Marlow Lou

Idag har jag badat för andra gången denna sommar. Stort. Är livrädd för att bada i svenska sjöar/hav. Hehe. Jag har också fått en kräftröd färg vid nacken. Mycket vackert må jag säga. Nu ska jag snart picknika med Linda och sedan Ann-Sofie när hon jobbat klart. Majs majs.

Duktig tjej

Idag har jag varit en dutig arbetslös tjej. Jag har gjort pannkakor, så jag Sandra & Sara hade pannkaksfest med hög musik och allsång me like!
Jag har solat och bättrat på min lilla lilla bränna och så har jag sökt 4 jobb! ohohohohoo är man inte grym?
Senare runt 8 ska jag nog möta Olivia för ett dopp och kanske lite picknick, fulltupp!
Måste ju erkänna att jag helst av allt skulle vilja vara i Borlänge just nu på P&L och sitta och glassa i en brassestol med en öl i handen och försöka bättra på brännan där i från, men så är ikke fallet och det måste jag inse!

Godnatt


Måndagens

Jag älskar att värmen har hittat tillbaka till lilla Sverige igen, man kan liksom leva igen. igår hämtade jag och Olivia våra pass och enligt oss själva tänker vi inte visa upp dem för nån annan än han i passkontrollen. Senare mot kvällen träffade jag favoriterna Josefin och Sofia. Vi (jag) åt på Bk och sen satte vi oss på Snaps och glassa och snacka ikapp allt. väääldigt härligt och tur som är ska jag träffa tösarna på fredag igen! Sofia gick runt tio medan jag och jossan satt kvar med jossans kompisar som kom, jossans 7 öl senare och vi bestämde oss för att åka hem till sängen. vid ett var jag hemma och kände "det här kan jag göra fler gånger"
Sommaren har gjort mig hel igen.

Fulltös arbetslös

Kul att min garderob är fuktskadad pga rosevin.. hur låter de? Hej här bor en alkis!

Tisdag

Igår träffade jag Ann-Sofie för första gången på ett halvår. Som jag saknat henne! Ann-Sofie är en go prick som bor på Irland och hon är min bästavän. Nu ska jag sminka mig för att åka och slita på jobbet i några timmar. Ha en nice dag alla majsisar.

jag vrider mig på nålar


Fuck You


Midsommar

Gårdagen var mycket bra, kvällen bjöd på mycket skratt, dricka och dans. Sommaren är här och om 14 dagar åker jag, Felicia, Sofia och Mathilda till Rhodos helt sinnes hur galet det kommer bli, två veckor av bara vaaaaaa!
Ca tio träningspass kvar sen är man fri! Det börjar ordna upp sig nu, jajjamen. Jag vill bara åka NUNUNU!
Idag har jag endast legat i min säng och tittat på PH danmark. Bra grejer. Denna sommarn med.
Orkar inte ladda in alla bilder från igår men kanske visar dem nån dag.

Paradise Hotel

Har legat och tittat på PH Danmark hela dagen, eller sen jag vaknade vid två. Nu ska jag ta mig till jobbet och jobba några timmar. Inte så skoj kanske. Efter det blir det hem till Linda för mys. Hoppas alla har en fin lill-lördag.

Segt

Har suttit i flera timmar och fört över saker från min förra dator till denna. Men eftersom att min gamla är så seg att jag vill dö så tar det forever. Har hur mycket som helst kvar och mina ögon är fyrkantiga så får nog spara det tills i morgon... Så med detta säger jag godnatt!

Macbook Pro

God kväll. Idag har jag och Linda flängt runt lite överallt. Fixat pass bland annat. Herre min skapare vad hemsk jag blev på kortet. Usch. Trots detta är jag happyface eftersom jag har en ny lite älskling i mitt knä just nu, en macbook pro. Jag har även en ny bebis fast i nacken (den ena av mina piercingar lossnade i lördags natt, cry.). Så i måndags var Linda och jag förbi Eaststreet och fixa en ny. Wi. Nu ska jag förtsätta föra över grejs från min gamla dåliga dator. Adios.

