hej, hej på dig!

mmm då var det en ny dag och nya tag!
Genom fönstret ser jag solen och jag bara önskar att det vore julafton eller sommar. Det finns inga ord hur mycket jag längtar till värme. det är inte okej!
Men istället blir det bara kallare och kallare, meeeeeeeeeeeen ju mer tiden går ju snabbare blir det sommar wihooo! Fast ändå vill jag inte att det ska gå så fort.. när det väl är sommar då är det studenten och good bye till skolan och allt.. och vad ska jag göra då?? majs!

än så länge kan jag längta ! Först till jul sen till nyår sen till skivan och seeeeen till studenten! TAGGA!! hahaha!! :D

15 december är det julmarknad i skolan, då säljer vi våra linnen. KOM DÅ!


Mina majsbollar!
Olivia du är saknad <3

PH och Stirrleken

Goddagens. Har intagit min plats i soffan hemma hos Lukas och ska nu titta på PH Danmark. Fast först ska jag koka nudlar.
Igår när jag var i Sickla med mina föräldrar så satte vi oss och fikade. Jag fick då väldigt tråkigt för att jag mådde så dåligt så jag kom på att jag kunde testa ett litet underhållningsmoment som Sandis och Felicia brukar göra på diverse ställen. Jag körde stirrleken eller vad den nu kallas. Min utmanare fick bli en tjej på kanske 9 som hade suttit och tittat på mig länge.
Vi satt och stirrade på varandra ett tag. Försökte att hålla mig för skratt. Jag höll mig och vann! Gick sedan runt resten av dagen och kände mig lite som att jag skulle kunna klara allt i hela världen...
Jaja nog berättat om det. Nu väntar PH... Puss

11.00 i skanstull

Hej bloggen!
Måndag idag,
fasiken så snabbt alla helger går. Lördagskvällen blev iaf lyckad! Jag hade skitkul och de tror jag Sofia också hade!
Det va jag och Sofia som gjorde stureplan ösäkert!
Igår var det söndag och då tränade jag och var duktig på träningen! Nu har jag lite träningsvärk..vet inte om det är från all dans i lördags eller från träningen igår men träningsvärk är det iaf!
Nu måste jag fixa mig till skoolan!
tjoooooo!

Somliga ljus brinner aldrig ut

Tjena hallå!
Måste ju erkänna att denna dagen har varit otroligt lång, det har inte ett piss. Kollat på the Hills hela dagen medans familjen har varit duktiga. Sara och andreas har båda tävlat och tränat idag. Hoppas det blir mat snart för jag är riktigt hungrig.
Står fortfarande kvar vid mitt ord att denna dag kommer bli kul. kul kul kul kul!
Har inte så mycket att skriva eftersom att min dag inte har varit så händelserik.

10.16

Hej mina & Olivias fans!
Det är lördag idag och jag vaknade kl halv tio och kunde verkligen inte somna om... vad hände? börjar jag bli gammal? Eller är jag bara utvilad? Kör nog på det sista!
Idag då, vad händer? Nu när jag vakna så tidigt blir det ju en väldigt lång dag.
Börjar den med Special K ! & så har jag redan lyckas få mamma köpa två baddräckter till mig. Jah känner att denna dag kommer bli bra. Det kommer bli awesome!
mohahahahaha!
Igår kväll gjorde jag inte ett piss, jag låg (bokstavligt talat) framför idol. Men faktum är att det va nog jävligt skönt, tänk att gå ut i det jävligt kalla vädret och sen frysa som tusan komma hem alldelaes för sent och sen sitta här och va bakis... inte jättelockande.. eller? inte så som jag känner idag. Nästa vecka kanske ;)

Jag undrar en sak, japp det gör jag och vill verkligen veta sanningen!


Älskade ängel

Bert: JÄKLAR!
Berts mamma: Min Bert så säger man väl inte? Då kommer du inte till himlen.
Bert: Meeen det ska jag inte heller...vi ska till korvkiosken..

Coolast på jensen, coolast i landet, coolast i allt!


En sak som Sofia och jag tycker är jobbigt är att allt bara kretsar runt oss hela tiden. Så fort vi går utanför huset kommer paparazzis, när vi är i skolan blir killarna nerösa och pillar sig i håret, gömmer sig bakom dörrar och kollar ner i marken för att de tycker vi är så coola. De vågar helt enkelt inte säga hej. (Inte alla men vissa.) Vi blir stoppade i korridoren minst hundra gånger om dan för att skriva autograf. Livet som känd.blogg.se liksom.
Och OM vi kommer in på klubbar? VI kommer knapt UT!
Vi vill också meddela att vi tycker synd om er andra men vi kan helt enkelt inte göra något åt det, de är så vi är och vi kan heller inte bestämma om alla andra, om de andra vill se oss som coola så får de göra de. Vill de ta fan bilder så ställer vi upp. Fast bara när vi är snygga, fast när är vi inte de liksom??
Snyggast på jensen, snyggast i landet, snyggast i allt!
Puss och hej!

