Rååååååtagg inför kvällen

Sitter och lyssnar på Avicii och är sjukt taggad inför ikväll. Ikväll är det förkrök utgång och förmodligen fyllekäk sen en störtlandning hemma hos Sandra, kommer bli så grymt fett! Allt sker med människorna jag träffade förra veckan nere i Bad Gastein. Men bara en del av dem tyvärr. Innan dess ska jag packa lite, äta mat och duscha. På fredag bär det av igen mot Bad Gastein mot förhoppningsvis en lika fet vecka som den som var.

Igår blev det ingen champange men det blev ett glas vin på lilla hotell baren, har inte varit där förut men det va en soft stämning där med lite äldre människor vilket jag gillade. Runt två gick bussen hem. Värt. Have a nice day!


Svart

Idag vill jag gå kläd exakt så här:

Give a little love

Lyssna och njut.

Världens gosigaste kisse

Idag har jag vart och fikat med Amy på Starbucks, flängt runt till olika affärer med henne och Dan, målat naglarna svarta och kollat på skräckfilm.
Just nu har jag intagit min plats i en av sofforna och väntar på att skypa med Ellen. Zoe ligger här på mina ben också. Zoe är kissekatten som bor här, som jag sover med varje natt. Måste ju ha lite sovsällskap. Ända katten typ någonsin som än så länge gillat mig. Lilla missen.

Lasso raus

Soft dag.
Man märker hur Stockholm hettsar upp sig med det där med jul, hela jävla stan va pyntad. Herregud är det redan dags tänker jag. Den här lilla paniken över hur min kommande jul ser ut smyger sig fram mer än någonsin känns lite sådär va. Att den är jul om fyra veckor är ju också helt sjuk. Känns som om det va sommar nyss typ, någon som håller med?
Mötte som sagt upp Cornelia och Sandra. Tror att alla vi shoppade upp för lite mer än vad planen var. Men jag är otroligt nöjd över mina köp så vad gör de då om hundra år? Pengar är till för att spenderas.
Vid Lunch tid kom felicia och vi tog en låååååång lunch.

Kl 22.30 ska jag möta upp Sofia och Sofie så får vi se vad vi hittar på för något sköj. Ska iaf ha på mig nya kläder.

Bästa låten just nu :

Olaf Henning - Cowboy und Indianer (komm hol das Lasso raus)

Loovar <3


På en Tisdag

Sitter och gör mig i ordning, känns soft att få bli lite snygg iaf. Ska in till stan nu är tanken, möta upp Sandra och Cornelia. Jag ska stor shoppa. Kläder hääääär kommer jag!! Sen kommer Felicia in också som jag har saknat henne. Vi tar en fika och snackar om himmel, livet och jord tror jag. Lär bli ganska så bra!! Ikväll möter jag upp Sofia efter jobbet och vi ska ta en after work på sturehof, där det bli champange. Som alltid. *host*

Kan säga så här. Dagen kommer inte suga. Bradag.


B & W


Say oh ah Bad Gastein say oh a Bad Gastein

Sitter i sängen, en sådan underbar känsla. Inatt sov jag 13 timmar ungefär lika många timmar jag sov under dem tio dagarna jag va i alperna. I sitt sov vi tre timmar, ibland två eller mindre än så. Samtidigt som att vi inte hade ens fem minuter rast, fulltös medvetslös. Men OM jag gillade det!! Har haft det så sjukt underbart. Träffat helt sjukt sköna nya vänner som kommer finnas kvar där föralltid om jag får bestämma själv. Vi har gjort allt från att göra prov, redovisningar, tal, uttsäts för utmaningar och prövninar, hamnat under en pressad situation till att ha åkt skidor, after ski varje dag, Österrikisk kväll, drukigt alkohol, dansat som djur, skrattat åt världshistoriens sämsa skämt och solat i den underbara solen. Det finns såklart en hel bok att berätta men det får vi ta öga mot öga.

Min kamera hade inga batterier så det fick bli lite mobilbilder.

















Ha kul !

