COD och sen tittade vi på Family Guy.
Här är några av grabbarna.
Ja, dagen efter det följde David med hem hit till lägenheten med Kristina när hon körde mig hem. Väl här hade vi Salong á la Olivia. Knäppot kunde aldrig bestämma sig hur han skulle ha det samtidigt som jag höll på så efter 2 timmar rakade jag av allt. Hehe.
Jag var så trött sen dagen/kvällen/natten innan att jag inte kunde hålla mig vaken så jag gick och la mig innan klockan 20.00 igår. Vakande sedan vid 00.00 och kunde inte somna om förens klockan 02.00 (cirka). Sen vaknade jag nu idag vid 12.00 ganska precis. Jävlig skönt.
Nu ska jag käka lunch!

Frisör

Godkväll. Jag ska snart gå och lägga mig, hör och häpna (innan klockan tolv!). Detta för att jag ska upp tidigt imorgon. Kristina och David kommer och hämtar mig klockan 11 för jag ska till sjukgymnasten. Därefter ska jag åka med henne och David upp till Strombi. Sedan blir det att hänga där hela dagen och kvällen. Jag ska agera frisör och raka+klippa David. Haha kommer bli super. David ska sen ha över lite kompisar och kröka så det ska bli kul. Jag och grabbarna, som vanligt. Sen får vi se om jag sover över eller om jag åker hem med Dan. Bara så alla vet liksom.

Idag råå så åkte jag och Dan upp till hans föräldrar och åt middag, så jävla gott, och hängde med David, George och Chris. Trevligt.
Nej nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Ha en godnatt alla majsar.
Saknar dig min fina vän.

Kyla

Alltså är det här ett skämt eller? VA?! Det här jävla ovädret slutar inte. Jag börjar bli smått rädd att havet ska sväma över och spola bort vårt hus. Det blåser och regnar så jävulskt mycket. Helt sinnes. Och inatt var det sån åska och blixtrar att det var som att vi bodde inne i åksmolnet. Sjuk vad de lät. Det jobbiga när det är dåligt väder att vår redan kalla lägenhet blir ännu kallare. "Klaga inte Olivia, du är på Cypern" tänker givetvis ni små pluttar i Sverige. Men jag ska tala om en sak för er, där ni sitter i era varma små hus, att här på Cypern har dom ingen värme i husen och när det då blir sibirisk vinter (nästan) utomus, ja förstår ni då hur jävla kallt det blir inomhus? Nej jag tror inte ni förstår det. Det blir svinkallt!
Just nu sitter jag med leggins, mjukisbyxor, långärmat tröja, tjocktröja, strumpor, en katt på fötterna och två filtar på mig. Och fryser fortfarande. Mina roomies säger att jag inte ska klaga och att jag kommer dö av värmeslag i sommar. Men jag bryr mig inte, jag vill att sommaren ska komma. Helst NU.
Inte kan man hitta på nått heller. Lär ju förtusan blåsa iväg om jag går ut. Om inte lär jag få en palm vältandes över mig. Och det vill vi ju inte!
Nu ska jag äta min banan och titta på vänner. Adios

Tvätt

Här sitter jag och ska strax lägga mig. Igår vart det utgång och jag hade super kul. Jag och David kom hem vid fem och somnade vid halv 7. Vaknade idag halv tre på eftermiddagen. Så jävla skönt. Imorgon får vi se vad som händer. Vart vinden för mig.
Och jag måste ju bara få klaga lite. Varenda gång, varenda, jag tvättar och hänger ut tvätten på tork på vår takterass, då fan ska det bli oväder och regna som jag vet fan inte vad. VARENDA GÅNG! Och med kläderna som hänger på tork (ute i regnet) nu så är det andra gången på raken jag tvättar dom, utan att ha använt dom sen sist. Blir att ta in dom igen och lägga dom direkt i tvättmaskinen, IGEN. Och fan för vädergudarna om det regnar nästa gång jag hänger ut dom.

