The Liffey, Amba, Sergelfontänen och Gallertaxi

Igår hade jag den roligaste kvällen på jag vet inte hur länge. Jag och Ida trodde att efter vår vecka med Daniel och Andreas skulle de bli svårt att ha lika kul på ett tag. Men ack så fel. Går kvällen började med ölspel på mitt golv, sen vidare till The Liffey som är irländsk pub i Gamla Stan där vi träffade lite roligt folk. Därefter tog vi taxi till Amba och festade med vilda hockeyspelare och amerikanska fotbollsspelare. Hur kul som helst. Sen vart det att ringa polis/ambulans åt en kille som var liiiiiite bakom vagnen. Hehe. Vi badade lite halvt i Sergelfontänen och tog sedan gallertaxi med ett par random killar till Slussen för lite mat. Och pricken äver i:et är ju att jag är ett par klackskor rikare. Nice. Nu ska jag köra min fruga till tåget. Kommer sakna henne efter en underbar vecka. Wäää. Ha de gött.

Va glaaa

Mer än två timmar senare är så gott som alla Rhodos bilder uppe på Facebook, ingen rolig lek det där.. Men nu är dem uppe och orkar inte göra nån ändrig. Va nöjda och glada :D
Håkan står fortfarande på, såå jäkla taggad tills han kommer till grönan. Gaalet!
Undrar också vad jag gör uppe.. när jag för en gångsskull är hemma och ska ta det lugnt. Godnatt <3
'

Inget är logiskt, åh inget är romantiskt

Idag har jag använt dagen till att kurera mig. Vaknade kl tre och kände mig så otroligt sliten. Min röst har inte blivit bättre sen efter Rhodos vilket betyder att jag nästan inte har någon röst alls.. Jag trodde att efter två veckors galet mycket supande och festande på Rhodos skulle jag ta det lugnt och absolut inte dricka någon alkohol alls...så blev ju inte fallet. Här sitter jag en vecka senare och har druckigt minst ett glas av någon form av alkohol varje dag denna vecka, inte minnst i onsdags, trorsdags och igår. I onsdags blev det utgång efter Grönan, i toorsdags blev det fest i Älta med Sofia, Sophie och sköna grabbar och igår blev det grönan igen med Sandra, Olle, Gustav, Mårten och Erik, körde 5- kampen och jag kom inte sist!! Efter de blev det utgång och hemgång vid halv fyra. Skoj. Denna veckar har varit en ganska så jätte bra vecka må jag säga!
har just kommit upp från badet med massa tända ljus och hög spelad musik av Håkan Hellström <3 Ett välbehövlig sådan. Håkan fick följa med upp till mitt rum och nu sitter jag och chillar. Kanske sätter mig och kollar på Paradise hotel eller laddar upp alla galna bilder från Rhodos. vem vet?
Så lite bilder från gårdagen som jag snott från Sandraaaaaaaaaa
Attans så in i hellskotta vad jag längtar tillbaka till Rhodos. värmen, festen, folket och gemenskapen <3

Two Door Cinema Club

Sitter här och chillar med mina majsisar Ida och Ann-Sofie. Ida och jag ska duscha tillsammans strax för att göra oss redo att möta staden. Här får ni en dansig låt att dansa till en galen kväll som denna. Vi ses i dimman gummor och gubbar.

Le love

Jag och min bebi.
Igår efter jobbet kom min fina fruga och mötte upp mig och så drog vi en snabbis på systemet och sabis för att inhandla förnödenheter inför kvällen. Sedan bestod vår kväll av paradise hotel danmark, bakning och drinkar. Mys. Idag kommer mina föräldrar och syster hem. Kul men inte. Vill att dom ska vara borta minst en vecka till så Ida kan bo med mig. Har vart bästa veckan på länge. Love it.
Ska förhoppningsvis träffa Ann-Sofie idag också! WIII.

