måndag kväll

Död sliten och ful, hej kom och hjälp mig men ingen kom! tja det är jag!
Försöker ladda in bilder på fecebook men det funkar inte, att man ska behöve bli arg! Snart är det sommarlov hellyeah! men innan dess ska jag behövt ha gjort sex uppgifer..mm kul. inte alls närmare bestämt!

En otroligt irriterande sak och en bra sak.
  1. Historia redovisningen som skulle lämnas in igår, ja det va tydligen jag som skulle redovisa idag. hade absolut ingen aning om detta. jag sa nej eftersom att jag inte var förberädd, plus att jag inte hade sovit något under natten och inte heller i helgen, men tror ni min lärare lyssnar på mig eller? NÄÄÄ! jag tvingas upp framför klassen noll förberädd, och tvingas inprovisera! måste bara meddela att tårarna var nära att falla! Men det gick ändå bra, jag kunde lite iaf. men tro mig att jag skullle kunna ha gjort sååååå mycket bättre om jag bara hade fått nån timme på mig. Plus att det va några i klassen som hade fått reda på att dem skulle redovisa är  inte det lite fel? att visa får reda på det och andra inte?


  2. Gjorde en kompitering i arbetsmiljö och säkerhet och han sa att jag kommer få VG i slutbetyg och jag har inte gjort ett piss i den kursen!! Eller joo kanske tre uppgifter av sex ;) hahaha men jag är glad!


Så nu ligger alla bilder uppe på facebook, eller iaf alla bilder som är värda att se! haha

Prince of Persia

Ligger här med min lilla älskade vän Linda (Z). Hon är allt bra hon. Kärlek till henne. Idag har vi varit på bio med Lukas och Niklas, såg Prince of Persia. Den var inge bra tycker jag. Eller jag vet inte, hängde inte med. Hade alldeles för många andra tankar i huvudet. 
Här kommer lite fler bilder från i lördags som jag snott lite var stans på facebook. Enjoy.
Bästa som blivit gammal!
Du är så fin. Jag älskar dig mer än allt.
Ja hej schnyggingar....
Söt-Olivia!
Bästa kusinerna
<3
Finduuus är hääst!
Coola killar
Cicci & Malin
Bästa Hugisen <3
Älskar dig Jude!
Ellen var fin.
Och Findus var cool han. 
Orkar inte ladda upp fler nu. Ska snart sova, godnatt Theo och godnatt alla andra.

God natt

Dags att sova. Har suttit uppe och pluggat tills nu. Det suger. Speciellt när man bara tänker på annat. kul att jag kommer vara helt död i skolan imorgon..

Skolarbetet handlade om Israel-palestina konflikten, eftersom att jag varit där blir det ju mer intresant fast just nu suger allt. en sak hur kan man göra den viktigaste uppgiften muntlig? kommer fan faila!


I wish that I could see you again

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Det finns inga ord. Allt är så konstigt just nu. Det känns helt overkligt. Jag hoppas att du har det bättre nu, vart du än är. Jag är helt säker på att du sitter på något moln där uppe och kollar ner på oss. Du ska veta att vi alla kommer sakna dig så otroligt mycket. Vi ska leva vidare för dig, du kommer alltid att finnas med i våra hjärtan. Vi ses någon dag älskade vän. 
Vila i frid Theodor Forsberg! <3

Riktigt jävla majs

tjenare tjenare mittbenare!
Hur mår folket? själv mår jag ändå bra, haha det kunde man inte tro efter gårdagens turbullenser, haha
Det va ju som sagt var rocker fest för att fira mig! Och om vi var rockers, alla hade tuffat till sig lite och det va otroligt kul att se! Jag hade en galet kul kväll igår ska ni veta! Tack för de! Jag tycker om er alla så mycket!!

Idag har det då städats, pappa kom hem och ba aa det luktar fortfarande öl du får nog ta och skura en gång till så nu är jag stått och skurat hela huset sådesåå!

Självfallet måste ni ju se lite bilder från igår så ni ser hur snygga vi var! :)

TACK !

 


And away we go

Gårdagen var AWSOME med stora bokstäver. Sitter just nu och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan åka till Linda där det blir fullt ös Medvetslös, ganska awesome det med. 
Jobbade idag och det va inte lika nice kan jag tala om. Ville gå och dö typ. Fan ska alla vara så jävla feta för och käka på donken???? Vägra äta hemma liksom. Nej nu ska jag inte klaga har längtat efter denna kväll ett bra jävla tag och nu är den här så jag ska vara glad! Nu måste jag kila till bussen. 
Have a great time dudes.

