Still sick

Jag gick inte till praktiken idag heller. Min kropp skrek lite emot. Så nu sitter jag här och mår dåligt och väntar på Lukas. Det var det för nu. Tjingeling!


Love

Deg

Idag gick jag hem från praktiken vid halv 2 eller något. Mår fortfarande inte bra. Hatar att ha huvudvärk och ba typ vara totalt deggig i huvudet. Och ingenting hjälper. Plus att jag har feta mensvärken.
Men imorgon ska jag minnsan gå hela dagen! Trots att jag gick hem så vart jag tvungen att jobba senare på kvällen. Suck. Nu sitter jag hemma hos min älskling och myser. Snart ska vi laga nudlar till middag till mig. Juste måste ta min penicillin. Take care. Hejrå!

Please come back home...

Idag sjukanmälde jag mig från praktiken. Mådde inte bra. Lukas mådde inte heller bra så vi låg och sov till 12 sen följde han med mig till vårdcentralen.
Efter det åkte vi till Skogskyrkogården. Jag var tvungen att hälsa på Theo. Första gången. Vi var inte där så länge. Lämnade lite blommor och så. Men jag han prata lite iallafall.
Idag är det 4 månader sedan du försvann. 4 hela månader. Du finns i mina tankar varje dag, väldit ofta. Jag kommer ihåg när jag var på din minnesstund grej i skolan med Felicia och Sophia, och vi lyssnade på den här låten om och om och om igen. Sen gick brandlarmet och det kom en tant och sa att vi inte fick sitta kvar. Men vi vägrade gå och satt kvar tills låten var slut. Den är fin. Jag saknar dig. Vi ses snart. Älskar dig Theo.


.

''Klubbor blir ciggaretter. kvarsittning blir avstängning. läsk blir
vodka. cyklar blir moppar. kyssar blir sex. kommer du ihåg när "att
vara hög" betydde att man hade mycket fart på gungan? att "skydda sig"
betydde att ha hjälm på sig? pappas axlar var det bästa stället på
jorden och mamma var ens hjälte. krig var bara en lek. den värst
a
känslan var när man skrapade knäna,
och hejdå betydde bara " vi ses imorgon"


Praktikant

Tjoo, sitter i soffan och bloggar och äter choklad..känner mig lite som blondinbella. haha. Snart ska jag plugga, otroligt duktig jag ska va idag. Var i stan efter skolan med Sofia, vi mötte upp Sandra och började leta praktikplats. Det va inte alls så svårt som vi hade tänkt oss. Sofia fick på Vero moda i glashuset på drottninggatan medans jag fick på Vero moda i lijeholmen, najsmajs!  Så från och med måndag kan ni kalla mig för praktikanten..  Sen när vi börjar skolan igen är det november..vågar inte ens tänka så lång. shit.

Hare gött!




Kom till mig. Jag älskar dig <3



Praktikis

Min syster är allt bra. Hon kom just hem med en chokladboll till mig bara sådär när hon varit och handlat. Snel hest. Ehee så vad har jag gjort idag? Jo jag har haft min första praktik dag och det var inte så nice. Eller det var kul men jag var dödstrött så somna inne i personalrummet på min rast. Hehe. Annars var det skoj. Och alla barnen ba äääälskar mig. Typ när jag kom så kom några ungar springande och ba "HEEEEEEJ! Jag har saknat dig, vad heter du nu igen? Har du kvar prickarna i nacken?" Kul att man gör intryck med nacken liksom, inte alla som gör. Nu ska jag kila till bussen och åka hem till mi grandma på middag med min vovve. So long suckers. love.

Jag och min bästa vän Fellan uppe i Tänndalen i vintras. Det var lite awesome sådär. Hihi

Fanta och rosé

God kväll gott folk!
Insåg just hur mycket klockan var haha. Idag har jag suttit och kollat på ph hela dagen så nu är det inte långt kvar till finalen..spännadespännade.

Gårdagskvällen var mycket rolig. Efter mycket motgångar kom jag tillslut hem till Sofia och deras lokal där det va trevligt folk, jag fick mycket god mat och dricka. Vid tio drog vi oss in mot stan och mötte Disa, Jossan klev i människo bajs och det bar av till Underbara bar på söder. Där va vi en liten stund och dansa sen beslöt vi oss för att åka in mot stan till Gaudi, där bjöds det på mycket dricka och dans har igentligen ingen aning om vad vi gjorde med kul vare! haha.
Vid stängning köpte vi en korv och dem andra drog vidare till efterfest hos Jimmy medans jag kände att det räckte. En mycket rolig kväll med andra ord!! Tack för en värd kväll!
Idag vaknade jag och till min stora förvåning var jag inte bakis...skummaste på jävligt länge. Det ända jag har ont i huvdet för idag är för att jag åt  lite för mycket godis nyss.. hihi.










Denna bild får avsluta inlägget nu ska jag äta, by!

Mot jobbet och vidare!

Det jobbiga med att jobba på söndagar är att bussarna går mongo tider. Antingen åker jag 16.06 bussen och kommer 40 minuter innan jag börjar, eller så tar jag bussen efter och kommer två minuter sent... Hm frågan är ju. Jaja eftersom att jag är världens bästa människa så tar jag bussen 16.06. Vill ju inte komma försent ju! Så nu ska jag klä på mig, see you later. love.

I am not a robot

Skulle gärna ligga där på en luftmadrass med Linda lite halvt bakom vagnen just nu.
Ska strax titta på From Paris with love och efter ska jag jobba.
Igår trodde jag att jag skulle sova själv, men ikke. Min lilla Lukas kom till mig så jag sov perfekt. Förutom att han råkade dunka mitt huvud i väggen mitt i natten...
Heido.

Lördags majs

Tjenare. Ganska så onice kväll, men ändå rätt nice. Skulle ut på krogen med massa söta egentligen men min tå sa emot så jag stanna hemma. Sitter nu här och tittar på Transformers, en dålig film om jag får säga det själv. Imorn då, va händer då? Jo jag ska jobba. Måste kirra lite cash till när jag ska bjuda min syrra på en weekend-resa någonstans. Typ Paris eller London eller nått. Då ska shoppas!
Nu ska jag nog sova. Ensam igen. WÄääää. Sov fett dåligt igår natt, drömde mardrömmar och majs. Aja tjarå!