Rhodos tog oss alla

Solat och badat. Skrikit och sjungigt. Shottat och supit . Dansat och shakat . Ramlat och tappat bhn . Fyllekäkat, blödigt näsblod och spytt . Skrattat och gråtigt . Jagat stenar och inkastare . Dansat på bardiskar och på golv . Viktoria .Fuckat ur . Mått skit . Mått sååååjääävla bra . Mat . Rumpor . Alkohol . ÄRR . nattbadat . Funnit nya vänner . myggbätt . Grabbarna Grus . Random . Simmat under vattnet . Aktat oss för simmare . Skrattat åt folk som skrattar . Patcha . Sprit fester . Fucking shit! vet du vad det betyder? Nakna killar . Shottat igen . simmat över vattnet och simmat hundsim .  Sovit på stranden . Skrattat som aldrig förr . Big brother . Bytt tröjor . Flörtat . Bartendrar . Läskat . Rhodos sjukan . Gått in i träd . hesa röster . blivit kära . Sovit middag . Gjort saker som man inte ens kunnat drömma om. Men helt andra ord så har vi haft den bästa tiden i våra liv. Det har varit mer än helt otroligt bra, så kul, så urflippat, så galet, sååå mycket kärlek! Bästa brudarna med bästa festmöjligheterna med fetaste folket!! <3

Fuck the dealer

Och idag, efter en veckas fylla, mår man som man förtjänar. Jävlar alltså. Har haft ett par underbart underbara dagar med fint sällskap, Ida och två norrlänningar, kan inte bli bättre.Varje dag har börjat med lite Fuck the dealer och barnförbjuden dricka och avslutats på ungefär samma sätt. Just nu sitter jag med de små pojkarna och funderar på att ta en promenad till Sågen för lite snus. Tror inte de hehe... Nu tänkte jag dö. Hejdå.

Lite charmigt dräggiga. Typ.


Grabbarna från viken, gör dig inte besviken

Hej kära fans. Just nu sitter jag med några trevliga norrlänningar och förar lite inför Allsång!

Här är dom vackra pojkarna.

MYS

Nu ska jag och min majSis hoppa i jacuzzin och dricka drinkar och ha tjejkväll. Älskar dig.

Donna Karan New York

Gud, jag är helt slut. Det var så klart supermycket på jobbet och dessutom var vi för lite personal. Sug min. Men jag klarade det galant så klart! Just nu sitter jag helt död i soffan och tittar på nån film på trean. Ska nog snart fixa lite med min tavla senare och sen sova. Jobb väntar i morgon också. Sen kommer finaste Ida till mig och lagar middag sen ska vi ha tjejkväll! Wiho. Sen kommer ju även världens bästa bästisar hem från Rhodos imorgon!!! ÄNTLIGEN! Nu ska jag käka jordgubbar med glass.
I denna påse ligger min nya fina väska som jag köpte igår när jag var i stan med Ida. Fin!!! Majs.

OSLO

Det som hänt/händer i Norge är hemskt. Skänker en tanke till er <3 Det är helt otroligt att min syster och hennes kompis Alice åkte hem just från Oslo bara dagen innan och att dom bodde bara hundra meter från där en av ( eller båda?) bomberna exploderade. Hade dom vart kvar i Oslo så hade dom definitivt hängt runt där de smällde sa dom eftersom de var mest runt i kring där dom var. Sjukt. Är så jäkla glad att dom kom hem dagen innan.
Nu ska jag käka frulle och dra till jobbet. Seeee ya!

Don't stop believing

Godmorgon lilla värld. Snart ska jag kila till jobbet och göra en magnifik insats. Dagarna flyter ihop av jobb, städa, sova. Efter jobbet ska jag träffa min fina majs Ida och förhoppningsvis handla en väska. Wiiii. I går hämtade jag min syster och hennes vän från centralen och när vi skulle köra hem igen vart det kaos. Orkar inte att det ska vara så jävla muppigt att åka i stan! Dom håller på att bygga om ALLA vägar jag hittar hem alltså. Suck. Så vi irrade runt i stan och hamnade av någon konstig anledning i Årsta så vi fick åka där ifrån. Sen när vi kom hem hade min syster presenter till mig, eftersom att jag är så awesome. Wiho. Nej nu ska jag sätta på mig mitt ansikte. Ha en bra dag majsisar.
Snart kommer mina bästa hem från Rhodos också. UNDERBART!
Saknar dig Theo.