HEJOCHHÅ

Min födelsedag igår var awesome! PERFEKT!
Jag, Felicia, Sandra, Olivia, Cecilia och min familj fick och åt på kumla herrgård det va mysigt och gott! Sara kom och vi drog oss till medis för att först gå till Hellströms där vi mötte upp Jossan, stannade där en liten stund och drog sedan vidare till Grodan där vi blev infixade gratis tack vara min underbara vän Cecilia! Vi hade en grym kväll där och vi dansa som aldrig förr! drog mig hemmåt vid tre halv fyra och sov sött i min säng! Tejer detta måste vi göra om! yeah!

Väcktes av två underliga flickor, vid namn av Felicia och Sofia. idag har vi fixat allt som går att fixas för ikväll blir det party party som aldrig för ska ni veta kära fans!

NU SKA VI FIXA OSS OCH TAGGA TILL! PUSSFLUSS!





Fler bilder kommer när jag har tid

GRATTIS MIN KÄRA

Har flängt runt som en jävla dåre idag! Och nu är jag lite stressad alltså. Ska snart på middag hos min Bästastebästavän Linda som fyller år idag. GRATTIS FÖRHELVETE OCH VÄLKOMMEN TILL VUXENKLUBBEN. Nej nu har mina naglar torkat så nu ska jag kila. Hareee
I LOVE YOU!

My feet hurts

Jobbade idag igen. Inte så awesome som att gå på bio. Snacka om att jag har ont i fötterna nu alltså.
Har just duschat och sitter nu i min säng och är för trött för att borsta tänderna. Den som vill får gärna komma och bära mig två meter till toan... Juste måste måla om mina naglar också. Rackarns bananer. 
Imorgon, eller aa om en timme om man tänker så, fyller min bästa vän Linda 'Shaky' Olsson 18 barre. Detta ska firas med dunder och brak hela helgen. All kärlek till henne hon är bäst!
Nej nu ska jag nog ta och dö lite. Hejdå

Awesome

Det här kommer bliii så bra, herrugud!!
Inte många timmar för än jag är 18!!!!!

Jag va precis och såg Sex and the city2 och OM den va bra shit asså! Garva som fan och aa den va helt enkelt grym, så värt att missa träningen ifrån!

nu ska jag städa mitt rum och sova hihi
godnatt


ÅGS

Mina damer och herrar, hjärtligt välkomna ska ni vara till dagens inlägg!
Ni ska bara veta hur galet taggad jag är tills i helgen, ÅGS! Det kommer bli såå bra! Lite nervös måste jag säga, har hört lite små ryckten om mina presenter. (inte vad jag ska få) men lite skratt hit och dit och folk som säger du kommer nog bli glad, mohahahaha! och jag skka ha kameran berädd!! Asså shiit!! Vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka eller säga? haha

Imorgon ska jag på sex and the city2 filmen med Malin och Sofia! Ska bli roooligt som fan! Sen när jag somnar på kvällen kommer jag sen veckas av sång på morgonen! underbart!

VARNING FÖR FUL BILD!
Men jag va tvungen att lägga upp den, det va så länge sen och det här va på min födelsedag när jag fyllde 13 typ HAHAHA!


Hey Soul Sister

Hej vi är två tjejer på tolv vårar som söker bervvänner i åldern 11-14.
Vi brukar chilla i solen eller åka kickbike och skita i allt. Om du tycker om hästar och tycker att vi är coola kan du skriva ett brev.
Nu är det svenska plugg som gäller. TJAO.

*#/((_:;(/##""**

 

stora och små känslor


Awesome

Du är allt bra du



Bästa 4an

Nejmen jag är slut, helt slut! Vill ni veta varför? Här har ni svaret!
Gick upp 05.30 fixade mig och gick till bussen med mamma, Sara och Andreas vi vär där vid halv sju där några kids från deras klass stod och vänta. Idag va dagen klass 4 i sofiebergsskolan väntat på, det va final av bästa 4an i simning, så vi åkte alltså halv sju in till eriksdalsbadet. jag skulle vara deras coach! Det gick bra för dem små liven och dem förbättrades med sex sekunder sen sist! Det va även en tyresö skola som kom 4a så det tyckte jag va otroligt bra, de va liksom 100 lag :O Och kan ni fatta hur mycket människor det va där inne då eller? alla 100 lag hade hela sin klass där och ALLA satt och skrek! hahaha herregud säger jag bara!
Sen vid elva va det bara att tagga till skolan, sen fick vi rast och jag och Sofia flängde runt överallt. drog och shoppade lite tills på lördag haha de blir skoj!
Sen var det otroligt jobbigt för vi stressade som fan tillbaka till skolan då det visade sig att vi inte hade nån lektion så trötta som vi var satt och sega i hundra år!
Sen blev det ingen träning på grund av mitt magont och min trött het och nu sitter jag här.