Let this party started!


Hej och hå

hej där!
Taggar galet till tävligen idag. Kommer ju gå bra..? tror helt seriöst att det kommer gå helt åt skogen men så får man inte tänka!
Taggar ännu mer för att sedan dra till Sofia för att fira henne igen!! Det kommer helt klart gå bra iaf!
Mamma rignde nyss från utlandet och frågade om hon skulle köpa en tröja åt mig, blev lite chockad sådär eftersom att det inte brukar hända men glaaa blev jaaa! :D
Känner hur triist dettta inlägg va men va ska jag göra? Ni får roa er själva PUSS


Trötttter

Bättre sent än aldrig. Nu blir det sova! Nighty. love.
Så jävla cute!

Mysfaktorn är på topp

Ligger här i mina föräldrars säng och ska strax kolla på en film. Ensam. Skönt men dö trist. Kom för ett ganska bra tag sen hem ifrån Dalarö, aka landet. Dom har inte ens gatlampor vid "stora" vägen... Jag var hemma hos Sara med lilla Amanda från min klass och det var mysigt.
Frågan är nu om jag verkligen ska titta på film, eller ska jag kanske sova istället? Hmmmm...
nu skulle man haft den där sötis kissen här... hihihhihiihhiih. majs.

aa fast nää



aa för den här fredagskvällen får fem av fem!
SNART BÖRJAR IDOL!

Kryssnings bilder








crazy times <3

Majsssss

Hur söt va inte den här lilla kille, va??
Har just vaknat upp ur en skönt powre-nap. Wonderful. Nu ska jag bege mig till Haninge centrum för att käka taco-bar med min pojkvän. Sen bär de av till Dalarö. Heido. love.

Bajs


Före

Efter
(ignorera facet och ögat)

Det är den här uppgiften jag suttit och gjort nu i hundra år, kan ni förstå det? Svinjobbig kan jag lova er!!
Jag har alltså suttit och tagit bort varje liten grön sak på henne, inte att leka med. Inget för barn i sandlådan!
TJA!

yeah!

booduuubidiidiiuuu dudu- duududuuuuu- du du u´mopaaa
- Fingerdansen
- Hajen
 
DJ SOOFIA In dah HOUSE!






Det gillar vi

Sitter på lektion och lyssnar på Hoffe, är trött men ändå taggad! Jag är äntligen klar med min otroligt jobbiga uppgift som jag har kämpat med i flera veckor, känns skönt som f*n`!

Ikväll blir det chillpill med Sandra framför idol. Kan behövas´inför morgon dagens tävling. Sen bär det av till Sofia för att fira 18 åringen och sjävklart blir det utgång efter det. Nedrans massa party men jag gillart!! Party people! Det gillar vi!

Tidig morgon

Hej bloggen och alla läsare!
Jag är hemma från en grym kryssning. Hade vi det kul eller hade vi det kul? Vi hade det awesome!
Vi åkte för att fira sofias födelsedag och det gjorde vi bannemig! Med buffet, dans, dricka, skrik, sång, isbitsleken, ännu mer dans  och med we no speak americano. Det där måste vi göra om! Dagen igår va ju lagom seeeeg, Det blev sängen nästan hela dagen, men vad gör de? de va najs. låg och kollade på caertoon network hela dagen, så jävla värt! Sen blev det pizza och chips.
Nu ska jag strax sticka till skoolan. Puss

Tripple faces

Fyfan vad jag är duktig! Pluggar och pluggar som jag vet inte vad. Sliter som ett jävla djur alltså. Efter skolan har jag i princip suttit nonstop och skrivit en psykologi analys. Måste snart börja på mitt teckenspråk också. Shiiit hur ska detta gå. Min hjärna går på högvarv, och det mina vänner är den inte van vid! Joora! Nej gott folk nu ska jag fortsätta så jag blir klar någongång. Men jag tvivlar på det... Pusssss. love.
fin bild.

Sandis pandis

Jag har en vän vid namn Sandis. Hon är en av de få bästa personerna jag vet. Hon är otroligt majsig och rolig och underbar och snel hest och smart och fin och knäpp, hon är bäst. Alla borde ha en vän som hon. Fast nej inte alla, alla förtjänar inte en vän som henne. Sandis har en blogg som heter http://pandisss.blogg.se och jag tycker att alla ska ta och besöka henne och läsa lite. Hon har en del bra saker att säga. Som tillexempel detta jag strax ska klistra in. Varför jag gör det är för att jag tycker att det hon skrev är så jävla rätt. Och för er som röstade på SD, Ni är sveriges största idioter. Tack och hej.

"Har suttit här i min ensamhet och läst på massor om SD's politik, främst invandringspolitiken. Jag ska börja med att säga; Grattis! Ni är nu större idioter i mina ögon än vad ni var förut. Det finns så många saker jag vill ta upp, men jag orkar verkligen inte det. Jag ska därför ta upp det allra bästa, med andra ord; stördaste, med deras politik. 

"Man vill öka undervisningen om svensk historia i skolan, avskaffa modersmålsundervisningen och att det svenska kulturarvet ska synliggöras mer i det offentliga än idag. Partiet vill slopa allt stöd till invandrarföreningar och liknande verksamheter och vill inte att staten ska betala för de kvarvarande tolkbehov invandrare som genomgått SFI-undervisning kan ha".