Snygg

Jag borde sova. Ska jobba i morgon. Suck. Men istället sitter och och pratar med min syster och Alice som är i Norge och har levt livet. Vart med om både de ena och de andra måste jag säga! Nu ska jag sova. God natt.

Reptilia

Jag har dö trist. Eller inte riktigt dö trist, sitter och smsar med en skojig norrlänning. Men annars inget kul. Har just tittat runt efter resor till mig och min syster men det går ju inte så smort måste jag säga. Nu ska jag sova i brist på annat. I morgon ska jag till min morfar, han är en söt gubbe han. Sov gott!

ÄLSKAR ER!

I natt ringde mina bästavänner som är på Rhodos och väckte mig med sång. Blev alldeles tårögd. Dom är så jävla bäst! Stupfulla var dom också, haha. Så det ska va! Saknar er som fasiken alltså! KOM HEM NU! Bara 6 dagar kvar men det känns som en evighet! Älskar er! <3

...


I just can't get enough!

Två söta och inte så förträffligt slitna tjejer på bild en härlig dag som denna. Idag mina vänner fyller jag år, 20!!! Jävlar vad skönt! Nu kan livet äntligen börja! Wooooho.
Detta firades med mina fina fina vänner igår med middag, presenter och sedan utgång. Så jäklans bäst. I natt när jag och Ida kom hem vart det chips och pannkakstårta för fulla muggar. Pratade även i telefon med en mycket gullig norrlänning! Jag gillare!
Nu ska jag och Ida hoppa in i duschen för att göra oss redo för min släkt som kommer och ger mig paket!
Imorgon blir det systemet!!
Vila i frid Simon.

MAJS

Uppe med tuppen! Nu ska jag börja städa, mitt rum ser ut som ur en krigsfilm från andra världskriget. Kaos alltså. Idag kommer mina fina tjejer hit på middag och sedan blir det utgång! Wiho.
Imorgon fyller jag 20! De ni. Fan va jag längtar.
Hej då från en trött tjej.

Nighty

Lite pics från när jag var och besökte Messlingen. Nu blir de sängen. I morgon ska jag träffa mina fina tjejer. Längtar som tusan!

Naked

Dags för hemgång nu då. Hej då Tänndalen, vi ses om några år!


En galen kväll i Messlingen

Hade en sjukt bra kväll igår med ett par fina grabbar, Emil och Johan!
Jag blev upphämtad här vid stugan och sedan följde en, enligt mig, galen biltur till Messlingen. Där för att citera Johan "söp vi som svin" på vin, öl och cider, spelad kort, dansade vals och bugg, tog bilder och spelade in filmer, körde bil, rodde ut på sjön, bröt av ena åran, körde mer bil, gick på upptäcktsfärd och lagade fiskpinnar. Som vi kom fram till är väldigt underskattat!
Denna dag har spenderats till liten del på en marknad i Funäs där jag höll på att förfrysa! Och sedan resterande av dagen i soffan här i stugan. Men nu är det dags för sängen. Nighty.
Mina smutsiga smutsiga horor. Underbara!

5 days

Om 5 dagar fyller jag 20. Då börjar livet på riktigt! Som jag längtar. Ligger fortfarande i sängen här uppe i Norrland och väntar på bättre tider. Får se om det blir lite partaj med skåningarna/norrlänningarna ikväll.
tack för att du finns fina du. <3

Tidsfördrift

Visste du...

att jag vill ha -
pengar
att min senaste kyss - var rätt länge sen
att jag lyssnar mest på - andra
att jag pratar - när jag känner för de
att jag inte gillar - idioter
att jag avskyr när folk startar - rykten
att kärlek är - inget för mig
att jag gillar att - jag har söta vänner
att jag alltid kommer att - avsky fötter
att jag är hemligt förälskad i - är inte hemligt förälskad
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - egentligen Lukas
att när jag vaknar på morgonen - avskyr jag världen
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - inte rört mig ur sängen än
att jag just nu tänker på - vad jag ska göra efter det här för att fördriva tiden
att i kväll ska jag - kröka
att i morgon kommer jag - vara trött och gå på marknad i Funäs
att jag hoppas -
att en viss person försvann ett tag


