Nu har jag bråttom

Ska snart åka och möta upp dem här små puddingarna. Det ska bli kul efetsrom att jag inte har träffat dem på väldigt länge och jag vet att det finns mycket att säga..! haha


Det är så det ska va

hallooie! Nu är jag trött och sliten, har varit och tränat det va inte jobbigt men jag börja känna av i kroppen att jag har tränat väldigt mycket nu den senaste tiden. Men imorgon smäller det då är det tävling, då ska jag visa vad jag går för och jääävlar vad det kommer gå bra! Sen efter helgen är jag fri, fri, fri, sommarlov. sommarlovet börjar på måndag på riktigt., ingen träning bara vara, göra vad jag vill. Så jävla härligt! Men först ska jag simma fort, fyfan!

Sitter och äter lite mat, mat är bra. Och tittar på top modell. Najs. Snart ska jag börja fixa mig för att åka in till stan och fixa lite.

Det rullar.

Sommar sommar somma... nanananananananaaaaaaa!
Har varit och stheekt vid Eriksdalsbadet hela dagen idag med Lövet, Wågis, LO, LN, Bläckvard, Towe och Vendela, galet najs! Varm som fan, hoppas vädret håller i sig bara.
Har fått mitt nya sim-kort nu, det är bara att lite krongel med kontakterna men inom dagens slut kan ni man börja ringa och smsa igen, hääärligt va!?

Juste fick mina betyg idag också, dem va faktiskt inte så fyskam.. rätt nöjd om jag får säga det själv. Men bättre ska dem bli!!


Kändast i stan om ni frågar oss

Halloieee alla glada människor som läser detta! Sitter och snackar med Anna, vi pratar kändisar. Vi kom fram till att om vi skulle ha en så kallad kändis tävling, alltså den som ser flest kändisar, så skulle jag vinna. Försker lära henne vart kändisarna håller hus så att hon kan gå på spaning! Men jag tror mer på spontanitet, att man träffar på dem när man minst anar det. Sen kom vi fram till att vi själva är kändisar eftersom att vi har varit med på TV, båda två har varit med på Latjo lajban! Ballt eller hur?

Kändisarna själva!

Ni bör fråga om en autograf, så coola är vi

 


Bilder från Nyköping





























Bilderna får tala för sig själva..liiiite gay? Men jag gillar'e
Bilderna är tagna från Annalee.

Söndag 18.32

Är just nu hemma hos Niklas och myser med de söta töserna Linda och Jennifer, fast dom är ute och röker just nu. Niklas vet jag inte vad han gör, tror att han diskar eller någonting. Snart ska jag hem och börja packa och beställa bussbiljetter. Skulle ju egentligen gjort det imorse men ska göra det med mamma. Nej men nu ska jag nog ta och kolla vidare på 16 and pregnant. Hare gött. love.

Ensam som vargen

Fan va man har tråkigt hemma, ensam, och hungrig. Det blir så när man har varit omringad av goa människor dygnet runt och så kommer man hem och ingenting händer..boooring! Jag tänkte förut idag, "mhm..fan jag har ju inte gjort ett piss idag.." Men så kom jag på att jag har ju faktiskt, tränat, Hoppat, solat, städat, ätit lunch och åkt bil. Jädrans duu! Allt det är på några timmar. Så blir det om man går upp med tuppen. Ska fan införa de kanske? Eller inte..behöver min skönhetssömn!
Jag vet att jag kommer hitta någonting att göra nu den här veckan som kommer,, helt säker. Och om jag älskar vädret!! Har haft sol nu i mer än en vecka isträck, såå awesome som hellst!

Nu ska jag försöka titta på femman, den knasade förut meeeen nu får jag hoppas att det fungerar. Måste ta igen lite tv tittande eftersom jag inte har kollat på någon tv alls senaste veckan.


MYS

Ohyes, hemma igen gott folk! lagom till att alla åker till P&L men då slipper jag dem alla en vecka till sköööönt!
Har haft en grym vecka i Nyköping med alldeles för mycket sol och träning. Men jag gillar'e !
Vi har lekt och haft skoj må jag säga! Dock gick min kamera sönder...asså helvete. Vet inte vad jag gör  med kameror ? Den va vattentålig och stöttålig med ändå går den söder..? Min fjärde kamera på fem år! INTE OKEJ! Sååå kan tyrvärr inte visa några bilder från veckan. Min mobil är cp med för att sim- kortet har slutat att fungera. Men nu är jag hemma igen iaf.
aa en riktigt mysig vecka.


Whatever you like

Gud vad jag är trött, men har inte tid att sova riktigt. Måste nämligen försöka få tag i min mamma och sen ska jag boka bussbiljett åt mig och Olivia till P&L. Vi skulle egentligen ta tåget upp idag, men eftersom att det ska regna där så vill vi inte åka upp dit en dag tidigare helt ensamma när det regnar. Hoppas bara att biljetterna inte tar slut nu... Jaja det löser sig nog. 
Gårdagen spenderades med lite trevligt folk hemma hos Calle. Mysigt. Nu är jag dock helt död och undrar hur jag ska orka packa och allt. 
Ska även lägga in massa bilder från de senaste dagarna. Men det får bli senare. love. 

Godmorgon världen

Jaha idag mår man som man förtjänar. Hoppas att alla hade en trevlig midsommar för det hade jag. Imorgon åker jag till P&L och det kommer bli awesooooome! Så ikväll ska jag packa sen bär det av mot Olivia imorgon innan vi ska till tåget. Oj vad klockan är mycket, måste skynda att slänga någonting i magen innan jobbet. Seee yooou later. love.



