Död

Idag mår man som man förtjänar. Helt jävla död. Nu ska jag sova. Godnatt!

STUDENT DAGAR

God morgon!
Hjälp vad jag drömt tokiga saker inatt, blir rädd för mig själv tror jag.
Trode det skulle bli finare väder idag.. så frågan är ju vad man ska sätta på sig.
Idag tar Anna och hela nacka gymnasiums 3or studenten!! Grattis till er!! :D Lycka för fan! Så ikväll ska jag hem till Annisen och fira henne! Men först in till stan med Linneorna och köpa något fint till henne!!
Men först och främst är det skola, där ska vi få fika :)



Sötis Anna för massa år sen, men idag tar hon STUDENTEN! Duktig tjeje!!

Genomskinlig

Nu har jag legat inne i min säng hela, hela, dagen. Knappt rört mig alls. Jäkligt skönt måste jag säga. Snart ska jag ta bilen till linda och sen ska vi åka och sola. Känner mig genomskinlig just nu.
söta tjejer. love you.

Pics

Här var lite bilder från i lördags när vi firade Linda. Nu ska jag fortsätta med min religion. Blä.

The truth is


LEON

En av tidernas bästa film.

GRATTIS BÄSTA FINASTE VÄN!

Jag älskar dig!

Idag är ingenvanlig dag



För de är min födelsedag!!

Sista året som ung och dum tonåring!

Inatt får jag sällkap

Ganska så menigslös dag. ganksa så ovärt att sitta i skolan och vänta på lektion i två timmar som inte blir av. Ganska så kul att det är fint väder iaf. Snart ska jag till träningen och sen får jag sällskap ikväll. Majsis!



Bilden från denna dag var dock inte lika meningslös som idag. Lite sommarkänslor sådär. Imorgon är det fredag!

In the sun

'Cause if i find
If i find my own way
How much will i find
If i find
If i find my own way
How much will i find
If i find
If i find my own way
How much will i find
You...


Tidsfördift

Sitter och fördriver lite tid med att spela tv-spel och fan vad lack jag blir när jag dör. SUCK. Kan lika gärna gå och dö i verkligheten eftersom jag suger så hårt på det här. Och inte blir det bättre av att mitt tangentbord är helt fuckat. Nej men nu ska vi inte vara sånna. Imorgon är jag ledig, igen. Så jävla värt att man tar studenten i år och typ går runt och är ledig hela tiden. Awesome! Denna vecka är typ hur chill som helst och i helgen ska jag göra massa skoj som jag bara längtar satan efter. Wiiiiiiiiii. Min bästisfestis fyller 19 år. Hur majs. AS MAJS! Nu ska jag fortsätta spela. Sovgott.
saknar dig.


ÄNTLIGEN!!!!!!!!


VI ÄR KLARA MED PROJEKTARBETET! WIIIIIIIII!!! FRIHET!
LYCKAN ÄR OBESKRIVLIG!

någonting mindre glatt är att jag råkat spilla ut ett fullt glas cola över mitt tangentbord på min stackars Mac. Sadface. Så nu går det fett trögt att skriva för att dom klistras fast när man trycker ner dom. Dumma.

För jag är lycklig


Nu jävlar ska jag chilla galet som bara en student kan ända fram till studenten för jag har inga fler uppgifter kvar att göra! Och om jag motförmodan skulle få de tänker jag skrejka! Fan att jag öppnar word igen efter det här! Nu jävlar ska jag leva livet!!!!!

Puggfyfaaan

Okej seriöst nu, jag har 1 uppgift kvar att göra. en enda uppgift i hela satans skolan. Sen är det chill resten av livet, eller iaf fram till studenten och sommarn.. Då tycker ju jag såhär att jag jag inte bara jag göra den så jag blir klar? men nej jag ska alltid ha massa undanflyckter.. Ska bara göra den sen skiter jag fullständnigt i om det blir bra eller ej!

