The Addams family

Sitter och pratar med Lövet i telefon och tittar på The Addams family. Mys kväll. Idag har jag umgåts med Magnus hela förmiddagen vilket var otroligt trevligt. Imorgon ska jag på Bollywood party. Ska bli hur kul som helst! Puss

Dans

Pajbak och dans ägnade jag och Ida vår kväll till igår. Om hennes grannar sett oss dansa runt i flera timmar har vi ingen aning om, i så fall undrar dom nog vad vi tagit för piller. Haha. Det var kul i alla fall. Fick även ett mysigt samtal av min otroligt onyktra arbetskollega Jonas inatt. Väldigt intressant samtal måste jag säga.
Morgonen har ägnats åt utklädningar och sång. Ida lanserade modet inför nästa sommar, mycket vackert.
Snart ska jag ta mig till gamla älskade simhallen för att träna mina små underbara barn med Lövet. Sedan blir det middag på Hörnet med henne, Ellen och Linda och där efter förhoppningsvis bio med frugan (Ida).
Nej nu är det dags att sätta på mig mitt face.

Trygg

Jag är nu tillbaka i tryggheten, Stockholm i mitt hjärta. Sandviken är rätt mys det med måste jag säga. Personerna där är i alla fall underbara.

Kvällen i övrigt har bjudit på tacofredag och bredbandsinstalation. Sitter just nu och myser med Ida, som pratar i telefon (jättemysigt), och ska strax titta på film. Imorgon blir det jobb och sedan får vi se vart vinden för mig. Den ska föra mig hem till Ida på middag först i alla fall. Cesarsallad <3 mmmmm! Jaja nog babblat. Godnatt



Hahhaha, åh, här har ni en (supergammal) bild på oss skönheter....

Let it burn

Jag befinner mig visst fortfarande i Sandviken. Planen var att vara här söndag till onsdag men icke, åker nog hem på fredag istället.

Igår tillbringade jag dagen med att äta lunch med Pontus, åkte på sightseeing, fikade och åt lite middag hos Andreas med fina grabbarna och tittade sedan när dom hade korpenmatch i innebandy. Trevlig onsdag må jag säga.

Sitter just för tillfället och lyssnar på Set fire to the rain och försöker skaffa mig energi till att gå och duscha. Sen får vi se när lille Pontus vaknar så vi kan åka och ha lunchdejt. Puss från Sandviken

Hej

Hej hej hemskt mycket hej gott folk. Hoppas ni har en trevligt lill-lördag där hemma eller där ute i den vilda natten.
Idag slutade jag kl tre så jag och sandra tog bilden till Frasta och shoppade lite stuff, blev ett par skor, ett linne och lite smink. Mjauu på de. haha.
Åkte hem men en tripp förbi trågsund-skogås och haninge för att hämta upp sandras skidor. Fick flashbacks från moppe tiderna ja, ja. Sen blev det choklad och macka och lite alperna pluggade.
haha av en slump satte jag och sandra på tv3 där det va bröstcanser galan, vi störde oss på pogramledarens klänning och att vi tyckte nog inte att den va så himla fin, vi hakade upp oss så mycket att vi inte såg att det stod en man bredvid för än hon presenterade honom och sa hans namn.. Då såg vi att det var Anders, min mosters man som stod där och skulle snacka om ICA. haha vi blev så förvånade och om vi garva. ochja jag känner en kändis.. be om autograf sen vaavaavaaaaaaaa.
Imorgon är det nallensdag.
Nu ska jag lägga mig på kudden. cio!

Lunch

Befinner mig fortfarande i Sandviken. Gårkvällen var mys hos Andreas. Nu ska jag iväg och äta med lille Pontus! Ha de gött.

23år

God dag kära majsar.

Jag har just duschat och är snart människa igen. Ska bara sätta på mitt ansikte. Jag är för tillfället uppe i Sandviken hos bästa Daniel och hälsar på.
De som hänt de senaste dagarna är att jag har vart på min livs första bandymatch, sett Sandvikens A:lag i innebandy spöa Älvsjö, spelat Nhl12 och tittat på massor av film. Inte så mycket har hänt alltså men det är mysigt.

Idag fyller käraste Andreas 23 år, Grattis grattis lilla gubben, så jag ska dit och fira honom. Innan ska jag nog en sväng på deras lilla "stan" med Daniel och Fakke som ska köpa present. Sen blir det tårta, hoppas jag! Hehe.



Hittade en ganska så gamal bild (skulle jag tro) på Daniel dator som ni kan få njuta av.