Vänta, åkte jag tillbaka till 1800-talet nyss? Öka undervisning om svensk historia? Åh, herregud. Finns det inte mer väsentliga saker att läsa om inom historian, som t.ex. triangelhandeln, första och andra världskriget, franska revolutionen, osv? Är det inte bättre att läsa om saker som har påverkat hela världen både positivt och negativt? Större händelser, och vad följderna av de har blivit? "Partiet vill slopa allt stöd till invandrarföreningar". Det känns som att SD vill göra Sverige till ett stort fängelse för invandrarna. "Visst, försök att komma in i Sverige. Efter att försökt i minst tio år så kanske du kan få medborgarskap, men du får inte visa vilken religion du tillhör. Du får inte heller ledigt för att fira dina högtider, dvs om de inte är kristna högtider. Om du har gått SFI får du betala för tolk själv, om du t.ex. ska ha det på din arbetsplats, för staten betalar inte det". Jag förstår att det finns många kristna i Sverige, men snälla, det finns mer ateister än kristna. Speciellt i de yngre generationerna, och det är vi som ska bygga upp Sverige. Vi blir inte uppfostrade på det sättet längre, varken hemma eller i skolan. SD's politik är föråldrad, och
jag skäms när jag läser detta. 

Utöver detta, som jag har tagit upp, vill de förbjuda aborter efter 12:e månaden, förbjuda samkönade att adoptera, och förbjuda samkönigt giftermål. Det enda SD tillför till Sverige är ett föråldrat samhälle. Det är pinsamt att en viss del av svenska folket faktiskt röstar för detta. Jag trodde att Sverige skulle moderniseras, inte åka tillbaka till stenåldern.

Juste, jag höll på att glömma det bästa.

"De vill införa en avgift på ett prisbasbelopp för äktenskap med icke-svenska medborgare".

Behöver jag säga något mer?"

Drömland

Jag minns min dröm.
Olivia och Jag var i Uppsala men det såg inte ut som i Uppsala. Där var alla våra vänner och inne på donken mötte vi Felicia som åt en hamburgare och Hugo som låg ner på golvet och chilla typ. Vi träffa massor i en park och sen skulle alla dra vidare till något dansställe, jag och olivia gick vid något vatten när det fanns träd och sen såg vi en reklam skyllt där det va blåbär på och den va Olivia tvungen att ta kort med, sen skulle vi gå vidare till den där dansgrejen där alla andra va men så vaknar jag upp nästa morgon i en säng, som om jag hade fått minnesluckor resten av kvällen och jag tycket det va himla skumt eftersom att jag inte va speciellt full kvällen innan så jag undrade vad som hade hänt... I lägenheten som jag vaknade i som även var där jag bode var mamma och en tjej som gick i min skola förra året, hon försökte övertala min mamma att jag skulle följa med till Arvika i sommar med henne och Cecilia och deras vänner. Men mamma tyckte inte de. Hon tyckte att vi skulle beställa ambulanser som kunde skjutsa hem oss varje kväll till vårat tält,  vi tycket de va en dum idé för att vi kunde ju lika gärna gå hem. Och så blev det bråk och mamma ringde ambulansen och frågade om de va möjligt att beställa en sån varje kväll. sen minns jag inte mer. Haha.

PS.

Juste måste ju även ta och gratulera mina söta vänner Sofia Linné och Gülüstan som fyller 18 respektive 19 idag! Puss på er sötnosar!

Grattis little sis

Sitter i soffan och myser just för tillfället. Har just sett på Änglar och Demoner med min syster, som för övrigt fyller år idag! 17år. Grattis grattis till henne. Puss på dig sis. Lukas är på väg hit och då ska jag krypa ner i sängen och sova tror jag. "Sova" tänker ni då, nein mina kära. Jag ska sooova, verkligen sova för imrogon ska jag gå till skolan från 08.00-17.30. 9,5 timmar. Så i need my sleep. 
Majs på er alla. love.
Jag och min syster, de två charmtrollen.

GRATTIS TILL..


.. VÄRLDENS BÄSTA SOFIA LINNÈ SOM FYLLER 18 ÅR IDAG !!
Ikväll gäller det då jävlar ska vi ha kul! TAGGA!!

PUSS

Nu ska jag sova och tänka på bättre tankar. Imorgon blir en bra dag. Det vet jag. Det lovar jag. Jag kännert.
Vet nog vad jag ska ha på mig men jag är allt ifrån nöjd. Det suger ibland att inte va stenrik med en klädgarderob att dö för. C'est la vie..
Aja God natt gott folk!






Skit

Det ät kaos i mitt hus som alltid, alla är stressade och skriker på varandra men för en gångsskull är jag den enda som INTE skriker. Jag orkar inte bo här mer. Allt man gör är fel och allt man säger är kasst. Det finns inget som är bra i dessa stunder. Tur att jag flyr landet imorgon. Men de är ju självklart ingen bra idé heller. Att man aldrig ska få ha kul här i livet. Fysatan säger jag bara, Bara för att mina föräldrar har tråkiga liv betyder det inte att jag ska ha det, punkt slut.

Jag skriver förhoppningsvis ett gladare inlägg senare. Pussåhej!

Humor

Sitter här i skolan och chillar med några majsbarn. Imorgon fyller min söta lilla syster Amanda år, 17 barre. Stor flicka. Dagen i ära lägger jag upp en liten video som gör mig glad, även i dom svåraste av tider. Så som nu när jag sitter i skolan. Enjoy! 
 

Idag är en ny dag

Dagen började tidigt. Det bar iväg till simhallen, i regnet och bilar försökte köra på mig, simmade och va trött. Ingen bra start med andra ord. Åkte hem och sov nu är jag vaken efter en väälidigt lång och skön timme. Redo för en ny start på dagen, en bra start. Ska gå ner och käka frukost har hört att man får en bra start på dagen då. Prima!

Imorgon är det kryssning som gäller, galet taggad! Nu kör vi tjejer! ( och killar )


Kände för lite Kiss. Linda the rocker! yeah!!

Johnny Depp

Och med denna bild säger jag godnatt.

Savior of the day

Idag har jag bara legat på soffan och degat med min hund. Min söta lilla vovve. 
Jag var på väg till skolan, duktig tjej, men så ringde min syster mig och sa att jag var tvungen att åka hem för att Isa (min hund) fått ett epilepsianfall. Hon har fått det förut och det är inte kul alltså. Det som händer är att hon får typ fnatt och bajsar/kissar/kräks överallt och springer omkring sen lägger hon sig på golvet och skakar jätte mycket och tuggar fradga och blir helt borta. Skit läskigt. Men i alla fall så fick hon det imorse och det var bara min mormor hemma hos oss och hon visste inte vad hon skulle göra. Så jag, räddaren i nöden, åkte hem. Varför min mormor var här är för att hon skulle passa Isa idag för mina föräldrar åkte till Cypern och ingen av mig och Amanda kunde rasta henne på dagen. 
Nu har min ipod laddat klart och jag ska ut på promenad. Hare gött. love. 
Skulle ju inte sitta fel att vara där just nu...