Olivia in tha telefon

Har pratat med olivia ett tag nu, hon är god hon. Vi har pratat om diverse grejer som behövdes talas om men nu är det tyst. hihihi!
Men nu blev jag av med henne, åh så skönt hahaha. mitt öra värker typ.
Idag efter skolan var vi i sältjoo- boo och lämna in våra linnen som ska tryckas. Och tryck killen förstod oss verkligen allt blev perfekt! ååh jag längtar tills de blir färdiga!!
haha sara och hennes vän sitter och kollar på Bert och jag hör hur han pratar, de är väl för bra! :)

Mina planer för ikväll var att festa sönder hos Sofia men så blir inte fallet. Hon ställde in allt. Ja som hade taggat till tusen menmen sånt är tidligen livet. Så ikväll blir det nog en tråkkväll framför Idol men vad gör inte de? Mer taggad inför imorgon!! Sånt gillar vi!


PARTY!

Fest på Pommac! De de är grejer de!

God lunch ska det va annars är det inget att ha!

Hej gott folk!
Sitter på min lektion nu. Slutar efter den, wihooooooo!
Då blir det lunch, en god en. annars jävlar!
Sedan bär det av till Nacka, vi ska till ett tryckeri och lämna våra linnen. Så nu är vi på gång och jag hoppas verkligen att dem blir fina!
Nu ska jag gjöra ett CD omslag
tja då!

Theodor Forsberg, <3


Russin

Hello lilla värld. Jag startar inlägget med dagens citat : Amanda: "En fågel som talar...." Linda: "HACKSPETT!!"
Ja somliga är ju allmänbildade. Eller? Haha
Just nu ligger jag och chillar i badet och tittar på Paradise Hotel Danmark. Det är så himla bra och nu som säger annat har antingen inte sett eller så är ni riktiga torrbollar. Hehe. Efter skolan idag kom Sara hem till Lukas så satt vi och ba chilla och va coola som vanligt. Den blev jag hungrig så vi gick och köpte mat. Myspys.
Nu ska jag snart kliva upp för hela min kropp ser ut som ett stort russin. Har legat här i badet ganska länge....
Byebye.

Mysfakta

Sitter i soffan med datorn bredvid står en varm choklad som bara väntar på mig. Studentmössan bev bokad idag, snart är det jul & nyår. Imorgon börjar jag halv tio och har bara en lektion, sen mina vänner är det helg! Livet leker! mohahahaha jag känner för att göra något busigt! någon som är på?


Så många busiga saker jag gjorde när jag var liten. Inte på så hög nivå, mest att springa över grannens tomt utan att någon såg, de dee va busigt!

"Lev livet så länge livet levat"

Hej

Nu ska jag plugga.
Hej då!

Uäk

Vet inte om det va igår eller idag jag läste på Metros första sida, följade "Melodifestivalens favoriter" och så  var det en bild på Brolle och Danny.. BROLLE OCH DANNY.. fick nästan hjärtstillestånd. Helt seriöst? Favoriter?? Förstår inte. inte. Nej det fick mig inte på så bra tankar snarare rysningar i hela kroppen. fattar inte. inte. Nu slutar jag skriva innan jag skriver något riktit dumt om dem två ursäkta mitt språk "söta" pojkarna (spyreflekser kommer upp)


..Jag gillareee

Efter bankbesöket gick jag och sofia och fikade och pluggade till psykologi provet som vi har i morgon, det gick mycket bra. men fortfarande tror jag att jag har lite dysfunktionella tankar inför imorgon..
Dagen idag var förövrigt mycket trevlig, vi åt thai och en lektionen inställd.. men vi tog det som de kom och chillade. sen blev det föreläsning som jag inte fatta så mycket av, sånt e livet mina vänner.

Vet ni vem jag såg igår i en bil i stan om inte "hon har alltså fått för sig att hon är lesbisk" , Ola Rapace! Dog lite där av garv (asså inne i huvudet) när jag såg honom och fick upp repliken i huvudet. Försökte ringa Felicia men tror ni hon svarar? Nej.Nu vet du iaf.




"Men i själva verket vill hon bara kkknuuullllaaaa med dig!"
HAHAHAHAHAHAHA!!

Bubbles


sov gott

Oj va grym jag har varit nu. Plugget är klart! ohyes!

På cafe 60 var det mysigt, Jag, Mathilda, Felicia, Ellen och Klara satt och chillade där i några timmar och pratade om tjejsaker. mysmys. Tack för tet Ellen <3

Imorgon fyller pappasen år, vilket betyder att jag måste fixa mig mycket snabbare än vanligt vilket jag inte kommer att orka, känner redan nu att morgondagen kommer bli segt trött. Men förhoppningsvis blir det tårta!
aa och påtal om lite sömn så väcktes jag imorse av att hela familjen skulle montera upp saras garderob i rummet bredvid, så man hörde skrik, hammarslag och jag vet inte vad. Kul sådär på en söndags morgon är man bara vill sova sova sova. Försökte somna om några gånger men lyckades inte så jätte bra..
Såå aa nu ska jag fanimig sova. Som aldrig förr tills klockan ringer. Tjugo i åtta i skanstull, åh vad jag älskar tidiga veckor <3


Två söta brudar för sisådär ett år sen.