Mot Polisen

Nu ska det göras pass, fy så hemskt. Vill inte men måste. Grekland om några veckor. pepp. pepp . pepp!! Olivia försov sig så jag har lite tid över, kan skriva om helgen?
Människor samlades på Långholmen för att välkomna hem Olivia som har varit i USA i ett år. Rikigt kul att se den underbara människan igen! Allt kändes mycket bra!! Senare lämnade jag och olivia vännerna och följde med Johan o co till entorage där vi hade det trevligt! Där va vi till stängning och va som hände där efter är Historia... hihihi!
<3 Olivior

Majsvänner



Igår va jag om min majsvän Olivia från halv fyra till halv fyra. Det började i haninge och slutade i en bil i Tyresö.
Rediga mysiga timmar! De vankades godis, taco-fredag, bilfärder, chips, musik, American history X, the ring 2 och kill Bill . Vi såg inte hela på någon av filmerna men American history X va ändå den bästa. Bästa!

Jag är ensam i huset, mamma & Sara är någonstans i Sverige och spelar fotboll, Pappa & Andreas är i Haninge och spelar Golf så det känns ganska härligt det här, utvilad och allt! Ohyeah! Idag ska jag baka och busa. En bra lördag blir det nog! Det ser ändå ut att vara uppehåll vilket gillas starkt!!

Kärlek rakt igenom



Mina fina vänner
Alla år på Jensen förgyllde ni tusen gånger om, alla galna utevällar förgyllde ni tusen gånger om. Framtiden kommer ni förgylla tusen gånger om. Kom hem nu så vi kan ses! Kärlek <3

Fredag!



Idag är det Fredag, har varit arbetslös i en vecka nu och jag gillaré! Känns dock sorligt att jag inte kommer tillbaka till skoan och träffar dessa söta människor.

Min vecka som varit har varit ganska så majs, full av träning, shopping och utgång i Onsdags som förövrigt va jävligt kul! Vaför kan man bara leva på sommaren?

Ska in till haninge snart också. och om mindre än en månad beffiner jag mig i Grekland!

Godmorgon

Idag skulle jag träffa Sussie, som jag inte träffat på år och dar, men jag glömde det och vaknade just. Förlåt. Hehe. Nu måste jag göra ett tackkort och sedan får jag se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas på utgång! Wiiiii.
Måste även säga VÄLKOMMEN HEM till fina Olivia som vart borta forever på andra sidan jorden!
Inatt drömde jag seriöst om alla jag känner/känt genom åren i mitt lilla liv. Helt störd dröm så orkar inte ens skriva för ni kommer tycka att jag är helt beng. Nu ska jag ta och gå upp ur sängen och göra mig redo att möta världen.
Adios amigos.

15 juni


FYFAN VAD VI ÄR BRA

Studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv. Älskare! Vill spola tillbaka tiden och göra om det om och om och om och om igen. Tack världens bästa för att ni gjorde min student till den bästa ever.
Bilder kommer upp på facebook snarast när jag har tid.

Igår låg jag död i soffan hela dagen och idag har jag i princip också vart död. Jag var supersjuk på studenten, oturligt nog, men nu börjar jag bli bättre.

Ikväll är sista träningen med mina bebisar. Wäää. Nuttisar. Kommer sakna dom sötisarna.


KOMMER SAKNA MIN FINA KLASS. <3

Allt du sa var det lögn?

Idag har jag stressat runt som en tok och varit helt virrig i bollen och inte nog med det så har jag gått och blivit super förkyld också. Fy. Dumboll som smittat mig... Jag vill vara frisk till studenten! Cry. Ne nu mina kära majsar ska jag städa sen åka och sola. 


Dra åt helvete. Jag orkar inte mer.


Gaaaaaaaaaalet FÖRFAN

IMORGON TAR JAG STUDENTEN! whaaaaaaaaa fyfan va TAGG jag är på de!! DE SKA BLI DEN LYCKLIGASTE DAGEN I MITT LIV SÅ DET SÅ!




Nu ska jag lägga mig för klockan ringer kvart över fyra! PUSSS

Du är så fulfulful, så jävla ful !



Jag orkar inte. Min träning det senaste halvåret har gått sämre och sämre, rent utsagt åthelvete! Jag har inte orkat träna, jag har inte velat träna och jag har inte hunnit träna. Det suger apa. Nu sitter jag här två dagar innan studenten, studenten där man vill känna sig så fin, så snygg som aldrig förr. Istället sitter jag här fetare än någonsin och känner mig så ful så ful.. och istället för att åka och träna valde jag att stanna hemma. VILKET JÄVLA SKÄMT! Hur tänkte jag där? Bilden är jag, ett FETTO !!!
Jag behöver lite egoboost NU!
Det kanske inte syns utifrån men jag känner mig klumping, äcklig, pank och stressad som aldrig förr. Ska coola ner lite nu, njuta.
hejsvejs!


