We will rock you

Hallooooooooj i stugan!
Här hemma hos mig är det alldelses utmärkt! Är glad och mätt.
Har varit uppe sen halv 8 idag och har inte haft en lugn stund. Först morgon träning (applåd) Sen åkte vi och spelade laserdone, vi vann IGEN. Och jag kom inte sist utan hamnade bland de översta namnen, behöver ju inte överdriva men kan väl säga att jag kom lite över mitten, men stolt är jag även om jag fick lite dampanfall där inne på en liten kille som kallade mig Bitch och en annan ful typ som höll för mitt vapen, säger bara de, ackta er för mig, fyfan! MOhaha!!
Sen stack i till pizza hut, och jag tror helt seriöst att jag åt mest av alla. haha kände mig som en jävla fetto men gott vareeeee!

aa för nu kom mamma in och säger att vi ska dra om en halvtimme. En HALVTIMME! Jag orkar inte är inte klar för fem öre. majs. som sagt vi ska till cirkus och kolla på we will rock you.
(hahahahaha skrev ju istället för you innan jag såg hur fel det va)


Linde the Rocker!

Tjo nu ska jag rocka loss, med min rockring!

Snart smäller det förfan

Kanske skulle vara dags att skriva någonting här.
Hej på dig!
Jag sitter i ett tomt rum, det ekar när jag trycker på tangentbordet så tomt är det. Det är mitt rum som jag har tömt allt ifrån! Så snart ska ska jag få nytt, kan inte vänta. Jag var typ sju år när jag gjorde om sist. Kan behövas lite upppiffning!
Idag ska jag inte göra ett skit, förutom att träna. Skönt! Imorgon tänkte jag fixa de små men ändå det viktigaste inför nyår och sen ska jag och familjen på we will rock you! Måste även införskaffa mig ett puder eftersom att pappa hade sönder de igår.. suck!
Hejsvejs!


Systern och jag på självaste julafton

Bästis

Ann-Sofie är tillbaka i Sverige, några dagar. Så i morgon ska jag spendera dagen med henne på diverse äventyr.

Knas i drömvärlden

Hahaha hade så konstiga drömmar inatt, de va sjuk verkliga på något sätt så när jag vaknade var jag tvungen att tänka efter om det hade hänt eller om det va så att jag hade drömt allt ihoppa. Knas de där.


Drömde att killarna vi träffa igår, tydligen var norrmanen vi träffa i alanya. Han på bilden och han med blåa solglasögon. Men allt va hel knas och jag försod inte att de hade varit dem vi träffat förnst jag kommit hem och så pratade de svenska och jag fattade nada.
Sen var det mer saker som var kompliserade med de tar vi inte här. De tar jag med dig Sofia imorgon. haha komisk dröm vare iaf! ;)

Ho ho fira jul med Sean banan

God eftermiddag gott folk!
Idag har jag varit uppe sen halv tolv och varit på Länna sport en snabbis, väldigt bra utav mig med tanke på att jag var ute och festade igår och brukar ligga i sängen hela dagen dagen efter, så tummen upp till mig!
Hade jävligt kul igår måste jag säga! Sofiorna vet hur man gör! Träffade även på bekanta ansikten och självklart var det galet röj på dansgolvet och Dj båset ;)
När hemmgången kom så var planerna att ta taxi, Sofia, jag och tva små gossar, johan och viktor. Det gick väl inte jätte bra men efter många försök lyckades vi få en taxi och det va skönt må jag säga! Va hemma halv fem och somnade som en stock! Värt!






ojojojoj ha det bra!

Juldagen 17.48

God Jul på er allesammans. Just i skrivande stund ligger jag i badet och chillar med dator. Kände att han behövde ett julbad... Vilket jag definitivt gör efter att jobbat halva dagen. Måste liksom ladda upp batterierna igen. IKväll blir det bio med la familia y mormor.
Har inte så mycket mer att berätta för tillfället. Ha en skön dag. Ciao.
Varför finns det inga sådana här stoppljus i Sverige? Skulle vara lite mysigare...