Har ganska så mycket saker att se fram emot nu! På lördag fyller jag år, whii. Det ska firas!! Sen veckan efter fyller malin 20 och då blir det fest i hela huset. Veckan efter det tar jag STUDENTEN!! Plus att vi ska fira mig igen med släckten den helgen. Sen om inte alls så farligt jätte länge så åker jag och ett par sköna brudar till Rhodos i TVÅ veckor!! ooooh så spårat och jag är så fruktansvärt taggad. Tänk att vakna på morgonen sätta på sig bikinin, äta sin frukost och sen röra sig ner mot stranden, känna värmen och solen som gör dig gyllenbrun. Fuftmaddras på havets vågor och lunch i skuggan. En after beach på balkonen och sen en reeeeedig utgång på det. I två veckor. Man kan inte annat än längta!!


Födelsedag 2005 - grönan med sandra och olivia!

Födelsedag 2006 - simtävling i Halmstad

födelsedag 2007 - vetefan vad jag gjorde men bilden är från födelsedagen iaf
Inga bilder från 2008 & 2009

födelsedag 2010 - 18 barre, utgång och fest på en helg. Väldens bästa födelsedagshelg var det!!

you wouldnt


Måndag

Nu ska jag plugga, ska plugga in i det sista så jag kan vara så jävla nöjd över mig själv på studenten! Idag är jag på gång idag är jag pepp!
Så ska man ju börja med uppgiften då..



Sandra hon är söt hon. yoga är bra det lärde vi oss idag när jag var på hare kristna med klassen. hare hare kristna! hahaha

Godnatt

Kom just på att jag inte kollat på bilderna från förra helgen, frågan är då vill jag ens göra de?? haha ska skynda mig upp till rummet och göra de tror jag!
Har suttit hela kvällen och gjort min religionsuppgift. Det gick inte alls bra, känns inte så bra nu och jag orkar verkligen inte gå upp och sova. Men imorgon är det sovmorgon till tjogo i tio, whiii!
Godnatt sötisar

Fredag i bilder

Detta är min fredag i bilder. Mycket vackra må jag säga. Nu ska jag sova en stund. Godnatt.

Ingen tummen upp för denna lördagskväll

Har otroligt tråkigt måste jag säga, första lördagen på läge jag känner att jag verkligen har dö trist. dö tid hemma helt ensam, kan ju erkänna att en lördag kunde varit bättre. Sandra kunde inte komma heller. Lite ensamt lite dystert, lite deprimerade. Om en vecka fyller jag 19, jag ser ljuset i mörkret nu. Ska nog göra lite popcorn

Lalala lalaaa laa

Sjunger jag just nu. lite slitet sådär. Har inte varit såhär bakis på läge..kan nog bero på dålig sömn?
Idag har jag dryckigt cola, duschat av allt äckel, skrubb hela paketet och sen så har jag städat mitt rum. Duktig flicka!
haha måste berätta om min ootroligt glamorösa middag idag, tänkte lyxa till det lite eftersom att jag är ensam hemma och för att jag hade inte ätit någonting sen nudlarna inatt. Så jag sätter in potatisar i ugnen, börjar koka majkolvar och sparris, kycklig finns redan i kylken färdig. Tänkte att aa det här kommer bli gött men potatis jäveln blir aldrig klar och sparrisen blev svart och gud vet vad. Jag säger det en gång för alla, JAG KAN INTE LAGA MAT! och hur värdelöst är det inte att lyxa till det helt ensam?

Har hög musik och sjunger som bara den, väntar på att sandra ska dyka upp och förhoppningsvis Olivia lite senare, de blir mys!

Sliten tjej

Ja.. Dags att dra till jobbet då. Majs.

Inte okej

Idag mår man som man förtjänar. Jävlar i majs vad mitt huvud värker. Inte okej. Kvällen började mysigt på Hellströms med massor av sötisar. Sedan hamnade vi på Gaudi och skaka loss lite grann och där efter var det Tempel ett litet tag. Dock vart ju två filurer utslängda så vi drog vidare på efterfest i Älta. Segt men lite skoj. Linda, jag, Oscar och Danne drog hem till Danne på morgonkvisten och käkade nudlar sedan däckade vi i Dannes säng. Nu har jag just kommit hem och försöker tagga till lite innan jobbet. Inte det roligaste att gör när man är bakis kanske.
Bilder kommer senare! :) puss på er majsungar.

