Tänndalen

Nu har jag äntligen landat i stugan här uppe i Norrland. Ikväll blir det Gulaschsoppa, basta och sängen för att ladda inför i morgon. WIwiwiwiiiii. Som jag har längtat!
Igår gick jag, Sara och Linda och fikade på Malmens efter skolan. Mysigt mysigt. En fredag att göra om. Efter gick jag och Linda en sväng till centrum för att införskaffa lite stuff. Köpte ett fint underställ. Hihiihihihi. Rosa.
Nu ska jag käka. Smell you later!

Shhhhh hon sover

Nej men tjenare i stugan där ute i kalla Sverige!
Nu är det såhär va, att Felicia ligger och sover bredvid mig så sött, hon har fanimig somnat och det va typ två minuter sen hon la huvudet på kudden, trött tjej det där.
Men hon laddar ju upp batterierna tills kvällens bowlings spleande. Ingen lek. nej nej.
Klockan är nu halv sex och när klockan slår halv 8 ska vi möta upp folket. Innan dess ska vi ha, plattat håret, bättra på sinket, gott på toa, satt på oss jacka och skor, satt oss på den mest irriterande bussen som aldrig tycks komma i tid och självklart ska jag ha väckt Henne också ;)



update: Nu snarkar hon också..
åh så helt plötsligt vaknar hon och ba "vet du vad?" hahahaha du är go och glad som en kexchoklad!

F-f-f-f-f-frrredag!

Hej alla glada!
Idag är det ju jätte fint väder, helt awesome!
Ska ta mig till skolan snart för att ha två lektioner. Det är inte jobbiga Fredagar vi har inte !
Sen ska jag fixa mitt SL kort och sen kanske en till sak och så ska jag möta Felicia! Vi drar hem till mig och sen ska vi möta upp Ellen o co för att fira att hon blivit stor. Pizza Hut plus bowling, det kommer bli grymt!
Skulle egentligen tagit en promenad såhär på "morgonkvisten" men insåg att de skulle jag inte hinna ;)

Men hörreniniii ni får ha en sån bra dag!


Charminga Ellen och Jag !

DAGENS LUNCH

Idag är det risgrynsgröt, gulaschsoppa (?) eller kroppkakor. Risgrynsgröt nu? Det är liksom inte jul nu. Gulaschsoppa är i och för sig gott men kroppkakor kunde dom väl skippat. Fyfan. Jag vill ha pannkakor.
Nej nu ska jag, Linda och Sara gå till matsalen. Sara dör av hunger.
Heydo.

På en tisdag

Eftersom att vissa männikor klagar på att vi inte skriver här tog jag tag i mig själv och började skriva. Idag är det onsdag, en mycket seg sådan. Ska snart röra mig mot sägen för inatt blev det inte mycket sömn. Det va ju tisdag igår och vad passar då inte bättre än att gå ut med några sköna brudar? Jag, Sofia, Jossan, Evelina och Asse kände för att festa upp vardagen lite så vi drog till ojojoj. Där hade vi mycket trevligt så senare mot kvällen drog vi till 54, en mycket lyckad tisdagskväll med andra ord! Det kommer upp bilder senare.
Trotts lite sömn lyckades jag ta mig igenom denna dag alldeles utmärk!
Imorgon är det torsdag, det ska bli en mycket bra tordag också!

Nu tycker jag vi släpper all ångest, all negativt och tänker positivt, Man känar ingenting till att bara deppa ner oss. Le för dagen och må bra, de tycker ja! Puss och godnatt

Fear


Hey Hey Hey

Tjenamors lilla värld. Igår firade vi Sara lite sådär mysigt. Hade glömt hur gott Pizza Hut är. Mmmm vill ha det nu. Efter den kulinariska upplevelsen på Pizza Hut tog vi bussen till Sara för att mysa. Saras mami hade bakat en tårta som var så jävla god. Dock var jag så mätt från pizzan att jag bara åt lite </3.
Amandas snälla syster kom och hämta mig och henne sen och skjutsade mig till Lukas. Somnade ensam och rädd vid halv 2. Nu har jag nästan typ just kommit hem och ska väl försöka äta nått snart innan jag åker till simhallen.
Måste också skriva en jäkla uppsats idag som jag har glömt att göra. Senaste inlämningsdagen var i fredags. Oooops. See you guys later.

Sara 19 år

Hey världen. Jag vet inte vad som är fel med lilla bloggen men uppenbarligen är det någonting. Vet inte heller hur jag ska fixa det så jag struntar i det helt enkelt.
Idag fyller fina Sara 19 år grattis grattis majsboll. Så ikväll ska vi fira henne, börjar med middag på Pizza Hut. Men innan det ska jag jobba så måste kila nu. Ciao ciao amigos.