25

Nu var julafton över och juldagen är här, segaste dagen på hela året tror jag... Men ska ut ikväll med Sofiorna !
Hoppas alla hade en bra dag igår! Jag hade det väääldigt kul! haha trode ärligt talat inte att jag kunde skratta så mycket med min släckt ;) Värt. Fick lite guldklimpar trots allt! & dem är jag glad för! Bla en parym, jacka och en fint nagellack i glas från kosta boda!

Innan nyår ska jag ha rensat ut mitt rum och sen medans jag är i Jönköping ska det göras om wiiiihiiiiiii! :D

hare gött

God jul

Hoppas alla får en bra jul!
puss puss

Godnatt folket

Varför går jag inte och lägger mig? Har ändå svintråkigt!
Fick ont i magen nu också, majs.

Jul jul strålande jul

Idag har jag:
Ätit frukost
Åkt in till stan och handlat julklappar med syrran
Träffat Olivia, Lucas och Calle
Sagt god jul till en hemlös
Ätit på donken
Ätit pizza
Kollat på uppesittarkvällen
Lyssnat på EMDs skiva
Slagit in alla paket
Dansat galet i mitt rum till tagg musik
Nu vill jag ha julafton!

Härliga brudar



Hahaha sitter och läser alla gamla inlägg från bilddagboken, hittade en väldigt rolig rad;
" vi åkte till Årsta för att träffa Niklas, jag och olivia skulle bevisa att vi inte va cp, men jag vet inte riktigt om vi lyckades.."


Kvällen med Godmorgon juicen och fan vilka härliga brudar!




Jag har världens bästa vänner!

Det är så härligt. När man känner sig lite sisådär och att ingenting riktigt runkar sätter man på radion och min fotoram, foton från alla minnesvärda stunder med alla vänner. Foton som gör en glad inombords, foton som väcker mycket känslor, foton som man blir glad över att se just för att alla bilder är lika glada, lika härliga. Det finns ett minne bakom varje bild och det får mig att inse hur jävla bra vänner jag har. Hur mycket kul man har upplevt genom åren, man känner sig värd. Det är så härligt.

Ibland glömmer man bort hur mycket man har varit med om, och hur mycket roliga saker man har varit med om och det bästa av allt är att jag bara är 18 år gammal, jag har ett helt liv till att uppleva mycket mer minnesvärda saker med mina vänner. sjukt. Som 90 årig kärring ska jag sitta och tänka tillbaka på mitt liv och njuta, skratta och vara lyckig över hur bra jag har haft det! det hoppas vi på! Lev i nuet!


Jul städning

Igår var en bra dag!
Mötte upp mina så knasbollar Sandra och Felicia, det blev en lunch på kulturhuset och julklappsutdelning. Fick mycket fina saker och ting vissa bättre än andra..haha!!
Sandra gav sig iväg och jag och Felicia gav oss mot nya äventyr, nämnligen julshopping, det gick bra! Åkte hem till Felicia och sendan iväg till Anton för att festa till det lite! Vissa festade hårdare än andra och vissa kanske liiite för mycket! haha. Men det  va väldigt roligt!
Idag är inte en lika bra dag. Idag har jag städat hela dagen.. inte direkt min gej! Men snart är det träning, efter träningen ska jag dricka te!
Hare gött!

Mot Stan..

.. och vidare!

Hej

Hejhejhejhejhejhej!
Har inte så mycket att säga, men tänkte att det kanske är roligare att läsa något än ingenting alls? Äh jag vet inte men aa, nu tänkte jag att jag skulle sitta vid datorn ett tag och hitta på nått skoj!
Imorgon kl 12 ska jag möta upp Sandra och Felicia, jag är sugen på nått riktigt gott! Sen ska jag fixa lite små saker åt mamma och sendan möta upp min moster för att sen åka och träna. Så ser min tisdag ut. Jag har en känsla av att träningen imorgon kommer att bli joooobbig. Bara så du vet!
chacha!

Guppen i lådan


För dig ska jag göra det tusen gånger om..
Igår kväll efter träningen tog jag mig till Stureplan, till Friday´s där Sandra och Felicia var. En klassiker!
Efter restaurang besöket var det bio, Due date! Rolig film må jag säga! Många olika skratt i bio salongen och guud va jag älskar de!
Imorgon ska jag träffa tjejerna igen. Det tycker jag är bra för jag tycker om dem mycket.
Denna bild säger mig mycket, lika mycket som buss 47. Alla minnen man delar med olika personer är så fint tycker jag, det finns så mycket mer mellan  två eller tre människor, det finns alltid minnen bakom en relation som är så speciellt. Vad skulle man göra utan minnen? Och vad skulle man göra om man inte trodde att man kunde skapa fler minnen?
Bilden är från efter Allsång på skansen 07. Mumsmumsmums!