Saknaden försvinner inte

Jag insåg just att det är den 25e idag. Idag är det alltså 1 hel månad sedan du lämnade oss här nere på jorden för att komma till en bättre plats. Jag vet att du finns någonstans där uppe och vakar över oss och väntar på oss tills vi kommer till dig. Glad midsommar Theo. Snälla kom tillbaka. Jag saknar dig. LOVE.



<3

The Party

Godmorgon världen. Glad midsommar! Eller vad man nu säger...
Natten spenderades till stor del hos Calle med film och mumsmums krig. Det vart såklart killarna mot mig, eftersom Lindizen satt och halv sov... Fy sjutton vad jag var kladdig alltså. Men det var nice ändå. 
Hem vägen ska vi inte ens tala om. Sl kan gå och äta skit alltså!
Nu ska Lindz och jag gå och steka lite, pannkakor och oss själva tänkte vi. Alla vet ju att det är så inne att se ut som kräftor i sommar! Sen får vi helt enkelt se vart vinden för oss. Tjarååå. love.

I hate to say it

Sitter här hos Calle med Lindizen, Lukas och Calle såklart och chillar. Jag har jobbat hela dag och fy i helvete vad jobbigt det var! Snart ska killarna grilla, nicenice. Lindz och jag ska duscha medan. Luktar cheesburgare som in i norden. Usch.
Imorgon är det midsommar så vi får se om jag hinner skriva någonting innan. Hare bra gullisar. love.


Detta är Calle dåra. Knasig prick det där.


Och det här är han när han åker longbord, dumskalle alltså.
Han gör att jag lever i oro :(

Oh Africa

Dagarna bara flyger iväg. Snart åker jag till P&L, längtar! Och sen är det inte långt kvar tills jag och mina söta bruds åker till Alanya, längtar ännu mer! Denna sommar kommer bli så awesome känner jag. 
Dagen har spenderats med Lindz och Niklas på en solig gräsmatta, det var mysigt värre. Jag är nu helt bränd på min rygg, så härligt...  Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Lukas. Hare bra! love.

you make me happy when skies are grey





Godmorgon! Imorse vaknade jag av att Lukas grannar borrade. Shit alltså. Vem fan gör någonting sådant på morgonen?! I och för sig var klockan 12 men i alla fall... Hinner inte skriva så mycket mer för jag måste skynda mig till gropen för att möta Lindizen. Hon är väldigt stressad att komma ut i solen. love.

Yellow

Har just kommit hem till Lukas efter att ha varit på "promenad" med Niklas, Linda och Calle. Om man nu kan kalla våran tripp till Statoil och Donken för promenad, dessutom tog vi bussen hem. Latmaskar. Nu ska jag krypa ner i sängen till en sovande Lukas. Stackaren ska upp 7 imorgon, medan jag kan ligga kvar och sova sött. Nighty alla coolingar. love.


Grattis på namnsdagen Linda..

...igår hade jag namnsdag. men vare någon som gratta? NEJ. Olivia vad hände med att det va så himlans viktigt att gratta någon på namnsdagen? jag grattade dig på både Olivia och Johanna men ikke att man ens får nåt när det är Linda.. Kul. Inte ens min familj. mamma kom idag och oooj jag glömde...precis som att hon glömde tvätta mina kläder så nu har jag inga trosor till nästa vecka.. kul!!

Bara lilla jag i mina bästa stunder.. :)

7-0

Behöver inte säga så mycket mer.


Allén är inte så dålig ändå

Mina flickor!
Känns ju helt sjukt att inte träffa er varje dag. Dagarna blir inte det samma.

 

Jag har ett problem. ett stort problem. Imorgon ska jag till Nyköping, och vad ska man ha med sig? Det kan bli as varmt men det kan sammtidigt bli jätte kallt. Hatar att resa i Sverige. Problemet är ju också att jag inte har så stor resväska. haha. Så är det ju midsommar i vecka, gaah! och då måste man klä upp sig? Äh fan skit samma. vet inte. En sak vet jag och det är att jag inte orkar göra klart fönsterna idag, får bli om en vecka. Och när jag kommer tillbaka kommer alla att vara i Borlänge.. på P&L ! Ha så kul allesammans!


Deviantart


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

assåå panik.

Vaknade vid elva idag men ville inte gå upp. Låg kvar tills tolv. Gick ner till köket och började puttsa fönstrena.. jobbigt värre shit! Sen bjöd min syrra och hennes kompis på en aning för brända hamburgare men det gör inget för dem är söta. Gjorde klart lite fler fönster men nu orkar jag inge mer, tog en rest helt enkelt. Idag ska pappa åka en sån där superduper snabb båt med jobbet, men fick nyss reda på att de fans platser kvar så han bjöd min syrra hennes kompis och min bror..asså? Vadå inte jag eller?? Vad är det för familj jag lever i? Här får man inte ha kul nejnej Linda ska bara tränatränatränaträna inte få ha kul. FAN!








Proper Education



Ikväll ska jag troligtvis träffa denna sötnosen. Mysigt ska det bli. Just nu sitter jag ensam hos Lukas och har ont i ögat och huvudet. Får väl hoppas att det går över innan jobbet idag.
Det som just nu får mig på bra humör är tankarna på P&L. Snart åker vi iväg! Det kommer bli awesome.  Nej här kan jag inte sitta hela dagen, måste hem. love.