Juste!


GRATTIS SÖTA DU.








20 januari

I morse när jag vaknade ville jag mörda klockan. Låg ett tag och funderade på om jag skulle gå upp eller inte för att komma i tid till skolan. Skita i engelskan Vs inte skita i engelskan. Det förstnämnda brukar vinna. Men inte idag minsann. Jag kämpade mig upp och gjorde mig helt klar för att pappa skulle kunna skjutsa mig till skolan. Åt till och med frukost och detta händer typ aldrig ska ni veta. När jag var redo att gå fick jag mass-sms från min klass som sa att engelskan var inställd. INSTÄLLD. Alltså, varför hatar mitt liv mig? När jag för en gångs skull går upp och ska göra lite nytta, nej då minsann ska gubben vara sjuk. Det var nära på mord måste jag säga. Nej men ni förstår. Gick direkt till sängen och la mig igen och åkte till skolan en och enhalv timme senare.
Vid klockan ett idag vart det för min del Riskettan. Trodde att det skulle vara lite av 3,5 timmars kämpande mot klockan och uttråkningen men detta visade sig lite fel. Jag tyckte det var roligt, kan ha berott delvis på en viss persons närvarande. Alltid lika roligt. Dock fick jag lite av skavsår i öronen vad gör det?
Det var även final i Master chef Usa ikväll. Jag och Lukas satt bänkade som vanligt. Har alltid ogillat Gordon R men det börjar banne mig ändras.
Sen nu har jag precis tittat på Pojken i randig pyjamas. Bra men hemsk. Vill berätta hur den slutade men ska inte förstöra för er som inte sett den. Men kan i alla fall säga, se den!
Nu är klockan fortfarande bara barnet men jag ska nog ta och lägga huvudet på kudden i alla fall. Jävligt långt inlägg det här, men det behövs ibland när jag måste klaga lite.
Godnatt sweethearts.

Spegel spegel på väggen där..

...säg mig vem som bakom spegeln är!
Jo nämnligen Malin, Sofia och jag. Ytterst kul vi hade det idag, bakom spegeln.
Har varit på helt galet roliga hhumör de senaste dagarna och det gillar jag skarpt! Hoppas det fortsätter såååå!
Imorgon ska har vi ynka två lektioner och vi börjar tio å slutar halv ett. Majs på de vaa!

Är det någon som har många barbiedockor av mina vänner? Kontakta mig isåfall! Gärna killarbarbies också. (: SKulle uppskattas! Mycket tack!


Såhär glad var jag 6/7 april och så glad är jag nu med!

Juste what´s up med att de ändrat stjärnteckerna liksom..? Vadå att jag ska vara Oxe glöm och dröm om de! Fysatan. Det gillas inte!

Och med denna bild säger jag godnatt.


Fot mord

Just hemkommen från jobbet. Min fot vill mörda mig.
Idag var jag i skolan, hela dagen. Skit tråkigt. Det ända roliga var väl att jag fick några filmer från Amanda.
Imorgon blir det skolan fram till lunch sen ska jag gå riskettan så missar visst lite. Men vad gör det om hundra år. Inte ett skit.
Aja nu har jag inte tid längre. Klockan börjar bli sent. love.

du är fin.


Jag vill ha en hundvalp

Jag skulle minsann inte tacka nej till en sådan här liten sötis vovve att kunna gosa med nu. Så gullig.
Ingen skola för mig i dag heller. Har legat i sängen och försökt kurera mig. Ska nog gå till skolan i morgon, för er som är intresserade...
Någonting som stör mig oerhört är att jag lyckas vara borta från skolan (ofrivilligt) när vi har prov. Missade psykologiprovet idag till exempel. Suck. Inte för att det är kul att ha prov liksom men det blir ju bara jobbigare om man missar och har massor att göra sen. Som jag alltid lyckas med.
Nej mina vänner, nu ska jag duscha. Ciao ciao.

Jarå det går bra nu

Kan ju också meddela att idag så köpte jag och Sofia thaimat som vi skulle ta hem. Jag virar in min mat i en plastpåse och lägger ner i väskan för att slippa släpa på extra grejer. Sofia och jag skämtar om att maten kommer läcka ut och att ingen sås kommer vara kvar när jag kommer hem, att hela väskan skulle lukta tahisås. Två minuter senare kollar jag väskan..mycket riktigt, jag känner hur såsen har rört sig ut ur förpackningen och ligger nu i påsen jag virade in allt med, dock kom inget i väskan. Kul verkligen. Fick hälla tillbaka all sås i behållare den än gång var i. sen fick jag åka hela vägen hem med en kladdig påsen med thaimat i. Lyckat. ohja!


Jag vill ha sommar nu .