Mardröm

Inatt eller snarare imorse drömde jag något som inte va så kul. Eller till en början va drömmen as bra! Jag drömde att det va dagen D, dagen då jag skulle ta studenten, solen lyste och det va as varmt, allt va perfekt! Det skulle dröja en stund innan vi skulle springa ut så jag skulle gå på toa. Toaletten jag gick på va as äcklig, inne på toan kom jag också på att jag inte hade på mig min klänning, jag hade glömt att köpa en vit fin perfekt studentklänning, fick panik och börja gråta samtigt som jag blev otroligt stressad, kände på mig att snart var det dags för utspringet så jag torkade bort tårarna och tänkte fan allt är förstört, jag ser ut som skit, jag har ingen klänning fanfanfanfan! Tog upp mobilen för att kolla om någon hade ringt för att säga att det var dags, neh då är den trasig...!! väl uppe vid dörren till rummet där alla stod och vänta på att få springa ut, dörren går inte upp och jag får ännu mer panik sen får jag upp den och det finns ingen i rummet... jag hade missat utspringet! vaknade upp och tänkte OMG! INTE okej dröm!


Ska jag inte få uppleva detta när det för en gång skull får bli min tur?
Hemska tanke.

Söndag

Idag var jag på mina simmares avslutning. Dom fikade pepparkakor och julmust. Jag smakade en peppis och lite julmust sen kändes det som att min mage skulle vändas ut och in. Fick också massor av paket, mest innehållande godis. Ett paket var inte godis, det ska jag spara till på julafton och öppna då.
När jag kom hem klädde jag, Amanda och Lukas granen och sen vart det Wallander tittande.
I morgon är det restdag i skolan och jag börjar 9 istället för 10. Sug min. Det är då om jag går dit vill säga. Får se hur jag mår. Just nu känns det som att jag kommer vara frisk någon gång runt nyår. Men vi får hoppas på i morgon.
Well well nu ska jag sova. Nighty!
hellas, -08 tror jag bestämt.

Hej mitt vinterland

Sjhululululuuuuu!
Vilken häärlig söndag! Har fått sova ut och jag är inte bakis, första gången på länge! Trots nycktert tillstånd igår hade jag det asakul! Skratta och åt som aldrig förr! Först var det tacos och sen efterrätt, och om det var rätt! Sen spelade vi spel! Och som grädde på nosen fick jag skjuts hem. 5 av 5 toasters!!
Vaknade nyss och denna dag har många händelser. Ska åka till centrum och köpa julklappar till simningen, vi ska ha julklapps lek. Sen träning och julklappsleken, sen ska jag på bio med Sandra och Felicia! En klassiker!
Så hoppas jag på att Olivia är frisk så jag får träffa henne i simhallen idag! :)
Nu börjar jag bli riktit hungrig så jag hoppas att det finns något att äta där dere!
sjhuuu!

Mysteriet på Greveholm

Jag har vart sjuk i en vecka, lite mer. Idag krigade jag till Farsta centrum för att handla lite julklappar med mamma och pappa. Jag gick runt där som en zombie och ville mest hem. Dock hittade jag en liten julklapp i alla fall. Hoppas bara att jag mår lite bättre i morgon så att jag kan gå på mina små simmares avslutning. Just nu sitter jag i min säng och tittar på Mysteriet på Greveholm. Bästa julkalendern någonsin. Enjoy!

Middagsplaner

Tjenahoppsan!
Klockan närmar sig 20.00 och jag ska röra mig möt Älta. Där bor Anna och där ska vi ha en middag med alla i simningen. Det lär bli trevligt! Bra Anna! Sen kanske jag drar till Älvsjö på fest, men det är fortfarande oklart.
Igår Var det utgång med Estelle och Sara, jag träffade dem på Dovas och sen runt halv ett ett drog vi oss mot LOBBY där vi blev in fixade. Tyvärr var Estelle tvungen att gå såfort vi kommit in så det blev Sara och jag. Vi dansa och hade det allmänt skoj! "det måste vi göra om" Runt fyra bestämde vi oss för att dra, jag tog bussen och hon tunnelbanan. Jag börja prata helt random med en snubbe, varför gör man alltid de? haha. Trevligt detdär!