Skjut mig

...snälla!
Förstår inte varför man måste vara så dålig?

feel good

Eftersom att Olivia inte skriver får väl jag ta och göra de.
Idag är det tävling, TAGGA! om det inte går bra idag har JAG förstört mammas semester planer? fråga mig inte varför..men stor press ligger bakom. Det är så att vi måste kvala med laget till SM såatt vi simmar de i sommar, om vi inte simmar hade vi kunnat åka två veckor till Cypern men hallå det är väl liksom inte bara mitt fel? jag säger blää!
Inatt kunde jag inte sova, låg vaken i två timmar minst och försökte. jag skojar inte när jag säger att alla tankar som finns i min skalle kom upp, allt allt allt. as jobbigt och jag försökte tänka bort men ikke. Nu ska jag äta lite och tagga till!

hemma bio

Jo vad va det jag sa? Min pappa och lillebror kom hem med en TV haha bara sådär. riktgt najs! Men kommer förmodligen inte få titta så mycket på den, eftersom att pappa kommer "ta" den och ingen annan kommer få kolla! suck asså. menmen jag ska göra mitt bästa, jag ska kriga in i det sista! jag lovar


17.00

hej alla galna fans!
Filmen igår va precis som jag trodde, GRYM! såklart att den var! Den är helt klart värld att se tycker jag så om ni ska slösa era pengar på bio se Killers!

Shit va det regnar ute, herregud! va ute och gick för två sekunder sedan och då va det typ sol men nu ser jag inte ens utanför fönstret för att det regnar så mycket.. inte att leka med kan jag ju meddela. Men vad passar inte bättre än att ta hand om sig själv eftermiddag nu? Nu ska jag måla mina tå och finger naglar, ha handsiktsmask och färga mina ögonfransar, helt klart värt!
Har även varit aktiv idag, tog bussen till hanige och mötte upp Olivia och Lucas, vi gick in på Ö&B för att jag skulle införskaffa lite nödvändiga saker. En snabb tripp bort men det behövdes.

Pappa och Andreas åkte iväg nyss, mm jag tror de ska köpa en tv? Skulle va bra!

Bio mys med dem bästa

Som sagt vi ska se Killers, kommer bli grymt!


EMD..

..seriöst, måste dem ta en bra låt och förstöra den? Satte på radion och humöret förändrades på en gång, jävla fucking E M eh D spelas och försrstör en bra låt!! Inte okej! Vad är de för lirare egentligen? Dem har aldrig varit okej och kommer adrig bli det heller! Punkt slut!

Asså nej!


Beautiful days

Kvällen ska spenderas med mina underbara vänner. Vi ska gå på bio och mysa! Vi ska se Killers eftersom att Linda så gärna vill se den. 
Dagen har spenderats hos Lukas med fotboll, Linda och Niklas skulle komma också men dom dök inte upp.... Knas det där. 
Nej nu ska jag minsan duscha! Adios amigos.

Så bra

Hör min syrras skrik utanför, hon badar med en vän! Jag har varit ute hela dagen och glassat i solen, det är så det ska va! Vi grillade även hamburgare, mm-mm-mmmm! Om tjugo minuter bär moppen iväg till simhallen. Ska bli härligt!

På tisdag ska jag till Nyköping, ska både bli kul!

Sommar, sommar och sol..

Igår efter en mycket jobbigt träningspass, där jag förövrigt va grym! Åkte jag och träffa Sofia, Elllen, Felicia och några från Felicias och Sofias klass i Fåfängan. Vi hade det mysigt med vacker uttsikt, drog vidare sen till Skinnis där Alex, Elias, och Hugo och hans gäng befanns sig, där var det ta mig fan as najs, med musik och hela rubbet! Sofia och jag va tvugna att dra därifrån tidigt och vi gick från zinken till typ sös där vi fick tag i en taxi till gullmars, fan va värd taxi tur om jag får säga det själv, visst taxi kostar en del men jag tror nog att vi fick det lite billigare;) Sofias buss gick efter tio min medans jag fick stå och vänta i 20 minuter på min, snark assåååå!

Det va min andra nycktra ute kväll rad, snacka om att jag är stolt över mig själv! hihihihi

Ikväll blir det ut och ha det mys igen!

 

Tog bilden från sofias facebook.


Puss

Jag tycker om dig ganska sådär jätte mycket. 

coolt

Mot gänget och fåfängan! Ska bli roligt, ohyes!
Coolast i stan är jag, idag för jag har den rosa mössan!



Stockholm i mitt <3

Skolan är slut men jag har en uppgift kvar.. sitter med den nu och fyfan va tråkigt det är. Ska snart träna och då måste jag vara klar. stress stress stress!

Igår hade jag det mycket trevligt med Ellen, Olivia, Felicia, Rebecca  och massor av söta människor som vi träffa i vitabergsparken. Träffa Sofie från klassen också. Vi satt på små filtar och myste, snackade och skrattade tills klockan blev dags att gå hem. Jag ellen och felicia tog vårt pick och pack och gick till slussen, det va en mysig prommenad och gud va jag älskar Stockholm! Så jävla vackert! När vi gick längst vägen till slussen nedanför mosebacke och ser solen gå upp över vattnet, gamla stan och gröna lund. så sjukt vackert så jag dör!

Nu ska jag fortsätta att skriva..Puss

Take it off

Äntligen har jag fått de segaste människorna i världen att röra sig hit till Lukas. Vill inte sitta här själv längre. Lukas den lilla looooosern är i skolan och gör ekologiprov. Linda och Niklas skulle varit här för 1 timme sen typ. Nu blire pisk när dom kommer hit!
See yoou later!


Godnatt

Felicia och jag är söta pirater.

Nu har jag tröttnat på det här. Detta tjat om det jävla latex-lakanet. Nej nu jävlar alltså. HAHA!


Fredag?..nä Måndag!