R.I.P

Igår innan jag gick och la mig såg jag att en av mina favorit skid/snowboardåkare just har dött. Sarah Burke. Tydligen hade hon kraschat vid nått tränings åk/hopp i Utah och hamnat i koma och sedan avlidit på grund av hjärnskadorna. Hon vart 29 år gammal. Hon var så jäklans grym alltså. Förebild. Vila i frid.

Please don't go




Let's run away from these lies
Back to yesterday, save tonight
I feel the sun creeping up like tick tock
I'm trying to keep you in my head but if not
We'll just keep running from tomorrow with our lips locked
Yeah, you got me begging, begging
Baby, please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here?
I don't know if you feel the way I do
If you leave, I'm gonna find you

Kan inte få den där låten ur mitt huvud. Sjunger den om och om igen hela dagarna.
På bilden ser ni en glad Olivia med två nya hål i örat. Finfint om ni frågar mig. Amy tog spontant hål i näsan idag också, men det är en annan historia.
Jag, Amy, Kristina och David gick också och shoppade underkläder till mig idag. Woho.
Juste, sen har jag vart hos en sjukgymnast/kiropraktor idag med min rygg. Han kollade massa olika saker, ritade, knäckte och så fick jag akepunktur. Aldrig fått det tidigare. Men det var ingen biggie. Ska dit på måndag igen. Ska även bli bättre på att göra övningarna som Shakys mami tipsat mig om. Hm.. ja inte hänt så mycket mer idag.
Jaja nu är det dags för sängen. Undra vart min bebis är? Har inte sett henne på ett par timmar... Hon dyker väl upp. På min mage inatt. God natt folket.

Nutella & hål i öronen

Min bebis gillar nutella uppenbarligen.
Snart kommer David hit och då mina vänner, då ska jag, han och Amy knata upp till "Gamla stan" och så ska jag och Amy ta hål i öronen. Woho. Amy ska ta två till i vardera öra och jag ska ta två stycken i mitt vänstra öra. Ska bli skoj måste jag säga. Efter det ska vi vänta på Dan och sedan åka till hamnen och köpa underkläder. Eller jag ska köpa underkläder i alla fall.
Over and majs.

Spiderman & friends

Tisdag. Dagarna flyter på som vanligt här nere på Cypern. Min rygg blir tack och lov bättre och bättre (woho) och idag ska jag tvinga med Amy på en promenad, även om hon just komit hem från att ha vandrart runt i halva Paphos typ.
Igårkväll spelade vi monopol och det verkar som att jag är den ända som inte gillar de spelet. Det är ju supertrist. Plus att jag är skitdålig på det. Efter det myste vi i soffan och vid tolv började jag skypa med lilla Daniel. Mycket trevligt. Vi skypade fram till två på natten och sen vart det att krypa ner i sängen med min bebis.
Juste igår köpte jag nya coola lakan. Bjussar på en söt bild.

2 steg från paradise

Hej fans!
Ligger i min säng och är lite små packad. BÄSTA AFTER SKIN, eller bästa eftermiddagen någonsin. Den hamnar på listan! Drog till After skin och det var det inte jätte drag men i slutet stod vi ca 15 pers och ba köööörde gärnet, awesome! Sen drog jag Tessan, Carro och Jossan till en bar och åt pizza sjöng högt som fan över hela klubben och rätt som det var va kl halv nio.. och nu sitter jag här full och dricker ännu mer öl, ikväll är det utgång jallemämen!
aaaaaaaaaah så sjävla värt!!!!!!


Just nu sitter jag i skidkläder.. och om en timme ska hag vara på Eden fixad och klar. Klart man fixart!