Pluggdag?

Kom nyss på att jag skulle plugga idag, hur i helvete kunde jag glömma de? :O
Men nu hinner jag inte..ska möta upp tjejerna snart på en fika. Varför händer det alltid mig??? fittnisse.
Igår var en jobbig dag men en grym natt!
Först simmade jag för livet och jag kan lova er att jag var helt slut efter dagen, sen fort som tusan gjorde jag mig iordning för att dra ut med Sandra, Sofia och Olivia. Det blev tillslut bara jag Olivia och Sofia som röjde på dansgolvet! Träffade vänner man inte sett på länge som bla Jesper, Peter och johan. Det va mycket trevligt kan ni tro!
Nu måste jag sätta på mig kläder och så för snart blir det cafe 60 med brudsen!


Entourage

Igår efter jobbet drog jag till Entourage med Linda, Sofia och Sandra samt Sofias kompisar. Sandra drog hem direkt men för oss andra var kvällen var awesome. Vi åkte hem vid halv tre och vid kvart över tre svar jag hemma hos Lukas där jag möttes av två snarkande pojkar. Haha.
Denna bild får mig konstigt nog att tänka på Sandis. Min söta vän.


18 barre förfan!



Idag fyller denna heta brud 18 år, 18 fucking år!
Så i helgen ska vi ut och göra stockhoms nattklubbar osäkra!
GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTUNGE!

Färgar ögonfransarna

Tja fan!
Sitter här och färgar mina ögonfransar. Så just nu ser jag lite suddigt... så klaga inte om det blir fel ;)
Dagen har varit uppochner. Malin blev super fin när hon blev sminkad! Men vår sista grej på affärsplanen gick åt helevet eftesom att ingen av lärarna kunde hjälpa oss... Men allt annat är grymt. Lovar!
Har också fått reda på att linnena till vår produkt har kommit, gaah galet spännande och taggad!
Träningen gick bra så nu taggar jag gärnet till tävlingen!!

Sega fredagar är vad vi har. Vi börjar 08.00 i Sjöstadshallen. majs.

Satan så det svider i ögat nu, jädrans färg. Bara så att ni vet ;)


Ensam varg

Hej fans! 
Sitter ensam på mediakunskapen, eller aa inte helt ensam men det finns ingen rolig här. Sofia svek mig. jävla mes. och jossan är sjuk.
Roligt liv.
Inte nog med de jag är jävligt hungrig också och det känns ju lite sorglit att sitta och äta ensam.
Nästa lektion ska malin bli sminkad, kommer bli intressant.
Nu har jag inte så mycket mer att säga, så jag ska sitta här i min ensamhet och ha tråkigt. Hej då!

Livet är fult du är fager


Den här bilden är så vacker.
Heyheyheyhey Är i skolan och chillar galet. Ska egentligen ha projektarbete just nu. Men Linda och jag kan inte göra någonting mer än så länge. Idag var planen att jag skulle gå på bio med lilla Oscarmajs. Men det lär inte bli så för han skulle på något möte efter hans jobb. Känner mig lite små dissad. Nej skoja det gör jag inte. Det får bli en annan gång helt enkelt.
Nu ska jag läsa lite på felsms.com, lika roligt varje gång. Pussss. love.

Time

Har fått upp min tvätt och i den ligger det en top, vet inte vad det heter men en sån man hade när man var liten innan man använde bh, iaf mamma har lagt en såndan i min klädhög i storlek 134-140..halllå? aa för det är ju min storlek och sånna använder jag? Pucko asså.

Har sovit en bra natt och nu går jag inför skoolan. Tagga! Sen ska jag träna! Hörde att det skulle vara lucia träning också.. det är bara att inse det kommer inte bli sommar på ett tag.


Sötisen Anna var Lucia förra året!

Majs

Jag vill resa, åh så kul! En weekend typ, mysigt! Vart som hellst. Ett varmt ställe skulle inte sitta fel!
Den närmaste resan jag ska resa är till Jönköping. Jag hoppar högt av glädje vilken jävla resa det kommer bli. Not!

Det här skulle inte sitta så jätte fel just nu

Inte det här heller


Eller varför inte Rom?

Här skulle jag också vilja vara nu

Få flyta i Döda havet

Här vill jag också vara igen

Och här

Eller så åker man bara till Uppsala?

Jag vill alltid leva i nuet och va lite spontan sådär, men det går inte alltid. Speciellt inte när man inte har pengar till allt här i världen. Men jag tycker ändå att jag lyckas rätt bra. Jag har kul, jag skrattar, jag mår bra, jag lever mitt liv. En bra start på ett fortsatt bra liv. Men jag känner att det saknas något, något som kan fylla ut tomhålet, vad det är vet jag inte idag. Får helt enklet ta reda på de..
Nu ska jag sova, god natt mitt folk <3


Häftig kille

Hela den här dagen har gått så otroligt jävla långsamt. Tack gode gud att den snart är över. Just nu ligger jag i soffan och chillar och tittar på Beck. När jag blir stor ska jag bli som Gunvald Larsson. Han är cool.
Nu ska jag mysa med Lukas. Hihihi. Puss på er.