Hej alla trogna läsare! har vi några sånna?
Idag har jag tränat två gånger och sovit så jag förtjänar en utekväll! och det ska det bli! Ska dra mig och träffa mina vänner vid tio, det här ska nog bli bra! Felicia har lovat att göra en fredag, hahahaha så vi får ju se hur det slutar!
Det börjar kännas att det är sommarlov på riktigt nu, förutom att jag måste plugga imorgon..annars får jag IG i Svenska B och det vore ju inte så roligt..


Felicias "Fredag"
Du är så söt

98...99..100!

Shit Olivia snart 100 inlägg! :O
Gud så duktiga vi är!
och fiiiiina :)



Tjoohejsaan!


Nu har jag precis städat mit rum, dukig tjej! Idag va inte så bra dag för jag va trött som fan! Tävlade och det gick skit, det är fan inte rättvist!
Imorgon är det träning vid 9.00-11.00 sen är det träning 16.30-18.30 igen...måste komma igång nu fan! Fast sen på tisdag har jag en ledig morgon, yeej! likaså på torsdag! så om någon vill leka med mig imorgon kväll eller på onsdag kväll går det jätte bra! För i helgen är jag upptagen och sen nästa vecka åker jag till Nyköping, fullbokad må jag verkligen säga! men om man vill bli bättre och bli bäst och vinna måste man kämpa och jag är långt ifrån bäst nu herregud!

I lördags va vi hos kusinerna, jag fick finfina saker och så massor av pengar till turkiet!! :D
Maten vi fick ja gudomlig! Dem hade anlitat kockar som dem kände så shiit maten var inte att leka med. Blev dock lite sent och det är därför jag är trött. Ska sova nu snart hade jag tänkt, kan ju behövas!


From me to you



Like a lady

Godmorgon kära ni. Jag ligger och chillar i Lukas säng och väntar på att det ska bli närmare kvällen så att jag kan träffa min lilla snutt Lindiz. Det ska bli nice.
Nästa vecka ska jag träffa min bästastevän Felicia, längtar redan nu ska ni veta! 
Här har ni två sexiga bilder på henne förresten. 
så jävla cool alltså, coolaste kissen i stan.

Strawberry Weed

Segaste dagen på länge. Vaknade vid hal tio imorse hos Lukas, väckte Lindizen och snacka lite med henne och sen drog jag hem och hämtade mina jobbkläder för att direkt dra till jobbet. Jobbade hela dagen och sen direkt hem till Lukas igen för att käka pizza med honom, Lindz, Niklas, Anders och Simon. Somnade i soffan efter och vaknade när mamma ringde för att komma och hämta mig. Nu har mamma hjälpt mig att s-t-ä-d-a mitt rum så nu är det skinande rent! Wihoooo. Ska hoppa in i duschen och sen får jag se vad jag ska göra... Kanske träffa Nikkan från mitt jobb, den söta lilla spillevinken.
Har tagit lite bilder från igår från Andreas facebook. Hihi, enjoy!
Sötnöten Niklas!
Lindiz och me...
Gulle <3
Bästa!
Andreas är schnyyyygg
Jag vill också! 
Det var det. 

I love dance

Galet bra skolavslutningsnatt måste jag bara säga! Hade en jääävligt bra kväll!
Efter skolavslutningen drog jag och Malin hem till Disa i klassen där vi började kröka, Åt pizza, ost, vindruvor och drack vin. spelade ölspelet och lekte jag har aldrig, Vid tio drog vi oss in mot Stureplan och mot Collage där vi stod på VIP listan till en 25 års fest. Vi satt inne i vippen och hade det galet najs!! hahaha stötte ihop med några rika gubbar som bjöd på massa champagne, hahaha in i dimman!
Vi dansade loss och stötte ihop med massa trevligt folk, bland annat Maggie från klassen och Kissie som vi hänge med ett tag, hahaha asså? Kissie, hahaha kompiskt!! Det visade sig att hon typ kände Måns i klassen som stod utanför för att vi sa att han skulle komma men stackarn kom inte in.. hahaha
Sen drog vi och blev uppraggade av några killar som vi tog en taxi med hem till en av dem, han bodde vid strandvägen och det va ett najs lägenhet. Vi fick ännu mer champagne och sen drog vi hem.. haha träffade lille Hugo på slussen på vägen hem, treeeevligt!
Grym kväll med andra ord!

 

 

Det va min kväll, ett ord. Awsome!

 

Nu bär det av till stora essigen för släcktfest!
Juste igår köpte mamma ny mobil till mig, asglaaa!

Student

Nu sitter vi hemma hos Lukas och firar hans student. Det är awesome. Innan var vi hos Niklas och firade honom, det var awesome det med! Nu har vi inte tid att skriva mer. See ya!

D- dagen

Dagen är kommen, dagen som jag har väntat på nästan ett år, den dagen är nu här, SKOLAVSLUTNING! haha jaa!
Kommer bli en rolig dag, känner de på mig. Fan det spelar ingenroll om regnet öser ner, skitsamma!! Eller skitsammaN som Sara säger haha. Nu ska jag fixa mig så att jag inte ser helt åt skogen ut. Kommer förmodligen inte skriva något mer idag sååå Puss och hej!



En bild på oss slår aldrig fel, eller vad säger du?

Miss you

Dags att komma hit snart eller? Saknar dig som tusan! Alla borde ha en vän som dig. Synd bara att du bor så förbannat långt bort. Älskar dig<3

Over 'Fore It Started

Älskar Caesars alltså! Var bara tvungen att säga det, hihi. 
Idag har jag varit i centrum med Niklas, Lukas och Lukas kusin Tomas. Vid klockan 4 vart det jobb, jobbigt. Fick dock trevligt besök av söta Mathias.
Ska strax slå in Niklas och Lukas studentpresenter. Måste bara orka resa mig ur sängen först. Lindz om du läser detta, ring mig! Vi måste snacka lite om imorgon. Och om du inte läser detta ikväll, ring mig så fort du kan. Annars kommer jag sova bort hela dagen typ, hehe
På bilden ser ni min lilla söta lillasyster. Love you.