Waka Waka

Musiken på högsta volym, dags att tagga till skolan. yee!
Helgen har varit bra. Både lite vilt och lite lungt och massa shopping. Love it!
I veckan fyller Sofia år och det ska fiiiiiras massor! Grymt taggad med andra ord.
Nu ska jag göra mig klar till skolan, puss hej och ha en bra dag!


To be alone with you

Ibland kan jag ägna flera timmar åt är att sitta och titta på vackra bilder som folk har tagit. Jag älskar känslorna man får av att se vissa bilder. De är så vackra. Det är sant det där man säger om att en bild säger mer än tusen ord. Verkligen. 
Snart kommer Lukas hit. love.

...

because sometimes people do actually feel that way.
sometimes your life feels like it's carving in on you.
sometimes people really do feel like they don't want to exist,
like they want to just crul up in a ball,
and go into that place between life and death.
saying "i don't want to exist" isn't saying "i want to go die".
it's saying "i wish that, for the time being, i could go somewhere and not have to feel".
i don't think there's anything wrong with that.
and if you don't know how it feels to feel this way, then you have no place to judge anyone who does.

Pink


Nu ska jag förvandla Sara till Pink, få se hur det går!
Ikväll blir det PARTY!

Samma sak varje lördag

Sitter i min säng med huvudvärk. Hur kommer det sig att det är så varje lördag? Finns en förklaring men jag ignorerar den och gör samma sak igen. Gillaré ! haha
Igår va en kvull kväll! Vi va hos Elias med massa vänner och hade mycket trevligt. Alltid lika kul att umgås med folk man tycker om <3







Här hade ni lite bilder från igår.

Nu ska jag förbereda mig inför syrrans kändis fest ikväll, har hört att det kommer massor av kändisar hit. Spännandeeee!

cause You are my heaven


VAD GÖR VI?

NU KÖR VI!
Jag sitter med min vän Felicia Inger Hultin, vet ni vad vi gör? Vi väntar på att maten ska bli färdig. Undra vad det blir för mat, det kanske låter gott? Sen ska vi röra oss ut mot den stora stycka värden, mot Elias och mot dimman! Det kommer bli awesome!
Skit i alla "vita" helger man levar bara en gång och varför ska man då göra någonting mindre kul? Jag älskar att festa, och man ska göra de saker man tycker om här i livet! Så det så! haha


PARTYPEOPLE!

frågan är vem är mannen i hörnet med "puuan" ?

Girls just wanna have fun!

Så så är det!

Mäjsss

Jag är sjuk. Det är inte kul. Jag ville gå på min teckenspråkslektion men nej nej. Nu ska jag sova vidare. Puss hejdå. love.

A lot like love

Nu ligger jag här i min sköna säng och tittar på A lot like love. Underbart bra film må jag säga.För övringt så var paddlingen var skoj. Jag och Linda var grymast på att paddla. Typ gled fram som en segelbåt i medelhavet. Utan värmen förstås. Och det turkosa vattnet. Men ändå. 
Snart ska jag sova. Godnatt. love.
Jag och min käre kompanjon Eastman.

För cool för dig

Whats up med vädret liksom? haha knas.
Jag har inte skrivit här på nån dag, det har varit prov och skit i planeringen istället.
men nu är det över!!
Va med Sofia som skulle klippa sig idag, och in kommer Mona Salin, hur ofta händer de liksom? Och igår såg vi Kissie jamenar hallå hur coola får vi bli?? Jag vet att alla vill va som oss men snälla lämna lite utrymme. haha

Imorgon ska jag shoppa med Sandra, galet taggad. Här ska införskaffas nya frächa kläder, det tycker vi om! Fredags kvällen är inte planerad så jag är öppen för förslag :) hihi


Jag och Olivia!

Hej! 
Det är Amanda ( olivias kompis) som skriver lite här på bloggen medans olivia packar för fullt här hemma hos sig :)
Vi är lite sent ute eftersom vi ska träffa Sara och Linda Österman runt två och Olivia har inte ens packat :O och hon ska duscha. Så det blir att springa till bussen sen :).
Vet inte mo Olivia har skrivit vad vi ska göra idag, men det är så att vi ska PADDLA :D:D:D Idag med klassen och typ 40 andra treor på våran skolan :).
Det kommer bli awsome!!
Hoppas bara att vädret håller sig så här nu och att det inte blir värsta skuren som det var tidigare.
Men nu ska Olivia fortsätta packa och jag ska försöka hjälpa henne medans vi lyssnar på hög musik :)
Puss och kram 
Från mig ( Amanda)
Olivia hälsar :) 
 
Mys ikväll med dom bästa tjejerna <3333333

Ut i naturen med alla djuren

Godmorgon godmorgon godmorgon! Idag ska jag och min parallel klass ut i naturen med alla djuren. Vi ska nämligen paddla! Sen ska vi övernatta i någonstans och sen paddla tillbaka imorgon. Kommer bli majsigt. Sitter därför och taggar till med WakaWaka och sooon ska jag och Amanda handla godis och nödvändigheter så att vi klarar oss.

Snart är det heeeelg! Vad händer då Linda och Felicia? Ingen aning. Seeee you latero! love.

Måste bara säga att dettta är en väldigt snygg brud!

Varför är det bara helgerna som blir bra?


En grå vardag gör mitt liv inte så mycket bättre.

Även fast mina älskade söta vänner i klassen gör det värt att gå upp på morgonen <3

Bajs i poolen

Gick träningen som planerat? Nej. Det var bajs i poolen så vi hann inte ens simma i en timme men ack så skönt att få gå upp tidigare! Mer tid för att plugga..gud så kul.
Nu ligger även eventet för vår skiva uppe på facebook, kika in den och klicka JA!
Är hungrig så jag hoppas att maten är klar snart!