Lill-lördag

Hej hopp!
Sitter och fryser i min säng. lagom taggad på livet. Skulle velat följt med Soffan och Mallan till café opra ikväll men så blev inte mina planer. Trist det där.
Men i helgen ska jag ut. Iaf. Men jag tävlar så det blir min belöning på lördag efter tävlingen :D
På fredag ska jag fira Sofia som fyller 18!! jädrar alltså! Men det blir en ytterst ytterst tidig kväll för mig, men jag joppas att det inte blir det för sofia! Annars så kommer vi röja sönder på lördag!!

Igår så hade jag det trevligt med ett par favoriter, Felicia och Sandra! Gissa vad vi gjorde? Vi kolla på Idol 2005. Det hade ni aldrig gissat på va?? Sen sov jag där och det va mys. Idag var också felcia och kollade på Harry Potter, fyfan säger jag bara, VILL OCKSÅ! Jag kommer inte gå in på bloggen och kolla om hon skrivit något om filmen, kommer inte palla det. äh fyfan. nej inte alls avudsjuk..


Majsisis

Snart bär det av till jobbet. Usch orkar inte. Vill inte. Sitter just u hos Lukas och tittar på Barnen i Bullerbyn. Bästa. Vi hade ingen matte idag så slutade vid 2 vilket var awesome.
Det är lite trist att personer snackar så himla mycket skit tycker jag. Sånna personer tröttnar alla på tillslut.
Nu ska jag kila. Smell you later. Adios.

Mini me

Oj så gammal bild på mig. Heheh. This is me när jag var i italien med Sandra.
Just nu sitter jag och pluggar. Engelska. Brukade tycka att engelska var i alla fall lite roligt, men nu... Vi har en gammal gubbe, Sune, som lärare och han är s.ä.m.s.t. Han kallar sig själv för Zunrice... Det måste väl ändå säga sig självt?
Lukas ligger här bredvid mig och tittar på tv och det är ju lite distraherande menmen. What to do what to do. Imorgon går jag i skolan från 08.00-16.00 sen blir det jobb 17.00-20.00. Suck. Lång dag alltså.
Nu ska jag fortsätta. HA DE!

Skridskor

Vi hade skridskor på idrotten idag. Som de flesta, de i min klass åtminstone, vet så är jag sämst på att åka skridskor. Jag suger. Det går inte. Linda och Amanda var tappra och försökte lära mig. Men det är som att lära en döende hund sitta typ. Omöjligt. Min lärare tycker i alla fall att jag är duktig som försöker. Och det är väl huvudsaken, eller?

Tisdag

Jag gillar sena veckor. Ja!
Idag vaknade jag av att telefonjäveln ringde, tänkte faaan nu är det en jävla telefonförsäljare som vanligt...titta på klockan precis när den börja tjuta. Dags att gå upp.. och mycket riktigt när jag svara var det en försäljare. Orkar inte med sånna och inte dem som ringer kl tio eller tidigare på morgonen. tummen ner.
Ska fixa färdigt mig sen ska jag röra mig mot skolan. Det är bara 121 riktiga skoldagar kvar tills jag tar STUDENTEN! fiifaaaaan! :D




5 underbara månader


Det reeeeeeegnar

God morgon!
Väldigt skönt att få sova lite, va så grymt jävla trött igår. helt sjuk juu. Men ändå var man tvungen att spla glad och pigg och inte visa hur trött man igentligen var speciellt för små kusinerna, man vill ju föregå med gott exempel.. ;)
Sofia håller på att tagga mig på massa foton just nu...har inte sett dem än, lite läsigt.. haha

Hatar att det regnar ute. Förstör liksom hela dagen typ. bajs asså! Det reeeeeegnar, hahha kom igåg att jag sa det engång på viskeleken på ett simläger för väääääldigt länge sen och alla tyckte att det va jätte kul. ;)



Två bilder från i fredags. sweet!

Orkar inte

Tja världen!
Idag gick jag upp kl 09.00, ganska så hårt om jag får säga det själv. Snart är jag färdig fixad för att dra hem till Mormor och Morfar för att fira Morfar.
Igår hade jag kul, som vanligt! Olivia och jag åkte och förade lite på Hellströms med Oscar o co! Sen drog vi oss mot entourage där Olivias brudar från klassen var. Där körde vi gärnet tills det va dags att ta bussen hem. Värt!
heeeerregud ingen lugn stund på hela helgen, ja jag kör hårt! haha
Ha en bra dag!


glömde logga ut nice!

Jag och Linda taggar till hos Lukas. Lukas, Calle och Lindstien (stavning?) har just dragit iväg någonstans och vi ska snart börja röra oss in till Söderhof, nu kallad Helströms, och föra lite mer med Oscar och hans vänner! Skoj.

ägda nu kan jag bloggrapa dom! men det ska jag inte göra för att jag är så jävla snäll visst?. :)
men hade så kult på klubben så ses ni alla kanske i dimman (tveksammt).
nu ska man se vad man hittar på för kuliga grejer för denna "underbara" kväll hade så bra.

puss på skinkan.



gogo powerrangers!