Jaa och kan ni fatta att jag fyller år om tre dagar!!!!

ikväll ska jag nog städa mitt rum. och fixa och dona lite. snart blir det rock n roll. yee.



14.45

Majs säger jag bara. Hatar att alltid behöva sitta och se cool ut i skolan i väntan på min sociologi. Tär lite på krafterna, speciellt när man inte har några kvar efter idrotten... 
Idag ska jag sola med Lindizen efter skolan, måste ju ha liiiiiiite färg till lindas fest likkom. Börjar dessutom få lite panik eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jaja det löser sig. 
Jag och Mickis i Dublin för ett år sen. Härliga tider det där. Haha.

Lindizen <3

TJATJAAAA ALLA!
Sitter här i min kungliga säng med Linda och Lukas och kollar på Dum Dummare, eller Lukas kollar, Linda och jag sitter vid våra datorer. Hehe.
Efter skolan har jag myst med Linda, Lukas och Niklas hos Lukas. Sen skilldes vi alla åt och åkte åt olika håll... Linda kom hem till mig sen vid 7 och då gick vi på promenad hem till Lukas. Noter att vi GICK hela vägen. Köpte glass gjorde vi också. 2 gånger till och med. 
Jajaa nu ska jag chilla vidare med mina homies. See you later dudes.
Love you stumpirumpi. <3

Grym kväll igår, berättar mer om det när jag har tid. Har varit sliten hela dagen och vill bara dö men jag har en uppgift som måste göras! bajs!!

Farsta centrum

Nu bär det av till Farsta med Linda och Lukas för min del. Niklas är för lat för att följa med, tråkmåns. Igår jobbade jag till 10, otroligt jobbigt. Aja nu måste jag kila till tåget!
See ya

REDO



Nu är jag färdigfixad och klar för kvällen! wiohoo, nu kör vi!


( Otroligt dålig bild kvalité men de får nu leva med
)

Ikväll ska det grillas!

Idag har jag var och och Felicia och glassade inne i stan, Vi köpte finafina saker till my big party! hahaha. Nu är jag hemma och snart ska jag väl börja fixa mig lite för ikväll blir det grillning i tanto med massa goa människor! ska bli trevligt!

Ska bertätta om min gårdag, för den va mysig! Det va ju väldigt fint väder så vi låg och sola på lunchen sen var det dags för idrott vid hammarybacken så vi tog båten över till hammary sjöstad, sen va det kajak som gällde, åh va kul det va så otroligt mysigt att bara va och paddla lite längst vattnet! Sen väntade Olivia till mig och det blev taco fredag :) Sen vidare ner till vattnet för att ha picknick!! Olivia och Jag är storsatsarna själva, tog med oss tusen filtar och kuddar med chirre, kladdkaka och godis det gjorde våran mysiga kväll. VI satt där tills det blev kallt och klockan var sisådär halv tolv då begav vi oss till Lucas där vi kollade på en otroligt tråkigt film sen åkte vi hem och jag somnade väl vid halv fem?

Här har ni några otroligt vackra bilder från gårdagen!

Mina brudar taggade för kajakig

Sofia!

Min och Olivias utsikt igår

Majset själv

hahahahahahahahaha kan bjuda på den! ;D


SUNSHINE

Sitter här och chillar i solen med min underbara klass och väntar på att historian ska börja. Ikväll ska jag träffa min söta Linda! Härligt härligt!

Kräftis Jr.

tjabba tjena hallå jag säger så!
Idag va en bra dag ska ni veta! satt först och lyssnade på alla andra som gjorde svenska nationella tal, eftersom att jag redan gjort det, haha lite skönt när man ser alla andra dundernervösa och jag behöver inte göra ett skit! Sen väntade solen, jag malin och sofia satt/lång på en bänk i parken och hejade på fö ettorna hahaha det va skoj men jag tror de blev liiite nervösa för de gjorde väldigt många missar, men inte alla för några var karlakarlar som Malin uttryckte sig så fint!!
Köpte Thai och nu är jag kräftis jr igen..suck, eftersom att vi låg och stekte i solen ett bra tag på lunchen..Hahahaha!