19 år i himlen

Grattis på födelsedagen fina du. Hoppas du har det bra där du är, jag tänker på dig.
Vi ses snart. Jag saknar dig <3

Livet

Jag har just haft ett underbart skypesamtal med min bästa vän Ida. Åh vad jag saknar den bruden mycket. Helt stört. Ska bli super att få träffa henne igen soon!
Gårkvällen var awesome! Vi drog spontant ut på en rejäl dunder utgång. Jag skulle egentligen bara och prata med en kille som jobbar på baren/klubben, men som alla vet så vart det inte riktigt. Det går inte att gå ut till en klubb och få massa shots och dricka, utan att sedan partaja hela natten! Det dansades till benen värkte, shotades, röktes vattenpipa, dansade runt strippstångar, ägde Johnny på biljard och tillslut körde jag hem på en scooter med Dom och Johnny bakpå. Det är vänstertrafik här, det kom jag på halvvägs hem. Tur att man var ensam på stans gator! Galen kväll. Skrattade och log så mycket att jag har träningsvärk i kinderna. Visste inte ens att man kunde ha det.
Det är tack vara sådana här kvällar som man känner att man lever.
Nu ska jag följa med pojkarna till Larnaca och lämna Christian på flygplatsen. Ha en kickass lördag vännner!

Upplevelser utöver de ordinära

Herregud vilken upplevelseresa detta blev.
Igår tittade jag för första gången på Toy Story, och Toy Story 3 (fortfarande inte sett 2:an), och idag mitt herrskap var jag för första gången i mitt lilla liv på Starbucks. How wonderful life is! Jag har även gått i shorts och t-shirt hela (!) dagen idag. Värme i mitt hjärta!
Ikväll ska jag ta mig ner till Barstreet för att prata lite jobb. Får se om jag får med mig Amy eller om jag måste gå ner själv, stora fasan i mitt liv för tillfället: vistas ensam på barstreet. Just can't happen. Nej, Amy får följa med vara sig hon vill eller icke!
Jaja, dags att kliva ur mjukiskläderna och piffa till sig lite kanske. 

Skype

Jag har just pratat med min saknade vän Ann-Sofie på skype! Awesome. Saknar henne så förbannat mycket alltså. Vi har inte setts sen i sommras när hon var i Sverige och hälsade på. Vi ska ses i jul i alla fall! Glad tjej. Just nu lyssnar jag på musik och tittar på The Knowing med Page. Den filmen är konstig. Bra, men konstig.
Jag vill att Linda ska ta sitt lilla rumpa och sätta sig framför en dator så jag får veta hur det är med henne och hur det är i Österrike. SÅ om du ser detta Linda så heppa heppa!

Mästerkocken

Jag har just lagat en fullständig måltid. Det var inte vackert. Grejer och klet och fett överallt. EVERYWHERE!! Det stänkte bacon och kycklig och olja och gud vet vad över hela mig och hela köket.
När jag väl krigat klart i köket, råkar jag lägga mitt högra ringfinger på plattan. SMÄRTA! Nu är mitt finger alldeles rött och bultar och svider och det börjar bli en fet blåsa, okej inte sååå stor blåsa men en blåsa i alla fall. Känner mig duktig i alla fall. Som en riktig mästerkock. Kanske inte men ändå. Nu ska vi iväg på nån darttävling. Vi ska inte tävla dock, vi går dit för drickan. Hehe. Ha en kickass tisdagkväll Sverige! love.




Kyla, nej tack.

Gud vad jag inte längtar hem till kalla Sverige. Vill inte ens tänka tanken av att behöva frysa ihjäl varje dag, ha hur mycket kläder på mig som helst för att inte frysa, vara förlamad i händer och fötter för att de är kallt och ha stora tjocka jackor bara man ska ut i två sekunder, fy. Nej jag trivs här! Värme.
Idag har det vart hur skönt väder som heslt, runt 24 grader skulle jag tippa på. Inte helt dumt det. Ikväll ska jag och mina roomies ut och käka och sedan vidare till en pub. Kul kul.
Well well, man kanske ska ta och gå ut ett litet tag. Puss från Cypern.

Important



07.00

Och idag mår man som man förtjänar.. Gårkvällen var grym. Kom hemrullandes vid 07.00 imorse och har spenderat hela dagen i sängen/soffan. Mys. Ikväll får vi se vad som händer. Förmodligen filmkväll eller liknande.
Här kommer lite bilder från min sista helg i Sverige. Enjoy!