Dagens



Oh lalalalaaaaaaaaa

Tjo mina vänner!
Nu är jag som ny igen efter dagens påfrestelser. Vi hade kul!
Åkte hem till Malin och vi fixade oss finfina, drack lite och drog oss till Hellströms, där det var lite bekanta andsikten. Där hade vi kulkulkulkulkul! Lite drama men vad gör de?
Vi träffade även på några klasskambrater, lite random sådär. haha
Sen när tiden var inne drog vi vidare till ojojoj där vi först röjde lite på golvet och sen satt och chilla på deras ute servering, Efter det blev det fyllekäk med Malin och hennes vän Amanda i skantull. Värt! Tog bussen hem och somnade runt fyra.

Ikväll väntas ytterligare festligheter. Det ska bli kul!! Ska om nån liten stund röra mig mot Olivia och få mat. Sen vet man aldrig hur kvällen slutar. En sak är jag säker på iaf och det är att jag inte får vara för sen hem för imorgon väntas 75 års firande och då vill man inte vara såå sliten, kännert inte!


Snygging eller hur? kolla bara på paketet? HAHAHAHAHA

Lördagsfix

Nu ska jag hem och fixa mig inför utgång med tjejerna i klassen. Men innan blir det att föra med bästa Shaky! See ya!
Bjussar på den va.

Heart

Idag efter skolan var jag på min praktikplats och hälsade på. Skulle egentligen bara hämta min pärm men stannade kvar där i 2 timmar. Ville verkligen inte gå. Mina barn är så söta. Saknar dem jätte majs. Och dom saknar mig så jätte majs mycket också.

Ikväll ska jag bara vara hos Lukas och kolla på film. Fetta mig. Han ska spela dator.
Imorgon ska jag jobba sen efter det träffa Linda och sen blir det utgång med finaste flickorna på kvällen. Vi ska fira Sandra som fyllt 18 år. Hihi. Sedan kanske jag hinner träffa Oscarmajs lite också. Men det återstår att se. Hoppas kan man ju alltid göra.
Nu ska jag kila. Adios mi amigos.

Brist på saker att göra

(x) snott den här listan från någon
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär 
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt 
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) ätit sushi 
(x<3) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd 
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning 
(x) rört en orm 
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt 
(x) dansat i månljus 
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(xx) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
(x) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka ...
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på 
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den 
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du gråtit
(x) gråtit så mycket att du skrattat
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva

FREDAG

Idag är det fredag, vilket är skönt. Idag har vi två lektioner en väldigt lång digitalbilld lektion och en väldigt lång ledarskaps lektion, på ledareskapen ska vi till sjöstadshallen och leda varandra...? Det blir nog bra.
Ha en fin fredag allaehoppa!

Super fredag imorgon

Jag är nästan klar med min uppgift nu, jojo. Men ni får inte tro att jag suttit sen jag skrev nyss, jag har ätit också.
Behövde inte beställa några foton, utan de kom hem i brevlådan idag, tänka sig. Veckert vet jag inte om jag blev, men det går väl an!

Fasiken imorgon är det fredag. Super fredag! Det blir utgång med favorit brudarna från klassen. Efter skolan åker jag hem och duschar sen dirren till Malin för tillfixning och förkrök för heela slanten. Var inte med förra onsdagen när de partaya så nu jävlar!!
På lördag har jag ingen plan än så länge men på söndag fyller morfar 75 så jag ska hem till Han och Mormor och hjälpa till när dem har öppet hus. Mys.


1 timme och 20 minuter senare..

...har fortfarande inte börjat på uppgiften. Bra Linda. Bra.

En sak som är säker

"Idag när jag kom hem såg jag ett klipp på facebook som Fellan lagt upp på Shaky. Alltså det var dagens roligaste. Dog lite. Så jävla underbar brud den där rumpskakaren. Linda Olsson."

Hahahahaha asså ursäkta? Känns som om jag är något slags objekt? "den där" Som om jag var en sak eller som om jag och Olivia inte känner varandra..?? Trodde vi var bästisar...buhuuuuu!
Hahahaha nej men serri.. :'(



Bra att jag kan glädja andra iallafall ! :D

I got a feeling


Tycker att denna bild är super härlig <3

kära fans!
Var hälsade. Klockan är 15.15 och jag pussade nyss på mobilen, vilket betyder att en snygg kille gillar mig. mihihihi!!
Jag måste erkänna en sak. Jag pluggade aldrig igår, så typiskt mig att göra så.. men jag ska göra det nu. Bra ska det bli! Jag nöjer mig inte med ett jävla skit betyg, det är värt att kämpa lite. Förmodligen kommer jag inte tycka de om några minuter när jag har satt igång med uppgiften, då kommer jag ba äh skit samma...haha jag känner mig själv. MEN jag ska försöka.

Fotona ska också beställas nu. Idag är en dag jag känner för att slutföra allt man börjat med, göra de man ska. Kommer förmodligen städa rummet och sånt skit sen också, jag har en bra feeling på det här. I got a feeling, ooooooh!
aja tja, Nu ska jag plugga och fanimig göra det bra!

