oliviamajs

Hej hallå där. Long time no see alltså! Nej men med mig står det fortfarande bara bra till. Jag undrar dock hur det står till med Linda Olsson, aka Shaky, som inte synts till på urminnes tider. Okej jag har fått info om att hennes internet inte funkar längre i Österrike (internetet som snodde från sina grannar vill säga). Men hon mår bara bra och lever livet som hon gör med jobb och fest. Jara.
Med mig rullar livet på i sin sakta takt som tidigare. Händer inte så jätte mycket värt att ta upp för tillfället. En sak är att jag skaffat instagram, mitt namn där är ju då oliviamajs, passande eller hur? Tycker att alla små pluttar som har det ska ta och följa mig och säga till vad ni heter så jag kan ha lite att titta på på dagarna också!
Ikväll händer det grejer. Ja det gör det. Hoppas allt går bra bara. Wiiiii. Så här glad (se bilden) är jag nu av vissa anledningar.

Kisse

Här är "min" katt. SÖT VA?! God dag hälsar jag och katten. Nu ska jag kila till bussen. Japp, dom har nån form av kollektivtraffik här också. Men inte lika bra som i Sverige. Men det är lugna puckar i alla fall. Hejdå.

Tattoos & Mighty Boosh

Fredag då! Ja idag har jag och Amy vart på äventyr igen. Mötte upp en köpare (av Amys dator) nere vid en pub i hamnen, hoppade in i hans bil och flängde runt lite. Blev sedan avsläppta en ganska bra promenadbit från vårt palats. Men det gjorde inget. Sen har jag tittat på tatueringsbilder i flera timmar eftersom David och Dan har spelat xbox sedan klockan 14.00. SJUK TRÅKIGT ATT KOLLA PÅ. Så ja, jag har kollat på över 5000 tatueringsbilder. Brist. På. Liv.
Jag har just lagat en delikat middag bestående av fläskfile (tror jag hehe) och pasta. Jaaraa, mästerkocken Olivia vet ni. Oj klockan är visst 10! Sen middag alltså. Hehe. Ja men nu väntar lite avsnitt av Mighty Boosh tror jag bestämt. Världens sjukaste (och enligt mig tråkigaste) tv-serie.
Over and majs.

Oj oj

Jaha, två updates på en dag vad har hänt?!! Nej men såg ju att en anonym person vill ha mer uppdatering så det ska bli (vet vem du är älskling!!).
Just nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på pangpang och zombieskrik. Mina kära roomies (Dan & Amy), - Page + David, sitter och spelar Call of Duty Black Ops eller va tusan de heter. Det är ganska kul måste jag medge, dock skrämmer zombiesarna mig lite, hehe.
Idag var jag som tidigare sagt nere i hamnen med Amy och David + massa. Gick även på andra uppdrag med Amy. Hoppas bara att någonting artar sig..
Måste ju berätta att jag även har lagat en uuuuutsökt middag ikväll, eller ja David lagade, jag kokade bara riset. Har inte lärt mig så mycket mer än. Men det kommer mina vänner, det kommer.
Och imorgon är det fredag. Kan ju bara inte bli bättre!

Carpe Diem

Ahhh men vad är detta? En bortglömd liten blogg? Sorry folks för dålig update. Men tro det eller ej så har jag haft mycket att göra senaste tiden, så som att;
hänga med vänner, åka på middagar, lekt med tunnor, varit på bio, festa, spela biljard, bowlat, titta på tv och spela wordfued. Låter inte så mycket i era öron kanske, men för mig som är van vid att ligga på soffan har det vart en hektisk tid ska ni veta. Igår sa min syster till mig att gå och skaffa mig ett liv. Detta på grund av att jag hettsade henne till att spela wordfued med mig, hela tiden...  Så idag ska jag ha ett litet liv, ja de ska jag.
Just nu ligger jag dock i soffan, hör och häpna, och ska strax gå och sätta på mig mitt lilla face och sedan bege mig ut och fånga dagen! Jag och Amy ska ner till hamnen och möta David + klasskompiiizar. Sen ska vi hitte på lite annat skoj.
här vänner, här är mina vänner och en hund.

Spelkväll

God kväll! Jag sitter på golvet i vardagsrummet eftersom alla sofforna är upptagna. Igår hade vi spelkväll med "familjen" här så jag var uppe i Strombi. Spelkvällen resulterade i att alla var stupfulla och alla grabbar klädde av sig halvknakna. Sen endel helt nakna. Kul var det i alla fall. Men nog om det. Haha.
Idag har det varit hur bra väder som helst. Molnfritt, strålande sol och cirka 20 grader. Klagar inte. Jag var nere i hamnen och åt glass och bara var med Lauren, Jess, Shannon, David, George och Chris. Imorgon väntar lunch/middag hos Sally och Jeff (Dan och Davids farmor och farfar).  Jaja dags att kila. Ha en bra lördagkväll.

Lördag

Hej Världen.
har haft en upperligt seg dag, har bara varit hemma och chillat, städat lite, sovit och ätit mat men snart ska våra lata rumpor förflytta oss ut,betala hyran, köpa ny mobil,  sätta oss på fiket och sen troligtvis skridskor och kanske Art on snow på Sliver Bullet.
Gårdagen var rolig. Vi startade på Kulan och avslutade på gatz som vanligt, jag skakade rumpan på dansgolvet hela natten lång sen blev det hemgång med Carl och Emma med den traditionella kebaben. Japp Linda kommer bli fet.
Fruktar att börja jobba imorgon..

Fredag

Tjo blogg!
Nu är det fredag och det innebär att jag bara har en ledig dag kvar på min ledighet.. Sen börjar högsäsongen och det riktiga tuffa jobbet , Kommer bli hårt men roligt!!
Livet rullar på ganska bra här nere. Hade en av mina bästa dagar i måndags. Strålande sol, lång lång lunch i solen eller rättare sagt vi satt ute och solade hela dagen, tills solen inte lyste där längre. Det blev några öl och det rullade in lite roliga människor. After ski på de och jag va lycklig! Igår va vi i Saltzburg, en mysig stad där Mozart växte upp, där blev det lite shopping och fika och Donken! Riktigt härligt att få va i en stad igen.
I tisdags var det pimps and prostitude tema på Haeggbloms, riktigt bra drag med dragna människor som va utklädda riktigt härligt. Själv va jag pimp!
Nu ska jag fixa mig inför kvällens bravader, det är ju ändå fredag (:

RSS 2.0