Utgång

Livet rullar på. Linda har nog anlänt till Badgestein nu den lilla lymeln. Jag blir lite avis på henne, jag vill åka bräda. Nu.
Själv sitter jag och fryser (!) i vårt vardagsrum här på Cypern. Jaa det är kallt här också faktiskt. Oturligt nog.. Ikväll blir det första utgången eller vad man ska kalla det här vilket ska bli sköj. Tydligen är folket jag är med för tillfället ganska galna, haha, så hoppas på att det blir kulkul.  Jag ska passa på att kolla efter lite jobb, så hoppas hoppas. Nu ska jag inte vara osocial så smell you guys latero! Puss

Vart jag mig i världen vänder

Packar för fulla muggar. Imorgon kl 05.30 ska jag befinna mig på Stockholms Central. Det kommer bli craaaazy!


.


Jag blev kär pånytt.

Vaknade av att Andreas satt och kollade på nån film utanför.. plöttsligt hör jag något jag känner igen och inser kort därefter att det är Titanic så jag skringer ut och sätter mig framför TVn. Så bra, gråter lika mycket varje gång!! Kan inte fatta att Sandra såg den första gången bara för någon månad sendan (!!!!!)

HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. DÖÖR! 37 år är väl inget? eller? Ska fan haffa!!




 

Fast han får gärna va ung igen. Skulle liksom inte skada.

 




Ultimat

Åh ikväll har jag skypeat med mina underbara vänner Linda och Sandis. Sen har kvällen beståt av att kolla på Im number 4 och massor med roliga youtubeklipp. Juste vi har druckigt vodkablandningar och barcardi breezer och ätit middag också. Ultimat onsdag om ni frågar mig. Nu ska jag gå och mysa med kissekatten. Godnatt.

Lilllördagen den 16 November

Då var man hemma från Stan, vi drog till Alpin Garaget och fixade det sista innan resan. På Fredag smäller det fan. Sen mötte vi upp vår tredje hälft som ska följa med oss. Emma. Tog en snabbfika på moda. taggade men nervösa brudar hittar ni hääääär. Så nu sitter jag här och lysssnar på musik. Som vanligt. Tänkte börja packa lite och plugga men jag lär väl hamna här som vanligt.
Såg att du lever Olivia. Kul. Vi får snacka om allt nästa vecka när jag mellanlandar!!


Regret Nothing


Jag lever

HEEEEJ KÄRA ÄLSKLINGAR!
Jag lever! Än så länge... Haha nej men jag har de gött här på Cypern. De första dagarna har det regnat och varit superkallt, inte lika kallt som i Svealand dock. Idag har det varit sooool sooool så det har vart varm och skönt, typ 20 grader eller nått. Jag har inte börjat sakna er alla än men det lär ju komma så småningom. De jag bor med är ena sköna typer. Väldigt snälla. Dom har en katt också som är mysig och vill sova med mig. Lite sovsällskap tackar man ju inte nej till.
Ikväll blir det att äta middag med mina roomies och sen dricka lite. Nice nice. Måste ju säga att jag pratar mycket sämre engelska än jag trodde. Haha, låter som att jag trodde jag pratade alldeles perfekt engelska, men de trodde jag inte och det göra jag inte heller. Jag är ju inte sämst dock, hehe.
Jag har vart dålig på att ta bilder så det kommer väl lite senare. Hoppas ni har det bra i kalla Sverige!! Love.




In my bedroom

Min fina Carolina Gynning tavla sitter nu uppe på min vägg i mitt rum, den gjorde väggen bra tycker jag.
Känns riktigt underbart att vara ledig man hinner liksom med sig själv mer. Idag har jag ätit, duschat och smikat mig och just nu sitter jag och lyssnar på min Taggar lista på Ipoden, riktiga klassiker och grymma party låtar där jag har mer än ett minne till. Rhodos känslan kommer fram, våren och alla vilda hemmafester. Det kanske blir utgång i kväll!! Sista innan Alperna. För er som missat ska jag flytta till Bad gastein i vinter för att jobba. Kommer bli riktigt fett!