Vaken om natten och drömmer på dagen

Mitt huvud sprängs. Jobbet dödar mig. Skolan dödar mig. 3 dagen jag är där på 6 veckor och jag vill bara bort. Sitter i skrivande stund och gör min teckenspråksläxa. O.r.k.a.r. i.n.t.e. Ska egentligen skriva en analys på novellen "Mannen i båten" (?) men jag orkar inte. Kommer inte ens ihåg om jag redan skrivit den. Men jag antar att jag inte gjort det. Brukar inte skriva arbeten så... Jag ska också läsa i min bok som vi fick på svenskan igår. Jag har redan läst en tredjedel men känner att det är lika bra att läsa ut den direkt. Okej jag vet att ni typ tänker "WHO FUCKING CARES?!?!?!?" men ibland måste man skriva tråkiga inlägg. Okej bra.
Idag när jag kom hem såg jag ett klipp på facebook som Fellan lagt upp på Shaky. Alltså det var dagens roligaste. Dog lite. Så jävla underbar brud den där rumpskakaren. Linda Olsson.
Imorgon hade jag tänkt springa förbi min praktik. Trodde jag. Men ikke för jag ska gå i skolan till halv 6 imorgon. Lord. Hade totalt glömt bort det. Den som gjorde mitt schema borde.... Dö. Eller nej. Det var Gunnar som gjorde mitt schema och han är typ bäääästa läraren. Men han suger på att göra schema. Dum-Gunnar. Fast nej, han är snäll.
Hoppas alla ni majsisar mår underbart och att era liv leker. Godnatt, majs.
Juste måste ju gratulera min fina vän Mathilda på hennes birthday! GRATTIS SNYGGMAJS! Miss you. Puss!

Skulle inte sitta fel att vara där just nu...

Ikväll ska jag plugga

moooooooooohahaha
Det känns skönt. Vi har kommit på fötterna nu med vårt företag så nu är man taggad igen. Men det är ganska mycket i skolan nu vilket jag inte orkar, menmen. Det kommer bättre stunder i helgen!
Snart är det tränning. Denna vecka har vi inte så jobbig träning så det känns helt OK. OK jag Mattias skulle skriva..

Jag hottade min fotolapp som jag trode va helt borta så nu kan jag beställa hem alla de "vackra" bilderna som farmor och mormor så gärna vill ha. haha skolkatalogen nöjer jag mig med.

En klassiker

Mitt huvud gör ont. riktigt ont. Har känt den känslan hela dagen och det är inte kul, känner mig hängig. Därför blev det ingen träning. Hatar när det blir så.
Snart ska jag ta en dusch. Och så ska jag sova tidigt.
Det va roligt att träffa alla i klassen igen. Vissa mer än andra. Mycket som har hänt må jag säga. hohoho. Efter skolan åkte vi in till stan för att göra något roligt men hittade ingenting som fick oss att ha kul. Sen åkte jag hem och däcka. Fick även denna måndag pannkakor, lite flashbacks från förra måndagen då vi åt de med...och vissa vet ju hur den kvällen sluta..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag slutar här.






Majsmajsmajsmajs

Första dagen i skolan på 6 veckor. Usch. Vill inte vara här. Vill vara med mina söta i min klass, men inte i skolan. Majsmajs. Livet är majs. Ikväll ska jag sova med Lukas. Wihihihhohoh. Hehe. Puss heido.

Haaaaaaaaaaa en bra dag

Hej hopp haaallååååå!
Uppe mycket mycket tidigt idag. Skolan fiifan.
vaknade 05.06 och tänkte aa men jag kan sova lite till innan klockan ringer kl 06.00 men ikke jag låg vaken och väntade på dommen.
Känns inte så skönt det här men det går. min fruktan är att gå till bussen...minus grader är inte min grej.
Ha en bra dag!


Nagellack

Jag är trött. Ska snart sova. Ska sätta på Daniel Adams-Rays nya platta som jag köpte på hans spelning. Sen kommer den gå på repeat hela natten. Majs nice.
Jag har just fixat mina naglar. Äntligen. Det är lite som terapi för mig. Mår mycket bättre när jag har målat naglarna. Och älskar att måla naglarna. Ibland brukar jag tvinga min syster att jag ska få måla hennes naglar. Hon brukar inte vilja ha nagellack. Kommer aldrig förstå varför. Var också just tvungen att söka på nagellack på google för att se hur det stavades, visade sig att jag stavat fel. Som vanligt...
Hatar att jag inte får ha nagellack på jobbet. Men jag brukar ha det ändå. Livin on the wild side of life.
Ikväll ska jag sova själv. Skönt men ändå inte. Vill sova med min älskling (tänkte först skriva min man, men hatar när folk skriver så, typ "jag och min man.." "min man" blabla. ni fattar. han är inte min man. vi är inte gifta. man kan skriva så om man är gifta. inte annars. så var tvungen att ta bort det). Det där blev typ världens längsta parantes. Men jaja.
Och på tala om majs så vill jag se Sagan om ringen. Typ, nu. Får bli imorgon. Eller någon annan dag. Godnatt lovers.

Tokigt, jag lever!


