Sol

Det är så jäklans bra väder nu, blir alldeles glad i själen när jag sitter här ute på balkongen, typ. Så glad att jag till och med sa ja till att jobba ikväll när dom ringde från jobbet nyss. Jag som skulle träna kom jag på nu. Jäkla skit. Jaja... En annan sak jag blir glad i själen av är att i morgon kommer Daniel hit, och Ida också för den delen. Ska bli bäst att spendera helgen med de sötnosarna! Wiho.
Igår efter jobbet åkte jag och solade lite med Linda och sen vart det nästan direkt ut på krogen för att möta upp fina Fredrika och hennes vänner på Hellströms och sedan dra till Entourage och möta upp Olivia och Ellen med vänner. Skojskoj.
Nu blir det att duscha och göra sig i ordning tror jag bestämmt.
love



Här är finisarna!


Det finns mörka dagar också

Livet.. jag vet inte. Brukar sitta och tänka på hur underbart mitt liv är och hur otroligt roligt jag har haft i mina dagar. Och jag älskar mitt liv också, ibland händer det alldelses för mycket roliga, random, tokiga och allmänt jävligt värda saker men just nu känns det rätt tomt. Det händer ingenting, jag gör samma saker om helgerna och visst har jag skitkul men vad mer? Sitter och degar om dagarna och väntar tills jag får åka och träna men när tiden väl är inne åker jag inte iväg och tränar. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Vet inte vad som kommer hända. Allt känns bara så meningslöst, ingenting som är planerat. Jag som brukar älska att leva!! Tittade på alla bilder ifrån Rhodos, det känns så fruktansvärt långt bort nu och kan inte riktigt fatta att jag varit med om allt det där, hur lyckliga vi ser ut att vara och att vi faktiskt bara lever livet som det ska vara, ingen ånger, inga planer, ingen som säger vad man ska göra utan bara leva. Bilderna från i sommras, då leendet var äkta istället för ett jävla spänt leende man pressar fram idag. Och varför är det så att när man festar utomlands eller inte på hemmaplan, att alla kan släppa loss och vara sig själv och ingen annan och på riktigt inte bry sig om vad andra tycker, för varför ska man bry mig om någon man aldrig träffat förut som man inte känner och inte snackat eller snackar med? Då har man som alldra bäst och man har det som roligast, då blir man lycklig. Varför blir det aldrig så här? Stela människor som försöker vara något. njaaa inte riktigt min grej.
Snart åker jag iväg till Alperna, ja då händer det någonting iallafall, nytt liv, nya människor och nya festupplevelser. Som Sandra säger, då ska vi släppa loss och eftersom man är utomlands då är ju det okej, eller hur? Önskar att man kunde tänka detsamma här hemma. Att kunna prata med någon på stan utan att bli iditotförklarad. Ibland går det. men bara ibland.
Nu handlar inte allt bara om fest utan om själva livet också, anledningen till att fest blir inblandat är för att fest är en stor del i mitt liv och det tänker jag inte ta bort för fem öre!
Vill nog bara ha sommar. värme och snygga människor.

Hungrig

Har just kommit hem och tryckt i mig köttfärssås och spageti och ska snart kila till stan för lite ärenden och sedan träffa min fina Ida. Vi ska käka middag och gå på nått skoj event tror jag. Kulkul. Sen sover hon här hos mig i natt, sovsällskap i mitt hjärta. Jag måste nog äta en macka eller nått nu för jag är fortfarande hungrig. Har nog aldrig hänt att jag är hungrig efter att jag just ätit..
Smell you latero. love





Sunset

Godkväll! De senaste dagarna har bjudit på det mesta. Fest, chill, jobb, skratt, död och allt gud vet vad. Ida har också vart här och sovit hela helgen, underbart.

Lilla lillasyster

Dagen har spenderats till största del med mina fina vänner Linda, Ellen, Olivia och Freddan sen också Ellens vän Frida hemma hos Ellen. Vi fikade och snackade massor massor. Hur mysigt som helst. Efter det vart det restaurang med familjen då min syster fyller 18 år idag. Yepp, hon är en big girl nu. I morgon fyller hennes bästa vän Alice 18 också så då vankas det rejäl utgång! Plus att det är löningshelg, woop woooop!!!
Imorgon blir det att leta gummistövlar med min fruga Ida när hon slutar jobbet. Har dock hittat ett par superfina redan som jag vill vill vill ha. Nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag träffa Linda och uträtta lite ärenden. Ha de gött. puss





Grattis lilla plutten! Jag älskar dig.

Yes you fucking do


Dagens

Allt började i bilen
Den obligatoriska turistbilden
Vi fikade
Turistade lite i Örebro
När uppdraget var avlarat begav vi oss hem.
Hon är mr. Cool.
Då har man varit i Örebro, alltid något. Men kan säga att när Olivia gjorde sitt i nån timme gick jag runt på "Stan".. nja inte mycket till stan men det va mysigt. Imorgon ska jag mööta upp den filuren igen, finns fler uppdrag att lösas..dock inte lika roliga...