The master

Jaha då var det måndag igen då. Inte för att dagarna spelar så stor roll för mig som är livsnjutare... Idag ska jag och Amy promenera till Papantonios och handla. Jag har som sagt ingen mat. Jag tänkte då att jag för en gång skull skulle skriva en inköpslista, men det ända jag kommer på än så länge är ris. Så på listan står det:
-Ris
-MAT! Vad som helst!
Får se vad som känns lockande att köpa helt enkelt.
Igår spenderade jag och mina roomiesar kvällen åt att spela spel. Scrubble, pictionary och monopol. Jag kan ju tala om att JAG, Olivia Lyckenius, vann på Scrabble (engelska alfapet)! Mina rumskompisar kommer från england liksom, OCH JAG VANN. Jag som inte ens kan stava speciellt bra på svenska. Herregud. Dom ville inte spela det igen med mig efter det. Dom skämms. Vilket dom borde göra.
Monopol dock gick åt helvete eftersom jag inte fattade speciellt mycket där. Har aldrig spelat monopol innan det och nu var det med engelska pund också. Men men. Det var kul ändå.
Nu ska jag gå och sätta på mig mitt ansikte. Ha de bra alla små majsisar.

Söndag

Livet leker fortfarande, galet sliten dock.
I fredags var jag och alla mina skandinaviska kollegor och åt Fondue på Hofkeller, ca 23 glada männikor som skratta och hade kul och doppa kött i en gryta. Utgången efter det blev inte nådig. ÅGS! Känner mig fortfarande lite bakis och inte mycket sömn blev det heller även fast jag hade min lediga dag dagen efter. Lördagen blev skidåkning med Sandra, skidåkningen bestod av bakis mat i backen och några få ynka åk, men det gillades. Kvällen blev ännu mer Fondue med denna gång bara med Sandra, Tessan och Emma. Vi åkte en enmanna lift upp till Foundue stället mitt i backen , sen blev det kälke ner för backen och då gick det undan satan i gatan så fort vi körde ner, det va så kul att jag skrattade hela vägen ner. Det ramlades och hölls på och idag är min kropp öm!

Idag har det varit fulltös i bad Gastein, Word Cup i Snowboard. Mycket folk och en bra stämning. Ikväll ska vi festa med snygga snowboard åkare! Jajjemen! (:


Söndag eftermiddag

Gårkvällen vart inte heller som planerad. Jag skypade med mina underbara, Ellen och Ida + Anton, i två timmar. Otroligt värt! Sedan låg vi i soffan och glodde på olika serier fram till tolv och sedan bestämmde vi oss, eller snarare jag övertalade Dan och Amy, att vi skulle till Starbucks. Dock omedvetna om vad klockan var. När vi väl lyckats ta oss dit hade dom just stängt. Så vi tog en tur till donken och köpte glass istället. Mysig kväll faktiskt.
Nu ska jag äta mitt första "mål" för dagen, två mackor. Till middag blir det fiskpinnar och makaroner då det är det ända i matväg jag äger förutom lite bröd och en grapefrukt. Måste. handla. mat. Men det är ju så förbannat dyrt med mat har jag kommit på. Så jag tänker leva på billigaste jag kan hitta. Ska se om jag kan hita en påse ris eller nått för en billig peng. Och sen får vi se. Juste jag har en burk nutella också. Mmmm. Gott är det. Men inte det minsta nyttigt. Jaja nu ska jag äta mina nutella- och salamimackor (har inte nutella och salami på samma!!).
Det här iphoneskalet vill jag ha. Ba så alla vet liksom.

Ändrade planer

Goddag mina kära. Gårkvällen blev icke som planerad. Efter vår mysiga taco-fredagmiddag så skulle vi se på film, som bestämt. Men det lockade oss inte riktigt så vi bestämde oss lite spontant för att bra ut och supa. Gjorde oss i ordning, jag tryckte i mig ett par starka värktabletter och blev sedan upphämtade vid 23.00. Kvällen var nice, hängde runt på lite ställen jag inte vart på än men det var kul. Vid hemgången tog jag lite mer värktabletter då min rygg dödade mig, dock blev jag ännu mer groggy av det men det gjorde inget. Somnade sedan i min säng vid tre-halv fyra, halvt sittandes som vanligt och med en katt på magen. Jävligt mys måste jag säga.
Just nu ligger/sitter jag om vart annat i soffan och käkar chips. Sånt får man göra dagar som denna. Förutom att min rygg hämnas på mig från igår mår jag toppen faktiskt. Ikväll blir det nog filmkväll. Fast än är inget hugget i sten.