Leeeee för fan!

ojojojojojoooooooooj vilken dag, helt jävla slut!
Inne i stan kl tio för att shoppa med Mormor, det va mys och jag fick massor av fint! kusin Klara kom och vi åt lunch drog fort som fan till skolan där Linnea och alla treor tog studenten!! aaah fyfan vilken lycka, nästa år är det min tur!! Spontan som jag är hängde jag och sara med på hennes flak, gryyyyymt jävla kul! assååå kan ju inte vänta ett år tills det blir min tur, vill ha nunuununununuNU! men den som väntar på någon gått...
Fick skjuts hem i Linneas cab, fixade mig och drog till Linneas mottagnig där alla söta vänner från simningen var. Vi hade det väldigt roligt och trevligt med mycket skratt och god mat plus tårta! Det blev hemgång tidigt men man har ju skolavslutning imorgon som jag måste tagga till, till!!!! Awesome!

GRATTIS!

Söta

Sen badade vi

EnGlad student!

Två glada studenter

Jag va glad iaf ;)

lite bilden från min dag. :)

Imorgon blir det uttgång! yeah!!

 


Torsdag

Lack jag blir, detta skulle publiceras igår dåra...

Nyvaken och ska strax dra till jobbet. Känns inte så jätte kul direkt. Klockan 6 ska klassen mötas och grilla och myspysa i Rudan, medan lilla jag ska servera burgare på donken... Trevligt, ska dit efter att jag jobbat klart i alla fall.
Efter avslutningsshowen som var idag gick jag, Lukas, Niklas, Linda och Calle till Pizza Hut för att grabbarna skulle käka. Jävla fettos asså. Träffade där min gamla jobbkompis Ismail som jag jobbade med på Pizza Hut i Medborgarplatsen för x antal år sedan. Han är en snäll prick.

Adios

Nu har jag precis vaknat och sitter hemma hos Lukas och väntar på honom och Niklas. Vi ska tydligen gå och käka. Efter det blir det jobb igen. Majsigt majsigt med cash som rullar in. Eller inte eftersom att min lön typ SUGER. Men men bättre än inget.

Imorgon tar de små pojkarna studenten och då blir det fullt ös medvetslös igen! Nice. Nu ska jag kila för nu kom dem små liven hit.


ruttet

Vad hände med att det skulle vara varm och sol idag? Får väl bara gilla läget och sätta på mig mycket kläder..men det pissigaste är ju imorgon för att det ska regna heeela dagen...piss, skolavslutning och allt. men är det sommar så är det! Det är ju aldrig fint vänder. VI bor i Sverige! Bajs!

ohohohohohoo

Nu ska jag sova. Måste bara meddela att nu är jag på bra humör, hihihi.
Syns imorgon!

PUSS


fulltös medvetslös

Åkte till skolan idag och körde brännboll, det va fö mot sam, sammarna var väälidigt kaxiga innan att dem allt skulle ta hem det men vet ni vad som hände? jooo Vi FÖ utklassade dem!! SÅ jävlaaaa ägda!!
Drog till Liljeholmen med Sofie, Sofia och Malin och träffade även Sophie Berglind på vägen och vi bestämde att snart blir det middag med massa gamla vänner, mysigt!
Juste Olivia idag köpte min familj mat på din donken! Jag fråga mamma om hon hade sett dig men det hade hon inte..

Imorgon blir en fullspeckad dag, är man ledig så är man. Vid tio ska jag möta Mormor i stan det betyder att jag måste åka till simhallen och lämna moppen föst för att jag måste ha den sen. För så här är det, sen vid ett springer Linnea ut så då ska jag vara där och sen tänkte jag åka in till stan för att se alla studenter och sen är det träning vid tre och det är då jag behöver moppen, efter träningen måste jag fort som attan hem och fixa mig och sedan åka hem till Linnea till hennes mottagning :) känns lite knappt menmen..




Onsdag morgon

Hej hopp på er!

idag är det ju ta mig fan sol! det kommer bli naaajs, snart är det sommarloooov hejoch håå fyfan va braa!! Nu ska jag hoppa in i duschen för det blev ingen morgonträning för att jag är så dålig..nej för jag kunde inte sova igår..



Ha en bra dag för de ska jag haaaaa!


The state of Massachusetts

Har haft en trevlig dag med massor av söta människor på Rudan. Vi spelad freespiiii eller hur fan de stavas haha och så grillade vi.
Efter gick jag, Linda och Niklas hem till Niklas och chilla galet.
Sen vart det hom och fixa sig till min söta vän Ellens studentmottagning! Hon och jag har känt varandra praktiskt taget hela livet. Vi lärde känna varandra i sandlådan på våran typ gård när vi var 3 år. Jaja, hemma hos henne var det massa folk och massa god mat, gillare! Nu ska jag kolla på film och mysa sen sova för imorgon ska jag minnsan upp tidigt som satan, eller ja cirka 8, och möta Lindizen i Handenterminalen... Godnatt gott folk, godnatt Theo. Tänker på dig.

Grattis till studenten gummsi!


Grattis till oss!