När jag skulle hem från träningen ser jag att det står en flicka bland träden, det kan ju inte stämma tänkte jag och gick för att kolla då är det en skylt i form av en tjej som håller i en skylt där det står "Det är för trångt på dagis därför står jag här" haha det va lite kul tyckte jag och jag tog en bild men jag hittar inte sladden till datorn :/

Kräftis och Kräftis Jr. i sida bästa dagar!



MAJSIGT

GODDAG alla fina fans. 
Sitter här i skolan och gör projektarbete med Sara den glade. Vi skriver ett jätte roligt arbete om Storbritannien under första världskriget. 
Igår var det Ellens skiva och det var awesome. Det var Disney tema och de flesta var väldigt roligt utklädda haha. 
NEEEE NU SKA VI JOBBA. hej och hå.
SNYGGA CLASMATES

GOD MORGON KÄRA CAMPING GÄSTER!

Färdig fixad och klar redo föör sommar värme! Fick lite tid över så jag tänkte varför inte skriva lite? hahaha.
Väcktes av min syskon innan sju, dem går ALLTID upp efter sju men inte idag inte när jag äntligen fick sova till sju. men dem skulle vara uppe och sjunga och hej och hååå!
ne nu måste jag rusa! hehe


sego

tja fan!
Gick upp kvart i sex, satte mig i bilen och fick skjuts till simhallen, simmade och sedan bar det av till Gamla stan där min klass vänta, vi gick till ett museum där vi arbetade i workshops, vår grupp hade om historian hur dem tog reda på att godis gör såatt man får hål i tenderna, fyfan va hemska folk va förr. Bara för att personerna "var mindre värda" enligt dem så skulle dem göra exprement på dem och det slutade med att de fick dra ut alla tänder och många dog... iaf vi skulle spela en teater och jag var en liten flicka med flätor och en sån där gul keps man fick när man skulle börja skolan, hahaha jag skulle stå och tjanta på min mamma att jag ville ha godis, hahahaha!!

Mötte upp fellan och soffan på skanstull så jag äntligen kunde få ge dem deras pengar! Fast nu är jag fattig igen.. haha komiskt för igår tyckte jag att jag va rik sen köpte jag smink och idag gav jag dem pengar också. Åt lunch med malin och Sofia och sen åkte jag hem och sov och shiiiit va tröött jag var, orkade typ inte gå hem från bussen. men nu är jag väl pigg och snart är det träning igen, wihooo!

Kan inte fatta att det är sommarlov snart! Galet taggad!

Hahahaha måste bara visa, är inte det här det fulaste ni sett? Satt uppe som en raklam skylt i Israel när jag var där och herregud så ful han är haha jag orkar inte!!!


joraaaaaa

Nej men tjenare! haha tänka sig att du läser detta, det var ju trevligt!
dagen har varit super må jag säga, älska vädret men vem gör inte de? har varit en otroligt chilldag men ändå har jag gjort ganska mycket! En redovisning, som jag för övrigt fick reda på att jag skulle ha idag, fick lite panik men lyckades fixa VG ändå! Åt lunch med sofia vid vattnet, galet majs! Sen var det provet, the prov! Trodde verkligen inte att jag skulle svara på en ända fråga meeen det va lättare än vad jag trodde, eller så är det jag som är smart, jaja det gick galant iaf! Sen åkte vi in till stan där vi satt ute i solen och tog en riktig lång fika och snacka om gamla goda tiden och att vi kommer få en galet bra sommar!
Vi hade klasskväll ikväll men den skippa vi! haha


Snacka med sandra i telen för en stund sen, hon är go hon och hon avslöjade lite hemligheter angående min födelsedag, gaah!


vad ska man säga?

okej lettsgooo, har några saker att säga!
Är så arg på en viss person just nu så jag vet inte vad, utan att nämna lågra namn säger jag bara, den jäveln förstörde min 18 fest redan för två månader sen, kan ju säga för er som inte vet att jag inte ens har haft min 18 fest än..

För det fösta
så är jag hemma från "goa" Göteborg, det va sjukt kul, hann med mycket, Liseberg, tävla, träffa göteborgs fjortisar, deras moppe gäng och tilloch med göteborgs tönt gäng, HA allt på samma kväll de ni!
För det andra så har jag prov imorgon och jag har väl pluggat lite men jag kan säga att jag inte ens har läst igenom allt! men jag orkar verkligen inte plugga, bläää!!
För det tredje så förstörde nyss mamma och pappa min födelsedagsfest! asså kan dem någonsin vara snälla mot mig? Jag hade tänkt att allt skulle bli perfekt! alldelses perfekt! men icke så nicke (håkan) nej för dem ska minnsannnnn komma hem på kvällen och förstöra min fest!! Inte coolt! det löser sig alltid..hoppashoppashoppas!
För det fjärde så hittade min syrra mina moppenycklar som har varit borta en tag nu och gissa vart dem var? dem var i utklädningslådan!!! :O Hur dem hamnade där har jag ingen aning om hahahaha!!