Majs. Jag orkar inte med det här tråkiga pissiga gråa vädret. Jag orkar inte. Känner mig otroligt nere och inte ork till någonting. Lite sol skulle inte skada. Vill ha roligt nu!
Men hejhopp måste plugga.
Fasiken så jobbigt allt måste vara nu.

Look right through me, look right through me.


Jag orkar inte mer. Jag ger upp.

Godmorgon. Min natt har varit hemsk. Hemskare än på länge. Idag får jag se om jag kan ställa upp för Sara och kämpa mig ner till simhallen. Dock är det inte så troligt för tillfället. Det är enbart om jag kan få skjuts dit och hem vilket jag tvivlar på eftersom mina föräldrar vill att jag ligger stilla. Jag har fått lite mindre ryggsmärtor av att ligga still i min säng i ungefär 48 timmar, om inte mer. Det är så otroligt trist.
Nej nu ska jag inte försöka pressa ut någonting mer att skriva. Är på för dåligt humör. Hare gött.

Liggsår

Goddag kära ni. Jag ligger fortfarande i sängen och kommer att bli kvar här hela dagen/kvällen. Det ända positiva med att ha opererat tån är att mamma och pappa gör allt åt mig i princip. Har fått frukost och lunch på sängen vilket inte är varje dag.
Dock är det jäkligt trist att bara kunna ligga här. Gör så jäkla ont att resa sig att jag inte vill gå på toa, fast snart måste jag verkligen. Otroligt jobbigt.
Hoppas ni alla har en awesome lördag. Hejdåå.

20 år idag



Grattis till Linnea som fyller 20 år idag!
Ett stort jävla grattis på dig!

Torsdag

Jag har ingenting vettigt att skriva för tillfället. Mitt humör är inte det bästa så jag låter Linda sköta i skrivandet för tillfället.
Adios.

Hejsan !


vaknade nu och är utvilad, idag och imorgon har vi temadagar i skolan, temat är ekonomi.. få se vad som väntar.
Idag ska jag träna i erikdalsbadet för att dem ska spränga utanför vår simhall, fanns risk för att simhallen kunde rasa. Haha asså hallå tänk om den gör de? Vad gör vi då? aja dem problemen tar vi då.
Annars då?
Har förövringt haft otroligt meningslösa lektioner i skolan den här veckan.. har varir i skolan men har inte hat några lektioner typ. Inte så värt.
NU måste jag pysa, hejsvejs!


Hahaha vi är små ekar vi !

120111


2011

Känner på mig att året kommer bli bra, har sagt det förut men vad gör de att säga det en gång till?
Finns så mycket saker att se framemot det kommande halvåret så jag tror jag blir galen (drar mig i håret)
Skoldagen idag börjades i skolan en timme fördidigt än vanligt..Sofia kom på att det var sen vecka när vi redan var i skolan, smart tjej!
Så här började mitt år, väldigt bra de med. Lite bilder från nyår. yesyes!


Skönaste bilden på länge tror jag bestämt! Sandra du gör min dag <3 haha

Det spelades spel

Det åktes bil i party bilen!

Togs många bilder i bilen, vissa var taggade andra inte lika mycket..

Sandra började festa sina "fem minuter"

&  ja vi lyckas aldrig ta en bra bild tillsammans.

mina fina vänner <3

Sen blev klockan tolv!

Sen drog jag och olivia vidare och festade hela natten låg!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, är sjuk och trött vilket suger något så enormt!
hejsvej i lingonskogen!

IKEA

God morgon läsare.
Kl tio ska jag vara i skolan och jag känner mig väldigt klar för de så nu kan jag chilla galet ett tag :)
Skönt!
Igår var jag på IKEA och införskaffa mig lite grejor till mitt nya rum, som tex garderobs dörrar! mm snart får jag flytta in!

Riskettan

Denna dag har flutit på rätt så segt. Vaknade hos Lukas vid 1 sen åt jag pizza till frukost med Lukas och Calle. Den smakade gammalt. Sen satt vi i hans kök till runt 4 och pratade om framtiden. Och mer finns väl inte att berätta. Eller jag har bokat riskettan idag. Efter sisådär hundra år. Sen får vi väl se hur det går med resten dock.
Filmen igår var hur bra som helst. Bäst. Kan inte vänta till nästa. Åh.

Någonting som jag inte är så speciellt pepp på är att skolan börjar på tisdag och pricken över i:et är att jag börjar bli sjuk, igen. Jag skulle pluggat massor under lovet men har så klart inte gjort någonting. Har verkligen inte orkat.
Nu blir det att titta på tv. Hare.
love

H P

Ikväll blir det äntligen bio. Harry Potter ska jag och min käraste Linda gå och titta på.
För övrigt sitter jag och försöker att koppla in min mobil i datorn vilket går åt pipsvängen. Det går ju verkligen inte. Suck. Skittelefon.  Jag ska också försöka bestämma mig vad jag ska sätta på mig för kläder vilket inte heller är det lättaste...
Jaja måste kila nu. Adios.