Träning på g

Nu åker jag och tränar!

Jag har slitit ut så många skor i den stad där ingen längre bor

Jag börjar typ bli rädd för vissa människor..igår när jag åkte hem satt det en kille bredvid på tunnelbanan, jag gick av i gullmars och han följde efter. Jag fortsatte gå upp mot bussarna medans han går mot pressbyrån men sen kommer han upp vid andra trappan precis när jag också kommer upp och jag trodde seriöst att han skulle följa med mig hela vägen hem och våldta mig eller nått.. Och så idag åker en liten kille samma väg som mig från skolan till dit jag ska och då trodde jag samma sak eller att han skulle råna mig. Har aldrig känt så tidigare och fattar inte varför jag tänker så. Haha nej det måste få ett stop!

Drömfångare

Nu ska jag sova. Ha en bra natt!
Inatt ska jag drömma en rolig dröm..haha skulle sitta fint!

Liten tidsfördrift

Vad gör dig lycklig? Min pojkvän, mina vänner och majs
Vad gillar du för mat? Är ganska kräsen, men det finns massa jag gillar..
Skriver du dagbok? Slutade med det i mindre ålder.
Har du några syskon? En syster.

Vart åker du om du känner dig ensam? Till Lukas.
Brukar du sitta och läsa gamla inlägg? Nja nej inte direkt.
Vem är du mest lik i din familj? Min mamma. 
Vad är du mest stolt över om dig själv? Jag vet inte, inget.
Nämn något du gör när du är ensam? Pysslar haha. Låter som en liten unge. 
Bästa film? Romeo and Juliet, The Boondock Saints och några fler.
Något du gör som är konstigt? Nej jag är helt perfekt.
Vad använder du för smink? Puder, mascara. 
Vad är det knasigaste jobb du haft? Knasigaste.. Har inte haft nått knasigt. I så fall simtränare.
Har du bott utomlands? Nej men jag vill. 
Stjärntecken? Kräfta.
Vill du ha barn, isf hur många? 2 stycken.
Tror du på evig kärlek? Jag vet inte. Kanske det.
Har du lätt för att bli kär? Nej.
Har du körkort? Neeej :(
Vad är du bra på? Jag vet inte. Prata kanske. 
Vad har du för storlek i skor? 36-37.
Vilken färg regerar i din garderob? Svart.
Har du piercingar eller hål i öronen? Hål i öronen och piercing i naveln och nacken.
Har du några tatueringar? En på handleden.
Vad är det roligaste du har gjort i sommar? Alanya! 

Hur lång är du? 163.
Vilka andra länder har du varit i... och vilket är favorit landet? Oj det är en del, Spanien, Malta, Finland, England, Irland, Österrike, Italien, Frankrike, Tyskland, Tukiet, Cypern, Thailand, Holland, Danmark, Estland, Grekland. Favorit är väl Cypern och Thailand. 
Hur ofta tränar du? Aldrig. Men det ska det bli ändring på.
Vilka plagg är måsten för dig i höst ? Skinnjackan, halsduken, leggins vita converse.
Nämn tio saker du hatar? (Ej i ordning) 1. Dryga människor, 2. Clowner, 3. Fötter!, 4. Gå upp tidigt, 5. Köttbullar, 6. Finnar, 7. SL under vintern , 8. Dennis, 9. När lakanet i sängen är skrynligt, 10. Att jobba på donken. 
Nämn en/fler personer du kan berätta allt för? Felicia, Linda, Ann-sofie.
Vår eller höst? Vinter och sommar.
Te eller kaffe? Te, om inte CafeLatte med karamelsmak räknas.
Vad är det roligaste du gjort? Åka snowboard, vara med vänner, festa och masssssa.
Vad önskar du dig? En systemkamera, resa till Maldiverna, längre helger, fred på jorden och en miljon. 
Hur gammal är du? 19!
Vill du gifta dig? Ja kanske det.
Vad är kärlek för dig? Något helt underbart men som kan samtidigt vara svårt.

Vad har du för kamera?  Ingen för tillfället eftersom min gick sönder i Alanya.
Har du gått någon fotokurs? Nej men jag ska läsa fotoA denna termin.
Hade du bra betyg när du gick i skolan? Ja än så länge så.
Vart jobbar du? Donkelidonken
Hur många skor har du? Runt 25 kanske
Äter du nyttig mat? Nja det vetefan
Vad jobbar du med just nu? och vad har du för framtids drömmar? Säljer mat till hungriga jävlar och jag vill bli polis.

GRATTIS FÖRFAN

SANDRA TOG KÖRKORT IDAG!!!!!!!!!!

SÅ JÄVLA STOLT!!!!!

MAJS





















Regn

Jag är så trött trött trött, så jävla trött. Helt sjukt.
Därför skulle jag åka hem från skolan snabbt så att jag kunde sova innan träningen, kommer hem och upptäcker att jag inte har med mig mina nycklar..kul. Så  jag satte mig utanför dörren och väntra. Efter en kvart kom farmor och farfar som skulle hämta sara såå sån "tur" hade jag. Jag slängde mig i sängen och när klockan ringde smsade jag min tränare och skrev, Kommer inte på träningen idag, och somnade om. Där ligger jag fortfarande..
Min dag har verkligen varit dålig. Ont i magen och hela köret. men jag hoppas på ljusare stunder!
PUSS

Snuttegullisar

Just nu sitter jag och Linda Eastman i ett grupprum och dunkar musik. Vi har just gjort lite på vårt projektarbete och strax börjar psykologin. Efter det slutar jag. Wiohohihohoiohho. Det var allt för nu. love.
 

Fyfan

Fyfan för söndagar, Fyfan för ett tråkigt simpass, fyfan för att träna bakis, fyfan för att åka moppe när det regnar, fyfan för att må skit, fyfan för att inte orka. Fyfan va värt ändå!