Nu ska jag in till sten (HAHAHAHA Stan menar jag, men Sten är ju inget jag tackar nej till) för att möta upp Mathilda, hon har mina skor som jag glömde på hennes fest så mina nya skor ska äntligen komma i rätt händer! haha. Sen möter jag upp Sandra och vi ska dra till Alpin garaget och köpa sulor till mina pjäxor och hon ska la köpa ett ryggskydd. Gosh allt blir verkligt nu. My god.
hade hade!


Det blir la bra ska du se. Gött gött!

!

Fick precis sparken. De va ju enkelt.

Nu ska jag in till söder och slyna. cio!

Sunshine

Helgen har varit bra. Trodde att jag skulle jobba men så va inte fallet, så tog en liten tripp till Huddinge i onödan haha. Men det gjorde  ingenting för då kunde jag kolla på Sara när hon simtävlade och så kunde jag följa med ut på kvällen. Lycklig tjej. Att jobba på helger är inte riktigt min grej.

Idag är jag ledig och förhoppningsvis hela veckan, har en del grejer att göra innan Fredag. Idag ska jag till banken och plugga. Imorgon ska jag hämta min tavla som är klar. På onsdag ska jag köpa sulor till mina pjäxor och på torsdag ska jag packa. Fulltös. På Fredag går bussen 06.00 från centralen och inte 14.15 som jag och Sandra trodde innan.. haha liiiite skillnad. Men ska nog funka ändå!

Har lovat Olivia att uppdatera bloggen super bra framöver med mer bilder och allt. Dåde jag och Olivia så vi vet vad vi gör i våra liv nu när vi inte kommer ses förän i typ juni...??? !!!!! Och så att våra kära fans vet hur vi har det. Hur kul vi har och hur mycket vi saknar er här hemma. Lär bli kul så häng med på våra resor! (:


Sista helgen

Jag har haft underbaraste sista helg i Sverige med världens finaste vänner!
I fredags var det sista taco-fredagen och efter det mötte jag och Ida upp Koray och hans kusin och åkte in till stan för att fira och ha avsked. Vi han få i oss rejält på bussen uppenbarligen men de är nice.
Runt ettsnåret joinade mina saknade sötisar Jocke och Jerry med deras vänner oss och jag och Ida drog med dom till Spitfire. Jag och Ida (för att citera min käre mor) "ramlade in som en flock skrattande elefanter" runt 5.
Klockan ringde vid halv 9 (!!!!) på lördagen för att jag skulle upp och baka till mitt jobb. Jag mådde sååååå dåligt att jag funderade på att skjuta mig själv istället. Seriöst. Jag hade sovit i 2,5 timmar och var fortfarande full. Klockan 11 kom sötaste Koray och hämtade upp mig och Ida och skjutsade mig till jobbet. Jag led i helvetets djupaste hål i 4 timmar. Därefter vart det lite mys hos Ida med söta pojkar och sen klockan 19.00 var det avskedsmiddag hos mig med familjen, där inräknat Ida och Linda. Och mormor såklart.
Vid 22 tog vi oss till Aveny och mötte min bästaste Oscar plus hans vänner. Skakade lite rumpa och sedan drog vi till Spitfire där vi bestämt träff med Jocke och Jerry. Och till min (inte så stora) förvåning så kom även Ludde dit. Åh. Lycka. Fick träffa mina finaste pojkar dagen innan jag åker. Underbart. Hihi.
Ida och jag kom hem till mig vid 4 inatt och hade en sista måltid tillsammans. Tacos såklart. Vad annars? Somnade vid cirkus 06.00. Min underbara mor kom och väckte mig vid halv 9 imorse. KÄNDE ATT JAG ÄLSKADE LIVET SÅ JÄVLA MYCKET!!!! Var ju inte alls trött nej nej.
Nu håller jag på att packa för fulla muggar och snart kommer min älskade morfar. Taxin, det vill säga min pappa, åker härifrån vid 16.30-17.00 idag. Piiirrriii piiriii!!! Cypern here I come!