Utgång på ingång


Party rock is in the house tonight

..Everybody just have a good time!
Hej vänner!
Fest ikväll, överskriften säger allt va.
Tänkte ta lite bilder på webcamen men det blir bara cp såå fick skita i det sörrni!
Ikväll ska jag festa, som vanligt. Efter skolan stack jag och Sofia till Snaps och träffa Adam, Sandra, Olivia, Malin och Felicia det va glassigt, så glassigt så vi gick och köpte glas. japp
Nu spelas highway man på radiooooooo OM man blir taggad!! Gaaaalet!


Slänger in en galet party bild. Suddigt, dans, alkohol <3

But I might drink a little bit more than I should tonight

I kväll blir det utgång med mina finaste majs! Nu efter skolan ska jag dra mig in till söder och Hellströms för lite mys med Felicia och co. Sendan blir det taco-fredag, som jag längtat! Och därefter utgång som sagt! Hoppas alla har en majsig fredag!

finaste Oscar som jag ska träffa idag! :)

BANKRÅN OCH KÖRKORT

Jag är så glad just nu! Wiiiii. Jag har tagit körkort! Woho. Känner mig som en ny människa. FRI SOM EN FÅGEL!!!

Vistelsen i Flen blev fan inte som jag tänkt mig. För er som inte har hört nått om händelsen i hålet Flen så var det ett bankrån där igår. Brutalt var var det var. Läskigt. Jag som har otur i allt hamnade såååå klart mitt i alltihop och jag blev skakis som ett litet asplöv i höstvinden. Jag var redan nervös inför min uppkörning (som jag för övrigt skulle ha en timme senare) och att få en k-pist och en AK5:a riktad emot sig på 2 meters avstånd gjorde inte saken bättre. Självklart att dom skulle råna banken just den dagen, just den sekunden jag befann mig precis där. Och någon frukost fick jag inte heller för den delen.
Uppkörningen blev framskjuten till kvart över 4 så jag och lilla Flen han lugna ner oss.
Måste bara säga att folket på Hasses är bäst. <3
Nu ska jag prata betyg med min fotolärare. Adios.

Hej och hå!

Nu sitter jag och pluggar igen, idag går det bättre har lyckats skriva lite mer än igår så ja jag är nöjd.

Idag var vi alla treor som sagt ute på Kärsön, haha vi trodde vi va så jävla grymma (dock va vi de också!!) Men vi kom sist. SIST! Herregud hur kunde det sluta så, fattar ingenting här borta..
Nu ska jag fortsätta och plugga och äta kakor och hoppas på att Olivia ringer mig. OLIVIA DU SKULLE RINGA MIG JÖÖÖ! dör lite grann här borta..

pallar inte ta nån bild.

Trött

Åh gud! Jag är så jävla trött!  Vill bara ligga kvar i sängen forever!!!! Jag sitter just nu och lyssnar på Victoria Maggio i hopp om att bli lite piggare. Funkar inte så bra. Nu måste jag sminka mig lite så jag inte ser ut som ett offer. Adios.
Bjussar på en gammal bild på mig och Fellan en helt vanlig vardagnatt på väg hem till Oliver. Miss it. Enjoy! 

Allert

What's up med detta väder? Det gör mig galen! Ena sekunden fullkomligt öser det ner för att i nästa sekund bli skinande solsken?! Underligt. Vädergudarna får fasiken bestämma sig snart. Är ju skitsvårt att välja kläder liksom. Nu ska jag sova för i morgon måste jag vara allert! Haha gud vilket hemskt ord, allert.. Ja ja. God natt från lilla mig!

Dagens

Så va årsredovisningen klar. Pluggat som en jävla dåre idag. Det firades med ÖL. Värt!! Nu är det bara att fortsätta med pluggandet då, fast om jag ska vara helt ärlig tror jag inte jag kommer ens röra uppgiften ikväll, men mammas fika som hon köpte till mig för att jag skulle plugga, de dee kommer jag absolut röra!

Märkligt väder vi har här i sverige också..tycker ni inte de? asknas. Imorgon får det fan ta att bli bättre, då bör det av till kärsön med skolan för att tävlas lite inför utspringet. Fast tror redan sista platsen är resarverad till oss.
De va väl de jag hade på hjärtat idag. Puss å hej!