Hel dag i Stan

var med denna skönhet idag hela dagen inne i stan.
Otroligt bekvämt väder var det. Härligt att solen sken och man fick känna lite värme igen, så kunde man ju steka lite med sina solisar. I like.
Hittade de jag ville i stan, eller alldeles för mycket, nu vet jag inte vilken av alla jackor jag vill ha... otroligt frustrerande och det tål att tänkas på. Snygga var dem iaf men de kan vi ju inte säga om skorna vi tittade på.. Ni förstår nu när vi ska tillbringa en hel säsonga i Alperna måste man ju ha ett par rejäla skor, ytterst tvek på de, jag menar sen när ska jag gå och bli en sån som har praktiska saker? vafan kan man bara inte gå runt i klackskor hela vintern? Fast nu ska man inte va sån och det svider när jag skriver att jag faktiskt hittade ett par skor som va väldigt bekväma, ja jag vet låter urlöjligt men nån gång måste man ju växa upp.. uwäää.
Ikväll ska jag snacka ekonomi och lite annat skoj med mina föräldrar, önska mig lycka till!

.

Jag har glömt bort hur tråkigt det är att bara sitta hemma och inte göra nåt. Gillar det inte alls.

Googlade mina vänner

Och fick upp den här bilden och den lilla intervjuen. Söt du är Felli !
Felicia Hultin, 15, studerande:

Hur tänkte du när du klädde dig i morse?
– Att jag inte orkade ha 
fina kläder på mig idag.
Vad har du på dig?
Skor – Lacoste.
Jeans – Ginatricot.
Tröja – Topshop.
Hoodie med dragkedja
– H&M.
Jacka – Minns inte.
Vantar – Åhlens.
Favoritplagg?
– Nä har inga speciella favoritkläder.

Fredagen

Solen sken, allt kändes alldeles prima. Tog tilloch med slut på mina sista pengar på mat, mat jag bjöd sandra på. Det blev en enkel med god middag med vin till. Vi delade äntligen ut våra studentprisenter till varandra, förvånansvärt lika hahaha I like it! Olivia kom och besökte oss och vi planerade lite roliga saker som förhoppningsvis kommer gå igenom. Lagom taggat! Mårten kom och det blev mer vin och det vankades utgång. Olivia tog sin lilla kropp och åkte hem medans vi andra drog iväg och gjorde natten osäker. Sen skakade vi rumporna hela natten lång på Laroy! En rolig och lyckad kväll men andra ord!! Idag hade jag tänkt att bara ta det lungt och ta vara på min ledighet, äta godis och chilla galet. Imorgon ska jag besöka stan och kika runt på lite nödvändiga saker inför vintern. gött.


Fullt ös

Idag gick jag upp klockan 07.15. Herregud det händer bara inte. Förutom idag uppenbarligen. Jaja. Ut till Hammarby sjöstad för att träffa världens söstaste lilla 14 månaders bebis idag, Alva, UNDERBAR. Sedan vidare till Farsta centrum och därefter Åhlens city. Fullt ös medvetslös. Däckade faktiskt på soffan när jag kom hem och hade styrt och ställt i köket lite. Inte riktigt mitt ställe att vara på i huset kanske. Men men lyckat blev de må jag säga. Jag är då en naturbegåvning ibland. Nu ska jag käka och förhoppningsvis kommer Ida och hämtar upp mig så jag får se hennes lägenhet en snabbis innan jag ska hem till Sandra med henne och Linda.
Min högsta chef ringde mig idag och gav mig ett inte så himla glatt besked. DU KAN DRA ÅT HELVETE DITT JÄVLA GROTTMONGO! Om mindre än tre veckor slipper jag äckeldonken. Och jag vet att man inte ska skriva om sitt jobb på internet (kan ju hända att någon dum jävle läser och skvallrar och så) men vet ni vad, jag kunde inte bry mig mindre.
Ha en bra fredagkväll alla.
Här är jag nu. Njut.

Arg och urladdad

Åh idag är ingen bra dag. Vaknade i panik till en mardröm och sen ringer det en kvinna/dam/tjej från majs som säger att majs. Orkar inte gå in på detaljer.. Aaaah blir så trött. Alltid är det någonting med de där jävla stället alltså. Nu måste jag vänta i två veckor (!!!) till. Blir galen kan jag tala om. Sen inte nog med det talade jag just med världens otrevligaste telefonist. Seriöst, är det inte meningen att dem man ringer och frågar saker ska vara trevliga och försöka svara på ens frågor eller? Istället för att låta som att dem är trötta på livet och man bara besvärar dem? URSÄKTA MIG ATT JAG UNDRAR GREJER LIKSOM! Ville bara skrika skaffa ett annat jobb satkärring i örat på henne! Men behärskade mig..
Dumma torsdag.