Nära döden upplevelse

Idag har jag tittat på Seven sunny days och drömt mig bort till alperna, där min lilla Shaky håller hus. Fy satan vad jag skulle vilja vara där just nu och bara glida runt i backarna och gå på afterski och festa. Med min rygg vore det kanske inte så bra men i alla fall.
Ikväll blir det att ta det lugnt och titta på film. Vi ska se Friday the 13th dagen i ära tänkte vi. Det är lika bra att jag håller mig inne och så stilla som möjligt ikväll, med tanke på vilken tur jag har haft senaste tiden... En dag som denna skulle väl bli min död om jag hittar på nått. Så ikväll blir det taco-fredag. Som jag längtat. Kommer dock inte bli som vanligt men får vara glad för det lilla man får här i livet. Man kan ju inte få allt.
Imorgon får vi se vad som händer. Kör den taktiken här nere. Tar allt som det kommer bara. Blir bäst så.
Juste idag, näradödenupplevelse! Jag, Amy och Dan satt i bilen och sjöng på väg från affären, glatt ovetandes om vad som snart skulle ske. Jag utan bälte, i baksätet med matkassen. Vi körde i en fil som skulle svänga höger och det var en bilkö i den andra filen bredvid oss som skulle rakt fram. HELT PLÖTSLIGT svänger det ut en bil fort som fan till vår fil framför oss så Dan blir tvungen att tvärnita så jag och matkassen flög hej vilt i baksätet. Det kunde slutat illa! Idioter det finns i trafiken här. Trodde min stund på jorden var kommen för ett ögonblick. Thank god så är jag vid livet, som ni märker. Satte på mig bältet efter det. Så jag antar att jag har lite tur med mig i alla fall!
Ja det var väl det som har hänt idag. Inte mycket alltså.
Nu är klockan kvart i 8 så ska väl börja med maten nu eller nått.  Ha det bra nu ikväll!
Här är min söta lilla bebis som jag saknat så när jag var i sverige!

Galet bra dag


Bästa jobbdagen någonsin!! Fysatan så bra skiddag det har varit. Solen sken hela dagen, det va varmt i solen och mina ungar va supersöta. Jag åkte liksom skidor utan att behöva plocka upp massa småbarn, de va så duktiga!!
PÅ LÖRDAG ÄR JAG LEDIG och ikväll vankas utgång och imorgon ska jag fanimig festa satan! :D Livet är gött nu!
PUSS

Fin vän

Detta mina kära läsare är min fina vän Magnus Kjellström. Han står mig mycket nära och jag önskar att vi träffades oftare än vad vi gör.
Jag lärde känna Magnus när jag började jobba på donken i mina unga år. Han stod där bakom i köket varje gång jag jobbade och flinade, den lilla filuren.
Efter ett tag blev vi kompizar. Magnus är en av dom ärligaste och snällaste människor jag känner. Han säger alltid vad han tycker och han ställer alltid upp, i vått och i torrt. Magnus har ett het temprament och är en väldigt impulsiv person och det tillsammans med hans ärlighet kan ibland sluta i lite pinsamma (men oftast, enligt mig, roliga) situtationer. Magnus är bra för han får mig alltid att skratta och bli glad om jag är ledsen och han peppar alltid när man behöver lite extra pepp i livet.
Här är han, Magnus, och min andra fina vän Lövet. Som för övrigt träffades på min studentskiva och lärde sedan känna varandra väldigt bra. Dom är fina. Mina vänner. Älskar er snuttisar.

and dreams of Paradise

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly

Jan. 11, 2012

Skulle upp igår..
hej där sitter i min säng med andsiktsmask. Laddar upp bilder på Facebook och tittar på när tessan och emma dansar till älskade ängel. Ganska chill kväll har det varit, ingen utgång vilket är väldigt skönt jag är så otrolit trött och sliten nu så varje liten minuts sömn gör stor skillnad.
Igår därimot var det utgång igår, ett jävligt sådant. Dans och hela faderullan och som vanligt kommer jag och Tessan hem vid fyra ensamma efter att alla andra gått hem för någon timme sen. Började laga nudlar och gud vet vad. Imorgon blir det utgång igen. Disco tema på Gatz! På fredag blir det en re