Nu ska jag faktiskt sova för jag skiter i det där jävla provet! Byyyyy!!!!

slänger in en bild från en annan gång jag hade fest, gryyym kväll för övrig information!

BARA 11 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR!


Pass Out

Största delen av min dag har spenderats med Niklas, Lukas och Andreas. Dom där pojkarna alltså, underbara! Haha.  Vi har ätit glass, eller jag åt glass dom kollade på, sen har vi spelat RUA, varit ute i solen, och sen pluggat. Eller rättare sagt, jag pluggade åt dom... Snäll Olivia!
Jag hoppades att min lilla sötis Linda skulle komma till skolan imorgon, men ikke det. Hon är fortfarande sjuk stackaren. Men vi kanske skulle ses senare på dagen i alla fall. 
Juste jag har ju även varit på bio med min mami idag. Vi såg den nya Robin Hood och den var typ lite sådär awesome tycker jag. 
Nej nu ska jag försöka plugga lite. 
Ciao

GLEN

tjohejsan mina vänner! DÅ var jag hemma från Göteborg, skönt, har haft en riktigt smackadengare helg där må jag säga! Tävlingen gick inte så bra men det gick bra för alla och christoffer blev uttagen till lanslaget och ska åka till Norge och tävli i sommar med dem!! Grattis till honom. apropå Norge så har dem nationadag i dag, grattis igen!
Iaf i Göteborg gjorde vi mycket. Vi såg en person som var indentisk med Lollo, helt seriöst så himla lik det va typ läskigt..så vi kalla henne Lollo, haha! Tog inga bilder där för Malin har min kamera men OM Linnea lägger upp sina eller om jag får dem kanske jag kan vara snäll att visa dem..

Nu måste jag verkligen fixa mig för snart är det skoooola!

Hahaha och nu är det e-type på radion, hahahaha behöver ju inte berätta vad jag tänker när jag hör han! HAHAHA!!

Så var det så

Samuel och jag satt och drack vin och visade snygga människor för varandra på facebook igår när vi kom på att vi skulle ta årets första dopp! Sagt och gjort vi tog handdukar och drog till Rudan. Vattnet var svinkallt! Usch. Men vi gjorde det, vi tog årets första dopp. High five. Jag som aldrig brukar bada i Sverige. 
Vi träffade massa folk nere vid badet också, trevligt trevligt. Efter att vi badat så drog vi till Statoil för att köpa glass och öl. Sen chillade vi omkring och gjorde gatorna i handen farliga. Vid 1 kanske drog jag upp till Lukas och kollade klart på Drag me to hell. Mysig kväll.
Mamma och pappa kom och hämtade mig imorse klockan tio (!!!) för att vi skulle ut till Ösmo och fira min morfi som fyllde år igår. Fika och korv vart det. Nice. 
Nu ska jag ut och övningsköra. Måste ta det där nedrans kortet någon gång.
Cool kille. Orkar inte vända hihihi.

Hup Holland

Tjena katter. Sitter här med min coolaste vän i stan. Samuel heter han, 25 år, snyggt hår och bääästa kroppen ever! Han gillar att chilla i solen och bada naken och sen gillar han Dubstep. Om ni är intresserade kan ni skriva en kommentar.
Nu ska vi iväg och bada. Årets första dopp. Vi får se om vi överlever. Jag tycker det är lite av vinter fortfarande, men Samuel har en stark vilja...
Hare gött!

Kiss pass

Igår var en trevligt kväll/natt. Efter tacosen med Felicia åkte vi till Andreas för att föra lite innan krogen. Dit kom även Niklas, Lukas, Jocke, Kamil (stavning?), Dick och sen var även Jimmy som är Andreas strorebror där.
Vi tog sen bussen in till stan vid 10 och Felicia lämnade oss på vägen sen eftersom att hon bara är en liten plutt och inte får gå ut än. Jag och killarna åkte till Nipe tror jag det hette och det var väl nice. Hände lite roliga insidenter, men vi hade roligt. Saknade dock en liten tös vid namn Linda Zetterman som inte var med.
På hemvägen vart det donken. Och sen skulle Anderas, Kamil, Jocke och Niklas kissa i fontänen som är på Hötorget. Niklas var då så duktig att han tappar sitt pass i fontänen när alla kissar så att Jocke kissar rakt på passet, hahahaha! Så jävla kul!
Sov hemma hos Lukas och på morgonen var det bara att kliva upp och åka i princip direkt till jobbet. Usch.
Ikväll har jag inga planer än så länge så vi får helt enkelt se vart vinden för mig.
Nu kommer lite bilder från igår. Super vackra mobilbilder med högsta kvalite!

black and blue

Idag ska jag träffa den bästa av dom bästa, the king of majs. Men först ska jag dammsuga, jippi. Som jag har längtat!
Ikväll blir det utgång med Lukas, Andreas min lilla gullie, Niklas och några andra. Hoppas även Linda kommer
annars blir jag ledsen i ögat...
Love you majs.

