Curry

Idag ställde jag klockan på 09.30. Kom jag upp då? Nej högst otroligt. Snoozade om och om igen tills jag stängde av klockan och vaknade vid halv 11.30 istället. Men som Amy sa, vad gör det att du sover ut nu? Bra att göra det nu och inte när du jobbar sen. Och hon har helt rätt. Jag har min semester nu ju. När jag väl får ett jobb här nere sen kommer det bli jobb resten av tiden! Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag vill jobba! Så sjukt trött på att vara "ledig" alltså. Kan min rygg bli bra så jag kan söka jobb kanske?! Hoppas den blir bra snarast!
Till frukostlunch tänkte jag äta mitt sista packet nudlar, sen är det enough med nudlar. Ska bli mäster-kock. Mitt sista packet var Currysmak av nån konstig anledning. Jag avskyr curry. Usch. Men tänkte att jag kunde prova. Tog två tuggor och höll på att kärkas. BLÄ! Så nu står tallriken där på bordet och bara står. Oätligt. Ska ner i soporna när jag orkar resa mig från soffan. Hehe. LATMASK tänker ni då. Men nej kära ni, ryggproblem.
Igår var det förrsten sånt hemskt oväder här. Blixtrade och åskade och blåste att jag trodde huset vi bor i skulle flyga bort och explodera i en blixt. Har aldrig sett så mycket blixtrar på en och samma gång förut. Hela tiden och åskan slutade nästan aldrig låta. Wierd. Konstigt nog somnade jag jäkligt fort till det ljudet.
Nu ska jag kolla på New York Minute!

varför kan jag inte dörmma om sånna här monster istället?

You've got something to say?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0