Klockan 9

Idag gick jag upp klockan 9, hör och häpna mina vänner! Detta var för att gå ut med min lilla vovve. Sedan hade jag tänkt att vara uppe men det finns ju ingenting att göra vid den tiden på dygnet, så jag gick och la mig igen och sov till 12 då en liten Daniel bestämmde sig för att störa mig i min skönhetssömn... Nu ska jag strax iväg på majs och sen ikväll kommer min käraste Linda hit och sover med mig för imorgon ska vi ut på vilda äventyr i fjärran land. Typ.
Nu ska jag kila! Puss på majs!

Fredagens bilder

Vi började hos Sandra med en mycket trevlig middag, egen lagade pizzor. Sen körde vi lite våghals, en riktig tjejig öppning på en kväll med tjejerna. Det blev taxi till Magenta och fest hela natten. Skulle mer än gärna berätta vad vi gjorde där men minnet räcker inte så långt.. Kul de hade vi i alla fall, de minns jag !! :D
Men idag är det tisdag.. Känner mig fortfarande lite hänging men ska ta mig ut ur huset och träffa Sofia, ska försöka införskaffa lite välbehövliga skönhetsprodukter och så blir det fika!
ikväll slaggar jag hos Olivia för imorgon ska vi på äventyr! Cio

Tack


Fredag

Nu ska jag ta pappas lilla bil till centrum och handla förnödenheter inför kvällen. Som Linda skrev blir det middag hos Sandra och tagg inför kvällens utgång. Måste kila nu. Hoppas alla har en kickass fredag!

Liteee så här ser jag ut i skrivande stund! Pussss på alla fina.

waowaowaowaaaoooooooo

Sitter och suger på en halstablet från Rhodos, vilken flasback jag fick som en mysig känsla även fast min hals dödar mig precis som förr. nästan lite kärlek.
Gårdagen var AWESOME! Galet bra dag, jag är mer än nöjd!! Dagen med chips och mys va mys och Daniel var bäst. Petter, veronica Maggio & Adam Tensta kom på besök!! Är det såhär det känns att vara lycklig? Det är inga prooblem. Såååå jävla braaaaaaaaaaaa!! Och Daniel va söt som socker <3
Min mamma kom precis upp dig mig och sa att vi ska åka in till haninge och hämta min mobil och och och att hon kunde köpa ett par jeans till mig. Det behövs vill jag lova, de gör det verkligen.
Ikväll är det middag hos Sandra, där ska det ätas och drickas alkohol haltiga drycker inför kvällens utgång, det lär bra kul!

Min farsa är rik ska vi hångla?

Planerna för idag ser ut såhär:
-Jag ska duscha
-Gå upp till affären och köpa chips, godis och dipp
-Åka hem till Olivia
-Äta chips, dipp och godis samtidigt vi kollar på Män som hatar kvinnor och dem filmerna
-Vid 19.00 ska vi möta upp Sandra för att åka in till Grönan
-Sen ska vi kolla på Daniel Adams Ray
-Efter de har jag ingen aning
Låter som en hyffsad dag tycker jag.
Igår Fyllde Klara 18 år, henne grattade vi dubbelt upp eftersom hon också tagit sitt körkort. Det blev först en biljard match mellan mig, klara och Olivia på ett lag och Olivia & Ellen på det andra.. vi förlorade men vi var ändå det bästa laget. Sen drog vi vidare till sjätte tunnan och sen till After, efter de drog jag och Olivia till Donken där en Ék så liten späd och vek klev in.. Chocken var på högsta nivå och jaaaaaa kvällen va helt klart vääärd efter de!! Kvällens tema va 2007 på något sätt..
Här har vi honom!
Och nämen titta var det här inte 2007 också..ibland blir bara allt liiiite för komiskt.
"Vi stod där med våra kära coca cola burkar plöttsligt i krig med våra kära turkar, du va det krig jaha dem svarta mot dem vita du sa"

Helgens äventyr

Här var lite pics från när jag och min underbara Ida var och hälsade på våra söta vänner uppe i Sandviken. Några fina dagar det där. Saknar dom små prickarna!

Tisdag

Idag är det tidags, skulle ha åkt och hämtat min mobil som har varit på lagning i hundra år. Äntligen ska jag få tillbaka den, mobilen jag haft nu sen Rhodos är riktigt jobbig att ha.. och eftersom att jag ska få tillbaka min mobil kollade jag igenom allt från mobilen jag har nu. herre vad roliga saker, alla fyllesms från Rhodos, ena sekunden står det kom till Pacha nån minut senare står det nått helt annat. Fylleskallar va vi och många oklara sms skickade vi till varandra någongång runt halv fyra fyra halv fem fem på natten när vi av någon konstig anledning hade kommit ifrån varandra. Men eftersom att Olivia inte är klar med någonting hon skulle göra så blev det inte så att jag kom iväg för att hämta den..får väl ta min tid till att göra de imorgon då.
Helgen som var va mycket bra. I fredags var det juu Håkan hellström. >såå fin och såå bra va han, inte för att jag såg jätte mycket men grymt var det. Det vill jag lova!
Sen i lördags var det middag hos Linnea. God mat och trevligt sällskap. Jobbet flöt på också. yeej.. I helgen är jag ledig, hoppas de dyker upp något skoj dåå.