WIOOOWIIIOOO

Usch vad jag är trött! Efter att jag jobbet så åkte jag hem och käkade och duschade sen tog jag bussen till lilla Lukas. Vi har suttit och spelat robot unicorn attack, och jag slog hans rekord. Så han vart inte så glad, hehe. Sen vart det vidare till statoli ddär vi träffade älsklings Andreas och hans kompisar, as fulla haha. Anderas har fyllde år idag och har blivit vuxen så han skulle köpa 3,5or. Gick ju sisådär när hans pengar på kortet va slut haha.
Nu sitter jag här hemma hos Lukas igen, ensam... Lunkas har sprungit iväg för att möta Calle. När dom kommer tillbaka blir det film. Saknar min pluttis Linda här!

Jaja det var allt för mig, ha en bra kväll! Ciao


Studentskiva

Äntligen hemma. Eller har i och för sig varit hemma ett bra tag nu menmen. Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Linda, ja och Lukas pallrade oss upp ur sängen och drog till pizzerian och käka frukost/lunch. Efter det gick vi hem till Lukas igen och sen kom pappa och hämtade oss.
Idag fyller lilla sötisen Andreas år. Grattis till honom. Även min majsiga pappa fyller 46 år. Ännu mera grattis till honom.
Nu kommer lite snyggis bilder från igår. Jag varnar samtliga redan nu att vissa bilder är otroligt fiiiiina...
Snyggis Linda när vi käka hos Lukas
Några random tjejer på toan haha.
Orkar inte vända bilden, men i alla fall. Linda och jag. Hehe FINA
Underbaraste majset
Jag, Linus och Lukas.
Söta människor på hemvägen.
Nu ringde just Nicole och ville att jag skulle jobba åt henne och underbar som jag är ställer jag upp. Hur fan kan jag göra det egentligen? Bakis och skit som jag är. Ajaa. Nu måste jag kila annars kommer jag försent. Tjarååå

Party at a ritch dude's house

OOOOHH huvudverken börjar komma nu. Hoppas alla hade en awesome kväll igår för det hade minsan jag!

Började med att jag åkte till centrum och möte Samuel, Linda och Lukas. Sen drog jag Linda och Lukas hem till Lukas och började föra lite.
Vid 8 åkte vi hem till mig och fortsatte föra medan jag och Linda skulle välja kläder... Det var en utmaning må jag säga! Fyfan va vi bytte kläder typ tusen gånger -.-
Sen drog vi på Sam idrotts skiva och det va NIIIICE! Massa söta människor överallt, hihihihihiihhiih. Linda vart ju inte lite full. Och Jenny, undra hur hon mår idag.
Tog bussen hem vid halv fyra och så hamnade jag och Linda hemma hos Lukas. Så nu sitter vi tre här och ska gå och äta kebab typ... Om vi kommer upp.

PUSSSSSSISAR





Jaaa där har ni Lukas. Är han inte bara fööör söt eller?? :D haha.

Packning på G

Sitter och tar det lungt en stund, fick ju som sagt fin besök imorse av Olivia, mycket trevligt och roligt gjorde liksom så att min dag blev liiite roligare! Kom till skolan och fick sluta tidigare, va i skolan i en timme kanske, hahaha väldigt skönt för då hann jag i tid till träningen där vi hade en jobbigt och rolig uppvärmning :) Och imorgon bär det av till Göteborg som sagt, ska bli trevligt! Taggar till nu som fan!! Ska ta och packa lite också men det är ju så jobbigt.. hehehe aja hoppas olivia får en rolig kväll med sina fina kläder, eftersom att kläderna är mina :D hihi

Jag och Linnea som också ska med till Göteborg, i Älvdalen i vintras haha de va skoj och kallt må jag säga!