Idag när jag skulle rosta bröd till frukost hade vi inget smör, bara sånt där riktigt smör som är jätte hårt. Så jag bestämde mig för att smälta det lite i micron, för att göra den lite mjukare liksom..Det skulle jag inte gjort för så fort jag vänt ryggen till så hör jag nått skumt så jag vänder mig om och en bit av smörpaketet BRINNER! Fick panik och vet inte vad jag gjorde.. hahahaha sen rev jag sönder den bit som blivit uppbrunnen och stoppa tillbaka smöret längst in i kylskåpet som om ingenting hade hänt. ooopsiii!


Denna kväll ser jag ut såhär.

Saknad


Gött

Nu var det lov,lovlovlovlovlovlov!
ikväll ska jag ut med Ellen och Sara, har aldrig varit ute med dem förut så det ska bli kul ! Få se vart kvällen bär!
annars då? Bara väldigt glad att jag inte måste gå till skolan tills den 10e januari, känns gött!

young love


JULAVSLUTNING

Nu snart, om någon halvtimme ska jag röra mig in möt söder för att ha julavslutning! Ett jullov kommer alldelas bra nu är så sliten, så trött, så skoltrött nu så jag tror jag spyr!
Ja nu känns det som att det är jul snart, jag förnekar det inte som jag har gjort hela hösten. Det är inte sommar utan snart julafton. Om en vecka!!! Gud så mys. Ska åka och köpa julklappar nästa vecka tror jag. Sen ska jag äta väääldigt mycket julgodis. Och ha allmänt mys! Julafton ska firas hemma hos oss med kusiner och mormor & morfar! Sensensensensen är det nyår, ETT NYTT ÅR! shiiit!

Sista skoldagen

jahopp idag är det den sista skoldagen innan lovet, sista skoldagen på jensen södra på höstterminen någonsin. På fredag är det julavslutning! Men idag ska vi ha julmys med kakor och julmust!
Ha en bra dag gott folk!

Majs

Eftersom att jag fortfarande är sjuk har jag inget att berätta. Jag spenderar trots allt mina dagar med att ligga i soffan och titta på film. Inte det roligaste kanske. Nu ska jag sova. Ciao.

Heart.


Lördagen i bilder

Jaduu jag och Sofia gjorde en riktig Smackadengare lördag, Gud vet vad vi gjorde! Så fråga han..











Hare bra Majsare!



Julmarknad

Hej på er!
Har haft lite fullt upp dem senaste dagarna, har inte riktigt haft fötterna på jorden om man säger så. I måndags kom jag en timme för tidigt till skolan och igår kom jag en timme för tidigt till tandläkarn.. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu!
Men idag då. Det var julmässa i skolan för alla UF- företag på jensen gymnasium i Stockholm. Vi ställde såklart ut vår monter där och det gick riktigt bra! Vi sålde som smör i solen och fick in 3000 mer i kassan om jag inte minns helt fel! Så vi är galet nöjda över dagen!!


Josefin så fin

Våran monter


& en eld !


Sick


Söt kisse.
Eftersom att jag fortfarande mår dåligt har legat hemma hela dagen och tittat på filmer. Ganska så mysigt. Lite ensamt dock. Tur var hade jag Isa att mysa med. Nu dör min dator snart så hejdå.

Blää

Jag blev hemma idag. Mår ganska så jätte dåligt. Typiskt mig att bli sjuk bara för att jag och tjejerna i min klass (Amanda, Sara och Linda) ska på bio ikväll. Men jag ska fortfarande det. Har legat och kurerat mig hela dagen och trots att jag mår piss ska jag kriga till Söder. Måste. Se. Filmen.
Nu ska jag duscha.

Majsmage?