070111


Ja e glad


Olivia ringde nyss, saknar henne!
Men vi ska på bio ikväll. ääääääntligen ska vi få se Harry Potter! OhfuckingYES! Men först ska jag på middag hos Vendela, hon fyllde år igår och nu ska vi överraska henne. Mihihihi!

Kan ju också säga att min mamma är värd att tackas, hon har gjort så mycket. Mitt rum är nästan klart, bara garderoben som ska monteras typ. Sen idag kom hon in med varmchoklad och mackor till mig när jag låg i sängen och dog. Hoppas 2011 fortsätter i samma riktning för min mamma, Då kommer jag bli glad!

STOCKHOLM

Nu är jag hemma, hemma från Jönköping, hemma från landet, hemma från ett tungt träningsläger. Så som taxigubben sa, har ni statsbor varit ute på landet och japp de är precis vad vi har! Men nu är jag hemma igen och laddar mina batterier!
Veckan har varit rolig!
Det  va allt jag hade att säga nu.
'Hejdå

Okej


Död

Har intagit min plats i sängen framför tvn. Hockey är vad som gäller. Bronsmatch i all ära.
Fick alldeles nyss ett samtal av Calle som ville att jag skulle komma hem till Lukas med lite vänner på lite partaj.
Sanningen är att jag orkar inte och inte har några vänner, vilket jag talade om. Han sa snällt att jag kunde få dela hans vänner med honom om jag tog med mig någon/några också. Men min ork och min sociala nivå är på lägsta möjliga. Tänker ligga kvar här i mjukiskläder och bara vara. Förlåt att jag sviker dig Calle. Nästa gång, då ska jag och Felicia vara där!
Om jag hade en sådan här tuff cykel. Då skulle jag nog cykla lite mer...

Sjuk?

God morgon!
Jag har verkligen vänt på dygnet. Somnar långt in på småtimmarna och vaknar efter halva dagen.  Ligger fortfarande i sängen och vaknade för cirkus en halvtimme sen.
Jag har fruktansvärt ont i halsen och mina öron men trots det ser jag för en gång skull fram emot att jobba. Jag måste verkligen vara sjuk.. Hoppas jag inte blir sämre nu när jag nästan precis är frisk från sist jag var sjuk.
Lukas skulle tydligen bjuda hem folk till sitt lilla place ikväll så det betyder att vi ikke kommer att träffas idag heller. Har ingen direkt lust att komma dit och stinka pommes och bara vara trött.
Jaja nu ska jag käka frulle. Ciao.

Page?

Så här såg jag ut när jag just klippt mig förra gången. Det var väldigt kort. Jag har nu sparat ut det och inte klippt mig på typ 1 år. Men nu är det så slitet att det nog kommer ramla av känns det som. Så jag funderar på att klippa mig sådär igen. Jag vet att jag säkert kommer ångra mig igen och vilja ha långt. Men det är väl sånt jag får ta. Jag kan liksom aldrig bestämma mig, detta vet de som är mina nära vänner väldigt bra, hah. Jaja.
Igår hade jag otroligt tråkigt. Har inte haft så tråkigt på väldigt länge. Men det var väl bra det med, så jag kan ha roligare idag... Jag har ännu inte gått upp ur sängen, och klockan är nu halv 3. Ska väl försöka att slita mig upp ur sängen och laga pannkakor eller någonting. Sen ikväll blir det bio med min syster. Jag vill se Harry Potter ´, men det vil inte hon för den har hon redan sett. Typiskt. Men det lär kanske bli den i alla fall. Hehe.
Nu kommer familjen hem i Extrem Home makeover så måste kila. Smell you later.

Victoria Secret Fashion Show 2011

Så klart sitter jag bänkad framför tvn.

Trött


2 januari 2011

Det har varit väldigt dåligt på bloggfronten måste jag säga. Jag har då haft fullt upp i några dagar, med nyår och allt. Nyår firades med fina vänner. Började hos Sandra med trerättersmiddag och spel. Därefter åkte vi till Älta och festade, först hos Erik, sedan drog jag och Linda hem till Daniel och var med massa folk som vi verkligen inte hade trott vi skulle fira nyår med. Men men det var kul. Vi tog taxi hem vid kvart över 5 på morgonen och sen vart det bara upp på morgonen och åka och jobba.
Nu bär det av till familjen Stenmark på middag. Adios.
så jäkla snyggt armband!

RSS 2.0