GODNATT


I-landsproblem

Dagens i-landsproblem har uppståt. Jag måste ha cola. Men som alla vet, öser det ner ute. Så frågan är ju om man ska ta och kriga till affären? Orkar inte resa mig ur sängen egentligen. Men... måste... ha... cola.. Suck.
Jag blir så trött på skolan. Jag har så djävulskt mycket att göra att jag snart går under. Till i morgon har jag miljoner saker att göra, så borde plugga. Men det är så mycket att jag inte vet vad jag ska börja med. Vi får se hur det går.

S L I T E T

Jag fryser, har gjort det sen igår kväll. Herrejävlar så slitet. Påsar uder ögonen allt! Så äre, sånt e livet mina vänner. Man behöver kanske inte komma hem på småtimmarna varje helg men vad gör man inte om man älskar att festa?
Snart fyller jag 19 och det ska firas och det ska festas, snart är det även studenten och DET ska firas och festas. Ska fanimig inte kunna prata, gå , äta dagen efter så jävla död ska jag vara dagen efter och så jävla party ska det bli! Mitt mål! hah!! Snart är det Grekland och där ska det fan festas som aldrig förr, två veckor fest! Chek! Seeeeen lär ju mina ögon hänga nere vid hakan men vad gör det för jag är ju ändå arbetslös och har inte ett skit att göra,så sägen passar bra i höst!


Mitt hjärta blöder


Sliten söndag

Idag har man mått som förtjänat. Eller nej, har mått bättre faktiskt!
Går kvällen var misslyckad-lyckad. Började på Wokhouse med Linda, Sofia, Micke och John och slutade på Tempel med tidigare nämnda, Oscar och hans vänner. Stötte även ihop med Ludde av en slump och det var riktig kramfest igår alltså.
Juste, kvällen slutade inte alls på Tempel utan i Älta... Kom hem vid 06.30 i morse och var tvungen att gå upp lika fort som jag somnade ungefär. Men det var nice ändå.
Just nu sitter jag och tittar på hockeyn och ska försöka plugga. Fast som alla vet kommer det inte att ske...
Här kommer lite bilder från gårkvällen!
finisar!
deppigt folk
Andreas och Makok
Micke och Sofia
Danne och Linda
däckad Makok hah!

Lördag

Dagen har än så länge spenderats på jobbet. Så jäklans stressigt! Nu är jag äntligen hemma och vi har min pappas faster här och ska snart käka middag. Efter det blir det utgång! Dock var Lövet liiiiite dålig på att planera, så systemet han stänga innan hon kom dit. Great. Jaja det löser sig nog. Hoppas alla har en fin och galen lördag. love.


Ikväll blir det utgång



Men först KM och 50 frisim!

JUNO

Idag har jag vart så sjukt seg att det är helt otroligt. Jag somnade på min första och sista lektion som var religion, sen när jag kom hem somnade jag i soffan. Började sedan kolla på hockeyn Sverige-Tjeckien men somnade efter inte alls lång tid också. Nu sitter jag uppe i mitt rum och tittar på Finland-Ryssland och min hjärna känns som mos. Efter matchen ska jag titta på Juno och sedan sova. Jobb imorgon 11.30-15.30 och efter det utgång med mina fina tjejer!

Godmorgon

Uppe med tuppen. Redo att möta världen.

Yes


Fuck Life


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig


Dagens


Lunch i Vitabergparken. chill .
trött som fan. Imorgon blir det att ta nya tag med skola, träning , allt!!
Sååå jävla rätt med sommarväder!

That feeling

Godnatt.