Jag är inte död. Herregud vilket liv.
Jag är fullkomligt levade, har inte varit såhär levande på mååånga många helger!
Vit helg, förutom ett glas champagne. men det räknas inte. För Mattias fyllde faktiskt 20 år och det gör man inte varje dag.
Jag fryser.
Ikea turen var lite speciell. men vi fick hem oss tre garderober. varav en till mig!
Min mamma är cp.
Snart ska jag titta klart på Beck och äta glass.
Imogon är det skola.
Träningen gick bra, tycker jag. Men det gör dock inte tränaren, imorgon är det möte.
Vi kommer få skäll.
I helgen vill jag ha roligt, mycket roligt. Så jag tycker vi hittar på något skoj, som jag får vara med på!
Snart fyller Mathilda och Sofia år!!
aaaaaaaaaaah det luktar bajs.
Not najs!

PUSS OCH HEJ!

Guld

Hey! Jag fick sova ut imorse. Sov till kanske 12. Guld värt. Just nu är Lukas gudfar här och hjälper honom att koppla in några högtalare till tvn. Jag ska snart ta mig ner till simhallen och ha mina bebisar med Saras pojkvän.
Imorgon. Börjar. Skolan. Visst ska det bli kul att träffa mina fina i klassen igen. Men snälla. Jag orkar inte med skolan just nu. FML. Juste måste ju förbi min praktik också.

Linda, Shaky. Vart är du? Vissa ett tecken på liv kära du!! Ring mig. Puss.


För stan är full av tanter och tragik

Idag gick jag upp halv nio. Halv nio! På en lördag. Dagen spenderades på Sös, BB avdelningen. Lukas lillebror är så himla söt. Majs. Ville bara ta med honom hem och gosa sönder hans lena små kinder. Åh. Klockan 5 vart det jobbet och nu har Lukas och jag just ätit middag.
Gårkvällen var mysig. Var ju på tjejmiddag hos Linda. Och det vart skoj. Hehe. Vissa fick ju i sig lite för mycket av det goda, men sånt gillar vi!
Nu ska jag dra till tvn och min lilla älskling.

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar. Gud nåde om någon väcker mig. Ska banne mig sätta min telefon på tyst läge. Nighty lovers.



Två bilder från Daniel Adams-Rays spelning som jag lånat från Carro.


Hej majs

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Ja
Har du någon kille just nu? - Ja
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej
Vem kysste du senast? - Lukas
Vem kramade du senast? - Lukas
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nej verkligen inte.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Nej de är jag inte. vill vara.
Har du bra betyg? - Nej inte det heller
Har du fått göra om ett prov någongång? - Jadå
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Japp
Sköter du dej i skolan? - Nej :(
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Alltid
Haft mobilen på lektionstid? - Yes
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Hehe aa

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 plus vovve
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Yes
Trivs hemma? - Ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Haha aa
Har skrikit och slagit din mamma? - Jaa...
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej, ängel.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Hahah ja.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja
Du brukar vara med? - En del 
Vem/vilka var du med sist? - De på jobbet
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja klart
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja, oftast roligare än tjejer.
Har du pussat någon av dina kompisar? - Japp
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja </3

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - Nej
Putar med läpparna på foton ? - Haha neeeej
Använder foundation på läpparna? - NEJ
Super dej packad varje helg? - Inte varje helg.
Du har kysst en tjej? - Jadåå
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - haha herre min jede, nej!
Ditt hår e knallblont? - Nepp

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - Yes
När drack du alkohol senast? - Igår
Vem bjöd dej på alkohol? - Jag själv
Vad var det för sorts alkohol? - Vodka, vin, cider.
Brukar du dricka alkohol? - Ja :)
Har du druckit öl? - Ja
Tycker du om öl? - Nej blää
Har du varit full? - Neehee...

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - en godisbit på shell när jag var typ 9. sen är det npg inget mer.
Är det okej att vara kriminell? - Nej
Vill du bli kriminell? - Neee
Varför gör du sånt här? - Jag har inget bättre för mig
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Man bryter emot lagen?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Hahah men aa! 
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - Nä inget jag planerar direkt

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja
När grät du senast? - Igår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Haha, vet inte.
Du har slagit ner någon? - Neej
Du har skadat någon med flit? - Ja
Har du någonsin viljat döda någon? - Ja. Vill det fortfarande.
Vem bråkade du senast med? - Lukas.

Tjilivippen

Dags att dra på tjejmiddag hos Eastman. Ha en kickass fredag. love.

Uppe med tuppen

Godmorgon världen. Imorse vaknade jag av att Martine (Lukas pappas fru) ringde och väckte mig i min skönhetssömn och undrade om jag kunde komma över och passa Cornelia för att de var tvugna att åka in till Sös för att Martines vatten har gått. Så klart kunde jag det. Så just i skrivande stund sitter jag här medan lilla Cornelia sover.

Planerna för dagen var att jag skulle köpa present till Linda, träffa min älskade Ida vid 1 och sedan möta Carro en snabbis, sedan hem och fixa mig lite och därefter åka till Linda som fyller 18 idag. GRATTIS SNUTTEGULL! Och hon bor på tala om det i princip granne med Lukas pappa! Sammanträffande. Hehe. Så om det  blir sent här så kan jag ju ba kila över liksom. Nice jöö.