Nu är det såhär att jag och denna underbara dam Felicia Inger Hultin lärde känna varandra för exakt tre år sen idag, helt sjukt va tider går fort!
Har haft så otroligt kul med dig genom året ska du veta, helt jävla sjukt kul asså!
Det finns egentligen inga ord som kan beskriva.
Och det är fanimig inte slutet på vår vänskap, tvärtom.
Finns här för dig oavsett vad som händer och jag lovar om du skrattar så skrattar jag, gråter du gråter jag.
Du gör mig glad, du får mig att skratta, du är en sådan vän man ska ha!

Va bara tvugnen att ta någon av dem här bilderna HAHAHA! jag tog den "snyggaste" av dem iaf, ni kan ju räkna ut hur fula dem andra va liksom..


Dagens

Dagen idag bestod av nja inte ett skit egentligen.. jag åkte in och mötte Malin och Sofia, vi satte hos på muggen och chilla ett bra tag. Sedan lämnade vi sofia ett litet tag för att kolla på skor, men henne kan man inte lämna många sekunder innan det kommer nån kille för att snacka hahaha, Malin och jag blir chockade och springer tillbaka för att se vem det är som håller henne sällskap. Tydligen va det nån helt random snubbe som ville sätta sig där och ha trevligt såvi fyra satt där ett tag och snacka tills han skulle dra, mycket komiskt om jag får säga det själv! Åkte till skoolan och gjorde inte ett piss på två timmar, vi hade bara betygsamtal.. booring! det påminner mig om att jag måste plugga nu annars får jag inte MVG i näthandel och det skulle ju suga!
Just jaaaaaaaaa köpte cigg till Sofia och behövde inte visa legg, hahaha nu är jag stolt som tuppen!!! :D

Imorgon är det klassens dag, då ska vi spela volleyboll! Morgonträning blir det också!
Nej nu ska jag dra igång pluggandet! PUSSHEJ

GRATTIS TILL STUDENTEN ESTELLE !

(Bilden är från 2006)

Idag va jag och Olivia på hennes mottagning, mycket trevligt, och ikväll ska hon ut och röjjjjaaaa!

Olivia kommer säkert också att skriva det här men jag hann först! HA!!

 

 

 

 


...

skola skola skola, snart sticker jag iväg till skolan!

Skansen

Idag har jag och min söta klass varit på Skansen. Det va nice majs. 
Lindizen, jag och Gulli betalade de där 90 kronorna för att kunna gå in till lemurerna och ormarna och det. 
Och om det var värt. Det va fett värt.
Jag måste bara meddela att jag är stolt över min lilla Lindiz, mycket stolt. Hon gick och höll mig i handen och kollade på ormarna utan att börja gråta. Hon skakade dock som ett litet asplöv i vinden meeeen hon klarade det. Hör och häpna (!) hon till och med klappade lite på en orm med ena fingret! Duktigt må jag säga. 
Efter Skansen mötte vi upp Lukas och Niklas och hängde lite med dem. Trevligt. Nej nu hinner jag inte mer, måste springa till bussen! 
Ciao.

we no speak americano..

..klingar i mina örgon och har gjort det hela helgen!!
Då va det måndag igen, inte den bästa dagen på veckan direkt men det är början på en ny vacka och denna vecka kommer bli najs!
  • Idag skiter jag i skolan
  • imorgon är det vanligt dag, eller vanlig och vanlig aa den kommer nog bli ganska slapp
  • på onsdag är det klassens dag
  • på tordag är vi lediga för på tar dem studenten!!! Då ska jag shoppa med mormor sen ska jag på Linneas mottagning och kanske på slutskivan vi får seee
  • på fredag är det skolavslutning!! OM jag har  väntat!!
  • På lördag ska vi fira mig ännu en gång med släckten, yeee!
  • på söndag är det tävling!
Kan ju fan inte bli så mycket bättre? :)


För att Linnea tar studenten på tordag!!
Fyfan va hon är bra!

hejhej hemskt mycket hej

Imorgon är jag ledig! hejochhåå, ska sooova för det kan verkligen behövas. Vill hoppas på att de blir fint väder med jag vet inte? hörde att det inte ska bli så fint väder i veckan, synd för det är ju skolavslutning och allt! Shit kan inte fatta att det är skolavslutning snart helt sjukt!


majs

SL SUGER

Hej alla sommarglada människor!
Nu ska jag berätta om min gårdag, speciellt om min väg till Mailn. Malin fyllde som sagt 19 igår och det skulle firas! Hon bor i skogås så det va bara för mig att ta bussen till handen och sedan pendeln, där jag skulle möta upp Micke och Sofia. Men riktigt så gick det inte till, Det började med att jag sprang hela vägen till bussen ( i klackskor!!) och missar precis bussen, jag ser den åka! Men ingen ledsen min bussen mot brandbergen kommer och jag tänkte att där kan jag ju byta buss till handen och det gjorde jag också och kom iväg efter några frågetecken om vilken buss och så men det gick bra! kommer till handen och missar precis pendeln jag skulle ta, Fick fråga mig fram hur jag skulle ta mig till skogås och fick reda på att det gick en buss om tio minuter, På bussen ringer jag malin och säger att jag sitter på buss 830, då säger hon vart jag ska gå av och jag tänkte, ja men det här går ju bra! Sitter  på bussen ett bra tag, åker förbi skogås och vidare jag tänkte vad konstigt busshållsplatsen malin sa jag skulle gå av kommer aldrig och snart är jag i farsta. Ringer mailn och hon har tagit fel på buss. Går av och tar bussen tillbaka som gick en kvart senare. Hundra år senare var jag framme! hahaha

Väl hos mailn hade vi det grymt kul, åt god mat och tårta, dansade som aldrig förr! Grym kväll!! TACK!