Har du:
Någon som förstår dig? Jovars
Någon som du saknar? AA
Någon som du hatar? Ja
Vem kramade dig senast? Johan 
Vem pussade dig senast? Felicia
Vem ringde dig senast? Maria från Lugna Hem
Vem ringde du senast? Emil
Vem var hemma hos dig senast? Ann-Sofie
Vem var du hemma hos senast? Linda
Har du några kärleksproblem? Kärleksproblem skulle jag nog inte kalla de
Har du pratat med någon idag? Ja
Har du gråtit idag? Nej
Har du skrattat idag? Nej

Jag:

Är singel? Yes
Svär ofta? Ja, lite för ofta
Sjunger i duschen? Ibland
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Går inte i skolan
Skrattar åt dina egna skämt? Ja om dom är roliga
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
Japp

Har du:

piercingar? Yes
Syskon? en lillasyster
Jobb? Japp
För många vänner? Nej
Rymt hemifrån? Ja
Färgat håret? Yes
Bra självförtroende? Jag är allt utom självsäker. (Hahah internskämt). Men nej.
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja.
Varit kär? Ja
Gjort något olagligt? Ja kanske det 
Somnat i skolan? Sov alltid i skolan
brutit ett ben? Nej
Tappat bort mig i min hemstad? Ja
Sett en fallande stjärna och önskat? Japp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja, för mycket
Smugit ut utan lov? Ja
En hemlighet som ingen annan vet? Ja
Sovit en hel dag? Ja
Somnat gråtande? Yes
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Yes. 
Blivit generad inför folk? Ja!!!!!!
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Ja, eller kär och kär...
Ätit musslor? Nej usch
Varit på en festival? Ja

Haft ett förhållande i under en månad? Nej
Blivit kallad player? Ja
Färgat ditt hår svart? Nej

Vad:

Längtar du till mest just nu? Resa utomlands
Ska du göra i helgen? Fira migsjälv
Har du för kläder på dig? Trosor och en stor t-shirt
Gjorde du igår? Vandra, sov, spelade kort.
Ska du göra i sommar? Jobba, resa.
Åt du senast? Kommer inte ihåg. Eller jo en nektarin igår.
Har du för mobil? HTC Desire
Vad köpte du senast? Pizza


Nödraketer

Nu har jag precis anlänt till Norrland. Det är kallt och myggigt. Precis som jag tänkt mig. Fy. Jag är rätt så övertrött just nu men det lär väl slå om så småningom! Har sovit 3,5 timmar på 2 dygn..  I morse när jag sa hejdå till mina fina på Arlanda var det nästan så att jag fällde en lite tår. Sedan vart det hem och packa färdigt för att hoppa in i bilen igen och köra i tusen år till. Skulle inte banga på att sitta på ett nice hotel på varma Rhodos med en drink i handen med mina tjejer kan jag tala om. Nä istället blir det att sitta i kalla Sverige och dricka 3,5or med två grabbar. Nice det med... Ha en kickass söndag.

Älskar er!

Klockan är 02.30 och jag har just vaknat. Jag är väldens snällaste vän och ska skjutsa mina finaste flickor till Arlanda vid 03.00. Dom ska iväg (som Linda skrivit) till Rhodos. Utan mig. Buhu. Nej men dom kommer ha det alldeles underbart vet jag och jag är glad för deras skull!!! När dom kommer hem igen blir de fest.
Nu måste jag kila, kan inte åka naken till flygplatsen!
finisar!

dryga jävel

Nu har jag packat och ska bege mig mot Tyresö för att hämta upp Anniepannie. Majs.