Igår då. Då gick jag som sagt på Daniel Adams-Rays spelning. Det var awesome. Ofta jag typ hade total missat honom och hans låtar liksom. Fett bra. Ny love. Nej men han var grym. Efter spelningen chilla jag och Carro kvar lite på Bengans och snickesnacka lite med Daniel.
Efter detta vart det hockey och pizza hos Lukas med han, Calle och Carro. Majs nice. Följde Carro till tåget vid halv tolv och sen vart det sängen.

Enough for now. Laterooo.


usch

hej hej hej!
Har inte skrivit för jag inte har haft lust och ork. Är ganska trött, seg och grejer. Har fokuserat på träningen.
Idag var det två träningar, imellan var det laserdone. och tro det eller ej Felicia menjag va fanimig grym. eller iaf grymare än sist. Kom INTE sist pch inte näst sist heller. STOLT! Och såklart vann MITT lag. !! Sen på träningen var det lagkapp  och mitt lag vann  IGEN! 'jeppjepp!

Ska sova snart. om jag kan. fifan. Imorgon ska jag förhoppningsvis till IKEA. Ska träffa Ellen. Så det blir kul!

Vovve

Hola amigos. Sitter här med Isaflisa i köketoch har just käkat. Imorse blev jag väckt av att Lukas pappa, hans fru och Lukas lillasyster plingade på dörren så där vid halv tio. Nice. Vi har fixat i lägenheten hela dagen så nu är den fin. Eller i alla fall finare än innan. I förrgår var jag på maskerad hos Sandis. Det var skoj. Dock vart det lite strul när vi var tvungna att ringa ambulans och så men det var skoj ändå. Orutinerade människor säger jag bara...

Idag vid 5 (?) ska jag träffa min kära wifey och vi ska kolla på Daniel Adams-Ray (eller hur sjutton han nu stavas). Han ska ha spelning någonstans. Man får hoppas att det är bra. Har aldrig hört en låt av honom. Förutom när han sjöng i Snook det vill säga. Nu ska jag gå och ta en liten power-nap en stund med Isa. Godnatt!


Måndag

Hey! Idag fick jag frikort hos läkaren. Detta betyder då att jag kan gå gratis till läkaren fram till i juli. Hur nice? As nice, med tanke på hur ofta jag går dit. Efter när jag och Shaky satt och fikade hittade vi en hundralapp som några tjejer som satt bredvid tappade. Änglar som vi är försökte vi hitta dom igen men det var försent. Så vi tog den till egen nytta. Men vi försökte i alla fall. Ska lägga in lite snygga foton som vi tog idag sen någon gång också.

Idag var även Lukas och hämtade sin lägenhetsnyckel! Så imorgon ska han flytta och just nu håller vi på att packa det sista. Hihihi. Sen blir det ikea och efter det party party at Sandis! Linda och jag ska lätt ha coolast utklädning.
Jaja nu ska jag hjälpa till lite. Heido lovers.


Hejhopp gummisnopp

Tjabbbbbbba!
om tio min sticker jag till bussen den kommer sandra hoppa på, sen möter vi upp Tess och några andra och sen blir det fest! Ikväll blir det Berns. Det kommer bli kul. Sen får vi se hur sent jag kommer hem och om det blir morgonträning hehe. Men vafaaaan det är looooooooooooooov!!

Tack Linda

Varför har jag konstant huvudvärk? Jag bara undrar, börjar tröttna lite på mitt huvud snart. Om någon känner att den vill byta med mig så är det bara att slänga en kommentar eller ringa mig. Ingenting verkar fungera för att min hjärna ska bli nöjd och bara ligga där inne och typ slappna av. Suck...

Ett annat litet problem jag har är att jag ska till läkaren idag. Hälsokontroll. Och jag bara avskyr att ta blodprov/sprutor. Det är tur att Linda förljer med mig. Hon är bra hon.
En gång när jag skulle till läkaren och ta en spruta heeelt ensam, så satt jag där och inte ville ta den. Svär att hon doktor ville döda mig just då. Satt där som ett litet barn och ba "neeeej inte nu. måste andas lite.." Sen så kom jag på, jag ringer Linda. Så jag ringde henne och förklarade min situation.  Och så satt vi och snackade medan doktorn tog den där jävla sprutan. Min arm dog lite. Nu är den dock helt återställd och tackar Linda för stödet.

Nu fryser jag lite. Ska krypa ner i sängen igen. Over and majs.


Himlen är oskyldigt blå

God kväll
Sitter i sängen och väntar på toan där sandra befinner sig. Sen ska vi titta på PHD. love it!
Vi var på bio som sagt och kollade på himlen är oskyldigt blå. I mitt tycke tyckte jag att filmen var bra! Sandra tyckte dem den va bra men en konstig handling, Felicia gav 3,5 mums mums. Jag ger den 4 Måns måns. jeeeeeeppp
Sen tog vi party bilen ut i skogen och sen vidare hem.
See you! nu blir det PH!


Miljömugg gjord av majs

RSS 2.0