In my head

GODMORGON VÄRLDEN!
Just sitter jag och gullie gullie Linda och lyssnar på musik och myser lite. Eftersom att jag är ledig idag så gick jag upp  tio och åkte hem till Linda för att äta pannkakor <3 Snart ska Linda till skolan och då ska jag åka hem och fixa och trixa sen ska jag möta Samuel och Linda Z i handen för att handla lite majssss!

Ikväll är det Sam idrotts skiva och det ska bli awesome!

Nog för denna stunden. Tjarå

Min lilla plutt!

MAJS

Linda <3 Olivia

 


För övrig information åt jag majs idag, aa det va ju majs kan jag ju säga!


Toppendag!

 

 

Såhär skönt hade Sofia och jag med för den delen på lunchen idag! Vi gick och köpte den fiinaste kyckligen på ica, popatissallad, bröd och en LOKA smultron satte oss i parken vid skolan så att vi hade vattnet som utsikt, och ojoj vad mys det va. grymt varm och gott. La oss och sola en stund och tror till och med att jag fick lite färg! Inte fyskam!

Nejmen nu ska jag ta hand om mig själv, tänkte fixa naglarna och färga ögonfransarna. Man måste ju se fräch ut inför Göteborgarna eller vad säger ni?

Vi höres och synes, mina fans!


London calling

Vad har hänt idag? Inget speciellt. Har hämtat ut mitt nya leg är väl det ända (Mitt förra blev stulet på Felicias fest i juni förra året haha). På tiden kan vissa tycka och jag kan hålla med. Det har varit otroligt jobbigt att springa omkring med passet hela tiden. Men som sagt nu har jag tagit mig i kragen och gjort ett nytt.
Nu är det hockey som gäller, Sverige-Frankrike! Sen måste jag tillägga att det ska bli jäkligt nice att vara ledig imorgon! Wihoooo, äntligen sova ut länge.

Vänta, vad skulle vi göra?

Mycket jag och Amanda hänger med på våran svenska genomgång om 1700-talet måste jag säga. Usch det går bara inte att orka lyssna på henne i mer än typ 2 minuter när hon står där och bryter på polska och är världens jobbigaste med sina drastiska rörelser -.- suck asså.
Det ända som lyser upp min tillvaro just nu är att jag och gullie Linda ska på skiva imorgon och att jag ska träffa min älskade saknade vän Ida på fredag!
Och juste får inte glömma säga att Linda Östermaaaan hälsar till alla ni miljoner fans som läser denna blogg! ;D

LOVE

Jag och min fru Caroline, väldigt länge sen. Carro, vi måste ses snart!! MISS YOU
Med detta säger jag tack och hej för mig. Nu ska jag spela Robot unicorn attack och slå Lukas rekord som han just satte... Men det kommer ju inte bli svårt eftersom att jag är the master!

Sockersöt

nejmen tjaa nu är jag här igen! Snart dags för sägen för imorgon ska jag upp tidigt för att gå på utvecklingssamtal..få se hur det går. Idag var jag iskolan och det känns som om när man inte trode vi kunde få mer uppgifter kommer det ännu fler uppgifter att göra och dem är ju inte så små heller, phuu hur ska jag klara av detta?

Vi slutade tack och lov lite tidigare så jag Malin och Sofia drog och fika vid södra station på ett mycket mysigt café. Där det blev en chocladboll eftersom att mackorna var så dyra haha ska man spara sina pengar så ska man haha. sen stressade jag till träningen och sedan bjöds det på muffins, mumms! hahaha så aa morgondagen får väl bli nyttigare!

En bild från fiket idag på en söt Sofia


Tyresö-Göteborg

Just i denna stund spelars det i damalsvenskan Tyresö mot Göteborg, Kan till och med se det på tv, feting coolt att känna igen sig och att se simhallen där man va för en halvtimme sen. Stod och vänta på pappa och hör hata hata hata Göteborg... hahaha kommer hem och ser samma sak på tv, inte varje dag man göra de ;)

Olivia du är ju bara för underbar! Tycker om dig med och jag måste också förtydliga att jag har dem bästa vännerna! Förstår inte hur alla underbara personer dras till mig? Ja man är väl helt enkelt bäst! Hahaha!!


Besta friendisar

HELLOOO!
Efersom att en viss liten person vid namn Lukas höll mig vaken till klockan 4 inatt så försov jag mig självklart imorse. Vaknade vid 11 så det vart bara att slänga på sig kläder och kladda på lite smink och springa till bussen. Tur för mig så bor jag inte så långt från varken skolan eller busshållplatsen för den delen.
Nu gott folk ska jag försöka plugga sociologi vilket inte kommer gå så väldans bra kan jag meddela.
Måste bara lägga till att jag har världens underbaraste vänner. Tack för att ni finns!
Här får ni lite söta bilder på oss genom åren.. hehe. Enjoy.