Hemvägen blev ju inte heller så som man hade tänkt... Sofia jag och Micke tog sista pendeln till handel för att ta 892 som går förbi mig och så kunde dem ta den till gullmars. När bussen kommer efter tjugo minuter stannar den och tar på lite folk men när vi ska gå på stänger han dörrarna och åker iväg...FYFAN VA ARG JAG BLEV!! stod och bankade på dörren och skrek som en jävla idiot hahaha, sen ringde jag sl och klagade! En halvtimme senare kom bussen och vi kom äntligen hem!


Så här såg jag ut igår dåraaa, frisören klippte av allt hår :O




ohyeah!


















okej det där va några bilder av typ tusen, hahaha

Lost in the supermarket

Gårkvällen var trevlig må jag säga. Efter att jag varit på tjejmiddag följde jag, Eastman, Niklas och Dick Lindizen till tåget. Därefter följde jag med Niklas och Dick till Niklas där Jocke satt och spelade wow... När vi kom dit kollade vi på tv, spelade gh och lagade hamburgare och nudlar. Mys. Senare följde Niklas med mig till Lukas när han kom hem från Sös där han spenderat kvällen med lilla Calle som brutit benet, jävla tönt. Precis innan sommarlovet liksom. Stackaren. 
Nu ska jag kila till jobbet. Får se vad som händer efter. Ingenting planerat direkt. Hare bra.
Saknar dig Theo. Hoppas du har det bra. Love you.

Med en enkel tulipan uppå bemärkelseda’n jag har den äran jag har den äran att gratulera.

Vaken och pigg, ah känns härligt! Snart ska jag röra mig in mot stan för att klippa mig, det va typ år och dar sen sist haha pinsamt när frisören frågar närklippte du dig senast? men man har ju inte tid! Sen kommer Sofia in och vi ska köpa present till Malin som fyller år idag, GRATTIS GRATTIS MALIN PÅ DIN DAG!!
Ikväll ska vi fira henne sååå mycket som det går, här ska man ha det kul! Yesbox!!


GRATTIS SNYGGING!

nejmen så trevligt

Jag har party folket utanför mitt fönster och önskar att jag hade haft ork att ta mig ut men ikke sitter helt förstelnad, seg och helt sjukt trött. Släckten har gått nu och vi har haft mycket trevligt. Fick jätte fina örhängen av dem!! Tack för de!
Nu väntar en otroligt skön sömn. God natt!

MAJS

HELLO LITTLE WORLD!
Sitter hos Amanda i min klass just nu med massa bruds och har tjejmiddag. Linda och Linda (Ö&Z) dansar till någon Wii grej... Jag har också dansat. Kan ni fatta, jag dansat. HAHA! Jaja, nu ska jag vara social. Puss hejdå.

Stereo love

Dags för släckten att komma hit, inte klar än.. klädproblem som vanligt haha fast inte lika mycket som Olivia brukar ha..hahaha sötis!
Dagen har faktiskt varit bra! Vi blev tillsist fyra kvar från klassen, jag Sofia, Josefin och Katia haha lyckat! Men vi var dem bästa av dem sämsta iaf. Dem bästa! Vi förlorade nästan allt men komigen vi va fyra och alla andra vi mötte va typ 20.. såå. Vi var bäst helt enkelt!!
Sofia och jag åkte in till stan och beställde tid hos frisören till mig, äntligen! Vi passade på att kolla på alla studentflak också och konstaterade att nästa år är det vi som står där, helt jävla galet!!

Fö2as elit förfan!

Flitiga tjejer

Sofia kör på hårt!

NÄSTA ÅR, NÄSTA ÅR!!


Mot Gärdet och vidare!

Ska möta upp mina veninnor alldelses strax sen drar vi oss till gärdet där klassen och alla andra jensen klasser är från stockholm!

Härliga brudar

Nejmen va tråkigt man kan ha ibland när man fastnar framför datorn, har kollat varje blogg typ tusen gånger inget händer! Men man får väl skylla sig själv när man inte tränar.. Så nu hoppas jag att någon blir riktigt glad när jag skriver det här eftersom att jag just nu fördriver någons tid, yee!
Tiden går så nedrans fort jag fattar inte, nej jag fattar verkligen inte! Det va liksom ett år sen jag sluta ettan typ och om en vecka har jag sluat tvåan hur jävla fort kommer det inte gå tills jag slutar trean och det är JAG som står på flaket och skriker, För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studeeeeenteeen fyfan va jag är braaaaaaa! aaaaah ÄLSKA!! Fast vill man de då? vad ska man göra efter? jag har inget jobb, det blir inget mer chill i skolan och slappa lektioner utan det blir stenhårt! Det som jag tyckte va tufft kommer säkert vara det enkla sen vem vet? Fast aa det är nog så jävla värt allt, springa ut av lycka och bara skriika sen stå helt neddränkt på ett flak haha det låter helt sjuk men fyfan va kul jag kommer ha!! Så värt alla år i skolan, 13 år i skolan inte nådigt de!

jag har fan inte så mycket skoluppgifer kvar nu, idag kämna jag in den sista på online det såg så tomt ut men glaa blev jag hahaha. men nu har jag bara två uppgiter kvar, ohyeah sen är det sommar på riktogt!!

Sommaren är den absolut bästa med hela året det är sommaren man längtar efter när den tar slut och det går så fort, i år ska jag njuta varje sekund ska ni veta. OM jag ska! Fan tagga till Alanya tejer, vi kommer ha så grymt jävla sinnessjukt kul där ska ni veta, det vet jag och jag har alltid rätt!! Liiiiiita på mig girls!

hemsk bild, men det gör inget för det är tanken som räknas!! min tanke var då att vi alltid har kul oavsett hur vi ser ut! ;)  hihihi

Skönheten och odjuret? hahahahahaha Malin Malin.. roooligt

Bara för att vi fyra på bilderna plus Sofie kommer ha det awesome i Alanya!! Så de så!