Give me everything

NU HAR JAG SEMESTER!
ÄNTLIGEN
Och inatt åker jag och tre andra assköna brudar till Rhodos. Jag känner ända från tårna att resan kommer gå till historien. 14 dagar av sol, bad, FEST och skratt. Tror fasiken inte det kan bli bättre än så.. nä inte just för tillfället iaf. Jag är sååå trött men ändå så lycklig. ÄNTLIGEN! Packningen är nästan klar, har bara lite tvätt och väntar på och sen så ska det vara klart. Tror att jag packat i för tok för mycket men vad gör de? Vem vet de kanske är för lite?
En sak till. Jag ska till Alperna í vinter med Sandra, vi har blivit uttagna till reseledare och skidlärare där så först ska vi på en utbildning sen får vi se vad som händer men hur som helst kommer vi åka dit och jobba. Hur awesome?
Såååååhär glad är jag nu och såååhär glad kommer jag vara varje dag i två veckor på Rhodos precis som i Alanya förra sommarn.

Asshole


Spontant

Gårkvällen vart riktigt spontan må jag säga. Efter jobbet skulle jag egentligen vara hemma och dö, men sen ringde en liten filur vid namn Jack och ville att jag skulle komma och åka båt med honom och hans vänner. Så Ann-Sofie och jag bestämde oss för att först dra till Hellströms och sedan vidare till Årsta. Men efter lite om och men på Hellströms drog vi istället till After och träffade min bästaste Oscar och han vänner. As roliga typer de där. Vi hade riktigt skoj och vid 2 åkte vi hem och sov sött.
Nu ska jag till min morfiiii. Adios

Could it be worse?

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Stockholm i mitt hjärta

Nu får de va.
HÅKAN VAR BÄST <3
Godnatt

God morgon lilla värld

Jaha klockan är tjugo över två och jag ligger fortfarande i sängen. Orkar inte gå upp. Snart måste jag dock åka till jobbet och slita. Suck. Men kan nog ligga kvar ett tag till...

Life


Skansen

Nu var det tänkt att jag skulle stå uppe vid bussen som skulle gå tre över påväg till skansen men ikke. Sofia har försovit sig. Men till skansen ska vi iaf, till skansen och allsång. Dagen kommer bestå av mat, sång, skratt och kärlek det lovar jag. Senare under dagen kommer även Sandra och Sophie också.

Party dagar

Olivia har skrivit så fint i helgen och efetrsom vi satt ihop då så behöver jag inte skriva så mycket mer än att vi hade det FÖRJÄVLA ROLIGT!
Idag måndag sitter jag i min säng, var och tränade vid tolv och kom hem vid tre sen la jag mig i sängen och har sovit en massa timmar, börjar repa mig nu. På söndag åker jag äntligen iväg till Grekland, satan i gatan så kul vi kommer ha det, då blir det en jävla massa party dagar! Det gillas starkt!
Hare gött!

Partylördag

Går kvällen var otippad men awesome. Började med att Linda kom hit till mig och drack vin och hjälpte mig välja kläder. Sedan for vi in till stora staden till Hellströms och träffade Sofia, John, Malin och Jonas och sedan Ylva och Sofie. Efter det valde jag och Linda att lämna vårt fina lilla sällskap och dra till Laroy för att hänga med Ida, Madde och Idas kompisar från Malmö. Vi hade hur kul som helst och dansade ända in på småtimmarna då vi tog oss till Gamla Stan och satt på bryggan med vårt tidigare sällskap och hade mys. Sen vart de att fyllekäka på allas våran älskade donken och sen hoppa Linda och jag på bussen och åkte hem och somnade bredvid min syster i hennes säng. En kväll med flyt måste jag säga. Älskar't!
Nu ska jag bege mig mot Sickla med min käreeeee familj för att inhandla två kameror. NICEEEE MAJS. Hare gött!
Juste, måste bara säga att jag saknar min käre vän Keith som är på andra sidan jorden (om USA nu ligger på andra sidan jorden vill säga... he he) och inte kommer hem på evigheter. Suck. Komsi hem vetja!

Fredag i bilder

Tack för en fin kväll mina bästa.

Förkröksmys


RSS 2.0