Igår var en bra dag

Sol. Mösspåtagning. Vänner. Snaps. Glädje. Gröna Lund. Skratt. Strandbryggan. Fet båt. Alkohol. Foton. Lycka. Hemgång i soluppgång! En bra dag med andra ord. Helt jävla awesome!

Ikväll blir det nya tag, Vad heter det? VALBORG!


Valborg

Idag har man mått lite som förtjänat. Seg och äcklig. Gårkvällen bjöd på massa promenad, dricka och tillslut dans. Vi avslutade kvällen med ett litet mål på donken innan vi tog nattbussen hem. Jag somnade på Amandas axel och vaknade lagom till att vi skulle av. Vid 4 craschade vi i Amandas säng och i morse vart det bara att stiga upp och åka direkt till jobbet. Nu har jag precis klämt i mig lite lasagne och ska strax duscha och göra mig redo för kvällens äventyr. Ska träffa massa fina (saknade!) vänner och dricka lite i Fåfängan. Har dock en aning om att det kommer vara svinigt kallt. Men men med rätta medel tänker man inte så mycket på det! Ha en bra Valborg mina kära.
Här är några bilder från igår. Enjoy.

Mösspåtagning

Jaha ja just nu sitter jag med mina bruds och förar lite inför en vild kväll med finisarna i klassen! Mösspåtagning har det varit idag för den som missat det. Jag och mina fina hoppas på en majsig kväll som vi sent kommer att glömma. Eller? Säger som jag, Linda och Felicia brukar säga "jag minns det som om det var igår... med andra ord inte alls!"  Nu ska vi fortsätta att dricka saft och vänta på Gabbe!
VI SES I DIMMAN SÖTISAR!


Gullu fick vara med på ett hörn hon med! :)

Castle Walls


Lilla majs

Skoldagen har varit totalt onödig. Hade en lärarled lektion och sedan projektarbete och som vanligt hade jag och Eastman tankarna på andra ställen. Sitter just nu i Lukas soffa och väntar på att Lövet ska ringa och att klockan ska gå så jag kan gå till jobbet. Pratar också med Oscar på datorn. Min lilla söte Oscar som jag saknar ganska så jättemycket faktiskt! Nu ska jag försöka plugga lite teori. majs.
Bästa Oscar och jag på nyår!

Halkbana

I dag har jag kört halkbanan. Det var som alla sa, as roligt. Hehe trodde jag skulle dö innan för jag var så nervös att jag inte skulle klara det. Men bra som jag är så är det klart jag gjorde det. Min dag må ha varit rätt rolig men min morgon var hemsk.
Det började med att jag var tvungen att gå upp 04.00 för att ta bussen 05.15. Det gick bra. Väl på centralen köpte jag en biljett till Flen, notera Flen, och frågade sedan vart ifrån tåget skulle gå ifrån. Tjejen jag frågade var en så jävla bitchig och dryg att jag ville hälla min nyss köpta kaffe latte på henne. Inte nog med att hon var århundradets otrevligaste hon var också helt sinnesförvirrad. Jag gick dit hon sa att jag skulle gå och hoppade på tåget som kom i tid till när det skulle gå. När tåget började åka upptäcker jag att Flen inte står med som station där tåget stannar och tyckte det verkade lite konstigt men tänkte inte mer på det. Tillslut rullar tåget in i Eskilstuna, slutstationen, och jag fattade ingenting. Vart fan ligger Eskilstuna?! Och vart är Flen? Då visar det sig att den där lilla idioten på centralen hade visat mig FEL TÅG och skickat mig till Eskilstuna, inte nog med det hade biljettvakten på tåget inte sagt nått när han såg min biljett. Fan vad lack jag var. Fick panik. Sprang fram till en annan biljettvakt vid stationen och pratade med henne och hon hjälpte mig hitta ett tåg till Flen så jag skulle hinna i tid. Kärlek till henne <3. Kom tillslut fram till Flen och paniken släppte lite. Därefter rullade som sagt dagen på helt okej och jag fick mycket trevligt sällskap av Bernard och Hugo tillbaka till Stockholm!
Nu var det egentligen tänkt att jag skulle ha pluggat i kväll men jag hoppade det och gick ut med Isa istället och nu måste jag sova. Har ju som sagt vart vaken sen 4 i morse...  I morgon väntar skolan. Tillbaka till verkligheten. God natt!