Trött

Så jäkla trött nu för tiden, sover som en jävla björn men imunförsvaret är sämre och jag pallar inte. I helgen är det fest på G. Jag är ledig förfasiken. Kan det bli en av alla kvällar man inte minns? Hoppas inte de, eller gör jag de?
Nu ska jag ha min skönhetssömn. Godnatt fans.

Nätterna vi inte minns..

Jäklar så kul vi haft!
Stugan..
Hos Axel
Kulturnatten 2009
Uppsala nätterna
Fester hos mig
Inflyttningsfest hos Samuel
Älskar att du har spritflaskan i handen och glaset i högsta hugg!!
FREDAGEN MED STORT F



"Linda gå in och hämta kameran och ta en foto på oss"



Felicia 17 år




hur random bild är inte detta? HAHAHAHA

Valborg, Uppsala 2010

Tano helgen innan min 18 års dag, suddigt som fan.




Linda the rocker 18 år


Skolavslutning 2010

.... Alanya sista partynatten



Kulturnatten 2010

Felicia i sina minnesfulla dagar

hos Elias nån gång



Sofia fyllde 18, Kryssning blev det!

En natt efter att ha varit i Älvsjö och haninge.. En minst sagt "rolig" hemgång för mig

Berns kvällen..




ALLA Sofia-och-Linda-Utgångar

....



Ellen 18 års Utgång!!


Sandras skiva.




Felicias 18 års fest





Studentskivan!!

Stort sett två veckor av suddiga minnen, Rhodos !

Fast skriver nog för alla när jag säger att sista kvällen var nog värst... hahahah dööö

Senaste utgången med tjejerna... behöver jag nämna nåt.. nä för minns inget.



Märkligt detdär att när vi har det som alldra roligast & mår som alldra bäst, så mår man som alldra sämst dagen efter. Borde man vara orolig hur kul man har det ibland?
Och vänner, herregud så otroligt vackra bilder det finns på oss. Sinnes! Dock är det tråkigt att massa bilder från förr har försvunnit. Kanske lika bra de.. hahaha



Huddinge

Idag har jag spenderat förmiddagen i Huddinge. Inte var dag man hänger där inte! Där har jag blivit bjuden på lunch av min fina fina vän Oscar. Jag och Oscar får tydligen inte ses för hans flickvän, men det hon inte vet lider hon inte av anser vi. Hehe. Efter lunchen följde jag med till hans jobb och kollade runt lite sen tog jag den långa resan hem och sitter i skrivande stund och väntar på att klockan ska slå halv fem så jag kan sticka till jobbet. Tror bestämt att jag ska dra tidigare till och med. Jag bara äääälskar att hänga på donken. Eller, nej kanske inte...

Set fire to the rain

Idag är det tisdag. Det vet väl alla redan ändå men i alla fall. Och idag fyller min vovve år så mamma har gett mig i uppdrag, eftersom jag ändå inte har speciellt mycket för mig på dagarna anser hon (vilket i och för sig är sant), att åka och köpa present till lilla vovven. Haha, ska passa på att köpa godis till migsjälv, som tröst för att mamma förstört mina nya fina, inte fullt så fina längre dock, trosor.
Jag hatar när jag bestämmt mig för att jag ska träna en viss dag och sen nästan alltid blir sjuk så att jag inte kan det. Som förrgår bestämde jag att jag skulle träna idag. Såklart vaknar jag med världens halsont och huvudvärk å de grövsta. Vill fan bara trottsa mitt fysiska tillstånd och träna ändå men risken att jag dör av utmattning lär vara hög.
Nu blir det pannkakor. Puss

Avslutningslunch och IKEA

Uppe med tuppen för att ta bussen till jobbet för ovanligheternas skull. Min fina Ida ska nämligen hämta upp mig när jag slutat (och ätit lite med Marcus och Noah för att sörja att det är Marcus sista dag på jobbet, crryyyyyy!) så ska vi åka till IKEA och titta på saker och provligga sängar. Hihi Sen blir det hem och fixa till sig lite och sedan bege sig till lilla Älta för partja hos underbara Olivia. Hoppas alla har en kickass lördag!