Igår



Gårdagen var bra, började i Eriksdalsbaden kl 08.00 och slutade på donken vid 04.00.
Två guld. Flera priser.
Min kusin Moa Konfrimerades i Katarina kyrka, mycket fin. Sen blev det en snabbis in till stan med mor och far och vi köpte min STUDENT KLÄNNING! ohyes nu kan jag slappna av lite. Sen bar det hem till Moa för att fira. Lunch, presenter och glass. Vi nio tiden kom jag hem till Sandra där jag, Emma och Sandra mumsade i oss jordgubbar och rose. Sen stress in till Gaudi där Elin och Martina hade sitt tjejevent. Det bjöds på cosmopollitan och en manlig strippa, de gillas!!
Drog vidare med Sandra, Emma, Cicci och Lollo till Pure där det minglades och dansades till stängning och sen såklaart vidare till donken för att fylla på magen.
Ingen jätte specielllt men jag hade det trevligt må jag säga.
Vaknade vid halv tre som så väl behövdes haha sömn är min kärlek. Så snart ska jag väl ta mig ur sängen och äta massa massa massa sen ska jag träna och träffa Olivia.

Knasigt

Igår när jag gick hem från bussen sisådär vid halv fem tiden var det ljust ute och de fick mig att tänka på en kväll som inte alls känns så jävla länge sen, en natt när jag och sofia dansade loss på Laroy medans snökaoset utanför var galet. En mycket konstig kväll med oväntade händelser.men kul. Hemgången var som igår och va väl på väg hem från bussen vid halv fem men då var det långt i från ljust ute långt i från att gå hem med bara ben och en skinjacka. Den vägen hem från bussen var ingen väg, de va ett snötäcke och man såg varken trotoaren eller vägen man visste inte riktigt vart man skulle gå och vipps så ramlade man ner för trotoaren.. Känns väldigt konstigt att det är så stora kontraster. Va det verkligen så länge sen? Om 4 veckor tar jag studenten, då är det sommar. Det va nog rätt längesen. Det känns som om inte jag vill att tiden ska gå så himla snabbt..


Bästa


Soft vecka. Fredag hela vecka. I tisdags hade jag troligtvis en av mina ABSOLUT bästa utgångar i historien = MIN STUDENTSKIVA! Otroligt roligt hade jag och vill tacka min klass och mina underbara vänner som var där och gjorde kvällen super!! Olivia har redan lagt upp bilder sååååatteeeee jag behöver inte.. hehe. Inte mycket sömn men väldigt värt!

Idag var en chill dag, hittade en studentklänniing som jag hoppas på att mamma gillar så att vi kan köpa den! hoppashoppashoppas!! Imorgon ska jag tävla och sen är det konfirmation och sen utgång. En bra dag helt enkelt!! 4 veckor kvar till studenten då. TAGGAR SOM FAN! Känns ändå väldigt sorligt. Va fan ska jag göra sen? mhää! Men den dagen kommer bli galen, GALEN!

Nu ska jag pröva min baddräckt och sen sova.


Mina två söta otroligt bra vänner också kallade mina klasskompisar. Vi är ju allt för bra! Vad skulle vi göra utan varandra? (: <3

Finis

God kväll. Jag har just tittat på Easy A med Ida och vi ska strax dra oss in till stan för att käka middag och gå på bio. Keith ska också med vilket ska bli awesome. Vi ska se I'm number 4 men har inga stora förväntningar om att den. Nu ska vi fixa till oss lite grann. Ha en kickass fredag.
Ida och jag för 3 år sedan. Haha söta tjejer minsann!

Impossible

Pappa och jag sitter i soffan och kollar hockey. Sverige är bra. Snackar med Keith också. Han är lika bra han. Lite bättre till och med. Min dag idag har sugit så mycket att det är helt sinnes. Går dagen var dock så sjuk bra. Lindas skiva var det som stod på agendan och den var hur rolig som helst. Man kan ha kul utan alkohol konstaterade jag då. Och måste säga att jag har finaste vännerna. Älskar mina majsisar. Här kommer lite bilder, enjoy!
Älskar er finisar!

Huvudvärk och skiva

Jag skulle egentligen till skolan. Men hade sådan huvudvärk så skippade det. Skulle egentligen pluggat istället, hemma. Men skippade det också och sov istället. Måste tagga till inför ikväll då det är Lindas skiva! Ska dock bli en kort och nykter kväll för mig men det ska fasiken bli kul i alla fall!
Igår träffade jag världens bästa Ida. Det är obeskrivligt hur mycket hon betyder för mig. Love you.
Nu ska jag käka taco-paj och sedan göra mig i ordning. Ha de gött.

Dead


RSS 2.0