Jag vill inte klaga, men fyfan i helvete vad jag mår illa. Jag har gått runt i två-tre dagar nu och känt som att jag ska kräkas vilken sekund som helst. Så himla onice det kan bli. Jag vill typ skicka min mage på rehab så att jag kan sluta må illa. Orkar verkligen inte bli magsjuk eller nått sånt skit. Bara för det ska jag käka en lussebulle. Går liksom inte att må mer illa iallafall så why not?
Goodnight.

Lussebulle

Godkväller. Sex and the city går på tv så jag sitter bänkad i min säng och tittar. Lukas är nere med mina föräldrar och kollar på någon annan film. Idag bakade vi lussebullar efter middagen, det var mysigt.
Imorgon ska jag med Sara till stan och kolla på ännu mer julklappar! Wihohoho.
Lite osammanhängande inlägg men det får ni leva med. Jag mår dåligt.
Så himla söt!!

Redo för en bra kväll!

Hej gott folk! Eftersom olivia vägrar skriva något här så får väl jag skriva destomer..
så vad har jag gjort idag? Jag har tittat på Avatar. Det va ett år sen sist jag såg den så allt minns man ju inte. Och nu sitter jag här helt nu duschat och lyssnar på bra musik. Känns mycket bra! Är helt klart redo för en bra kväll nu, eller aa när jag har sminkat mig och så såklart men det ska jag göra hos Sofia. Ska möta upp den lille filuren vid fem och sen åker vi hem till henne och då ska jag göra mig klar för kvällen påriktigt! Vi ska äta god mat, sminka oss och dricka vin. En hel dunk hade vi tänkt att klämma innan vi drar oss in mot stan för att röja rumporna av oss!! hahaha.  it's gonna be legendary !!
puss å hej leverpastej!



Ett skratt förlänger livet

Mina föräldrar är från Sverige, Mamma från Sverige, Pappa från Sverige.
"bolleriiooo bollieriooo bollerioooo !"

Så så är det


Oj vad jag får leva länge, love it!

Inga ska banga, inte ens du Olivia!

Gott Folk!
Orkade inte göra klar min uppgift så där jättebra så jag skrev lite hastigt och sicka in det men det känns skönt. Nu behöver jag inte plugga för än imorgon eller på söndag. mm söndag blir det nog haha.

Men en rolig sak är att jag och Sofia ska på Kryssning! Så taggga till nu! Förhoppningsvis Olivia också.. eller hon SKA med varesig hon vill eller inte. Inga bang!
Sofia vi MÅSTE beställa hytt SNARAST! Bra, då säger vi så!


Sofia, snart vinglar vi runt på detta golv igen! Så värt!


På en fredag

Vet ni vad jag måste göra nu? Plugga! Jag orkar ta mig fan inte de!
Fattar inte ett piss.
aja imorgon blir det party! GOGOGOGOOOO!

Could we fix you if you broke?

Hey alla glada barn. Jag har intagit min plats i soffan och sitter och pluggar lite teckenspråk. Inte så nice med prov imorgon men det kommer nog gå åt helvete som vanligt. Well well.
En liten resumé av min dag:
Gick till skolan och var där ett litet tag. Drog sedan till stan för intervju till vårt projektarbete. Den gick galant! Sen kom vi en timme försent till fotolektionen men det var lugna puckar. Efter det vart det till att stressa hem till moi och äta middag för att sedan stressa till simhallen där det skulle vara luciatåg. Lukas följde snällt med. På väg hem fick bussen sopatorsk och vi vart tvugna att gå av och vänta på nästa. Fuck you Sl.
Men trots stress och annat dylikt så är jag glad. Detta tack vare vår intervju och att den gick så jäklans bra. Wiho.
Nej nu ska jag plugga! Ciao.
fint!

Lack man blir

Kul att jag skrev ett ilägg igår och så ba försvinner allting. Man blir ju alldeles lycklig.
Sitter i skolan för tillfället och ska upp till rektorn med Sara och prata. Bad girls. OOOooh. Heidåååå


Nu ska ja leva livet, ja leva livet

















ooopsi missa träningen.. men här har ni lite bilder. Bara för att jag är så less på livet.
Men ibland är livet bara för underbart!!