Hemma dag

Varför är det extremt dåliga pogram dagtid? Satt och tittade på ett pogram utan att anstränga mig efter en stund insåg jag att det var det sjukaste någonsin, så jag bytte kanal samma sak på den.. och så håller det på. Hur jävla sjuka pogram får visas? Det är verkligen tråkigt att vara hemma.

Min dag igår med Olivia var urmysig, vi åt pannkisar och solade hela dagen. Lyssnade på musik och drack saft. Jag känner att fealingen inför sommarn är här. m m mm!



aaaah mitt huvud  D Ö D A R mig!

Snygg

Så jävla onice att gå upp nu. Fy tusan vad jag är trött. Vill bara sova. Men icke! Jag ska sova på tåget. Så det så.

Hjärta

Klockan är 20 över tio och jag ligger i sängen redo att sova. I morgon bitti (i natt!!) ska jag upp klockan 04.00 för att vara redo att ta bussen in till T-centralen klockan 05.00. Blä.
Dagen har vart nice. Jag har legat och solat med Linda i princip hela dagen. Så lite färg har jag fått, ytterst lite.
Nu ska jag sova. God natt. love.



Hemma för hela slanten

Hemma i Sverige, underbara land <3
Kom hem igår vid 12.30, har aldrig varit med om en hemskare hemresa. Jag var sjuk, mådde såjävla dåligt! Och gå upp halv tre på natten när man legat och skakat hela natten sen sätta sig på ett plan i tre timmar och när man äntligen landat så är det en och en halv timme till centralen med världens hemskaste buss och sen så var man hemma, jag sov i fyra timmar, tog några tabletter och sen mådde jag bra igen. Idag mår jag inte lika dåligt, jag ingen feber iaf så det är bra.

Men den övriga veckan i Bracelona var tipptopp! Dock kunde ju vädret ha varit bättre men vädret är aldrig bra när jag åker någonstans så... Det var jätte fint och jag badade i havet, lycka <3
Kan lägga in bilder sen när jag har lust så får ni se lite av vad jag gjorde för nu ska jag fixa pannkaksmet

Pannkisar och sol

God morgon god morgon. Jag har vart uppe med tuppen och övningskört med min lilla papi. Nu ligger jag i sängen men ska klä på mig och dra hem till Linda som kommit hem från Barcelona! Vi ska käka pannkakor och sola. Nice. Senare idag ska jag träffa Fellan, Linda får hänka hon också om hon har lust. Nu ska jag kila. Pussisar.

...

Jag saknar dig så mycket. Det gör ont.

Pirater

Idag mår man som man förtjänar. Huvudvärken alltså. Sinnes. Aja, igår kom jag hem till Lukas vid 23.00 och drog sedan hem till Calle vid tio i 12. Blev lite för mycket av det "goda" och jag kom tillslut hem till Lukas igen vid 06.00.  Idag vet jag inte vad vinden för med sig men i morgon ska jag i alla fall träffa Ludde och sedan min fina bästavän Felicia. Som jag har saknat henne <3.

Äntligen

Godkväll kära vänner. Jag sitter här i min säng och väntar på bättre tider. Nej men jag skulle egentligen träffa några små vänner men jag vette tusan hur de blir med det. Får vänta och se helt enkelt. Jag ska i alla fall hem till min lilla älskling och sova sen så de blir väl mysigt som vanligt. Idag upptäckte jag hur man laddar över bilderna från kameran till datorn. En väldig upptäckt. Äntligen. Efter det har jag jobbat men de var så lugnt så jag fick kila hem lite tidigare. Nu ska jag prata vidare med Keith. Ha de gött nuttisar.

Hej majsisar

Så här ser jag ut just i denna skrivande stund. Ikväll ska jag jobba och sedan får jag se vad jag hittar på. Innan jobbet ska jag försöka klura ut hur man får in bilder från kameran till min lilla mac. Svårt det där. Hoppas alla har en fin lördag!

Deg

Tillbaka från Flen. Trodde att jag skulle sitta ensam en hel vecka och ha trist. Men där hade jag fel. Har haft en superbra vecka med ett par underbara människor. Under veckan har vi övningskört, ätit och pluggat som djur. Idag har jag bara legat och degat i sängen med min pojkis, sen får vi se vad vinden för med sig.

Packa

Nu har jag sagt till mig själv att jag ska börja packa i flera timmar. Nu ska jag börja. Nu. Kommer säkert glömma nått. Virrpanna som jag är.
Alla har vi någon gång gjort det...