Black & white

Often in life we forget the things we should remember and remember the things we should forget.






















Torsdag

Hej hopp kallestropp!
Seg tjej här. Seg vecka och segare blir den. Jobb hela veckan, hela helgen och hela veckan efter det. Jobbigt det där med att gå från 100% vara hemma och sova till två till att vara 100% jobb. upp sex och jobba. Dock är jag glad för att jag får jobba varje dag nu i sisådär en månad för det betyder peeeengar mina vänner och alla vet ju att Linda Olsson aldrig har pengar, men i december är det ändrig då de. I December är jag dessutom i Alperna närmare bestämt Bad Gastein och lever liver lite sådär. Och på tal om de har jag gjort bort mig lite och inte haft koll på betalningarna till mina kurser där...ena betalningen skulle vara inne den 9onde... ÅGS likkom. Livet går vidare tycker man.
Just nu vill jag bara leva nu och ingen annan stans och därför hoppade jag över träningen för att chilla galet med mig själv.
Måste också säga att jag hade det uberroligt, trevligt och mysigt i helgen.
Mina sötisar. Saknar att inte hänga flumm och snacka livet med er varje dag. (jossan, varannan dag eller nåt... hahaha) <3

Psykbryt

I natt kom min syster hem från Köpenhamn. Lagom till att jag just skulle falla in i min skönhetssömn. Tror inte ni att hon ställer sig och duschar och fönarhåret i all evighet? Höll på att få psykbryt för det lät så mycket. När hon sedan var klar hade jag jättesvårt att somna om. Suck. Men trots detta är jag glad glad glad. Orsak är än så länge hemligstämplad. Somliga fina människor gör mig också otroligt glad. Tack <3
Nu är jag i alla fall uppe med tuppen, typ, och ska duscha och sedan ta min lilla vovve och åka till morfar. Undra om det är skitkallt ute även om solen skiner.. ? Jag hatar när man tycker det ser sjukt varmt  ut så att man klär på sig jättelite kläder och sen så fort man går ut känner man sig som en nakenkatt på antarktisk. Oskönt. Nu ska jag somna i duschen ett tag tänkte jag. Ha det bra majsbarn.

Måndag

Helgen i Sandviken var as mysig. Gjordes lite allt möljligt skoj. Underbara människor det finns.
Idag har jag haft en dag med min mor. Vi har flängt runt hit och dit och fixat lite saker och sådär. Sen kom även min lilla morfar på fika. Ska ut och jobba hos honom på landet denna vecka tydligen. Kanske tar en tripp förbi käraste Ida också eftersom hon oturligt nog bor där ute... Nu ska jag fundera vidare på mina framtidsplaner.
Tack för helgen mina fina <3

Parantes i parantes

Jaha då ligger man här sjuk igen då. Det känns som att jag är sjuk var och varannan vecka alltså. Så himlans ovärt... Jag som hade planerat att träna idag, det går ju inte för sig.  Att springa runt i en varm träningslokal utan syre och snora på alla människor vill jag inte vara med om. Usch.
Imorgon runt 13.00 åker vi (jag, Ida och Ellen och Linda (troligtvis)) förhoppningsvis till Sandivken. Oj nu vart det en parates i en parates, haha. Där tänker jag bara ta det superlugnt och låta alla andra ta hand om mig. Hehe. Men innan det ska jag köra min syster och Alice till Centralen vid 05.30 imorgon bitti, dem ska till Köpenhamn dem jäklarna. Förväntar mig en present därifrån eftersom jag ställer upp och är taxi titt som tätt.
Nu ska jag laga pannkakor eller någonting, när jag väl orkar resa mig ur sängen det vill säga....
Måste också bara säga att: Människor som du äcklar mig. Du förtjänar att bli överkörd av en sån där maskin som plattar till asfalten när dom lägger asfalt. Och sedan släpas efter en sopbil för all framtid. Med ansiktet neråt så du får massa grus och skräp i ansiktet. Äckel.

Höstsol

Haloj alla majsar. Jag sitter ute på balkongen och njuter av den lilla höstsolen och funderar på att åka in till stan och köpa skor... Och idag är det ju även kanelbullensdag för den som missat det. Så kanelbulle är ett måste! Min lilla mormor fyller också år idag för den som är intresserad.
Nej nu väntar duschen. HA DET BRA.
Här bjussar jag på en otroligt gammal bild på mig hemma hos Lousie. En av våra mysiga kvällar med det gamla gänget. Haha.

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg


RSS 2.0