Lööööövit

Kors i taget, milda Matilda, fiifaraoo så grym natt!
Olivia har sammanfattat det bra, VI GJORDE ALLT! Alla var så himla PARTY!
Helt klart en VÄRD kväll och HELG! ojojoj hur ska man orka med nästa vecka? Jag som sa att jag skulle ta det lungt efter Alanya..jo tjenare!
Olivia fick stå för texten så nu kan jag bidra med lite bilder från gårdagens galna händelser.


Tejerna påväg in till stan för att möta upp alla vänner!


Röj framför scenen





Badkalas






A-W-E-S-O-M-E

Jag låter rubriken tala för sig själv. Gårkvällen var nice majs! Helt jävla crazy! Och idag mår nog alla som de förtjänar... Igår åt vi bland annat gratis pannkaka, dansade på en gräsplätt till en kyrko-Dj, var på mini konsert och röjjde gärnet, satt och drack på en brygga, var på krogen, letade efter daniel som försvann, calle badade näck i dammen i stadsparken, somliga plankade in på 25års stället och blev utslängda, strosade runt på gatorna i Uppsala och vi han också med att spela lite pingis. Nej detta var då en rolig kväll i Uppsala må jag säga. Tycker synd om alla som inte ville följa med. Tråkmånsar. Men tack till alla som var med och gjorde kvällen grym.
Jag kom precis hem och ska om en halvtimme dra till simhallen och vara tränare. Får se hur det går. Efter blir det tacos med min älskade och min familj. Puss på alla. love. 
En liten söt bild från förra året, Jonte Alex Jag och Felicia!

.

Ikväll tar jag med mig Måtta till Uppsala!


Hoffmaestro

Godmorgon kääära kamping gäster! Gårdagen var inte så awesome som förväntat. Kan dock tala om att jag och Linda hade sån tur vi aldrig brukar ha! Det var lite nice. 
Sen inne på Hoffe hände diverse saker som jag gjorde att jag inte mår så bra idag. Är helt mörbulad. 
Men detta mina vänner, ska ikke hindra mig från att åka till Uppsala and go crazy! Nu ska jag och mi love äta frukost. See ya! love.


Sofia är taggad på Hoffmaestro



Sofia är konstig, hon vill äta knark som ligger på golvet som luktar hallon. Hon är taggad och galen. Galen i DIG!
Just nu i denna sekund lyssnar vi på våran turkmusik som vi alltid lyssnar på på digitalbilden. Man blir taggad jag lovar!!
Sofia är mätt i magen och vill bara dricka de som ligger i hennes väska, Vi låg sked i skolan idag.
Helt random jag vet!

Ikväll ska vi ha galet kul, det säger sofia. Men hon ska inte köra en "lördag" Iofs bra för då kommer hon inte spy på mig.

We no speak americano!

Sofia Linné liten och sne

Hej bloggen!
Sitter på digitalbild, har tråkigt!
Men snart sörrni ska jag ha roligt. Efter lektionen drar jag nänligen till Djurgårn för att förbereda mig inför kvällens aktiviteter. Kommmer bli awesome! Hoffe här kommer vi!!
Glömde tyvärr kameran hemma men det får gå ändå.
Sofia och jag är galet taggade!!
Godsakerna ligger i väskan så nu är det bara att köra!

Skulle sitta fint.


Sååå glad just nu


Ja för väderprognosen ser ju bra ut för idaag, yees!!
Får väl helt enkelt hoppas på det bästa. Frågan är om man ens ska platta håret?
Paraplyet ska med iaf!

God natt

Nu väntar sängen. Är otroligt taggad på vad morgon dagen kommer att erbjuda!
PUSS


Pannkakor

Hej mina/våra kära läsare!
Malin jag ska försöka att skriva allt tipptopp och rättstavat men det är inte alltid det enklaste, ibland blir det fel så är det bara. Döm mig inte!! haha vad ska man göra liksom?

Idag har jag ätiti pannkakor tre gånger, lite komiskt. Först till lunch sen efter träningen i bastun och sen visade det sig att det blev det till middag också, gissa om jag blev glad? Svaret är nej.
Jag har också varit i Haninge idag, hos Olivia i hennes skola. Mysigt att se hur dem har det. Blev tyvärr bara en snabb visit men det tyckte jag va bra, vem vet annars vad som hade kunnat ske eller hänt? läskigt!
Ganska så najsiga lektioner hade vi också. haha kan ju iofs bero på att vi inte gjorde så mycket och så tycker jag att det är himla kul att vi har kommit igång med vårt företag!

Galet taggad inför imorgon då det är Hoffmaestro på grönan för er som missat det. Det kommer bli feting najs och Majs! Sen kanske det blir utgång efter de. Fredagen kommer bli helt klart lyckad!!



Olivia, Jag gör allt i min makt. Den 5 april går fet bort! Puss på dig!

Dance among the stars

I wanna boom bang bang with your body yo. Så låter det just nu ur mina hörlurar som ser ut att vara från 1970-talet. Låter finfint i dom i alla fall. Jag och min papi ska strax ut och övningsköra, sedan ska vi till affären och sen får jag se om jag svänger förbi Amanda och Sara i klassen och tittar på film. 
Juste idag fick jag också veta att Linda (Shaky), ska ha sin skiva samma datum som jag! VAD ÄR DET HÄR?! Hur är det möjligt att de bestämt samma datum som oss? Nej detta måste det bli ändring på. Det kan ju inte förbli så att den ända personen jag verkligenverkligenverkligen vill ska komma, inte kan. Plus att jag vill ju gå på hennes skiva också... Suck. Nej. Detta. Går. Inte. 
Nu ropar mi padre för fulla muggar att vi ska köra. Over and majs. love.
så fin. 

Guldfirre

Engelska engelska engelska. Usch säger jag bara. Brukade tycka att det var ett kul ämne men fyfan va trist det är när vi har Sune som lärare. Han bara maler på och maler på, kan han inte förstå att ingen bryr sig eller ens lyssnar för den delen på vad han säger. Shaky kommer hit senare idag, till skolan alltså, för att langa lite cash. Idag går vi i skolan till 17.30, gud vad skoj. Kan inte bli roligare alltså. Vad gör man inte en torsdageftermiddag/kväll hellre än att sitta i skolan? 