Har tänkt

Jag har nu i lite mer än en månads tid nu jobbat på ett dagis i sköndal, Resvägen är cirkus tio minuter med buss och den totala tiden är 25 min eftersom det tar år för mig att ta mig till bussen.. Det innebär att jag går upp 40 minuter innan bussen går. Jag sminkar mig på tio minuter och sätter upp håret i en knut. För varför ska jag anstränga mig inför barnen? Och det är just det här jag stör mig på.. det känns som om jag är fast i en bubbla, gör samma sak hela tiden. kan inte prata om de jag vill och känner mig fulsomfa-an. Luktar bajs och snor liksom. haha. Känner inte igen mig själv, vad hände med att alltid fixa sig innan man drog någonstans, platta håret och gå i klackskor snacka skit och skratta? Jag saknar att inte åka in till stan varje dag. Nu känner jag mig inlåst. Jag säger då de, vill hellre ha längre resväg och känna att jag kan leva lite istället för att känna mig som en rishög. Oj så ytligt detta låter med det sätter ju sig på insidan efter ett tag. Känns lite sådär va.

Jag vet inte vad mina vänner gör längre. Jag har inte tränat på en vecka (!!!!!!) . Har haft mitt hår uppsatt varje vardag nu i en månads tid . Känner mig trött, sliten och förjävlig . hinner inte ta hand om mig själv.  bortglömd och fet.

D
enna dag skulle passa som handen i handsken nu.




Tillbaka till sommaren, ingenting jag skulle tacka nej till.

11-11-11

Återuppstående ifrån de döda- släckt med Jesus, si!
Min partner har klagat på att jag inte skriver något i denna blogg, "Jaaag vill veta vad du gör i livet.." - Olivia Lyckenius. Ja sanningen är att jag inte gör ett skit i livet om jag ska vara ärlig. Men för dig min vän ska jag skriva lite kort om vad jag haft för mig. Så mycket jag minns..

I fredags var jag hembjuden till min vän Sofia på middag med henne och Felicia, vi lagade en mycket god lax med potatismos, lyx vill jag lova. Efter några drinkar drog vi oss in mot stan till Lobby till en fest där massa människor som var på Rhodos festade. Träffade många välkända ansikten och kära och ytterst roliga återseeden. Satan i gatan så kul vi hade det. Jääävlar en lyckad kväll. Kan leva på de ett tag. Åkte hem och däckade i felicias säg kl tidigt på morgonen. Lördagen blev en seg, en otroligt seg dag men en rejäl baksmälla.
I got a hangover wo-oh-oh!
I been drinking too much for sure
I got a hangover wo-oh-oh!

I got an empty cup Pour me some more
So I can go until I blow up hey

And I can drink until I throw up

And I don't ever ever want to grow up

I want to keep it going
!!

Men det stoppade inte mig. Taggade utgång redan kvällen efter. Skulle vara en hejdå utgång för mig och Sandra men våra vänner och Sandra dissade mig så kvar stod jag och Ellen. Men inget stoppade oss. Vi drog iväg och hade skitkul. Träffade på våra vänner bla. Sandra, Fredrika, Per, Johan, calle och så kom Oliviaaaaaaaaaaaaaa som en överraskning! Superglad blev jag och vi röjde dansgolvet tills stängning!

Veckan som varit har varit seg, har varit trött som ett djur hela tiden. Trotts min sista vecka på dagiset, mycket tragiskt men sant. Idag va sista dagen. Fick en blomma :)

Igår var jag och köpte nya pjäxor inför säsongen i Alperna. Lovely och nu är jag mer taggad än någonsin. OM EN VECKA ÅKER JAG!

Nu har jag två jobbdagar kvar, imorgon och på söndag sen är jag ledig i fyra dagar. woop.

Så några bilder från förra veckan. Bara för att.








Bolliwood festen förra Tisdagen

Fredagen partaj med min partypinglor!

Lördagens utgång

.