Curry

Idag ställde jag klockan på 09.30. Kom jag upp då? Nej högst otroligt. Snoozade om och om igen tills jag stängde av klockan och vaknade vid halv 11.30 istället. Men som Amy sa, vad gör det att du sover ut nu? Bra att göra det nu och inte när du jobbar sen. Och hon har helt rätt. Jag har min semester nu ju. När jag väl får ett jobb här nere sen kommer det bli jobb resten av tiden! Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag vill jobba! Så sjukt trött på att vara "ledig" alltså. Kan min rygg bli bra så jag kan söka jobb kanske?! Hoppas den blir bra snarast!
Till frukostlunch tänkte jag äta mitt sista packet nudlar, sen är det enough med nudlar. Ska bli mäster-kock. Mitt sista packet var Currysmak av nån konstig anledning. Jag avskyr curry. Usch. Men tänkte att jag kunde prova. Tog två tuggor och höll på att kärkas. BLÄ! Så nu står tallriken där på bordet och bara står. Oätligt. Ska ner i soporna när jag orkar resa mig från soffan. Hehe. LATMASK tänker ni då. Men nej kära ni, ryggproblem.
Igår var det förrsten sånt hemskt oväder här. Blixtrade och åskade och blåste att jag trodde huset vi bor i skulle flyga bort och explodera i en blixt. Har aldrig sett så mycket blixtrar på en och samma gång förut. Hela tiden och åskan slutade nästan aldrig låta. Wierd. Konstigt nog somnade jag jäkligt fort till det ljudet.
Nu ska jag kolla på New York Minute!

varför kan jag inte dörmma om sånna här monster istället?

How many times?



Kvällshumor


Long time no see

Måste ju erkänna att jag har vart dålig på bloggfronten. Har just, eller inte just men nästan, kommit tillbaka "hem" till Cypern. Resan tog sisodär hundrafemtio år och min rygg har blivit ännu mer pajj efter det. Jag kan ju också meddela att Prag flygplats är otroligt trist. Efter att spenderat otaliga timmar där vet jag. Personalen är dryg som satan och sittplatserna hårdare än hårdast. Metall everywhere!
Hade egentligen planerat att gå ut på kvällen igår men var alldeles för död i både huvudet och kroppen/ryggen. Istället blev jag bjuden på middag och sedan väntade sängen vid 10, nice! Har idag spenderat dagen med Amy, Dan, Page, Lauren och David. Trevligt trevligt.
Nu ska jag fundera ut vad jag ska käka till middag. Sedan ska jag skypa med Ellen och Ida och därefter väntar sängen. Majs.
Här kommer lite bilder från Vemdalen!

I´m sexy and I know it..

.. är låten som nu spelas på högsta volym i vår lilla lägenhet. Och vem tänker vi på då tjejer? Jo mr G !

Jo men dagen har väl varit bra, lite halv kaos men det är söndagar alltid. Nu vecka och helt nya elever. Denna vecka har jag en barn grupp med bara Ryssar.. Jag snackar Engelska och dem nickar att dem har förståd och sen gör det inte ett skit av de jag sa till dem, HA.
Va på promenix efter jobbet med sandra. gött att få skaka av sig fettet lite!
Det snöar som bara tusan här nere och lavin faran är högre än någonsin, hörde att Zermatt är  insnöat och att man måste åka hellikopter in och ut ur byn. Det finns risk att Bad gastein blir samma sak, haha tänk att vara insnöad i en by. För mig kvittar det för jag ska ändå vara här tills i April. Såatteeee!
Det vankas utgång, otippat? njaaa inte så va.
HA KUL!

Senaste i blider





Tågluff mot Bad Gastein


Första och jävligt feta kvällen

Kylskåpet


Första after skin

Brev från Danskarna





Julafton, Kalle Anka






Julafton







Nyår och resten tar vi senare. tjoooooooooooo!