Herrejävlar

Jag har inte berättat men den 23 juli drar jag och min familj till Cypern, det blev bokat och klart igår! sheeet  va galet skönt det kommer bli!! För sen när jag kommer hem är jag hemma i typ två veckor sen drar jag till Alanya men girlsen och bokstavligen FESTARLOS! Det finns nog inget som beskriver hur mycket jag längtar till den dagen läraren säger NU HAR NI SOMMARLOV!


Humlrgården med Olivia en jävligt varm dag, de va tider de!



Bad med Felicia i nyfors, på kvällen var hon en kräfta! hahahaha

Sommaren är värkligen det bästa på hela året!

feelgood

nejmen en ny dag och nya möjligheter! Som lilla kycklingen alltid sa idag är en ny dag!
vaknade sisådär nyss, mycket skönt att sova ut på måndagsmorgonen. börjar två idag så jag har gott om tid. veckan som kommer är ju inget att klaga på liksom bara tre dagar skola och sen drar jag till landet där alla heter Glenn! Sitter för övrigt och lyssnar på en söt pojk som kommer därifrån, kan det va Håkan? japp!

Såg att Olivia hade lagt upp en mycket söt bild på mig...eller inte men det är så jag ser ut när jag tränar. jaa då vet ni det! Det va boxning igår som sagt innan vi skulle hoppa i vattnet och shiit det va inte att leka med! jobbigt som fan!

Om 19 dagar fyller jag 18!!



Bilden till ära för att hon kom hem igår efter tre månader ifrån oss!

Majsiga brudar

Jag kan inte sova. Vilket jag verkligen borde eftersom jag börjar nio imorgon. Die.
Här har ni en gammal och otroligt vacker bild på mig och Linda! Enjoy.

Sexig tjej

Godkväll kära fans!
Hoppas alla mår bra och är på toppen humör för det är i alla fall jag! Detta är då för att min älskade vän Sara aka. Lövet kom hem igår från sin 3 månaders semester i Asien. Så henne fick jag träffa idag i simhallen :D Det var skoj och hon va så jävla brun! Fy.
Så som sagt, jag åkte och fikade idag med en annan mycket söt Sara och efter det vart det att övningsköra med papi. Ska försöka ta körkort innan P&L som är om 49 dagar.. Lycka till Olivia liksom -.-
Vad händer nu dååå.. Jo det ska jag tala om! Jag ska spela lite robot unicorn attack. Måste ju slå Lukas rekord som han satte idag... Men hur svårt kan det va. I'm the master så.
Här kommer en riktigt snygg bild på Linda när hon tränade för ett litet tag sen. SEXI!

Idag ska det boxas

Nejmen hallåååå!
första gången jag får skriva då, tänte inte göra er besvikna genom att uppdatera förjävligt som vissa andra bloggare gör ibland.. Sååå har suttit framför tv och kollat på nåt helt meningslöst pogram, men vad gör man inte för att slippa plugga? Nu tänkte jag iaf sätta mig och göra klart min uppgift så jag kan känna mig stolt och sedan åka till träningen och ge gärnet! Vi ska boxas idag vilket jag är galet taggad på, få ut min ilska från igår, herregud så arg jag va. not ok! Fast jag hade ju en anledning så!
/ Nu var det Linda som skrev!
haha fan va gay det lät

Här har ni en "vacker" bild på mig också

Robot Unicorn Attack

Tjaa tjaa bloggen!
Hahah nej usch va det där lätt muppigt. Precis som Hugo gör när han svarar i telefon...
Igår var jag vaken till 4 och spelade jag robot unicorn attack och jag spöa skiten ur Lukas, den stackars lilla pojken. Jag vet jag är en geek men inte lika geek som Linda Z i min klass som är totalt beroende avde spelet hehe.
Nej nu har jag suttit här naken alldeles för länge. Ska klä på mig och sen åka och fika med Sara.
PUSSISAR
hej och hå här har ni en bild på mig och min bästa vän samt älskare!
LOVE YOU!

HEEEEEEEEEEEY

Heeeeeeeej alla dudes och välkomna till våran nya härliga blogg. Nej detta är inget skämt, Olivia och Linda har skaffat blogg... Vi ska ta upp allt roligt samt tråkigt som händer i våra små majsiga liv så om du vill ha en liten inblick i hur det är att leva som ett majs tycker vi att du ska fortsätta klicka dig hit.
Här har ni oss, små och söta små majsisar. (den ända bilden som fanns på denna dator heheeee)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0