Flen

Har intagit min position i sängen och halvtittar på big brother för tillfället. I morse var jag uppe med tuppen och övningskörde vilket gick sisådär... Sen har jag bara myst med min käraste. Vid 4 vart det simhallen och de var kaos. I kväll bli det tidig sänggång för i morgon bär det av till lilla Flen. Jag ensam en vecka i Flen. Skulle kanske kunna bli bättre. Men what to dooo? Ska i alla fall snart ta och packa.
Hoppas alla har ett fint påsklov och att du Linda har det underbart i Barcelona. Jag hoppas dock ni har dåligt väder. Hehe. Förlåt men så är det. Juste, det är så jäklans nice att det är så fint väder här i alla fall. Woho.

Redo för livet

Nu är jag färdig, ska bara vänta på att få gå till bussen. Mot medis och vidare mitt herrskap!
Imorgon åker jag till Barcelona!!!

Water For Elephants



Igår var jag bjuden på middag hemma hos familjen Skohg. Mycket god mat.
Sen var det bio som stod på schemat. Water for elephants. På Saga klev vi in med förhoppningar om att filmen skulle vara grym. Filmen var inte grym men den var bra, faktiskt när jag tänker efter så var den riktigt bra, emellan åt var den lite långtråkig och det hände inte så mycket men det löste upp sig och den blev bra till slutet, Helt klart värd att se!

Den för 3,5 av 5 Lindor!

Mulan, de är en ära att ha dig som dotter

Sååå kl är 12.40 och jag har hunnit kolla på Mulan, skrivit upp mig på massa listor och nu ska jag snart gå och packa inför resan för imorgon. Sen ska jag färga ögonfransarna, raka benen, duscha, fixa mig och sen möta folk på hellströms för lite party! mm mm mmm! Grejer de.

M-K O

Kvällen har varit bra. Det vart grillat kött och potatissallad till middag och prinssestårta till efterrätt. Gottiii. Nu sitter Lukas och tittar på någon film och jag, duktig som jag är, ska plugga psykosocialt arbete. Ha en great fredagkväll. Nighty.
Så jävla perfekt.

Känns så jävla meningslöst

För en halvtimme sen var jag på medis i det strålande solskenet och glassade mig med alla som satt på snaps och hade det urtrevligt, hade kunnat vara en av dem men nej nej var tvungen att gå förbi och nu sitter jag här och pluggar..hur segt liksom? mmm mega.
Men mina damer och herrar, det är lov för fan an!!

Majs

I dag har vi haft restdag och jag har vart så jävla bra. Tänkte bara säga det. Har gjort två prov och en uppsats inom loppet av några timmar. Ganska så grym.
I dag har även jag och världens finaste Lukas vart tillsammans i 10 månader. Älskar dig <3  och ikväll ska vi på middag hemma hos hans pappa med familj. Mysigt.
Nu ska jag kila hem. Hare gött.

Bara så ni vet..

.. så kommer jag befinna mig här nästa vecka i Barcelona





Fredag

Åh så underbart!
Det är sol och klarblå himmel idag, för jag är lycklig...!!
Skolan är ju inte heller så fel idag, 10-13 skänns ganska bra. Ska sälja slut på våran kollektion idag också.
Ikväll är jag bjuden på grillat hemmas hos Sandras föräldrar sen blir det bio. Det känns ganska bra nu.

lilla problemet är bara de att jag har satans så jävla mycket plugg att göra och det suuuuger majs..


JUSTE. hahahaha jag drömde om dig Olivia och Lucas och mig att vi satt på en buss där det var bara massa röda lägenheter.


Sofia i solen för sisädär ett år sedan.

Regnbåge

Denna bild får mig att tänka på den där reklamen om "sjukt billiga flygresor" haha. Dock var denna sötare. Skulle också vilja spy regnbågar. Med detta säger jag godnatt.

Plugg

 

Okej nu har jag pluggat ganska så länge. För att vara mig. I och för sig har jag pluggat mindre än vad jag gjort andra saker. Meeeen jag orkar inte. Det är så jävla tråkigt. Nu ska jag i alla fall läsa lite buddism och sen städa och sen sola!

Adios.