Pusshejleverpastej!



mm- mm- mmmmmmm

Min familj är söt kom nyss hem med donken! här ska ätas!

juste jag somna vid fem när jag kom hem och sen sov jag till 8 hur skönt? jääättteskönt!! och OMG vet ni vad jag drömde om då? jädrans pinsamt!
Jag drömde att jag sofia och felicia var på grönan och då kom kissie, och JAG började typ mucka mot henne och va as jobbig? så hon fick upp vårt intresse och började smsa oss och aa ni tjejer i från Tyresö och blabla, då hade hon alltsdå kollat upp vart vi kom från och skit så kommer jag ihåg att jag tänkte att nu kommer hon skriva om oss i bloggen. suck..
hahahahaha aa sen vakna jag och kom på mig själv med att drömma något sånt.. läskigt!

Såväl som drömmar eller inte vi har alltid kul!

hahaha kommer ni ihåg den här kvällen hos Sara? Grottmänniskodansen, min arm, Felcia vi låg på golvet och fota HAHAHA. när vi sov över... hahaha kul vare!


God morgon god morgon

....ikör!
Hej alla!
Nu har jag vaknat efter en skön natt. Va ute på promenix med älsklings Olivia igår, det va mys och skönt och gott med godis!
Var också och fikade igår med Malin, Sofia och Cicci, satt på Muggen och mös ett bra tag. Med tiden gick det förbi tre kändisar först Jonas Grdell sen Peter Jöback och till sist Peter Siepen hahaha en riktig härlig skara!

Nu ska sommar kläderna på och sen blir det skola!



Trouble Sleeping

Har fortfarande inte kunnat somna. Vill sova. Jag är trött. Men det går inte. Jaja, jag ska försöka mer, ska trots allt upp tidigt imorgon. Jag orkar bara inte ligga och stirra i taket i flera timmar i hopp om att somna. Det är så tråkigt. Speciellt nu, när alla tankar och känslor far omkring i kroppen som en sandstorm i Sahara. 

Nighty.


Om och om igen

Hemma igen efter en superlång promenad med Linda. 
Nu ska jag snart sova, eller i och för sig kommer jag inte somna på ett bra tag så får väl ligga och lyssna på musik tills tröttheten slår till. Jag hatar att sova ensam. Ska göra det ikväll för första gången på väldigt länge... Det är nog nu alla känslor kommer komma ut antar jag. Vill inte. Orkar inte. Godnatt.
I've had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why.
And I can't take it
It wasn't fake it
It happened you passed by
Now you're gone 
Now you're gone
There you go 
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you're gone
Now you're gone
There you go 
There you go
Somewhere you're not coming back

It's not the fall that hurts

Sitter och lyssnar på Ceasars, älska. Dagen har till mesta dels spenderats med Linda, Niklas och Lukas som vanligt. Jag tycker om dessa personer väldigt mycket. Tack för att ni får mig att skratta, i love you guys. 
Min andra älskade Linda är hemma och äter så jag ska snart möta upp henne sen ska vi till maxi och köpa godis sen gå på promenad och äta det. Kommer bli mys. 
Imorgon är det teateruppvisning för min klass. Tråkigt men jag orkar verkligen inte vara med. Fyfan. Ska dit i alla fall och kolla med Niklas och Lukas och typ 200 små skrikande ungar.

Random

I LOVE YOU BABY, skrev en helt random kille till mig på facebook nyss hahaha vem är han och varför älskar han mig? :O hahahaha jag menar man kan ju inte älska någon om man inte känner personen..?

Love

Jag måste bara säga att jag har världens sötaste vänner. Tack för att ni finns. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er. <3

Tack för mig

Nu går jag och lägger mig!

Idag fyllde Mamma år, GRATTIS till henne. och det betyder ju ännu mer tårta!! :D på fredag blir det mer!
Puss på er alla!

Slipped Away

Dagarna går så långsamt. De känns som om dom aldrig tar slut. Idag mötte jag Felicia, Sofia och Sophia för att gå på Theos minnesstund. Fyfan det var så hemskt, det vart så bekräftat att han inte kommer tillbaka. 
När vi kom dit kunde jag inte gå in, jag tog ett steg sen vart jag tvungen att gå ut igen. Klarade inte av det. Efter ett tag gick det i alla fall. 
Jag åt lunch med Felicia och Hugo efter minnesstunden och det var mysigt. Sen vart det till skolan igen för att träffa Linda, Niklas och Lukas. Linda och jag följde med grabbarna sen och kollade på deras korpen match. Duktiga killar haha.
Har suttit och lyssnat på en och samma låt om och om igen i flera dagar. Kommer nog göra det ett bra tag till. 
Nej nu ska jag kila, har fått besök. Ciao

Evig vänskap

Ni ska veta att jag finns här för er, dygnet runt hela tiden varje dag mina älskade bästa vänner. Jag älskar er så skukt mycket, de vet ni!


Mardröm

Jag drömde att allt detta var bara en dröm. Att på din minnesstund hoppade du fram och skrek SUPRISE (eller hur det stavas) och alla som stod och grät började gråta av lycka. Jag vill inget heller än att vakna ur denna mardröm, vet inte hur många gånger jag har nypt mig i armen i hopp om att vakna. Men jag vet att det inte är någon dröm...
Tänker på dig Theo <3

RSS 2.0