Hälsning från Sandviken

Vi har det bra uppe i Sandviken och lever livet och njuter av underbart sällskap! Nu har jag inte tid att hänga här längre. Massor att utforska. Ha de gött! love




Toppen

Sitter och äter rostade mackor och dricker oboy, precis som förr. Härliga tider då man kom hem från skolan med nån kompis och mös. Jag får en mysig känsla i kroppen och som grädde på oboyen så är det sol ute!! Och ikväll spelar Håkan på Grönan, kan inte känna mer än lycka, lycka lycka! Innan dess kanske jag åker till Sandra och hjälper henne att städa, jag vet att jag inte svarat på smset men ska göra de så fort jag ätit klart.. hihi.
Helgen kommer bestå av jobb.. jobb och så middag hos Linnéa. Tror ändå att helgen kommer bli grym!
...Nu finns det bara två mackor kvar.. vill ha meeeeeeeeeeeeeer! aja hejsvejs.

Sandviken

I dag ska jag och Ida ta bilen upp till Norrland (Sandviken) och hälsa på våra små vänner. Fan vad kul det ska bli! Jag ska hämta upp Ida vid hennes jobb klockan fem sedan bär det av. Jag ligger just nu på min säng och tittar på min väska och funderar på om jag har glömt någonting... Men jag tror inte det.
Tidigare idag var jag inne i stan med Oscar och chillade runt lite på lite olika place. Mysigt var det.
Hoppas alla får en bra helg för det ska bannemig jag ha!!
Dessa goa grabbar ska vi få äran att träffa i några dagar!

broken funny lovely


Hej vänner!


Idag har jag varit ute i det helt jävla sjuka vädret, va inte torr någonstans kändes det som.. och frös som fan. Snart ska jag ut igen ska till frisören förstår ni.. lite nervös för jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Man vill ju ha en förändrig men vågar jag de?
Juste nu har jag tre jobb. Soft. Pengarna lär rulla in sakta men säkert ( får man hoppas)
Hejdå långa hår.. (hittade ingen bra bild på håret..) hihihihihi
mohahahahahahalalalalalalalalala

Aaaaaaaalanyaaaaaa

hahahaha får mig att tänka på massa roliga saker..knäppa, urflippade och otippade saker. De va kuul och samtalsämndet hela förra skolåret. BIG TIME! Me like.
Ska träffa mina brudar idag. De va länge sen vi alla sågs och jag har saknad vi tre såååååååå!
Nu ska jag hitta något som passar detta väder.. kommer inte bli lätt. ha-de!


..


Telefonmeddelanden

Är det inte typ världens hemskaste att spela in telefonmeddelanden till någon man inte känner? Gjorde det nyss och hej och hå så svårt det va.. majs, tror jag gjorde bort mig lite.. vill inte och det värsta av allt är ju att man inte kan ta bort det. Får hoppas att det låter bättre i personens som ska få dets öron än i mina.. haha.
Denna vecka är jag ledig, förra veckan var det jobb varje dag förutom lördag. Så det kändes ganska så jätte bra att sova ut idag. Så i veckan ska jag hitta med att göra lite saker hadde jag tänkt. Träna, träffa sofia och jossan, klipppa mig, fixa lite hemma, kanske ska gå på en arbetsintervju och på fredag blir det Håkan Hellström!! Som jag längtat. På lördag har Linnea sin avslutningsmiddag, hon ska till New York i några månader den fräckisen. I helgen är det också jobb lördag söndag... ska jobba helt själv.  hahaha det kan ju inte gå mer än fel. Nu ska jag äta sen vara tränare och sen träna själv.
Bild från i fredags
...........ringde precis från jobbet och ska upp och jobba kl 07.00 på tordag! Tummen upp för livet.

Mör

I dag har jag tränat för första gången på hur länge som helst. Det var så jävla jobbigt. Min kropp är så mör nu att jag befarar att den kommer gå sönder under kvällens gång. Jag sitter för tillfället och väntar på att Linda ska bli klar så vi kan dra hem till en liten Kim och titta på fotboll med lite boys. Mina föräldrar har surströmmingsmiddag här med några vänner och de t stinker så mycket. SÅÅÅ MYCKET. Vill gå och dränka mig själv i parfym. Hoppas inte jag börjar lukta illa bara. UUUUSCH!
Och nu orkar jag inte skriva mer eftersom  jag inte kan klicka på rätt tangenter eftersom jag skakar så myckert i mina händer. Nice. Ha en grym fredagkväll.

RSS 2.0