Black and White


Nationella Svenska B

Jag har just skrivit klart nationella i svenska b. Vete sjutton hur det blir men det vart tomt i huvudet nu. Tror jag har fått med allt jag vill och om inte så skiter jag faktiskt i de ganska så mycket. Nu ska jag hem till Lukas och äta min kycklingsallad och plugga religion. Har två, TVÅ, prov imorgon. Ett i Buddism och ett i Kristendom. Fuck my life. Plus att jag har typ trettiomiljoner andra saker att göra. Majs.
Smell you latero.

Black Swan

Har just tittat på Black Swan med Lukas. Hemsk men bra. Fin. Nu ska jag sova och ladda inför nationella i svenska b imorgon. Blä. Godnatt amigos.

GRATTIS SÖTA VÄN

Idag fyller min vän Sandra år. Hon är fin hon. Här är en bild på henne och mig från i sommras. Wihohioh.

Idag är din dag!!


Idag fyller min Sandra 19 år!!
GRATTIS PÅ DIG !
snart är vi gammla och grå. puss på dig klingis!


Det sjukaste hände inatt kl 02.32.. jag vaknar och ba SHIIIIIIT måste sätta på datorn!! Sen när jag gjort det tänkte jag för mig själv men jaha nu va det gjort nu lyser det i hela rummet... knas. Så jag la en tröja över och somnade om.. Vad va de liksom? hahahaha
Jaja nu måste jag fixa mig inför skolan för vill ju inte missa bussen...då blir det ett jävla tjat från en viss person.
Puss hej leverpastej!

Ska nog sova lite nu



Trött som fan. 
Men taggad som man är ska man på skiva ikväll. Ingen mindre än Cecilias skiva. Vi har känt varandra i nästan hela våra liv. Min första vän <3 och se så söta vi var!
Temat är kriminellt och jag ska vara polisen klang tillsammans med kling, tillsammans kommer vi ha våran brottsling felicia! Det kommer bli braaaa!

Köpte en bikini idag, det var sisådär tre år sen sist jag köpte en så jag kände att det var dags och eftersom jag ska till Barcelona på söndag på passar det ju asbra!

aja hare bra och godnatt, typ

Fix you

Den här dagen suger. Fyfan orkar inte alltså. Har inget mer att säga.

Söndag

Idag var jag i Järfälla kl 08.00, precis den tid jag gick upp igår efter ett jävla super party för att städa. Ja jag var trött och det märktes idag på tävlingen. Gick inte alls så jätte bra, inte dåligt men aa som sagt inte bra. Min kropp sa ifrån och nu sitter jag här sjuk. Ska vila upp mig nu ordeltligt inför nästa vecka!
Idag har jag gjort mycket. Tävlat, beställt hem en baddräckt och en träningsbikini, städat och fixat i mitt rum, laddar upp bilder på facebook. Känner att, idag var jag duktig! tummen upp.

Felicias fest var toppen. jag hade det kulkulkulkulkul! Och här är lite bilder :


Saga och Olivia dem sötnosarna

Födelsedags"barnet" själv !







hare gött!

Saltis Cup

God dag. I morse krigade jag upp klockan 05.30 och åkte iväg till Saltsjöbaden för att mina små simbarn skulle simma Saltis Cup. Tog en jävla tid att ta sig dit men fick skjuts hem så nu har jag vart hemma ett tag och ska nu gå och lägga mig och sova. Sen blir det att åka till Tyresö simhall istället och vara tränare igen. Roligt..

Sorg och glädje går väl hand i hand

Igår, först begravning sedan party. Partyt vart ganska så jätte awesome! Begravningen var inte jätte awesome utan mer jätte sorglig... Felicia firades i alla fall med dunder och brak. Mycket fint folk som man inte sett på år och dar träffades på och det var roligt. Kvällen slutade någon gång vid 2 men av någon anledning ville endel stanna kvar och ba sitta. Så där satt vi och väntade på att få gå till cirka 4. Kom hem och åt tacos och sedan vart det sängen. Så jävla värt. Fick även med mig lite mobiler och kameror hem som inte är mina. Knasigt. Jag ska försöka ladda in lite bilder senare (från min kamera dåra) när jag funderat ut hur man laddar över dom till datorn. Mysterium.
Nu ska jag fan äta frukost och mysa med min vovve! Ha deee gött.
Här får ni lite fina bilder från stunder i dimman på mig, Linda, Felicia och Sandra!

FELLAN 18 ÅR

Tja. Sitter hemma hos Lindisen nu och fixar och trixar med Fellans födelsedagspresent. Har just käkat kinamat med min familj. Åt så jävla mycket att jag trodde jag skulle explodera över servitören. Kommer vara mätt i ett år. Ikväll ska jag som sagt vara här hemma hos Shaky och ba chilla. Just nu sitter hon och äter köttbullar. Uuuäk.