Krigare

Sitter och håller på att förfrysa trotts att jag har en långärmad tröja under min lusekofta plus filt på mig. Thank God att jag beger mig till lite varmare breddgrader om några dagar (4 dagar för att vara exakt!!!). Idag gick jag upp tidigt tidigt för att ta Hepatit A spruta. LÄSKIGT! En annan sjuksköterska än hon som skulle ta sprutan var tvungen att komma och hålla mig i handen. Trodde jag skulle svimma. Usch vad jag hatar sprutor. Blodprov i armvecket är ingen big deal, men sprutor.
När jag var liten och skulle ta en spruta krigade jag! Slogs, grät och sparkades. Sprang och gömde mig på vårdcentralen så alla var tvungna att leta efter mig. Det gör jag inte längre, även om jag egentligen vill det. Min syster skvallrade oftast vart jag gömt mig. Hatade henne för det.
Nu har jag blivit förtjänt av en liten powernap. Godnatt.

Cypern

Jag flyttar till Cypern om 6 dagar. Om jag glömt skriva det eller säga det till whoever som läser detta. Jag vet inte hur länge jag ska bo där men det kommer bli ett tag. Ska komma hem över jul i alla fall sen blir det tillbaka efter nyår. Just nu håller jag på att skriva en packlista och jag kan ju konstatera att jag inte kommer få med mig allt. Jävla maxvikt.
Ska träffa min underbara Sandis idag också. Sen kommer bästis Oscar hit på middag. Wiho.
Här är lite bilder från när jag senast var på Cypern, 2008.

Blå

Gårkvällen bjöd på lite allt möjligt. Först vart det jobb till 21.00 sedan vid 23.30 ungefär mötte jag Jonas från mitt jobb och hans vän på Lundgrens (eller vad det heter..) och där drack jag en cider som måste varit bland det äckligaste jag druckigt. Runt 01.00 for jag och Jonas för att träffa Linda och Ellen, plus många fler, på Aveny. Där spenderades resten av kvällen med dricka och dans. På väg hem fick vi sällskap av yttligare två donkenslavar. Mycket trevligt.
Denna dag har bjudit på trerättersmiddag hos min mormor. Inte mycket mer än så... Godnatt.
Bjussar på en bild på hur jag såg ut på Bollywoodfesten. Enjoy.

Äckelgubbar

Ligger död i min säng. Väntar på att klockan ska gå så jag kan åka och slava på jobbet. Usch.
Igår åkte jag till Ida och drack drinkar sedan bar det av in till stan för att möta upp Lövet, Tobbe och Ullis på Och himmlen därtill i Skrapan. Därifrån tog vi oss till Boulebaren som ligger någonstans på Söder. Där spenderade vi några timmar med biljard, airhockey och rundpingis plus öl. Jag drack öl. Haha det är inte alltid det händer måste jag säga. Runt halv ett (tror jag?) rörde vi oss mot tunnelbanan för att åka till Stureplan. Ida gick till pendeltåget ensam stackaren. På tunnelbanestationen träffade vi en superläskig gubbe som följde efter och ställde sig typ 5 cm från mitt ansikte och bara stirrade. Och när vi gick iväg följde han efter och stod precis bakom min rygg. Höll på att skita på mig. Han såg hur läskig ut som helst. What's up med att alla äckelgubbar ska dras till mig. BLÄ. Sen i alla fall drog vi till Spitfire där vi drack cider/öl fick gratis shots och sjöng för kung och fosterland. Typ. Underbart.
Kom hem vid cirkus 04.00 och la mig och tittade på Anastasia, min favoritfilm genom tiderna, och somnade runt 05.30. Mys. Nu ska jag titta på en till film innan jobbet. Efter jobbet får vi se vart vinden för mig. Puss.
haha.

Hahaha


Littlesis

Min syster kom hem från Spanien alldeles nyss. Brun och jäklig. Har saknat henne massa massa. Hon har köpt en väska till mig och salta pastiller. Hur underbar är hon inte?! UNDERBAR!
Kommer sakna henne hur mycket som helst när jag flyttar. 

Jag älskar dig.


Fuck distance


Dakota Fanning

Snart ska jag ta bussen mot stan, och hoppas på att Linda hoppar på den i Norra Sköndal. Vi ska leta grejer och andra förnödenheter till kvällen, som dels ska spenderas hos Ida och resten av natten i Festvillan i Tyresö. Kommer bli fett.
Nu måste jag rasta vovven. Puss

RSS 2.0