PUSS

Hej hej hej hej !
God morgan i stugan.
God morgon kära kamping gäster.
Idag ska jag ta med system kameran till skolan, idag ska det fotograferas. Reklam bilder!
Har inte så mycket tid att skriva men jag mr bra, kan berätta att jag drömmer s otroligt mycket nu för tiden.. men kommer aldrig ihg dem, jag minns att jag drömde om fjällen och att sandra hade rosa kinder och läppar att sonny fixade min mobil. Så drömde jag om en låt också.. haha knaaasigt!
Puss på reeej!


TV taught me how to feel

Just nu känner jag att mitt humör är så långt ner det kan komma i princip. Känner för att gräva ner mig och aldrig komma upp typ. Sitter och lyssnar på musik, eller spotify reklam för tillfället vilket kanske inte är sådär jätte roligt. Lukas håller på att montera ihop en tv-bänk, jag har redan get upp.
Idag har jag och Linda varit i stan och fixat med vårt projektarbete. Börjar bli lite roligare nu. Äntligen. Aja nu orkar jag inte skriva mer. Ska tjura lite och prata med Sandis. Sen kolla på film kanske.
Heido.

Green street Hooligans

Tjoo Majs!
Sitter i min säng med en billys. Lätt värt! Ska snart kila till sminingen trotts att jag nyss kom hem från skolan. Vi började titta på Green street hooligans på mediakunskapen. värt de med!
Snart är det bara en vecka kvar av sista höstterminen någonsin i gymnasiet. sheeeet! galet! Eller gallet som Christovald säger, hahaha.
aja majs, ni får ha det så bra nu, måste pysa!

Svenska är roligt


Projekt

Idag har jag och Linda verkligen kommit igång med vårt projektarbete. Så jäkla skönt. Kommer nog bli bra. Vi har jobbat med det nästan hela dagen. Ikväll ska jag, Lukas och pappa hämta Lukas grejer från Mio han beställt. Wihiohoh. Jag är hungrig. Men orkar inte hämta nått att äta. Sug min. Om man ändå hade en betjänt. Det vore rätt så awesome.
Bye!

Kära fans

Så vart det måndag. Och jag har äntligen fått sova ut. riktigt jävla underbart! Vaknade kl 8 och ringde till tandläkarn och sa att jag var sjuk så jag kunde inte komma. Givitvs är jag inte sjuk, orkade bara inte gå upp för att vara hos tandläkarn tjugo i nio..Sen somnade jag om så sött och sov till halv två !
Snart är det träning, känns skönt att va utvilad till träningen nån gång :)
Ni får ha det så bra, för de ska bannemig jag ha!


Två Bilder från i lördags



Tre bilder från förra lördagen



Uppe med tuppen

Snart börjar skolan. Och jag sitter här, redo att gå. Har nog aldrig hänt att jag är klar så tidigt att jag hinner göra någonting annat innan jag ska gå än att stressa på mig kläder...  Mina grannar är vakna och håller på att greja i lägenheten. Fan går dom upp så tidigt för? Visst att det är måndag och folk ska jobba. Men det låter inte som att dom ska till jobbet. Men vad vet lilla jag. Lukas den majsen ligger och sover som en stock. Vill också. Efter skolan ska jag fan sova.
Kom just på att jag glömde sätta på mig min ring efter att vi bakade pepparkakor igår. Tyckte väl nått saknades. Har gått och känt mig naken sen igårkväll.
Nu ska jag kila. Ha en bra dag. love.

Fullt ös

Godkväll. Dagen har varit fullspäckad med grejer. Möten hit och dit och pepparkaksbak och så vidare. Mysigt må jag säga. Imorgon börjar jag 9. Tagga till! Nej för helvete. Jag. Vill. Inte. Vi har för i majs studiedag!!! Då ska man inte vara i skolan. Då ska man vara hemma och studera.... Men jag kan ju inte svika min klass <3 .
Nu ska jag spela spel på Lukas mobil. Sen sova. HIhihihiih. Pussisar.
Här har ni min fina älskling. <3