Nu ska vi läsa en text om en liten "briskly" pojke. Hare. love.

Ssssssmackadengare

Sisådär ja nu ska jag städa mitt rum. Ska göra det ordentligt också för då blir det så fint så fint. Sen lovade jag mig själv att lägga mig i tid så det ska jag också göra!
Imorgon ska jag hälsa på en snabbis i Olivias skola (barack) för att ge henne lite pengar såatt vi kan ha kul i helgen. Är fasanstullt taggad! En riktig Smackadengare helg hade jag tänkt att det skulle bli!! Det är ju förfan KULTURNATTEN!







Sådär ja alla barn de va lite bilder från förra året..hahahahaha mer vill jag inte visa..kan bero på en anledning. japp.

Jorden er giftig

Linda och jag sitter just i denna skrivande stund och diskuterar lite på vårat projekt, eller vi försöker. Går inte så jätte bra. Fick just ett samtal från sötaste Patricia också och vi ska tydligen börja jobba med varandra på onsdagar. Awesome. Har saknat den söta tösen! 
Nu ska jag och Linda nog skriva ut lite papper så hare gött. love.

Callefille

hahaha juste kom på vad jag drömde..lite skumt.
Jag va i ett klassrum med några andra och hade lektion, då kom Carl Philip och skulle visa hur man skulle soppa ett golv eftersom att han var chef över städarna på skolan men han var fortfarande Prinsen. hahaha aa sen kommer jag inte ihåg mer ;)


Onsdag

Hej allesammans!
Min mage kurrar..måste fixa mig först sen kan jag äta. Annars kommer jag aldrig hinna och de vill vi inte riskera.
Onsdag idag, känns som om den här veckan går segt. Men det är ju trorsdag imorgon och sen fredag! Ska träna ikväll igen men jag ooorak inte vill hem och sova typ. Nej ikväll lägger jag mig tidigt. bra.
Skolan idag dåra, det blir väl samma gamla vanliga.
Det blir nog en bra dag!
hörs sen, puss!

Då var det dags igen


Träffade pingllorna Felicia och Sofia på Gullmars idag, kul att se dem båda. Man blir alltid lika glad! Sen såg jag Valter också, det va ett tag sen man såg han så det va också trevligt!
Kan alla sluta skicka massa skiv-förfrågningar jag får panik!! Låt mig bestämma vid ett senare tillfälle och inte ett fucking år innan typ.

Idag borjade IDOL. Som jag har längtat <3 Så va det ju trevligt att Sandra dök upp i rutan lite då och då! Kussen min har blivit kändis, wihoo. Hoppas du bjuder mig på kändisfesterna!!!

På lördag smäller det, UPPSALA här kommer vi, hoppas för allt i världen att du saknat mig! Haha det kommer bli galet, precis som alltid. Nästan lite skrämade att vi alltid har det så galet kul där. Men vi gillaré, Iaf jag! :D
nu säger jag godnatt och sov så sött.
sussilull och sussilull SAAA!

Så var hösten här igen

Har inget att skriva för tillfället så  här får ni en drös med bilder jag gillar. love.

Go morgon

Idag hade jag tänkt att komma i tid till skolan, det ska nog gå. ska gå härifrån om 45 min. Vet inte riktigt vad det blir för lektioner idag men det ska bli intressant. Känns ändå som om vi gör samma sak hela tiden typ.
Är lite seg idag för jag satt uppe halva natten och kollade på PH, lätt värt. Hoppas Malin och Sofia inte kollat så mycket hehe så jag hinnaer ikapp.
Nu måste jag fixa mig PUSS hej och ha en bra dag!


The time of my life

Härligt härligt. Ibland har man bara en bra känsla i magen, man känner att allt flyter och just nu känner jag att jag älskar att leva livet. Jamenar det är det ända vi kommer att uppleva (i det här livet iaf) så varför inte njuta när man ändå håller på? Det vore ju dumt att inte ta vara på chansen när vi väl har den. Vill tacka alla mina vänner för att dem finns och för att jag har så roligt med er. Alla upplevelser och händelser alla minnen, alltid lika kul med er. Utan vänner skulle fan liver suga snabel. Alla små saker som bara blir helt galet bra! ojoj vad posetivt det blev nu men det är så det måste va, får passa på nu när jag känner såhär haha för jag vet att det kan vända när som hellst! Lev livet så länge livet lever!!




Pics


Olivia mitt lösenord är bytt på Facebook.

Heey!
ibland så har man liv och inte skriver i bloggen. I det här fallet låg jag i soffan och dog sen var det träning.
Nu är det skola. aa ska bli trevligt.
Skolveckan kommer gå snabbt för hoppningsvis för i helgen väntar rooooliga saker, herreguud kan inte vänta!!
aja puss hej leverpastej!

Jag saknar dig min vän.

Theo, jag tänker på dig varje dag. jag saknar dig. puss!

Linda gillar att dansa naken på bordet

HEY! Gårdagen var majs. Kräftskivan var väldigt mysig och vi hade skoj! Som alltid. För mig vart det inte riktigt kräftskiva eftersom jag inte gillar kräftor så jag åt pizza istället. Mycket godare. När kvällen led mot sitt slut åkte jag och Linda hemåt, eller jag åkte till Lukas men det är typ som hem det med. Sofia den lilla sötnöten uppnåde också sitt mål för kvällen. 
 
Jag ska strax gå ner och laga lyx-lunch, det vill säga värma en gorby's i micron! Kan ju inte bli bättre. 
Sen vidare mot simhallen! Så det var nog allt för mig. Hare bra. love.

Det sjukaste

Jag vaknade idag, kände att något inte stämmde.. kände efter i munnen och upptäckte att min natttandställnig som jag måste ha på mig varje natt nu efter jag tagit bort min jävla räls.. iaf att den inte va kvar i munnen. Jag tänkte vafan?? Jag var verkligen hundra på att jag hade satt in den igår och så tittar jag på bordet bredvid sängen och där ligger den.. himla skumt. Jag har alltså tagut ut den i sömnen..hahaha asså det sjukaste!