Djurgården







Dagen har varit mycket värd. Jag och några härliga brudar satt och glassade på Djurgården hela dagen. majsigt!

Grattis Sverige

Säger man så? Skitsamma det är Sevriges nationaldag och den ska man ju fira på nått sätt iaf? Inatt precis när jag gick och la mig slog klockan precis tolv och då var det några här i närheten som smälde väldigt många raketer. Så kan man ju göra!
Jag ska sätta mig på djugårn och ha mys med sofia och hennes familj. Lär bli ganska så najs!! Men först en snabbis i stan!
I övrigt har långhelgen varit bra, både fest och lugna kvällar. Värt!!
Puss hej

Dagen efter

I går var helt majs. Så värt. Älskar mina fina tjejer! Vi var hemma och firade Amanda hos henne först sen vart det vidare in till stan. Jag drog ganska fort dock. Men det ska vi inte prata om. Hade i alla fall sjukt kul!

Idag har jag sovit i princip fram tills nu. Snart ska jag och jobba. Så otroligt segt men vad gör man inte.... Ska kanske ut med Linda och Sofia och några ikväll men vette 17 alltså. I så fall får det bli lite mindre av det goda. Vi får se vart vinden för mig. Adios.


Smälta

Dagen har spenderats i stan med mitt fina löv. Ikväll blir det att fira fina Amanda som fyllt 19år med massa underbara tjejer! Och förhoppningsvis även fira Malin lite senare som fyller 20 i övermorgon! Underbart måste jag säga. Nu måste jag verkligen duscha, har inte vart då här äcklig sen i...helgen. Det var så varmt, SÅ VARMT, på bussen att jag höll på att dö. Skämtar inte. Trodde seriöst att jag skulle smällta.

Seeeee ya.


 Linda och jag tusen år sen. Mycket söta.


För sisådär 3 år sen



Kollade igenom min gamla bilddagbok och hittade det här inlägget, tyckte de va lite roligt. Det här skrev jag för tre år sen.

Välj en Vän
Skriv ner vilken vän du valde: Felicia Hultin
Du ska vara helt ärlig när du svarar på de här frågorna.

När träffades ni sist? - I söndags :)
Har ni många minnen ihop? - gud ja :D haha
Litar du på henne/honom? - oerhört mycket!
Har ni haft många klassiker? - HAHAHAHAHAHA OM VI HAR!!! :'D
Hur länge har ni känt varandra? - 1 år och typ fyra månader..
Hur ofta träffas ni? - ganska offta hörru!! :)
Har ni varit utomlands tillsammans? - TILLSAMMANS? nee, men vi ska nog de :D
Har ni festat tillsammans? - hehehe ABSOLUT :D haha
Hur gammal är hon/han? - 15
Har du sett honom/henne gråta? - jaa :'(
Har du sett han/hon vara riktigt arg? - haha ja de tror jag
Vad skulle du göra om denna personen dog? - OMG..typ döö!
Har du sagt "Jag älskar dig" till denna personen? - självklart!
Brukar ni skratta tillsammans? - Vi skrattar alltid TILSAMMANS!! :D hahaha
Är du redo att offra ditt liv för denna personen?  - ja, alltid <3
Har du varit svartsjuk på denna personen? - nee
Tycker du om detta testet? - what? hahaha det är en klassiker! ;)

Hahaha vi har hunnit med mycket sen dess min unga dam, du är inte 15 längre utan 18 och i sommar SKA vi åka utomlands tillsammans och de kommer bli en riktig klassiker!! I år har vi känt varandra i 4 år! Galet!!



Tänke skriva nå töntigt men sket i det

Facebook fuckar uuur! mitt internet fuckar ur!
Ikväll blir det fest! Börjar kvällen med lite champange, sen ska jag möta upp några snygga brudar för att göra Onsdagskvällen osäker!
Min mammi fyller 49 idag, ett år till 50 wihooo fest!! Grattis!!


Heart broken

Sorgen är här. Idag är den dagen jag aldrig ville skulle komma. Min kära lilla mac ska tillbaka till skolan. Gråter blod på riktigt alltså. Vad ska jag nu mysa med på  kvällarna? :(
Nu har jag jättebrottom! adios.

RSS 2.0