Nu ska jag kika in på ansiktsboken. Adios

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINASTE MAJS! IMORGON SMÄLLER DET! JAG ÄLSKAR DIG


sliten tjej

Snart kommer Olivia hit, Då ska vi fixa några saker. hihihi. Hemligheter mån tro.
Förövrigt har denna dag varit seg, otroligt seg. Kan erkänna att jag känner mig en aning sliten.. eller snarare oootroligt sliten. Det va tänkt att jag skulle ut på Sofias skiva idag men jag tror nog jag taggar till inför imorgon istället och skippar den. Man kan ju inte göra allt här i livet..  aa det känns så mycket bättre vill jag lova.
Sååå nu ska jag laga mat.

18 år idag

Idag är ingen vanlig dag för de är felicia Inger Hultins födelsedag, hurra hurra hurra!
GRATTIS på dig snygging!



Och det bästa av allt är att imorgon kommer vi kunna fira dig som aldrig förr! Du ska ha det bästa födelsedagen någonsin det kan jag lova dig!

Puss pårej, älskar dig <3

Sen kväll igår

Hej hopp folket!
Sicken jävligt segt dag idag. Vaknade upp och var inte så fasligt bakis men det visade sig att Sofia kände precis tvärtom, tjejen klarade inte av att gå upp ur sängen så från andra sidan telefonluren bestämde vi oss för att skippa skolan idag. Ett riktigt skönt beslut. Nu har jag precis sovit i soffan i en timme vilket var skönt!
Gårdagskvällen var ruuuuuuulig!! vi vår inte glömma kokosmjölken, gubben på tunnelbanan, att SOFIA (55) alltid kommer och framför allt inte Olivias skiva där vi skakade rumporna till småtimmarna ! Awesome!
Ikväll tar vi nya tag på Lollos skiva , börjar bli ricktigt grym på det här! ;)

Snart ska jag kila ner och träna också men först ska jag äta. cio!

DÖDENS VECKA

Där satt den Olivia. Den såkallade dödens vecka började i Fredags och håller på till sisådär påsklovet. Hääärliga tider, gyllene tider!

1. Fredagen den 1a April : Sandras brak skiva
2. Lördagen den 2a April :
Saras 20 års fiande
3. Söndagen den 3e April : Bryans skiva
4. Tisdagen den 5 April : Olivias Skiva!!!
5. Onsdagen den 6e April :
Lollos Skiva
6. Tordagen den 7e April : FELICIA FYLLER 18 ÅR!!!!
7. Tredagen den 8e April : Felicia har sin 18 års fest!! ÄNTLIGEN!
8. Söndagen den 10 April : Tävling...
9. Måndagen den 11 April : Cecilias skiva
10. Onsdagen den 13 April : SANDRA FYLLER 19 ÅR !!!!! Och det ska firas bannemig!!


Ser ut som om den kommande veckan kan bli galet ganska så jätte mega toppen bra!

Måndag


Bilden är från Fredagens skiva.

Fredagen var awesome! Helt jävla galet! Kommer leva för det många veckor! Lördagen blev det Saras 20 års firande, det började med pingis och slutade på Magenta. Igår var det Bryans tur att ha skiva, temat var tvspel. Jag var nörd, en cool nörd! En bra helg helt enkelt!
Imorgon är jag taggad på Olivias skiva!! Först blir det middag här med Sofia, Ellen och Sandra. Det kommer lätt bli en bra tisdag!

NU känner jag att jag vill skriva massor men får inte ner det så jag säger god natt och puss !


ps. Sandra är på skiva... hoppas hon inte kommer inramlandes genom dörren sten packad.. eller så gör jag de !!ds.


Flightplan

Hej majsisar. Helgen har bestått av partyparty. Fredagen var det Sandras skiva på skyddsrummet, jäkligt skoj! Lördagen bestod av jobb sedan utgång för att fira bästa Lövet som fyllde 20 i söndags. GRATTIS NUTTEN.
Just nu sitter jag hemma hos Lukas och tittar på Flightplan och tidigare idag var jag i stan med Lukas och tittat lite efter kläder till skivan imorgon. Hittade lite smått och gott må jag säga.
Denna väntar "dödens vecka".


RSS 2.0