ÅH hemma igen

Kul att jag skrev ett inlägg igår som uppenbarligen hade ett eget liv och inte ville publiceras.
Nu är jag hemma från Vemdalen i alla fall där jag har spenderat en mycket turbulent och händelserik vecka med Ellen, min syster Amanda och Alice.
Det hände mycket på denna resa, roligt och tråkigt. Vi körde av vägen, åkte massor av skidor och snowboard, Daniel dök upp (mest otippade på hela resan!), körde vilse, alla blev sjuka, plockade upp liftare, åt nästan bara måltider som bestod av sibylla eller gulaschsoppa, festade på afterski, lärde känna trevligt folk och slutligen en ambulansfärd till Östersundssjukhus där jag och Amanda spenderade halva nyårsdagen/kvällen/natten. Inte riktigt det nyår jag hade hoppats på. Men krigare som jag är dök Amanda och jag upp på hotellet där vi skulle fira med alla fina vänner runt halv två på natten, jag helt mörbultad med bland annat hjärnskakning och smärta som är nästintill obeskrivlig och hög på mediciner och Amanda partysugen. Tråkig nyår för mig, rolig för de flesta andra.
Jag har precis vaknat och tänkte ladda över bliderna från mina kameror till datorn nu så var redo för att kika sen. Då tänker ni, åh vad skönt att hon sovit till nu! Men NEJ. Det är inte det minsta skönt ska jag tala om, att sova gör så förbannat jävla ont. Det gör så ont att ligga ner att jag endast kans sova hyffsat bra sittandes och det mina vänner är inte det skönaste. Jag får väl berätta mer om olyckan senare, nu måste jag ta mina alla olika värktabletter. See ya!
Snart åker jag tillbaka hem (till Cypern) wooohooo!

Livet rullar fan

Heeeeeeeeej, lycklig tjej sitter här! Kollade nyss mitt konto och dra på trisso jag är fasiken rik. Ska betala hyran idag på 3000 svenska kr och det känns faktiskt inte så jobbigt för jag har massor av pengar kvar. Jag lever livet som aldrig förr, festar och kör hårt här nere i BG och pengarna finns kvar på konton. Inte nog med det...jag får LÖN imorgon av skidskolan, wohooo idag och imorgon blir det fest!! (som vanligt)

Nyår va helt awesome. Man va ganska dyng så fråga mig inte vad jag gjorde.. haha. Halsade ur en champange flaska, shotta, dansa, mingla runt och körde gärnet. Vid sju var jag och Tessan hemma och utanför dörren ligger Carl och Emma haha dem hade kommit vid fyra men hade ingen nykel, snyckt av dem! Dagen efter jobbade jag, bara jag av oss! Men det va värt för jag fick 15 euro i driks :)

Här om natten när vi kom hem som vanligt otroligt runda om fötterna. Så gick vi och la oss, klockan var runt tre. Runt fem vaknar jag av att två killar kraschar min säng. Runt sex halv sju vaknar vi alla i rummet av att halva Gatz och Silver Bullet personalet smäller upp dörren och skriker EFTERFEST!!!! Kommer in med Öl och gitarr och sätter sig och spelar och vi har allsång. Varav att vi ska gå upp kl åtta och jobba. Hahah otroligt komiskt var det ska ni veta! Kändes liksom inte som om det hände, där låg man i pyamas typ snart uber bakis och så stormar det sex killar in genom dörren.


Imorgon är det fest med alla skidlärare, vi ska efter jobbet åka upp till en restaurang och supa söder, äta mat och ha det gött som fan! Sen åker vi ner för backen i mörkeret och sen vänar utgång i skidkläder! mm mm mmmmm



Ikväll tänkte vi äta mat på Silver Bullet med Sandra sen vankas utgång på det! Sorry för mycket täxt men jag hoppas att ni läste allt!! :)


Jag och Tessan på Julafton. Capten speaking helloo, kom.

RSS 2.0