TANDSTÄLLNING

UTAN TANDSTÄLLNING

Felicia, när du får ut din blir det fest!!!! :D

Jorden er giftig

hej!
Idag är en ny dag. Igår var en annan. Igår var det dubbelfika, efter skolan åkte Malin, Sofia och jag till Barista där Olivia vänta och vi hade en trevlig fika. mysigt! "Det måste vi göra om" hahaha!!
Jag fick äran att ha taco fredag hos Olivia. Länge sen sist men lika gott varje gång. Sen blev det nattfika på café 60 med Ellen och Olivia, det va värkligen mysigt att bara sitta och snacka om allt möjligt, om alla minnen om nya minnen vi kommer få och om allt! Skönt att ta det lungt. Åkte förbi Malin på 7eleven en snabbis också, såå aa vi hann med mycket igår. good!
Nu hade jag tänkt att ta det lungt, duscha, andsiktsmask och fixa mig inför kvällens kräftskiva ikväll. Jag vet att vi kommer ha det grymt kul. Men sakna jossan. :/


saknar som fasiken!

Till Dig Olivia


PUSS

sofia gästbloggar

Godmorgon!

jag och linda sitter på digitalbild lektionen nu men vi gör inte riktigt det vi ska! vi lyssnar på låtar från alanya och kollar resor :) vi vill tillbaka nu !
men man får väl vara lite glad iallafall, det är ju fredag. Vi slutar våran lektion klockan tolv och då ska vi lyssna på när några från 'studenfest' ska prata och försöka övertyga oss om att välja dem, sedan ska vi äta en god lunch och kolla i skrapan. Det är så vi får sysselsätta oss på fredagar när vi har 3 timmars håltimme!

jag är så otroligt dålig på att skriva i bloggar, jag vet! men en sak är jag grym på och det är att kolla på Paradise hotel Danmark, jag börjar bli psykisk sjuk! jag drömmer om PH och jag tror att jag är med i PH, igår när det kom två olika företag till våran klass och skulle prata om studenten, kändes det som att jag var med i en parcermoni och skulle välja ena och skicka hem den andra. jag borde söka hjälp! men linda och malin är inte mycket bättre så jag har några på min sida haha!

jag kanske gästbloggar någon mer gång men nu har jag inget mer att skriva. Hejdå!




Hej Lukas


the capulet boys

Nu är vi tillbaka från våran powerwalk och har duschat och sååå. Nu ska vi se på Romeo och Juliet. Hihi. Tjarå. love.

Dagen min


Halloie!!
Denna dag har varit intressant må jag tala om för er.
Vaknade kl 06.00 och va död, levande död sak typ. Gick upp och åkte till skolan, på lektionerna hände inte så mycket vi fick besök av en studentskiva grej som verkade grym men vi har inte bestämt oss än och imorgon kommer två till som ska komma och snacka, Vi lär ju inte bestämma oss i första taget. Får bara panik när jag tänker på det.
Mycket intressanta personer har dykt upp idag, dels en TÖNT, väldens jävla fegis och dels en läskig man i simhallen som alltid kommer på torsdagar tio i sju och står helt helt stilla och stirrar rakt på oss i bara handduk. Blir fan rädd. Seriöst det är helt sjuk och han har inte kommit på flera månader så det kom som en chock. Ska bli spännade att följa dessa människor... fortsättning följer.


Sofia här ovan i skolan. Ska hem till snyggingen på lördag och äta kräftor. Jävlar du va roooligt vi ska ha!



HELLOILLOI

Godkväll. Nu ska jag ut på en powerwalk med Lukas och Amanda. Tjingeling. 

En RIKTIGT BRA häftapparat!

Heeeeey! Jag sitter med min kompanjon Linda Österman i ett grupprum i skolan och ska fixa projektarbete. Vi är awesome. Jobbar på som aldrig förr... Imorse var jag som sagt hos tandläkaren. Inga hål, som jag trodde! Jag är ju bara för grym!
Neej hörrni nu ska vi fortsätta. love.

Tandisläkaren

God kväll kära ni. Strax ska jag lägga mig i sängen bredvid min sovande lilla älskade Lukas. Han är så söt. Hihi.
Imorgon ska jag till tandläkaren, hoppas jag inte har några hål. Tror dock inte att jag har det eftersom att jag har såååå perfekta tänder att jag aldrig har haft det. Peppar peppar.
Aja godnatt barn. love.

Bevis på att jag är trött

Innan vi hoppar i vattnet..

Jag ;
Samma simpass varje dag typ, döööööö!

Rickard ; Du kanske borde sätta på Tränarn...? Då får vi säkert nått roligare. haha

Jag ;
jaaaaaaaa!!
elleeeeer va neee??!!

eller som i morse

Jag och Malin står inne på lagret och räknar bullar och ovanför oss är det lådor som har en text på sig.

Jag ; vad står det där egentligen..? Kungen eller kudden?? :O

Mailn ; Det står Nudlar Linda..

Asgarv.

Som ni ser så har jag inte haft alla hästar i stallet idag, hisen går liksom inte ända upp, det är tamejfan hål i glashuset. Ne jag ska nog inte tänka nå mer idag, synd att jag har en uppgift att göra tills imorgon..aja de får nog va.


Då var man hemma..


.. hemma igen satan så underbart men om en timme måste jag sticka igen, då väntar tränngen..
Mötte min syrra uppe vid alléplan med hennes crew dem skulle till centrum. Haha coola brudarna åker till centrum och hänger.
Snacka om att man är trött nu efter först att ha jobbat från tre till sju och sen skolan åtta till ett jag vaknade liksom klockan ett idag...kändes otroligt fel att vakna mitt i natten och fixa sig och sen gå till bussen när det är bäcksvart ute och det stördaste av allt va ju att det va nattbussen och jag var helt själv. Det gick bra alltihopa.Efter all räkning satte Vi oss på espresso hous och åt frukost i solen, ja för så mys hade vi det sörru.
Nu känns det som om det är dags att att sova men inte än. nejnej. Hare bra. PUSS

RSS 2.0