Kär i en ängel

Tjo fan!
Om en halvtimme ska jag befinna mig hos farmor och farfar..ganska så lagom segt!
Men igår då, vilken jävla lång dag. mycket som händer nu, de går bra nu. haha.
Steg upp kl 09.00 och rörde mig in mot firören kl 11.00 hade jag klipptid. Håret blev kortare..15 cm kortare...!!!
Efter klippbesöken bestämde jag mig för att gå in på nk för att titta lite på väskor. TUR DE! För när jag kommer in så sitter ingen mindre än Håkan Hellström och signerar sin bok! Shit pommes assååååå! så jag gick så nära som möjligt och stod där som ett fån, men det är inte varje dag man får träffa Håkan. Majs! :D
Sen var det julfika hos mormor & morfar och sen bar det av till fjäderholmarna med hela tjocka släckten. där satt vi i tre timmar och åt mat. Ganska så långtråkigt.
Efter det  åkte jag hem till Sofia där det serverades vin. vin vin o vin, vid tio drog vi oss mot entorage och partyade söder sen blev det fyllekäk på Max hos Sandra! :)
En bra dag.


Såhär söt va Håkan igår dåraaa !

Godmorgon mina sköna

Att man ska behöva bli arg! Idag ska jag på HLR-kurs i Nyboda klockan 13.00. Men tror ni att SL funkar eller? Inte nog med att deras bussar och tunnelbanor och allt bara fuckar ur på vintern men nu ska tydligen hemsidan inte fungera heller. Jävla SL. Dom vill mig någonting dom där idioterna alltså.
Annars då? Livet rullar som vanligt. Ska strax upp och sminka mig lite och sådär för att sen gå till bussen som jag inte vet när en går.
Igår när jag kom hem till Lukas efter jobbet så hade hans mamma, hans moster och Calle fixat massor så nu ser det ut som en lägenhet. Faktiskt jättefint.
Jaja smell you guys later. Ciao.
snygga tjejer!

Hej majs

Lite pics från sjukhusvistelsen. Jobbig natt det där. Ikväll vankas det jobb men innan det ska jag äta pizza med Lukas, Lukas mamma och Calle. Adios.

Juste..

... hej hej hej hej hej hej hej!
Glömde bort er kära fans. Föööörlåt!
Idag sover Sandra här, mys.
Hon är irriterad på allt just nu och sa just majs. Majsigt!!
Såå vad tror ni blir det en hel natts sömn eller kommer jag väckas av allt snarkande? ( ta ingen skit sandra)
Så sa hon nyss: Vad är det för dag imorgon..
Hallåååå har hon alla hästar i stallen? Det är för fan FREDAG!
För det vet jag för att då ska jag och Olivia ha mys med chirre & dirre! mm-mm-mmmm!!
Nu ska jag fan-i-mig sova annars kommer jag vara helt död imorgon!
God natt kära fans!


Sandra i ett nötskal

Fundering

Dålig update här alltså. Tänkte hitta på fett mycket orsaker till denna tomhet, men orkar inte. Varken jag eller Linda har väl orkat bry oss. Hehe. Sorry fans, men give us space! Nej men annars då? Livet rullar på som vanligt. Skola, jobb, PH och så vidare, det gamla vanliga liksom.
Idag är det första december också! Vilket betydde 1 avsnittet på Mysteriet på Greveholm. Jag och min syster ska kolla varje morgon (nästan) tillsammans. Även fast vi sett Greveholm typ sisådär en miljon gånger. Bästa!
Imorgon är det torsdag. Min hatdag i veckan. 08.00 - 17.30!!!! Seriöst vem fan gör så jävla långa dagar? Jag vet att jag typ klagar varje vecka men snälla rara. Dessutom är det dom absolut tråkigaste lektionerna också. Herre, hur ska jag överleva?
En ska jag har tänkt på är att hur awesome skulle det inte vara om man kunde ba plocka ut sin hjärna ett tag och sätta den på laddning typ? Då skulle jag kunna plocka ut den innan jag sover så att jag slipper somna med sprängande huvudvärk varje kväll och så att jag slipper ha massa knasiga mardrömmar nästan varje kväll. Skulle va så jävla skönt att sova att jag vill försöka. Sen skulle det ju vara så bra för då på morgonen när man vaknar och stoppar in hjärnan igen så är den helt fulladdad så man är aspigg och alert! Alert är för övrigt ett så himla fult ord. Usch, hör på det... Alert.
Nu har jag kramp i fingrarna. Sov gott!

RSS 2.0